87 Comments

 1. Johanna

  Mitt bästa tips är att alltid ha produkt i håret som vårdar och återfuktar. Mina favoriter är en vårdande och återfuktande hårkräm från Lush som bara innehåller naturliga ingredienser, och Moroccon Oil Healing spray som jag använder i topparna då dom lätt torkas ut och slits på:)

 2. Pernilla D

  Inpackning varje vecka, jag brukar sova med inpackning i håret. Olaplex är en bra produkt för håret som jag använder emellanåt och sedan Alltid värmeskydd i håret 🙂

 3. Hanna

  Mitt tips är att lägga i en fuktgivande inpackning innan man går och lägger sig (vira in håret i en handduk) och sedan skölja ur den på morgonen. Simple as that! Om jag ska vara mer specifik så brukar jag använda en från Maria Nila, men jag har även hört gott om Moroccanoil så det är ett märke jag gärna hade provat i framtiden. 😀 Följer på instagram sen tidigare.

 4. Rachel

  Mitt bästa tips är att använda kokosolja som inpackning, det gör verkligen mycket!! Håret blir så lent och får ”en glow” som är helt fantastisk😍😍🎁🎁

 5. Carina

  Jag har i en gnutta hårinpackning i håret varje dag istället för balsam. Tvättar inte heller håret varje dag.

 6. Anna

  Jag använder en återfuktande inpackning en gång i veckan sen försöker jag att låta håret självtorka i så stor utsträckning som det är möjligt. Måste jag använda hårfön/plattång så är jag noggrann med värmeskydd!

  Följer på Instagram (annathornell86) och på Facebook

 7. liselotte

  Vara lite extra snäll mot håret, göra någon extra inpackning och verkligen använda bra schampo och balsam

 8. Sophie Olsson

  Redkens So soft, -schampo och Balsam är mina livräddare denna årstid. Jag klipper mej en gång/varannan vecka, för att hålla håret i toppskick! Eftersom jag har väldigt ljust hår, har det en tendens till att se torrt och slitet ut annars.

 9. Titti skarp

  det enda knep jag har är att jag gör inpackning 2 gånger i veckan
  och låter det självtorka och sedan flätar jag det innan säng gående
  då blir det mjukt

 10. Anna

  En bra inpackning i bastun en gång i veckan håller liv i mitt hår, funkar året runt!
  Så brukar jag använda hårolja, då mitt hår är långt och gärna trassalar sig, den hjälper nog till den med.

 11. Cecilia Eriksson Ny

  Att vara noggrann med hårinpackningar och att använda mössa när man går ut så man minskar vädrets slit på håret.

 12. Y.W.

  Jag packar in håret i olivolja, plastpåse, handduk och sover med det. När jag tvättar ur det nästa morgon, är det som att håret har fått ett totalt ansiktslyft i både utseende och kvalitet.

  Följer självklart på insta och FB

 13. Sara S S

  För att hålla håret i bra skick, året om egentligen, är mitt tips att dra ner på produkter och styling och låta håret vara ifred mera. Jag tycker att jag märker stor skillnad på mitt eget hår när jag inte gör så mycket med det.

 14. Johanna

  Egentligen borde jag läsa alla kommentarer för att få tips för mitt hår är verkligen inte på humör just nu. Torrt är bara förnamnet. Men jag försöker att inte tvätta det så ofta, för det ska vara bra.

 15. Jennifer

  Jag har inget tips men jag tar detta som ett tips från dig. Jag får alltid otroligt torr hårbotten på vintern och ja, med tillhörande kli och mjäll. Pust.

 16. Annika Gustafsson

  Gillar på FB.
  Använder produkter som passar min hårtyp.
  Inpackning 1 gång /vecka.
  Dricka mycket vatten och äter kosttillskott som främjar hårtillväxt och kvalitet på mitt hår.

