151 Comments

 1. WOW, vilken bra start och vilket fantastiskt pris! Det hade varit fantastiskt att få överraska min älskade mamma med detta i julklapp, hon har nämligen i flera år pratat om att hon är så sugen och nyfiken på att prova på Rituals produkter. För precis som både du och jag, så går hon mer än gärna in i butiken och doftar bara för att det doftar så ljuvligt gott. Hon skulle bli så glatt överraskad om detta kit låg under granen. Hoppas, hoppas!

  Gillar och har delat på FB (Sanna Kaakinen) samt följer på Instagram (Mammasvardag).

  Kram Sanna

  • Ingegerd Rönnlid

   För att mitt vintertorra skinn ska kännas sommarlent och bra
   behöver jag Rituals lyxiga hemma-spa
   min man kommer svansa och sniffa kring mej
   säga jag är världens mjukaste och mest mest väldoftande tjej
   då svarar jag att han får vara med nästa gång
   så njuter vi tillsammans och gör vintern mindre lång!

 2. Väldoftande godsaker kan man aldrig få för många av,
  ta ett bad, stressa ner och slippa från alla krav.
  Just detta vill jag ge åt min älskade pojkvän så trött,
  vars energi gått ner på noll efter allt motstånd han mött.
  Jag vet hur det kan kännas när allt går en emot,
  men tack och lov så kan Rituals på detta råda bot!

  Gillar på facebook & instagram <3

 3. Sophie Olsson

  Den doften har jag vilja prova ett tag, önskar verkligen att jag lyckads vinna denna, då Rituals väldoftande produkter är underbara och en återkommande produktfavorit hos mej. Det anger verkligen vardagslyx. Är behov av mjukgörande produkter nu till den torra vinterluften.

  Gillar på FB och Instagram.

 4. Annika Andersson

  När vintern är som tråkigast och jag som tröttast vore det underbart att få lyxa till det med lite produkter från Rituals. Håller tummarna.

 5. Marie Linda Olsson

  Trött och sliten tonårsmorsa som behöver piggas upp i en gråtrist vardag… svårare än så är det inte….

 6. Annika

  Nu skulle min fina tonårsdotter och jag kunna ha ett eget hemmaspa.Vi älskar fina produkter som dessa, relaxa tillsammans och slippa stressa. Ett tillfälle för förtroendeingivande prat och inte bara en massa tjat. Huden får dessutom en riktig kick, blir vacker len och fin under detta ögonblick.

 7. Claudia Kerttu

  Jag älskar Rituals, och tänkte att min dotter som var med om en olycka där hon bröt nyckelbenet igår skulle behöva lite extra omtanke, kärlek och go doft!

 8. Amanda Asker

  Jag hade så gärna velat vinna det här fina setet för då skulle jag ge det som gåva till min syster som ÄLSKAR rituals! Hade varit den perfekta julklappen! 🙂

 9. Maja Brundin

  Skulle verkligen vilja vinna! Min mamma verkligen älskar Rituals och den skulle vara den perfekta julklappen till henne!

 10. Lina

  Min bästa vän är en ensamstående småbarnsmamma som jobbar med ”svåra” barn som ingen annan orkar ta sig an. Hon kallar dom sina diamanter och tar dom alltid i försvar, jag har aldrig hört någon tala med sån värme och förståelse om barn, som inte ens har sina egna föräldrar på sin sida. Hon säger att hon är den enda vuxna de kramar! Hjärtat går sönder. Hon gråter så ofta över hur vuxna sviker dessa barnen, men kämpar på ändå.

  Hon har nyligen fått sitt ex att flytta ut och fått tillbaka sitt privatliv efter SEX år av hans bipolaritet, alkoholism och psykiska misshandel. INGET skulle göra mig gladare än att ge min älskade, gyllenhjärtatde vän en lite extra lyxig julklapp som denna, då hon alltid sätter sig själv sist och aldrig unnar sig något. Denna julen är hennes triumf!

  Gillar / delar (har tyvärr stängd profil på fb om ni inte ser det) / följer.

  God jul på er också <3

 11. Lina Askbrink

  Vilken fin vinst! Om jag vann skulle jag överraska min mamma med det. Hon ställer alltid upp för alla och unnar sig aldrig något inte ens en guldkant på tillvaron med lyxprodukter. Jag vet att hon sneglat på just detta märke när vi handlar men får aldrig följa med hem. Tror hon skulle bli superglad ? Hoppas på tur ??

  (Följer, delat och gillat på Facebook ?‍♀️Lina Askbrink. Följer även på Instagram ?‍♀️Swepolarbear)

 12. Å vilken dröm att Rituals härliga kit hem i min låda få,
  jag skulle bli så himla lycklig då!
  Drar du mig som vinnare i denna lucka,
  ja då får alla andra ducka!
  Skulle bli så himla glad och fara omkring som ett jehuuu
  så se till att vi får uppleva denna cirkusen nu! ;-P

 13. Anjé Galbe

  Min lilla lortgris till sambo kommer få detta kit av mig så jag får en väldoftande man där hemma 🙂

 14. Malin Öhlund

  Älskar alla rituals produkter men just denna serie har jag ej testat, men är väldigt sugen på det! Under vintern är det viktigt att ta hand om huden för det är lätt att den blir torr/tråkig, så då är det extra viktigt att ha bra produkter.

