103 Comments

 1. Malin Svensk Björck

  Jag har aldrig multimaskat faktiskt. Har även slarvat lite med ansiktsmasker på sistone eftersom jag varit ganska dålig.
  Men annars brukar jag mest variera mig mellan latmask och en fuktighetsmask.
  Men det finns ju hur mycket som helst att välja mellan. En riktig djungel!
  Har liksom blivit lite handlingsförlamad och kört på med samma gamla. Men så trist som min hy är så behöver den nog nåt nytt!
  Behöver fukt och det ska vara milt. Men ändå bra mot pormaskar. Det är mina fokusgrejer.
  Följer på Instagram, @hostdagjamningen
  Gillat på Facebook, Malin Svensk Björck
  Ha en fin måndag!

 2. Lina

  Faktiskt inte testat multimasking än, om man inte räknar med att använda inpackning i håret samtidigt som man sitter med en ansiktsmask ?!

 3. Becky

  Hade inte chansen att testa multimasking men fuktighetmasken är en måste för min hy!
  Följer och gillar @sjevernasvetlost ???

 4. Carola Stålnacke

  Aldrig testat multimasking, visste inte ens att det var en grej. Jag är tyvärr dålig på att använda masker, inte hittat någon riktigt bra ännu. Vill ha en som minskar stora porer och en som är varsam med min torra och ömtåliga hy.
  Följer & gillar @zmulan ?

 5. Merima

  Första gången jag läser om detta hos dig så jag aldrig hört talas om det tidigare. Dock skulle jag gärna vilja prova att lägga en som är för torr hud på näsvingen och en annan sort på resten av ansiktet. Skulle delat detta med min mamma så att vi tillsammans kan ha en hemmaspadag och slappna av med bland annat detta 🙂

 6. Katarina

  Har aldrig multimaskat men låter som en smart grej jag gärna provar.
  Fuktighetsmask är det jag använder idag men skulle egentligen behöva nåt som ger lite lyster också

 7. Jacqueline

  Wow vad häftigt! Sett och hört om detta förut men aldrig provat! Har själv blandhy med både torr och fet hy så detta hade ju varit toppen! När jag lägger mask nu är det fokus på fukt och älskar allt som har med hud och återfuktning att göra!! 🙂

 8. tova

  Jag är mer av en latmask, brukar bli liten mask då och då. Skulle gärna ha en hemmaspadag med dottern och jag antar att det är ett bra sätt att få henne att släppa telefonen en stund, om det nu inte ska bli selphisar på de olika leransikterna

 9. Linda

  Fuktighetsmasker är ett måste nu på vintern! Jag är i övrigt inte så bra på masker, men vill gärna bli bättre. Älskar att lägga mask när jag är ensam hemma och har en stund för mig själv.

 10. Diana

  Har inte provat att multimaska än! Men jag brukar söndagsmaska 🙂
  Mjukiskläder på, ansiktsmask på och en serie i soffan. Perfekt!

 11. Natalie Forss

  Multimasking försöker hinnas med då och då, men tillfällena blir nog alldeles för få. Jag använder en mask som återfuktar haka, panna och kinder, och en mask som hjälper till att pormaskarna försvinner. Mitt ansiktsmaskförråd det börjar sina, därför önskar jag så gärna att detta masker skulle få bli mina!

 12. Titti skarp

  hej har aldrig testat dessa så vore så roligt att få unna sig nåt nytt
  söndagarna är dagen då jag ofta gör lite extra åt mig själv
  kan vara vanlig ansiktsmask ,hårinpackning eller så får jag ett ryck och tonar mitt hår

 13. Yasmine W

  Hjärtklappning Emma! Det här är min drömlucka!