 17. Lisette Johansson

  Att ha hårinpackning i minst en timma dagen man tvättar håret. Det har gjort stor skillnad för mitt tunna och fina hår som det heter. Men har tyvärr inte hittat någon favorit än som funkar 100% på mitt hår och har aldrig provat moroccanoil!

 18. Rebecka Gustafsson

  Ironiskt nog skulle jag säga marrocan oils inpackning- men min ask är slut sen två månader och inte haft möjlighet att köpa ny. Den står på önskelistan men vet redan nu att jag kommer få ett par tofflor istället (inte för att vara otacksam haha) Så en vinst skulle sitta som en smäck! Så mitt tips nu får bli akutlösningen— Tvätta håret sällan, använd balsam dubbelt så ofta!

 19. Andrea

  Jag brukar sova med en inpackning när håret börjar kännas torrt. Gillar inpackning är över lag och slänger gärna i en i håret när jag tar ett bad. Kanske inget banbrytande sätt med det funkar!

 20. Maja Brundin

  Ta inpackning då och då!! Funkar lite såser, men det duger, skulle vara så mycket böttre att ha dem hör däremot!!

 21. Elin

  Mitt tips är att använda ett bra shampoo som ger mycket fukt samt en hårinpackning nu som då. Lägg lite hårolja i topparna när man kommer ut i duschen och försök att inte duscha håret precis innan du går pch lägger dig! Ett sista tips är att sova med fläta

 22. Josefin

  Jag brukar ta lite ren olja (jojoba, mandel eller kokos) i topparna. Särskilt innan jag sover. Någon gång i veckan försöker jag även göra en hårmask med oljan och då sprida ut den i hela håret och massera hårbottnen.

 23. Eva Å.

  En rejäl inpackning då och då. Inte glömma balsam efter tvätt. Äta bra mat och framför allt dricka mycket mest vatten. Ha något värmande på huvudet om det är kallt.

 24. Ozzie W

  Eftersom jag har afrikanskt går med en massa smålockar, behöver jag extra fukt och olja om håret ska bli långt. Mitt tips är att inte tvätta håret för ofta och använda torrshampoo om det känns lite fett.

 25. Tatiana

  En bra fuktgivande inpackning som gärna får sitta i medan man bastar, för maximal effekt. Inte tvätta håret för ofta och låta det vara utan produkter några dagar då och då. Samt skippa hårfönen och låta det självtorka. Kan även rekommendera en hårtonic att massera in i rötterna, det brukar hjälpa mot tex mjäll och torr hårbotten.

  Följer på Instagram som _vieille_ame

 26. Linnea H

  Mitt bästa tips är att använda hårinpackning ofta på vintern och alltid ha i hårolja efter tvätt. Sen att sova med en fläta så skonar man håret från värmeverktyg samtidigt som man får fina vågor i håret.

  Följer på Instagram

 27. Katarina

  Att använda bra produkter, göra inpackning åtminstone 1 gg/v, inte använda hårfön utan låta håret självtorka

 28. Amanda L

  Går alltid runt med någon olja eller inpackning i håret. Sover främst med inpackningen, men händer att jag även har det när jag ändå är ute och bär mössa.
  Ser också till att klippa mig regelbundet och ger fan i att färga/värmebehandla det.

 29. Anna

  Jag tränar nästan varje dag men försöker att inte tvätta håret för ofta, ibland räcker lite vatten och balsam bra. Ett vårdande kit till hår och kropp vill jag gärna ha!

  följer som pepsiab

 30. annsofie

  Vilken härlig vinst både hår och kropp behöver extra fukt vintertid, <3 mitt bästa råd gör inpackning och sov med det så det får verkligen göra vård, och som alltid drick mycket vatten som är bra för hud och hår, och försök att inte använda för mycket värmeredskap utan ett värmeskydd <3

 31. Ellen Eklund

  Mitt bästa tips är att använda inpackning en gång i veckan. Inpackningen ska sitta i en stund. Ibland sover jag med inpackningen så håret får en riktig kur och ibland går jag runt med kuren i håret ett par timmar innan jag sköljer ur den. Om man har tillgång till bastu är ett hett tips att sitta i bastu med inpackning i håret. Blir så bra resultat!