  Följer på instagram i namnet @mmalinohlund och gillar på fb i namnet Malin Öhlund.

 15. Sandra Eriksson

  När det är mycket att göra och stressigt på jobbet samtidigt som det är mörkt ute i princip dygnet runt så tryter orken väldigt mycket just nu. Att ta en spatid för sig själv med dessa fina produkter skulle piffa upp vardagen ?

 16. Tatiana

  Skulle himla gärna vilja ge detta till min syster eftersom hon hjälpte mig igenom en tuff period i livet. Hon är en genuin människa som tänker på andra först och sist sig själv. Vet att hon har en längtan efter att ta hand om sig mer men är vilse i djungeln av produkter och märken. Denna lyx skulle hon njuta av och jag skulle få visa min uppskattning för att hon ställde upp för mig.

  Följer på Instagram som @_vieille_ame och delar på Facebook bland mina vänner (ej offentlig profil) God jul! <3

 17. En perfekt vinst till en mamma som både är fattig och som glömmer bort att unna sig något lyxigt till sig själv. Följer dig både på FB och IG! ?

 18. Cecilia Finneman

  Hej! Toppen start på denna fredagen! Ritulas tänker på miljön och ger tillbaka till de som är mindre priviligerade och wow jag älskar dessa produkter. Man känner så fin, fräsch och man mår bra. Allt man behöver och för mig är det viktigt att tänka på andra och miljön. Så att få smörja in sig med Ritulas är en ära för mig!
  Gillar på Fb o delar och Föjer på Insta

 19. Hanna Palm

  Jag skulle vilja vinna detta så att jag får möjlighet att ge det till min närmaste vän Lisa i julklapp. Hon älskar rituals och just denna doft vet jag är hennes favorit så hon skulle bli så otroligt glad! Jag vill ge henne allt för hon har verkligen ställt upp för mig det senaste året och lyssnat när jag varit ledsen och fått mig att skratta när jag behövt det som mest! Håller alla tummar och tår så att jag kan ge henne den bästa julklappen.
  Gillar såklart din facebook-sida!

 20. Jennifer

  Detta fina kit skulle jag vilja ge min mamma som verkligen behöver lite vardagslyx! Hon är så otroligt bra och sätter alltid andra i första rummet. Hon glömmer att ta det lugnt och att ta hand o sig själv, det här hade passat henne perfekt!
  Har delat på facebook, gillar på instagram och facebook 🙂

 21. Katja

  Ljuvlig doftande och bra produkter behöver jag för min hud då jag tränar i varmbassäng ett par gånger i veckan pga reumatisk sjukdom.
  God jul!

 22. Malin R

  Lyssna upp, ja hör nu noga på!
  Så ska jag berätta varför jag detta paket borde få!
  jo, jantelag, släng dig i väggen är du snäll!
  För detta inlägg kan jag komma att få skäll!
  För i Sverige passar det sig inte att säga att man är bra,
  men det har jag bestämt mig för att strunta i, ja!
  Jag är mamma och väldans bra, så det så!
  Jag leker, stöttar, uppfostrar och håller på!
  Förtjänar inte det att firas lite extra ibland så säg?
  Som med härligt Rituals paket, från beyond beauty till mig?

 23. Jenny A

  Vill vinna detta kit till min mamma då hon alltid tar hand om alla andra, oavsett om det är människor eller djur det handlar om.
  Hon klarar inte av alla dessa orättvisor som finns, så hon gör alltid det hon kan för att andra ska få det så bra som möjligt.
  Hon unnar sig aldrig något till sig själv & andra är dåliga på att säga hur mycket man faktiskt uppskattar henne och det hon gör. Så med dessa produkter kanske hon inser hur bra hon är. ?

  Gillar och delat på Facebook – Jenny Alexandersson
  Följer dig på instagram @jennyalexandersson

 24. Om en dag skulle vara trist och grå,
  vore detta kit underbart att få.
  Med en underbar doft så rosig,
  att ha på dels kinden så mosig.
  Bjuda in nära och kära för en dag med hemma-spa,
  då måste man givetvis detta härliga kit ha!

  Följer på IG (thesmalltowngal) och på FB (Michaela Söderholtz)

 25. Malin

  Kan riktigt se framför mig hur min vintertrötta kropp vaknar till liv efter en stund i badrummet med detta kit, vore fantastiskt att få ge kroppen detta!