  Jag multimaskar eftersom jag har en skillnad på T-zone och resten.
  På näsan där jag har fetare hy och grövre porer, använder jag en djuprengörande lermask som liksom ”krymper” och får med sig oljigheten. Men innan det brukar jag köra en nose-strip för att få bort pormaskar så masken kan göra större nytta.
  På kinderna har jag torrare hy och där behöver jag något djupt återfuktande och brukar använda intensivfuktande masker.
  Kring ögonen har jag en ögonmask som ska tillföra fukt och reducera linjeuppkomst.

  En gång i månaden använder jag en mask-sheet efter ett långt bad där jag ser störst nytta.

  Efter alla masker är det viktigt att återfukta så jag är mycket noggrann med det.

  Följer på insta och FB.
  1fjarrkontrollen@gmail.com

  Underbar lucka! <3 Tack för att du finns!

 14. Jag brukar alltid börja med en lermask & då blir det alltid himalayan charcole. Efter den blir det alltid en fuktmask. Oftast iform av en sheetmask ??

 15. Sophie Olsson

  Jag fuktmaskar jämt. Men i pannan är jag i behov av lite mer djupgörande mask. Försöker alltid att göra en på söndagkvällar inför en ny vecka, då jag även brukar passa på att klippa håret. O sen försöker jag få till onsdagkvällar, men den har inte blivit lika helig som söndagar.

 16. Johanna E

  Åh vad jag önskar att jag hade ett bra svar,
  men problemet är just att jag det inte har.
  Vet inte när jag använde en mask sist,
  vilket resulterat i en hud som är ganska trist.
  Men nu när jul & nyår äntligen väntar,
  jag åter på ansiktsvårds-dörren gläntar.
  Vill ha en hud som glänser av härligt lyster,
  inte som nu – torr och ganska dyster.
  Med vinsten skulle jag hudvården återuppta,
  äntligen ägna tid åt ett hemma-spa! <3

 17. Anna

  Önskar att jag hade tiden att multimaska! Just nu pågår flytt och renovering samtidigt, men i januari, kanske…?

 18. sandra

  Multimaskar gör jag de dagar då jag slutar tidigt, då blir det hopp in i duschen, i med en hårinpackning, på med en ansiktsmask och stäääääda. Sen förvandlas multimaskningen till latmaskning, med en kopp kaffe i soffan tittandes på det okända :p

 19. Marianne A

  Har aldrig multimaskat. Men det är ju klart att det är så man ska göra eftersom hyn inte är lika nånstans i ansiktet.Lite fet där, lite torr här. Lägger en mask gör en kväll när jag har gott om tid och kan ligga och njuta framför tv en stund.

 20. Anne

  Jag har aldrig testat multimasking, men ansiktsmaskar flera dagar i veckan och alltid på söndagar. Jag brukar utgå från hur min hy känns och välja en mask utifrån det. Sen är det svinviktigt att jag får maska i fred, vill ha lugn och ro och göra det till min egen stund. 🙂

 21. Maja Brundin

  Har aldrig prövat det, men vill så gärna prova! Min hy är inte den bästa, så det hör skulle perfekt!

 22. Isabelle Hedstöm

  Har faktiskt inte testat multimasking. Men har ju chansen nu genom att delta i denna tävling!

  Följer på instagram ; isabellehedstrom
  Gillar på facebook: Isabelle Hedström

 23. Caroline O

  Följer som carolineoddsson på instagram ?
  Jag har aldrig multimaskat ? men skulle gärna göra det! Jag tror att jag har hyfsad koll på min hy och vilka partier som behöver vad. Jag blir exempelvis torr på kinderna medan näsvingarna blir lite oljiga. Det skulle vara väldigt spännande att prova dessa masker och det skulle vara fantastiskt att kunna göra det till sin söndagsrutin ??

 24. Marie Persson

  Skulle vara kul att testa! Jag använder bara en mask, som ger fukt och hjälper min torra hud. Dock skulle jag behöva något som minskar porerna på nästan, så skulle vilja multimaska och ge kärlek som anpassas efter mitt ansiktes alla delar.