 32. Julia

  Jag tvättar inte håret för ofta, men efter varje tvätt använder jag en hårolja från just moroccanoil! Det är mitt bästa tips. Skulle gärna prova dessa produkter också ❤🙏🍀

 33. Diana

  Bästa knepet är att tvätta håret max 2 gånger i veckan och att använda hårmask varje gång! Sen hjälper en stärkande olja till däremellan 🙂

 34. Sofia

  Mitt bästa tips är att på hösten leta efter frisörer som behöver hårfärgsmodeller. Då får man en snygg och gratis uppfräschning av hårfärgen!

 35. Millah

  Åh vilken lyx! Mitt bästa tips är att faktiskt få i sig vitaminer och vatten men annars att klippa topparna regelbundet för det gör att håret både ser och känns bättre ut. Använda vårdande produkter som skämmer bort håret med fukt och att försöka undvika värmeverktyg. Bjuder på ett rim:

  Här är det bästa för kropp och hår,
  något till både i detta kitet du får,
  mjuk och len kropp,
  och ett hår som blir på topp!

 36. Claudia Kerttu

  Klippa topparna ofta och bada håret med olivolja med jämna mellanrum, dagligen använda återfuktande produkter.

 37. Violina

  Alltid använda balsam vid hårtvätt samt regelbundet göra inpackningar som ska är bra för min hårtyp. Låta håret självtorka, mitt hår mår bäst av det, ingen fön eller hårtork!
  Använda en bra hårmousse, har testat många olika och märkt att billiga sorter torkar ut håret mer än lite dyrare produkter – som dessutom är mycket drygare och räcker längre!
  Dricka mycket vatten! Försöka sova ordentligt!

  Mitt hår så slitet, torrt och vintertrött är,
  skulle behövas en riktig dunderkur här!
  De fantastiska produkterna från Moroccanoil
  kan säkert underverk göra,
  och jag beröm för mitt friska, fina hår får höra!

  Följer på Instagram som elaisa_56 och Facebook Elisabet Nording.
  Jag har hört väldigt mycket positivt om Moroccanoils produkter, skulle vara superroligt att få vinna dagens vinst och prova på de här produkterna!

 38. Elina Söderberg

  Det enda jag gör just nu är att sitta med en hårinpackning lite extra länge när jag tvättar håret. Jag tror dock att denna vinst skulle kunna hjälpa mig ännu bättre!

 39. Camilla

  Jag försöker att bara tvätta håret en gång i veckan, och då använder jag dessutom fuktgivande balsam och ibland hårinpackning. Följer på fb som Camilla Wiklund och instagram som lillakarlsbyn

 40. Sara Källström

  Gå inte ut med blött hår, låt det lufttorka hemma och föna ej samt använd inpackningar emellanåt!
  Gillar/delar/följer! obosara82

 41. Fey L

  Det absolut bästa är olivolja och en mogen avokado! Enklare än så blir det inte! Lägg i topparna och låt vara i ett par timmar. Det gör UNDERVERK!!

  Många kramar från Fey L

 42. För att slippa vintertrött hår är det viktigt att använda återfuktande produkter som är anpassade utefter din hårtyp. Unna gärna håret en inpackning minst 1 gång/veckan och använd hårolja vid behov.

  Glöm inte heller bort att alltid använda värmeskydd när du lockar/plattar håret. Det är viktigt att skydda håret så mycket det bara går.

  Har gillat och delat på FB (Sanna Kaakinen) och följer förstås på Instagram (mammasvardag).