  Följer på Instagram som @malinkinberg och på Facebook som Malin Kinberg, där även inlägget är delat 🙂

 26. Titti skarp

  hej
  har aldrig testat dessa innan så vore spännande med nåt nytt härlig kit
  delat på fb
  hoppas på turen
  god jul

 27. Caroline Nyström

  Jag vill vinna denna, inte till mig själv utan till min mamma 🙂
  Hon har alltid ställt upp för mig och jobbar just nu väldigt mycket, så lte ”vardagslyx” förtjänar hon verkligen <3

 28. Maria Helmersson

  Tänk att detta kit få vinna då skulle jag ge det till min bästa väninna, hon är alltid positiv och glad även när det är riktigt kämpigt, hon förtjänar det bästa

 29. TOmmy

  Hej hopp

  Som småbarns föräldrar är det sällan man har tid att åka på SPA, men med denna vinsten tänkte jag ordna ett eget litet spa här hemma till sambon…

  Ha det fint
  Tommy

 30. tova

  Vi är en väldigt badande familj, mår någon lite dåligt tappas det upp bad med väldoft i, har inte testat rituals produkter, vinner jag så blir den en överraskning nästa gång dottern är lite nere

 31. Michelle

  Jag är riktigt bra på att köpa produkter från Rituals till andra, men ingen verkar förstå hinten och ge mig något tillbaka. Så det skulle vara fantastiskt kul att få egna produkter!

 32. Ellen

  Att vinna vinna detta kit med ayurveda skulle få mig att må bra och jag spa kunde ha som en daglig ritual . Så beyond beauty låt mig nu få känna mig som en skönhet var dag då skulle jag bli riktigt glad

  Gillar /delar på Facebook och följer på instagram

 33. Brita

  Skulle vara härligt att överaska min fina storasyster på hennes födelsedag starx innan jul, hon skulle verkligen uppskatta de här produkterna. Har själv testat Rituals tidigare och jag älskar deras produkter!!

 34. Isabelle Hedstöm

  Inte doftat på denna serie, men kombon låter helt underbar! Jag skulle skämma bort min fina mamma med detta kit, då hon har det lite jobbigt just nu. Håller på att göra en ” ta hand om dig själv låda” hon ska få i julklapp. Detta hade varit guld att kunna lägga i !

  Gillar och följer på facebook ; Isabelle Hedström
  Följer på instagram ; isabellehedstrom

 35. Den här tiden på året blir det en hel del badkarsbad för min del. Jag är frusen av mig och behöver bli varm och det är avkopplande. När jag badar får jag vara i fred från barn, stoj och stök och bara njuta av lugnet som infinner sig. Rituals produkter tycker jag om, eller jag har väl bara provat några olika foaming showers och handcreme och skulle bli väldigt glad om jag vann detta kit för att skämma bort mig lite extra i badrummet.

 36. Johanna

  Jag pluggar utomlands och ska äntligen hem till familj o vänner o fira jul. Inget hade varit mer passande än att få njuta av detta underbara spakit när man äntligen kommer hem till vinterkylan.

 37. Johanna Ekblad

  Som fattig student läggs pengarna inte i första hand på väldoft och det hade därför varit väldigt välkomnat med ett paket som det du tävlar ut idag. (Släktmiddagen på julafton blir avsevärt mycket trevligare om familjemedlemmarna vågar sitta bredvid mig)

 38. Sanna W

  Skulle vilja ge detta kit till min lilla mormor som älskar att smörja in o tvätta sig med goda mjukgörande krämer, en gång köpte jag en någorlunda dyr ansiktskräm till henne o den tyckte hon var så mjuk o god så hon tog den över hela kroppen… Kan ju säga att den tog slut väldigt snabbt, därför hade hon behövt ett riktigt kit som detta.

 39. Älskar att göra badrummet till mitt spa.
  Dofternas atmosfär vill jag ha.
  Ligga, blunda och lyssna på ljudbok.
  Kliva upp helt len med en bättre look.
  Smörja in mig och ta hand om min kropp.
  Njuta sedan av varmt te i en kopp.

 40. jenny

  Att med Rituals produkter min hy bevara,
  och ett väldoftande hemmaspa mig själv avvara.
  Ladda upp inför jul,
  med en härligt doftande hemmakur.
  Med dofter av indisk ros och honung,
  får vem som helst att känna sig som en konung.

  Ja, Rituals produkter är fantastiska,
  får oss alla gång på gång entusiastiska.
  På önskelistan,
  högst upp det stå,
  till jul jag önskar produkterna få.

  (följer på facebook)

 41. Anna J

  Vilket fint pris 😀 Jag använder Rituals of Sakura men nu har min mamma börjat tjuva av mina cremer så jag tänkte hon kunde få ett eget kit med egen doft 🙂 Vi är torrisar båda två och det hade varit så uppskattat som julklapp.