 25. Maria Andersson

  Att multimaska är en ny erfarenhet jag mer än gärna skulle prova på
  om jag skulle chansen få
  Såhär års är min hy så torr, trött och dyster,
  med multimaskning skulle den återfå sin energi och lyster!

 26. Sandra Nilsson

  Jag önskar jag hade ett bra svar på denna fråga, men jag har aldrig multimaskat, och jag är väldigt dålig på att lägga ansiktsmask överlag, för jag vet inte vad jag ska köpa för sort. Har önskat mig ansiktsmask i julklapp så jag håller verkligen tummar och tår, för detta pris är något jag verkligen skulle vilja vinna!

 27. Johanna

  Ärligt talat, jag har lagt ansiktsmask typ två gånger i mitt liv, men det kan det bli ändring på med den här vinsten! Jag föreställer mg att en mask kombineras väl med en bok och choklad, eller kanske att jag gör multimask och multitask till samma och målar naglarna samtidigt.

 28. Caroline

  Har faktiskt aldrig testat multimasking, men har sett när bland annat youtubers testat dessa. Och är själv jätte nyfiken på att testa det då jag älskar att ta hand om min hud och söker efter nya favoritprodukter!

 29. Fanny Brandstedt

  Jag lägger först en syrapeeling, gärna en peeling med både korn och syra. Efter det lägger jag en återfuktande sheet mask. Det är min söndagsmask rutin.

 30. Orawan Sikhinaramn

  Brukar inleda multimaskningen med en svart mask som drar bort pormaskar. Sedan kör jag på en återfuktade mask och mot slutet smörjer jag in huden i en hemmagjord honung och limeblandning som jag sedan sköljer av vilket gör huden mjuk och len. Olika veckor kan se olika ut men brukar köra denna rutinen mina varannan vecka åtminstonde. Sen är det väldigt viktigt att smörja in ansiktet efter.

 31. Hannah Noren

  fuktigheten och rengörning är trixet, på en kväll i helgen då man kan slappna av och njuta. Jag skulle va glad att kunna multimaska, och följa hur ni gör med intresse! God jul på dig!

 32. Gabriella Thörngren

  Har faktiskt aldrig provat multimasking men det verkar väldigt intressant och smart. När jag använder ansiktsmask fokuserar jag på porrengöring då jag har stora problem med stora porer och pormaskar.

 33. Sara Källström

  Jag är urkass på att lägga masker så nu kan det bli premiär! Har aldrig provat multimasking så detta blir nytt och jag vinner detta kit! Då fixar jag håret och ansiktet i samma veva, för här märker jag på ordet att det inte gäller att treva! 😉
  Gillar/följer! obosara82

 34. Har inte testat multimasking men det känns ganska rimligt när man tänker på saken. Inte blir det av så ofta att jag lägger en vanlig ansiktsmask heller även om jag verkligen skulle behöva göra det regelbundet.

 35. Tatiana

  Begreppet multimasking är helt nytt för mig, dock låter det som något jag absolut måste prova då jag har en blandhy. Fet kring T-zonen och torr i övrigt. Body shops masker har jag heller inte provat tidigare. Men när jag lägger en mask så låter jag den gärna verka medan jag tar ett avkopplande bad samtidigt. Sen passar jag på att dricka mycket vatten under tiden för jag har fått för mig att det hjälper också 🙂

  Följer på Instagram som _vieille_ame_

 36. Caroline Andersson

  Har läst mycket om multimasking men aldrig testat själv. Att ta hand om min hy när det gäller rengöring och återfuktning är avgörande för mig då jag jobbar inom trävaruindustrin och min hy utsätts dagligen för påfrestningar. Men har nog tyvärr varit lite av en latmask när det gäller ansiktsmasker. Har nu även på senare tid blivit mer kritisk med vad jag köper och tittar gärna efter veganska och cruelty free alternativ. Skulle mer än gärna vilja testa att multimaska med The Body Shops masker.