  Kram Sanna

 43. Marie Persson

  Att helt enkelt använda hårinpackning. Minst en gång i veckan. Och aldrig slarva med balsam. Fukt fukt fukt! Det gäller för mitt torra och lockiga hår 🙂

 44. Jane Thorlund

  Produkter är tyvärr inget jag har precis,
  men hört att det ska vara bra för både hy och hår att dricka mycket vatten, så det får blir mitt tips.. Och att inte tvätta håret för ofta.
  (Hoppas dock på att snart ha bättre tips.. 😉 )

 45. Mitt bästa tips för vinter trött hår,
  är att gå till frisören minst 6 gånger per år!
  Använda hårinpackning titt som tätt,
  och låta bli hårtorken känns alltid rätt!
  Maroccanoil har jag hört talas mycket om,
  men aldrig testat själv, så gärna hem till mig kom!
  Vinner jag detta skulle jag bli så himla glad,
  ja, det skulle vara så himla mycket bättre än choklad! <3

 46. Sofia J

  Dricka mycket vatten och använda schampo, inpackning och balsam som ger fukt. Sen att inte föna och styla håret för mkt utan låta det vila.

 47. Malin Öhlund

  Jag brukar göra en hårinpackning minst en gång i veckan och än så länge tycker jag inte att mitt hår ser så trött ut så jag tror det funkat! 😀

 48. Emelie Welander

  Enkelt men effektivt – ha håret i fläta så mycket som möjligt. Förhindrar att man hittar kårer i en stor knuthärva när man tar av sig jackan eller halsduken!

 49. Isabelle

  Säger bara återfukta, å.t.e.r.f.u.k.t.a!!!
  Köp ett återfuktande schampo & balsam. Ditt hår kommer att tacka dig!

  följer på Instagram: isabellehedstrom
  Gillar på Facebook: Isabelle Hedström

 50. Caroline O

  Mitt bästa tips är att vara noga med hårinpackning med mycket fukt! Och därefter en bra hårolja 🙂 då brukar håret hålla sig bra och återfuktat även på vintern!

 51. Jag har långt o tjockt hår ner till, ja en bra bit nedanför midjan men jag är otroligt dålig på att ta hand om det så jag har inga bra tips, brukar göra en inpackning i bastun ibland men mitt hår är lite ”ledset” just nu. Ska ta och läsa alla bra tips här och se om jag kan ta tag i mig själv =)

 52. Anna

  Sommarfett och vintertorrt kräver lite olika tänk,
  och det bästa för vintern är av den läkande oljan minst ett par stänk.
  Vill gärna testa, vad som händer, om jag använder den bästa!
  Hela året runt, är snälla kuddvar och nattinpackning,
  något som ger det torra ömtåliga håret lite extra backning.

  God jul!

 53. Therese

  Sova med olaplex en gång i veckan, på morgonen när jag sen tvättar håret använder jag en djupåterfuktande hårinpackning och sen värmeskydd varje gång jag fönar/plattar håret. Anpassa allt efter årstid och fuska inte med hårinpackningen – viiiktigt!

  Mycket grönsaker också! ✨

 54. Emmy

  Inte gå ut med blött hår och även undvika produkter som innehåller massor vatten innan du går ut så inte håret riskerar att frysa!

 55. Ronja

  Använd inpackning ofta och använd alltid olja när håret är fuktigt. 🙂 (glöm inte heller att använda skydd om du hårfön m.m)

 56. Anna L

  färre tvättar och mindre värme
  mera återfuktare
  använda mössa mera
  med torrschamponerade håruppsättningar stoltsera

  Anna Larsson på Facebook
  @zemam på Instagram

 57. Hanane

  Använda hårinpackning ständigt är nog det bästa!
  Att använda aloe Vera som hårinpackning är också super bra!! Rekommenderar dig att testa!☺️✨✨🎁

 58. Madelene Abrahamsson

  Kokosolja i håret är grymt bra. Även att sova med inpackning i håret på natten och att inte föna och platta håret för ofta, självtorka. Gillar/delar på fb med namn Madelene Abrahamsson. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.