 42. Astrid

  Jag har hittat mannen i mitt liv, så jag kan inte lalla runt hur som helst längre! En rejäl uppfräschning skulle vara passande 😉

 43. Alexandra Alberti

  Mums vilket juligt kit med goda dofter! Skulle vilja piffa till mig själv i badrummet medan jag sluter ögonen och visualiserar att jag är på ett lyxigt SPA. Dofter hjälper så mycket för sinnet 😀

 44. Rosanna

  I en värld där alla kan verka perfekta och alltid luktar fräscht känner jag mig ibland som det svarta fåret. Det är så lätt att få tankar om att just jag luktar illa, säger något dumt eller inte är trevlig nog. För några månader sedan köpte jag rituals Chakra oil som luktar som ayurvedaserien. När livet känns tufft och svårt brukar jag ta på mig den på morgonen på halsen och handlederna, detta höjer mitt självförtoende eftersom jag känner att jag luktar gott och dessutom ger det ett otroligt lugn när jag sniffar min handled lite diskret under dagen. Kort och gott, jättebra serie som jag gärna skulle utforska mer i hopp om att lugna en ångesthjärna.

 45. Åsa H

  Med detta kit behöver inte borta va’,
  man kan hemma ha ett eget spa !
  Klart jag vill vinna,
  jag är en njutningsfull kvinna !

 46. Sofia Eriksson

  Härligt att du kör julkalender i år igen! 😀
  Jag vill vinna för att min farmor har flyttat in i en ny lägenhet och det skulle vara superroligt om hon kunde få detta kit som en liten extra inflyttningspresent! 🙂

 47. Karin

  Jag skulle vilja vinne kitet till mig. Med heltidsjobb, två barn och en make som jobbar borta de flesta veckor så glömmer jag bort mig själv. Jag som inte lägger pengar på något så mysigt till mig själv skulle gärna vinna det istället. Så hjälp en trött heltidsarbetande småbarnsmamma att pyssla om sig själv lite.

 48. Anna-lena Erlandson

  Åhhh underbart!! Det skulle förgylla julen ännu mer! Mitt i stressen och alla måsten få en stund av lyx!

 49. Gabriella Thörngren

  Efter en riktigt tuff höst med många motgångar vore det underbart att få njuta av detta väldoftande kit och bara få om mig själv.

 50. Marie Persson

  Skulle gärna vinna detta åt min syster som skulle behöva en lugn spakväll. Hon har i år hunnit med att plugga heltid på distans och jobba två jobb samtidigt. Dessutom sköter hon om en hus på landet med hönor och hund. Om någon förtjänar lugn och ro och julefrid är det hon 🙂

 51. Pauline

  Min svärmor har under massor av år gett mig Rituals-produkter, det var hon som introducerade det till mig. Dags att ge tillbaka! Detta vet jag helt säkert är en av hennes absoluta favoriter dessutom!

 52. Emelie

  Det hade vart en fantastisk möjlighet för mig att äntligen få pröva rituals som alla pratar så gott om. Med en studentbudget får man dra in på sådana här lyxigheter 😉
  Tack för en bra blogg!

 53. julia

  Med hjälp av Rituals kan jag bli en vackrare kvinna, tänk om jag detta fantastiska pris kunde vinna.
  Lite ny hudvård skulle göra min dag, det vore väl välbehövligt tycker jag.
  Rituals testar heller inte på djur som tex häst, och jag har även hört att de är bäst i test!
  Så nu håller jag tummarna för jag har turen på min sida och hoppas att omgivningen av mitt tråkiga utseende ska klippa lida.
  Med hjälp av – kan jag bli en vackrare kvinna, tänk om jag detta fantastiska pris kunde vinna.
  Lite nytt – skulle göra min dag, det vore väl välbehövligt tycker jag.
  Så nu håller jag tummarna för jag har turen på min sida och hoppas att omgivningen av mitt tråkiga utseende ska klippa lida.
  juliaengvaaall@gmail.com

 54. Hanna

  Att få en försmak på julen med detta fina kit är ju ingen nit. Att dofta gott är alltid soft. Nu håller vi tummar och tår ☺️

 55. Jerker Nilsson

  Min fru älskar Rituals och jag vill vinna och ge som julklapp <3 Följer och gillar som jag ska 🙂

 56. Malin Svensk Björck

  När min kropp inte bara visar mina år
  Utan även sjukdomar och stressens spår
  När jag bara vill att min slitna utsida
  Ska få matcha det vackra i min insida
  Då tror jag på att mirakel i jul kan ske
  Om jag träffar på Rituals goda fé
  Bara att använda dessa produkter på min hy
  Sen kommer den vara nästan som ny
  Jag torr hud och klåda slippa ha
  Alldeles precis som det borde få va
  Följer på Instagram, @hostdagjamningen
  Gillat på Facebook, Malin Svensk Björck

 57. Linnea

  Vill så gärna vinna detta då jag ÄLSKAR rituals väldoftande och sköna produkter. En perfekt julklapp till mig själv!