 37. Ann-Sofie

  Åhh, drömmig vinst! Min fina vän Jennifer som fanns där när mitt hjärta brast visade mig nu i höst hur man multimaskar. Vi hade tjejkväll och hon hade med sig sina masker. Jag är helt ny på det där men det skulle vara så betydelsefullt om jag fick ha en till sån kväll med henne då vi multimaskar med mina masker,ter julgodis, lyssnar på feel good-musik och bara har det allmänt bra! ? ?

 38. Ellen

  Har aldrig testat detta men vore kul få
  Prova på då jag har väldigt torr hy med mkt porer skulle det passa bra . Annars försöker jag mysa till det med hemmaspa så som fotbad , fila fötter och måla naglar 🙂
  Gillar och delar

 39. Erica

  Du ordnar en tävling med Body Shop
  Det kan aldrig bli en flopp, livet är på topp!
  Jag kan väldigt lite om multitasking
  Men vill ändå skriva en julhälsning:
  Min hy är allt annat än bra
  Att vinna denna tävling, det sku’ va!
  Din adventskalender är en riktig julefröjd,
  Det går inte att vara annat än nöjd!

  God Jul!

 40. Henrik

  Jag brukar faktiskt ha en porstrip på näsan. Rengörande mask i ansiktet och (pinsamt att säga det… mjukgörande mask i skägget.) Jag är besatt av masker!

  Det här är något många skäms över.
  Att man som kille pimpas behöver.
  Älskar att göra badrummet till mitt spa.
  Oljor, tvålar och mask vill jag ha.
  Ligga, blunda och lyssna på ljudbok.
  Kliva upp helt len med en bättre look.
  Fixa håret tills det är riktigt okej.
  Det borde alla snubbar unna sig.

 41. Josefin

  Jag har en blandad hy med mest problem i t-zonen. Brukar lägga en lermask över nästan hela ansiktet och sedan efterbehandla ordentligt. Har inte provat att multimaska men det skulle kunna funka för mig att återfukta på vissa områden och rengöra mer på andra.

 42. Felicia

  Jag har faktiskt aldrig testat multimasking eftersom jag aldrig haft mer än en mask hemma åt gången men jag försöker att alltid lyxa till det med en söndagsmask. Att vinna detta grymma set med ansiktsmasker hade varit så roligt då man kanske skulle kunna experimentera lite mer med olika masker för olika typer av behov i ansiktet. Annars brukar jag fokusera väldigt mycket på fukt nu på vintern eftersom min hud blir så extremt torr och bara spricker.

 43. Annette

  Hej! Jag söndagsmaskar när jag har tid, tyvärr alltför sällan? Då lägger jag en återfuktande ansiktsmask, tänder ljus och fixar naglarna.Det jag lägger mest fokus på är att det är MIN tid och då ska ingenting störa mig

 44. Ronja

  Jag har aldrig multimaskat och har väldigt sällan ansiktsmask över huvudtaget.. men jag skulle vilja göra ändring på det.. Jag måste lära mig att ta hand om mig själv och skämma bort mig själv mer istället för att bara ta hand om andra..

 45. Anna Mårtensson

  Jag har aldrig multimaskat men testar gärna =) <3 När jag använder ansiktsmask nu på vintern fokuserar jag på fukt fukt fukt!

 46. Annika Gustafsson

  Inte testat men hört mycket om dessa masker att de ska vara så bra….
  Nyfiken på att få en ny strålande ,skimrande fuktmättad hy som jag trivs med.
  Ett kit med allt i ett
  en säker hit.

 47. Amanda

  Jag har aldrig testat multimasking och är oerhört dålig på att använda ansiktsmasker överlag. Jag älskar det när jag väl gör det, men har en tendens att spara ansiktsmasker till ”det rätta tillfället”. Känner att jag verkligen måste bli bättre på att unna mig och använda ansiktsmask på rutin, så även om jag inte kanske följer det själv är mitt bästa tips: ta dig tid!