 58. Ellinor G Lindahl

  Rituals har jag hört mycket gott om och vill gärna prova! Just nu känns hela håret som en enda stor tova.. och kroppen skriker efter fukt! En välbringare med angenäm lukt. Åh vad jag hoppas och trånar efter ditt första adventspaket! Om jag vinner blir jag nog till julafton riktigt het! XD

 59. Linda

  Åh vilken härlig tävling! Jag älskar rituals grejer, brukade precis som du gå in i butiken bara för att dofta och njuta, men nu har jag flyttat till en mindre ort där det inte finns någon butik. Har kommit av mig lite med produkterna då det inte ger samma känsla att köpa dem på nätet. Hade dock varit helt underbart att vinna detta kit och få tillbaks den härliga feelingen. Hade piggat upp extra mkt nu när jag inleder december nerbäddad med migrän.
  Gillar på Facebook och instagram!

 60. Johanna

  Jag håller verkligen med! En så härlig doft. Skulle gärna vinna för att unna mig själv en avslappnande stund, för nedvarvning brukar ju behövas i december!

 61. Jag hoppas på vinst för jag går höggravid med fjärde barnet. Tungt minst sagt. Barnen utanför magen ger mig inte mycket vila om dagarna och bebisen låter mig inte sova om nätterna. Så det här kitet låter verkligen som en härlig och avslappnande vinst. Det vore så välbehövligt med lite hemmaspalyx nu!

  Jag gillar FB-sidan.

 62. Camilla

  Jag skulle vilja vinna för att min hud blir så torr på vintern så skulle behöva något riktigt återfuktande! Fick faktiskt med en liten tester på kroppskrämen efter ett köp från kicks.se en gång och den verkade väldigt lovande! 🙂

 63. Elin

  Jag vill vinna till min syster. Hon som alltid ställer upp, alltid ger hela sitt hjärta i allt hon tar sig för!
  Hon är en stöttepelare, ett bollplank och en lyssnare. Hon förtjänat det bästa av det bästa!

 64. Naz

  Jag vill vinna denna kit för att jag har väldigt torr hud om vintern och krämerna jag provat hittills har inte hjälpt mig, jag har inte provat Rituals men hört väldigt goda nyheter om deras produkter,därför vill jag vinna.

  Gillar och delat på facebook (heter Korab persson,använder min sambos konto), och följer på instagram (heter gratisv)

 65. Caroline Doganson

  Dessa produkter skulle verkligen min mamma älskat och jag skulle gärna ge det till henne i julklapp då jag inte har råd att köpa något hon verkligen vill ha så jag skulle bli jätte glad om jag kunde ge henne någonting hon vill ha! <33

 66. Elsa Nord

  Följer på Instagram och på Facebook( +delat och gillat)?
  Jag skulle vilja vinna det här kittet till min stora syster. Hon älskar nämligen rituals och gillar att köpa rituals presenter till kompisar och familj. Men hon själv som älskar det så mycket har aldrig fått nån själv. Skulle vara den perfekta julklappen till henne!?❤️

 67. Isabelle Franzen

  Åh vilka härliga produkter med fantastiska lukter!
  Dessa skulle göra underverk till min gravida mage, att få huden smidig och len,
  kan smörja hela kroppen, mage, armar och ben.

  Tackar tomten i år, han kan göra underverk i hur jag mår.

 68. Evelina Larsson

  Endast testat denna shower gel – min favoritritual,
  får mig nästan att bli fullkomligt spiritual.
  Galet nyfiken på de andra två produkterna jag är,
  kommer garanterat bli kär!

 69. Anja L

  Jag har haft en skitår då jag blivit allergisk och inte tål alla hudprodukter. Är nu bättre och vill gärna dofta gott.

 70. Anna-Lena Wannerheim

  Dofta gott är något jag gärna vill men bara till helgen då jag jobbar med doft allergiker. Så till helgen får jag skämma bort mig och då gärna med rituals som tilltalar alla mina sinnen.

 71. Helena

  Det där var och är min favoritserie, man känner sig sådär extra härlig när man använt produkterna men då jag började plugga för 2 år sedan så har tyvärr mina skönhetsprodukter fått bli lidande då det blivit lite för dyrt med skolmaterial, så det vore perfekt att vinna och få ha några veckor av vardagslyx 🙂

 72. Matilda

  Åh, älskar Rituals produkter och vill gärna testa fler! Som småbarnsmamma är det just sådant här som är ren och skär vardagslyx och det önskar jag mig såklart i december då man vill lyxa lite extra och då man är torr och trist på diverse ställen på kroppen 🙂

  Följer på insta och fb (matatilda).
  Kram Matilda

 73. Hanna

  Rituals är det bästa jag vet, att det luktar så gott är för ingen en nyhet. Tänk om jag detta kit fick, då skulle mina personliga spa-dagar bli i toppskick. <3

 74. Johanna

  Tänk om denna klapp låg under min gran,
  Jag hade doftat godast i hela stan!
  Att få lyxa till det som student hade varit underbart,
  Perfekt för att börja dagen med en fantastisk start!
  Med detta kit skulle jag dofta alldeles magiskt,
  Det hade verkligen varit allt annat än tragiskt!