 48. Evelina Larsson

  När jag lyxar till det med hemma-spa så blir det alltid en och samma ansiktsmask i hela ansiktet, brukar köra på någon lermask, tea tree oil eller en c-vitamin scrub/mask (de två sistnämnda från The Body Shop faktiskt).

  Första gången jag hör om MultiMasking här hos dig faktiskt, hahah, så det ska bli ett rent nöje att utforska det om jag får chansen! De få produkter som jag testat hos The Body Shop har jag älskat!

 49. Ann-Charlotte Larsson

  Hej!
  Vilken underbart härlig vinst!
  Som så många andra så har jag själv inte provat Multimasking, bara läst lite om det.
  Jag lägger annars en vanlig ansiktsmask, gärna en sådan Oxygen-mask som ”pirrar” lite i huden, det tycker jag känns både skönt och effektivt. Det gör jag ungefär en gång var 14:e dag.
  Det skulle vara fantastiskt roligt att få möjlighet att prova Multimasking också.

  God Jul & Gott Nytt År!
  Mvh
  Ann-Charlotte

 50. Amanda L

  Jag multimaskar inte. Har nyligen införskaffat en peel-off ansiktsmask som jag är väldigt peppad på att testa.
  Men annars brukar jag göra hemmagjorda masker.
  Har hört mycket gott om the body shops grejer, så nu hoppas jag på vinst. Det vore jätteroligt att få testa något nytt.

  Gillar på facebook och följer på instagram (_secondlifereplay)

 51. Carro

  Aldrig provat mulitmaska, men det låter härligt och man vill ju gärna prova! Fuktighet är viktigast då jag blir så torr, speciellt nu på vintern!

 52. Milla

  Vilken underbar tävling för min trötta livlösa och torra hud. Jag har faktiskt aldrig multimaskat utan brukar använda en i taget. Vill dock använda det oftare. Brukar använda fuktgivande masker. 🙂 vill bjuda på rim :

  Få en hud likt en gudinna,
  Kan bli möjligt om jag detta vinna,
  I alla fall en vårdande och lystergivande kur
  Om jag i denna tävling har tur ?

 53. Sofia J

  Tyvärr kört mer multitasking med mask än multimasking eftersom jag precis som när jag målat naglarna alltid kommer på något jag tvungen måste göra (gärna knäppa byxor el annat superdumt ang. naglarna) och med masken är det annat tokeri. Men men, handling lär bestå men multimasking låter verkligen som en rutin jag vill införa 2018 i mitt liv.

 54. Mikaela

  WOW vilken lucka, Emma!

  Jag är helt nyfrälst i multimasking. Man ser inte klok ut – men fint blir det! Brukar köra annat i t-zonen pga fet hy, lite på hakan också. Återfuktande i resten av ansiktet och medicinskt vaselin (!) under ögonen. Fungerar magiskt mot fina linjer och är extremt skonsamt mot huden.

 55. Rachel

  Omg??
  Exakt det min hy behöver just nu!! Jag har faktiskt aldrig multimaskat men skulle vara kul och testa!
  Jag älskar att använda ansiktsmasker så detta vore perfa om jag vann✨✨✨

 56. Lina Karlsson

  Har inte testat o multimaska, men deg låter väldigt gött! Jag är lat och brukar köra med nattmask, har några från Korea, en som innehåller aha-syra och en annan som innehåller niamicide! Min hud blir alltid väldigt vrakig på vintern så vore mysigt med lite extra vård! Följer på insta (Sockerapa) och fb (lina Karlsson)

 57. felicia

  Gillar dig på FB! 🙂
  Jag brukar alltid ledigmaska, de kvällar jag har lugna och fria från träning och studier, då brukar jag gärna ta på mig en mask innan jag duschar. Gärna kombinerar jag det med att färga ögonbrynen!

 58. Rebecka Gustafsson

  Då jag jobbar helger ofta blir det söndagskvällar som är mina fredagskvällar- saltscrub, t-zonen får en ordentlig purifying mask och sen fukt överallt. Skulle bli så glad om jag vann, skulle så gärna teta lite nya produkter då de jag haft vart sådär men inte haft möjlighet att testa andra. God jul!

 59. Martina Andersson

  Oj vilket spännande koncept! Har aldrig hört talas om multimasking eftersom jag är kass på det där med ansiktsmasker. Min mamma brukar alltid satsa på en exfolierande mask innan sitt söndagsbad! Det är också henne denna klapp kommer gå till om jag vinner! 🙂

 60. Elina Söderberg

  Jag gör inget av ovanstående, men känner definitivt att jag behöver börja! Detta kit kan nog ge mig motivationen jag behöver 🙂

 61. Fanny J

  Jag söndagsmaskar helt klart! Gillar att bara ta det lugnt och ta hand om mig själv medan hyn blir bättre än innan, med dessa skulle den dessutom bli så fin som jag aldrig haft den förut. Det skulle vara magiskt! 😀 Gillar både på facebook (Fanny Jäderfeldt) och instagram (fannyjaderfeldt)

 62. Lisette Johansson

  Då jag är rätt så fattig så har jag inte råd att köpa på mig massa bra masker, men en jag alltid använder minst med en gång i veckan är fuktmask som jag sover med!

 63. Caroline L

  Har aldrig multimaskat, men nog märks det att hyn har olika behov. Jag skulle smeta på efter behag, ligga på soffan och ha det bra.

 64. Sofia H

  Efter att jag slutat med p-piller så mår min hud SÅ dåligt. Det är katastrof och både hud och hårbotten är otroligt feta i sig själva just nu. Det blev väldigt jobbigt men jag kör djuprensande mask på de fetare områdena som haka och panna och fuktgivande mask på kinder. Men skulle behöva något ännu bättre och detta är kanske en vinst för mig. Det vore glädjande att få testa dessa fina! Kram och god jul! Följer på FB och instagram.

 65. Anna

  Hejsan!

  Multimasking – något jag inte hört talas om, men är ju det jag alltid behövt och drömt om liksom. Även om mitt största problem är fukten som inte är där, ser jag ju att behovet är olika där och här.

  Naglar och mask är söndagsgöra, nu längtar jag till nästa gång, när jag får mulitmaskköra!

  God jul1

 66. Ian Molander

  Torr och fnasig vinterhy, med detta kit skulle min hud bli som ny!
  Jag använder en ansiktsmask mot fet hy någon gång i veckan, men skulle behöva utöka med masker som återfuktar nu under vintern. Drömmen att vinna många olika masker så jag kan testa mig fram vad som passar min hy.

 67. Anja

  Jag har aldrig gjort multimasking där jag använt olika masker för olika delar av ansiktet men brukar dock ofta göra två masker efter varandra.

  Först brukar jag göra en egen mask inspirerad av just bodyshops produkter, som jag tyvärr inte alltid har råd med. I den har jag en rengöring med salisylsyra, en rengöring med lågt ph-värde, honung, havssalt, aktivt kol, teatreeolja och lavendelolja. Man blir kolsvart i ansiktet, men efter man tvättat av den känns huden rengjord på djupet.

  Efter det brukar jag lägga olika typer av sheetmasks. Garnier har några prisvärda återfuktande varianter, vilket fungerar väldigt bra efter att gjort den första masken som öppnar upp och rengör.

  Hade varit så roligt att få specialisera sig på de olika delarna av ansiktet och faktiskt ge varje del vad just den behöver!