 75. Jane Thorlund

  Min mamma reser sjukt ofta till asien, men jag vill hålla gärna ha henne hemma lite oftare!
  Att ge henne detta paketet med dofter från orienten skulle kanske kunna ge henne lite ”asien-feeling” i vardagen – utan att åka bort!

 76. Nina

  Jag vet att min syster älskar Rituals produkter! Det vore jättekul att få glädja henne då hon fått ett trist hälsobesked.

 77. Elin

  Rituals produkter är så himla härliga!
  Vill vinna just bara för att jag känner mig trött, utarbetad med mycket på jobbet och vill koppla av och skämma bort mig med lite väldoft. 🙂

 78. Åhh vilken härlig vinst!! Man har verkligen längtat efter din julkalender. Hade jätte gärna velat vinna det här för skulle betyda så mycket. Hade velat ge de här till min mamma som verkligen jobbar heeeela tiden och har mig och mina tre syskon så kan lätt bli för mycket så skulle betyda mycket att kunna ge henne lite skönhetsgrejer så hon kan få unna sig lite och känna sig fräsch <333

 79. Emelie

  Älskar rituals ?? flr att ja skulle vara sååå värd att unna mig själv nå. Med tre barn här hemma så blir det inte så mycket åt sig själv

 80. Camilla

  Min syster och jag har gått igenom mycket nu i höst. När hon tog sin sista dos cellgifter tog jag min första…och hon har dessutom hunnit opererats två gånger mer komplikationer. Idag kommer hon hem från sjukhuset och jag vill gärna muntra upp henne med ett Rituals kit!

 81. ELISE

  En sådan fantastisk första lucka! Det hade varit alldeles underbart att vinna den här luckan och få möjlighet att lyxa till vardagen hemma på ett sätt som jag som student vanligtvis inte har råd till!

 82. Madelene Abrahamsson

  Håller tummarna hårt för att vinna detta fina väldoftande kit till min fina mamma i julklapp ❤️Skulle göra mig så glad i hjärtat att få ge henne det ❤️Gillar/delar på fb med namn Madelene Abrahamsson

 83. Mia Korch

  Jag är en trött småbarnsmor,
  som skulle må gott av ett härligt hemmaspa jag tror.
  För vila och rekreation behöver en mamma även få,
  vad passar då bättre än ett mysigt dopp i badkaret då och då!

  Följer på instagram!

 84. Elina Dahlgren

  Hade varit perfekt som belöning åt mig själv när jag varit så grym och gått ner 53 kilo det senaste året.

 85. Jennifer

  Åh!

  Min absoluta favoritserie från Rituals, bara älskar den! Får kroppen så len och fin.
  Jag vill vinna då jag precis fått veta att jag är gravid igen, och min hud skulle verkligen behöva detta nu. Plus att det är vinter och min känsliga hud skulle må så bra av denna!

  Följer även dig och företaget på instagram nu!
  Kramis

  Jennifer

 86. Roxanne Muñoz Rytting

  Jag skulle vilja vinna för att ge det till min underbara lillasyster. Jag har haft ett tufft år och hon har gång på gång ställt upp som både barn- och hundvakt för att underlätta för mig. Hon är helt enkelt bäst och det här vore ett perfekt sätt att visa min uppskattning!

 87. Elina Söderberg

  Min trötta kropp som arbetar på lager varje dag skulle behöva en riktigt avslappnande helg med ett fantastiskt kit som detta!

 88. Här är en mamma till två,
  Och det händer ju då och då,
  Att man mellan lek och blöjbyten,
  Infriar den där gamla myten,
  Att småbarnsmammor knappt hinner ta en dusch,
  Och nu så tänker ni väl ”nej men USCH”,
  Men vad ska man göra med två som kräver tid,
  Och ett hus som behöver fixas med julefrid?
  Ett sånt här kit skulle kanske mig locka,
  Att strunta i att några leksaker plocka,
  Och istället unna mig själv litegrann,
  Jag skulle bli SÅ glad om jag vann!

 89. Maria Andersson

  I mörkaste vintern när jag är trött i både själ och kropp
  unnar jag mig en hemmaspakväll och vips är både humör och energin åter på topp

 90. Jag har en rejäl utmattningsdepression och kämpar för att få hjälp, har försökt i flera år utan resultat. Nu måste jag försöka själv, att ge mig tid för bara mig och använda dessa produkter vore en bra början.

 91. Maria Vastesson

  Åh detta härliga set skulle jag gärna vinna, det skulle då bli present till en underbar kvinna. En kompis som kämpar varje da´, för att livet för make och barn skall bli bra. Hon sprider glädje och kärlek så man blir rik, för mig och många andra är hon helt unik.

 92. Sandra Nilsson

  Jag har ett underbart jobb som vårdbiträde på ett äldreboende, med en nackdel, och det är att man inte får ha någonting med doft eller parfym på sig pga allergi hos andra. Så när man väl är ledig så är det en lyx att få smörja in sig och skämma bort sig själv med väldoftande produkter som får en att känna sig helt fantastisk. Kan ju knappast bli ett bättre slut på detta år!:)

 93. Stellan s

  Därför att de är rituals vilket betyder att de har bra kvalitet och väldigt nice doftande! Jag kan använda varjedag!

 94. Sofie Altuntas

  Jag vill presentera mitt solljus Margareta,
  hon är världens bästa mor ska du veta,
  en kärlek så djup, fantastisk och villkorslös,
  har hon stått ut med mig hennes lilla vikingatös,
  vi bor långt ifrån varandra sedan många år,
  och saknaden är stor som du kanske förstår,
  inte ofta jag henne med presenter kan skämma bort,
  speciellt med Rituals produkter av bästa sort,
  nu håller jag tummarna för turen att vinna,
  så jag till jul kan överraska min superkvinna

  Delar tävlingen på min fb-logg
  https://www.facebook.com/sofie.lindholm.61/posts/1546515688758648

 95. Sjuksköterskan

  För att jag behöver hitta ritualer i vardagen för att ta hand om mig själv, en späckad kalender och noll egentid har gjort mig ur balans. Håller tummarna!

 96. Emma

  Har velat prova Rituals produkter länge nu. Skulle vara jättekul att få testa dom har hört så mycket bra om de 😀

 97. Madeleine Fröbom

  åh vilken dröm att få vinna ? Detta skulle min mor få i 65 års present den 18 december. Hon har länge sagt att hon skulle vilja prova produkter från rituals. Så hon skulle bli glatt överraskad ?

 98. Blir så torr på vintern då jag åker mycket skidor (dags för mitt andra vasalopp snart!) och skulle verkligen njuta av att få komma hem till ett varmt bad och använda dessa härligheter! Lyx i vardagen. Följer dig på Facebook och på instagram (hhannawiklund)

 99. LindaF

  Lucka ett är helt fantastisk! Jag fyllde 40nu höst och något jag tyst för mig själv lovade var att jag skulle börja ta bättre hand om kropp och själ. Detta underbara kit hade hjälpt tant på traven. ?

 100. Ellen Eklund

  Helt ärligt? Jag är mamma, jobbar jour. Har på tok för många sömnfattiga nätter, biter ihop och slår mig lätt på kinderna och åker och lämnar barnet på förskolan, åker vidare till jobbet och jobbar heltid, hämtar hem barnet, hinner knappt byta från jobbkläder pga trött barn, mannen min nattar barnet så jag kan plugga i någon timma. Sen börjar det om. Jag är i stor behov av paus från plugg och ta hemmaspa i nån timma på kvällen ?

 101. Marielle

  Att gå in i en Ritualsbutik är fantastiskt. Allt luktar gott och man blir lugn av atmosmfären. Vill gärna ta med en bit av den doften och lugnet hem.

 102. Violina

  Åh, det här är verkligen något som jag skulle behöva nu, Rituals härliga hudvårdskit! Den här hösten har jag drabbats av åtskilliga infektioner, bihålorna, lunginflammation och annat. Det har verkligen gjort att jag känner mig helt slut, blek, glåmig och allmänt slut!!

  Skulle vara helt ljuvligt att få ha en härlig spakväll med dessa fina produkter, mängder av tända ljus på badkarskanten, något gott i glaset, soft musik i bakgrunden – åh, vad jag skulle njuta! Är övertygad om jag skulle känna mig mycket piggare och fräschare!

  (Följer elaisa_56 på Instagram)

 103. Katarina Strömberg

  Jag skulle vilja vinna för att jag är så nyfiken på ayurveda.
  Jag har nyligen varit på en ayurvedisk hälsoanalys och har börjat intressera mig för den indiska läkekonsten.

 104. Annie

  Detta hade jag velat vinna för att ge till min syster. Hon har så vintertorr hud och behöver muntras upp då hon senaste tiden känt sig hängig och trött.
  Hon förtjänar detta fina set.

 105. Mimmi

  Jag skulle vilja ge detta fina kit till min mamma som alltid ställer upp för mig, trots att hon har så mycket att stå i själv. Hon har ett hjärta av guld! Hon är en Ensamstående tonårsmamma som jobbar natt, har inte mycket pengar och inte jag heller då jag är mammaledig just nu. Vi har sagt ”inga julklappar till varandra” för att ingen av oss har råd. Men tänk om hon skulle få detta, vad glad hon skulle bli. <3

 106. Caroline Källström

  Åh denna är ju bara för ljuvlig! Har tänkt köpa doftpinnarna av denna då jag ett x antal gånger gått in i butiken och doftat! Men största anledningen varför jag skulle vilja ha dessa är för att vi idag fick nyckeln till vårt nya hus och nu väntas en hel månad av renovering. Vad hade varit bättre än att få se fram emot slutresultatet och kunna vårda och återge kroppen med dessa härliga produkter efter allt slit! 🙂