 68. Linnea H

  Med en ansiktsmask kan jag porerna dämpa,
  utan att speciellt hårt behöva kämpa,
  det är bara att applicera masken en kväll,
  med formulan som är riktigt professionell,
  sedan är det bara att vänta och se när huden blir så ren och fast,
  en gång i veckan räcker för att se en stor kontrast!

 69. Jane Thorlund

  Oj, jag använder typ aldrig mask, och har aldrig multimaskat!
  Men någon gång ska väl vara den första!? 😀

 70. Eva Kristina Åsell

  Har inte multimaskat. Tonårsfinnarna kom väl i trettioårsåldern men är nu borta men behöver ju ändå se om hyn i ansiktet.

 71. matilda

  Det är allt för sällan jag kör ansiktsmask över huvud taget, men när jag vill ta hand om mig lite extra så brukar jag ”steama” mitt ansikte innan jag lägger på en go ansiktsmask som är renande och väldigt återfuktande, avslutar en ett serum och sedan en till ansiktsmask som sjunker in i huden över natten.

  Hade varit himla kul att testa på multimasking, och varit sugen på dess produkter länge!

 72. Evelina Karlsson

  Jag skulle gärna lära mig mer om hur du multimaskar? Jag brukar kombinera 2 masker, en för att ta bort porer och orenheter i tzonen och en som återfuktar i resten av ansiktet!
  Det funkar super bra för mig!
  Vore jätte roligt att få testa dessa då jag hört väldigt mycket bra om dom! ?

 73. Jag har aldrig multimaskat faktiskt, jag har inte ens hört uttrycket innan och visste inte ens att det fanns. I ärlighetens namn är jag nog ganska ny på det här med ansiktmasker och har bara provat några enstaka men inte riktigt funnit någon favorit. Det vore därför fantastiskt att få prova på dessa som ser riktigt spännande och bra ut.

  Har givetvis gillat och delat på FB (Sanna Kaakinen) och följer förstås på Instagram (mammasvardag).

  Kram Sanna

 74. Jag har blandhy och brukar maska med hur huden mår för tillfället. Återfuktad men ändå lite ”plitig” Ja, då använder jag en lermask för att exfoliera och minska porstorleken och för att få en klarare hy. Är huden torr använder jag en fuktmask. Är huden utan glow använder jag en peelingmask. JAg kan multimaska alla på en gång om det är partier som har olika hudtillstånd. Våga testa dig fram. Jag brukar maska 2ggr/ veckan och brukar ha söndagar som Ultimate mask day. Hoppas vinna detta kit från The Body Shop. Beyond Beauty ger mig hopp.

 75. Hannah

  Jag har inte försökt mig på multimasking ännu, men det hade varit jättekul att få prova. Jag brukar lägga ansiktsmask två gånger i veckan efter peeling och har gärna masken på i duschen för att få lite ångeffekt. Vet inte om det hjälper men huden känns verkligen mer återfuktad efteråt.

 76. Åsa

  Multimaskar inte riktigt som man ska dvs olika mask på olika delar av huden, däremot gärna först en djuprengörande och sedan en fuktgivande och ibland även en en glow/radiance-mask. Två till tre ”omgångar alltså, och samma över hela. Har dock inte vågat prova djuprengörande + glow direkt efter varann, skulle kunna bli lite väl kraftig peeling-effekt i såna fall. Men djuprengöring först och så en fuktmask innan eventuell lyster-mask, funkar på min ”normal-hy”. Har inte provat Bodyshops masker än, skulle vara toppen att få prova!

 77. Elin

  Har faktiskt aldrig multimaskat, men låter ju som en superbra grej! I så fall skulle jag fokusera på min feta hy med finnar på haka och det torra partiet främst på pannan.

 78. Åh wow vilken drömvint! Jag ”söndagsmaskar” gärna med en återfuktande mask samt ngt som ger lite extra lyster. Älskar att ha hemma spa på lediga kvällar, speciellt nu efter denna hösten då min morfar var sjuk vilket resulterade i att jag åkt fram och tillbaka mellan Stockholm och västkusten varannan vecka.