 107. Vill vinna för att min bästa kompis är värd det, hon står alltid ut med mig och pushar mig att nå mina mål och nu vill jag ge henne denna att få unna sig med! 🙂

 108. Malin

  Jag vill vinna eftersom att jag vill ge detta till min Rituals-älskande svärmor i julklapp. Jag har absolut inte råd att köpa detta underbara kit och försöker vinna ihop alla julklappar som jag ska ge i år! Visst vore det fantastiskt om jag kunde vinna allt jag behöver till nära och kära? Och så överraskade de skulle bli! De vet ju att jag är föräldraledig med världens sämsta föräldrapenning och ja… annars blir det hemkokt knäck i julklapp – på den nivån är det!

 109. Elin E

  Är i vanliga fall en doftälskare av stora mått!
  Är nu gravid och ratar alla mina parfymer här hemma, allt luktar bara starkt och inget duger. Så himla tråkigt! Har däremot märkt att parfymerade kroppsprodukter fungerar fint. Saknar alla mina härliga parfymer så att få vinna detta kit vore ju fantastiskt. Har varit inne i butiken och smygdoftat just på denna doft. 🙂

 110. jenny

  jag hade haft delat denna fina vinsten tillsammans med min kära mamma, vi båda älskar dofterna från rituals produkter men har aldrig haft ekonomi till att köpa produkterna själva, så det hade blivit en trevlig vinst för oss båda 🙂

 111. MickeyyLi

  Min vän älskar deras produkter, vill överraska med att lukta gott av dessa nästa gång vi ses, inte svårare än så ^^

 112. Johanna

  Tid för spa ”på riktigt” finns inte. Men det vore galet lyxigt att få ha lite hemmaspa med Rituals produkter någon kväll när barnen somnat 🙂

 113. Jenny Pedersen

  Jag letade länge efter ”min” doft på Rituals, och hittade då en handskrubb som luktade m a g i s k t. Till min besvikelse fanns denna doft bara som just handskrubb – fram tills nu! Ayurveda doftar ju helt fantastiskt, därför hade jag älskat att vinna detta kit!

 114. Jessica H

  Till vårt nya hemmaspa skulle detta passa perfekt. Ingenting går upp mot att vara avslappnad och dessutom dofta underbart.

 115. Guna

  Älskar ritauls produktar. Doftar så rent och fräscht som ingen annan doft. Hade gärna velat vinna denna super fina kitt från världens bästa blogg.

 116. Merima

  ett väldigt bra pris som jag skulle bli jätteglad över att prova på. vem skulle inte vilja vinna detta? 🙂

 117. Sophie

  Skulle vilja ge det till min fina kompis,
  som stöttar och lyfter upp när man är nere
  Hon är som en balsam för min själ,
  därför önskar jag henne något upplyftande och något
  som får henne att må bra.?

 118. Julianna Fredriksson

  Hudvård ligger mig väldigt varmt om hjärtat! Har en hudvård som fungerar riktigt bra för mig, men har ännu inte testat de bästa produkterna. Så denna vinst skulle vara guld värd att få vinna till min känsliga hy.

  Mvh
  Julianna Fredriksson

  julianna@bredband2.com

 119. Charlotte Håkansson

  Vilken kanon vinst. Allt ifrån Rituals är ju så himla underbart. Goda dofter och fina förpackningar. Hade så gärna velat vinna då jag älskar denna doften och sen lite rött i duschen nu när julen är på g hade ju också varit härligt att se 😀

 120. Denise

  Detta är precis vad denna höggravida kropp behöver just nu! En stund för sig själv med hemmaspa och mys innan bebis anländer.

  Kanske lindrar det mina hemska sammandragningar med ett varmt bad o rituals produkter!

 121. kexin

  Känner mig alltid så torr och trist och grå under vinteren, så hade så gärna velat få detta kit för att liva upp min vinterhy

 122. Emelie Wandel

  Om två månader flyttar jag och lämnar efter mig mitt älskade badkar. Hade varit guld att få spendera de sista månaderna med härliga produkter så jag och gamla Bettan kan njuta ordentligt!

  Följer på instagram @emeliewii

 123. Åh, de hade varit så härligt att få skämma borr sig själv i vinterkylan och få prova nya produkter. 🙂 Gillar på Facebook som Malin Gustafsson och följer på Instagram som frozenvanill_

 124. "SuN" Nordlinder

  Lyx utöver det vanliga, minsann
  Tänk om just jag detta vann
  Skulle ge det till töserna mina
  så kan de bli både rena och fina

 125. Anna

  Det skulle dofta absolut ingenting, eftersom jag aldrig vill att någon skall känna min närvaro innan jag dyker upp. Jag skulle döpa det till Modesty, eftersom mitt alter ego alltid har varit Modesty Blaise.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.