  Jag följer på instagram på både megapiixell och mooaandreasson samt gillar på facebook under namnet Moa Andreasson

 79. Emmy

  Har faktiskt aldrig testat multimasking utan brukar istället varje söndag göra en mask med korn i så jag när jag tvättat av ansiktet samtidigt kan peela det lite lätt! 🙂

 80. Maria Helmersson

  Jag söndagsmaskar, fokus ligger på återfuktning eftersom jag har väldigt torr hud. brukar sitta ner i favorit soffan med en god kopp te och bara njuta under tiden masken får jobba

 81. Ellinor

  Hade inte hört talas om multimasking tidigare! Jag brukar använda mig utav en återfuktande mask såhär på vintern. 🙂
  ig: ellinorwahnstrom

 82. Hanna

  I handen en tekopp,
  i ansiktet en mask från The Body Shop.
  Inpackning i håret,
  man blir så torr den här tiden på året.
  Först en mask av lera,
  till sist massa fukt addera. ??

 83. Carina

  Än så länge har jag inte multimaskat! Men söndagsmaskar gör jag. Det blir ofta något med fukt, gärna en nattmask. Men emellanåt blir det en uppstramande mudmask eller svagt exfolierande. Tycker maskar är både roligt och härligt så jag är beredd att ta nästa steg!

 84. Monica

  Jag är inte så duktig på detta med hudvård som jag hade önskat men i takt med att åren går förstår jag att det är än mer viktigt att ta hand om sin hy.

  Jag har såklart hoppat på begreppet söndagsmasken och det jag oftast satsar på är fukt, fukt och fukt. Det är precis vad min hy behöver!
  De gånger jag multimaskar brukar jag försöka lägga en lermask i t-zonen och sen fukt mask i övriga ansiktet – efteråt fullkomligt strålar in hy!

  Det hade varit himla kul att vinna kitet och bli en riktigt maskproffs!

 85. Decibel S

  Jag har faktiskt aldrig prövat. Det finns så mycket inom hudvård och med en tajt månadsbudget så fokuserar man på det man kan, och ansiktsmasker är definitivt något som blir lidande i mitt fall. Men via youtubers och bloggare jag följer så är det ju en hit. Så det känns definitivt som om man missar något. Så med detta kit kanske jag får in en ny rutin, och börjar uppskatta värdet i att multimaska. <3 Följer givetvis. Decibel S (FB) @decifabulous (Insta). God Jul! Mvh/ D

 86. Madelene Abrahamsson

  Jag har bara söndagsmaskat änsålänge ?Ansiktsmask i ansiktet framför en bra film och med en kopp kaffe som Sällskap. Eller så maskar jag framför datorn med en mask i ansiktet och läser bloggar, som tex din underbara blogg ?
  Gillar och delar på fb med namn Madelene Abrahamsson
  Följer på Instagram @madde_cancersurvivor
  Kram!

 87. Jag har aldrig provat att multimaska men det låter ju som en brilliant ide 🙂 Har alltid haft svårt med att få till det till min hy då jag delvis är väldigt torr samtidigt som jag är mer oljig i t-zonen. Detta kitet är ju helt amazing. <3 Ska resa på semester en längre tid nu och detta vore helt perfekt att packa med. Delat på facebook, följer dig där och på instagram. Hoppas hoppas. <3

 88. Anna Bäckman

  Vad spännande – skulle gärna prova multimaskning – själv är jag mer av en söndagsmaskning, då jag tar sovmorgon och unnar mig att koppla av. Till exempel med ett långt bad, peeling och ansiktsmask.

 89. Anna L

  blir fötter och ansikte då! Men snarare söndagsmaskar jag i luuuugn och ro och dansar runt i pyjamas som om ingen såg mig

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.