59 Comments

 1. Anna

  Jag har inte lyckats hitta rätt nyans på rouge sedan Maybelline slutade med ”min” färg. Här får jag ju chansen att prova flera nyanser på samma gång! Perfekt!

 2. Carola S

  Så fina! Jag äger inte en enda highlighter och bara 1 rouge, så detta är ju värsta chansen att få prova på såna produkter. Plus, jag fyller år idag = fin present till mig 🙂

 3. Johanna

  Åhh jag hade verkligen velat vinna då highlight och rouge är mina två absoluta favoriter och måsten i sminkväskan! Aldrig testat isadoras varianter och hade varit jättespännande och lägligt att få testa dessa hjul i jul!;-)

 4. Linda

  För att jag behöver öva på att sminka mig med såna produkter! Får liksom aldrig till det och köper därför alltid samma smink som är enkelt!

 5. Jacqueline

  Älskar att jobba med multifunktionella produkter och kunna anpassa färg och nyans efter varje tillfälle. Därför vill jag vinna denna lucka så jag har flera olika produkter i två, super smart! Hoppas på det bästa! 🙂

 6. Diana

  Med IsaDoras makeup hjul, blir det kul i jul.
  Prova dig fram för rätt resultat, dela med dig och lyssna på prat
  Om din nya look så snygg, kan du känna dig riktigt trygg

 7. Merima

  Jag älskar smink men efter att min som kom så prioriteras han och det var länge sen jag köpte något smink alls. Det vore underbart att få vinna något åt sig själv föt en gång skull! 🙂

 8. Natalie Forss

  Så perfekt med så många olika nyanser av rouge och highlights, ibland vill jag ha en mer naturlig look och ibland lite mer färg, med dessa hjul kan jag få många olika looker.

  (Följer på instagram under namnet natalieforss).

 9. Andrea

  Smink är överlag så roligt att leka med. Och det bästa av allt är att det just bara är smink och går att tvätta bort.
  Eftersom jag är arbetslös just nu blir det inte så mycket pengar över för att unna sig nått extra. Därför skulle det vara roligt att vinna dessa! Dels att få prova lite nytt smink men också att få lite saker som behövs, så som blush. ?

 10. Amanda

  Har så himla länge spanat in dessa hjul, men aldrig riktigt kommit till skott.
  Så skulle så himla himla gärna vinna denna pott!
  Rouge och highlights för nästan oändligt många stilar,
  ja detta är produkter som genom mitt hjärta skickar pilar.
  Att förgylla min sminkväska med dessa hjul,
  skulle därför lysa upp och göra hela min jul.

 11. Ozzie

  Jag är så nyfiken på vilka nyanser det skulle bli om man drog borsten ”full circle” eller halvcirkel.
  Vinner jag, ska jag exprimentera fram till nyår då jag ska på en fest och vill vara superfin. Highlightern vill jag även highligta axlar och nyckelben med. Det är så fint! <3

 12. Violina

  Om jag dagens fina vinst skulle vinna,
  vore jag en väldigt lycklig kvinna!
  Har väldigt lite produkter i min sminkväska, insåg att en hel del var alldeles för gammalt.
  Skulle därför bli jätteglad om jag vinner de fina sminkprodukterna från IsaDora!
  Känner mig grå och glåmig, så lite fräsch färg behövs verkligen!

  Följer på Instagram som elaisa_56 och Facebook Elisabet Nording

 13. Här hemma har det varit en rejäl utresning i sminkväskan nyligen, och det vore därför fantastiskt att få vinna hem dessa produkter och ha något nytt att starta 2018 med. Har dessutom inte testat dessa produkter från Isadora tidigare vilket gör det hela extra spännande.

  Följer på Instagram (mammasvardag) och gillar din sida på FB (Sanna Kaakinen):

  Kram Sanna

 14. Pauline

  Mitt liv som sminkintresserat sköt i höjden när jag introducerades till highlighter. Nu kan jag verkligen se framemot att sminka mig på morgonen! Och let me just say, det där highlighter-hjulet har jag kastat flirt-blickar på ett tag nu… 😉

 15. Annika Gustafsson

  Gillar på FB.

  Önskar min dotter en riktigt GOD JUL !
  med dessa åtråvärda hjul.
  Blir en säker hit
  med ISADORAS underbara kit.

 16. Isabelle Hedstöm

  Vad kul att ha chansen att vinna en riktigt bra highlighter och fina färger.
  Skulle verkligen behövas i min sminkväska!

  Gillar på facebook : Isabelle Hedström
  Följer på instagram : isabellehedstrom

 17. Tatiana

  Gladast det blir jag vill jag lova,
  om jag vann denna färgglada gåva.
  Att ögon och läppar få måla,
  och på nyårsaftonen skåla,
  med ansiktet prytt av Isadora.
  Nu önskar jag så hårt jag bara kan,
  att denna vinst till mig fann.

 18. Amanda L

  JAG. ÄR. KÄR. I. FÄRGERNA!!!
  Skulle passa fullständigt perfekt till min lilla sminksamling, då jag inte har bra färger för tillfället. Jag skulle båda se piggare ut och faktiskt bli det. Ögongodis i sminkväskan är en bra start på morgonen tycker jag.

 19. Annette

  Vad roligt det skulle vara att vinna ett färgglatt hjul nu när det närmar sig jul? Det här är ju mina färger

 20. Sofia

  Jag har hört så mycket gott om den här! Har varit sjukskriven under hösten och insett att jag måste ta bättre hand om mig själv, på många sätt. Att ta hand om både insida och utsida för att må bättre. Har just lärt mig hur jag använder highlighter men har ingen själv.

 21. Jasmine

  Jag gillar att bättra på mitt smink under dagen och jag gillar att addera färg allt eftersom timmarna går. Till kvällen har jag på så sätt en kvällsmake-up fast jag startade med en dagmakeup. Dessa skulle hjälpa mig med sina vackra färger i många toner

 22. MariaM

  Att få känna sig vacker i jul,
  Hade varit riktigt kul.
  Med Isadora blir det inget strul,
  De har världens bäst färgglada hjul!

 23. Tatyana

  Jag är ute flera timmar om dagen i mitt arbete på skola, så min hy blir torr och grå. Den skulle verkligen behöva lite lyster till jul och nyår.

 24. Sofia Eriksson

  Jag älskar dessa! De är såå grymma! Min lillasyster hade blivit så glad om hon fick dessa i julklapp 😀

 25. Anna Mårtensson

  Jag vill vinna för mitt trötta gravidface behöver verkligen dessa hjul för att skaffa det där gravidglowet som alla pratar om men som tydligen inte infunnit sig för mig haha 😉

 26. Linnea H

  Jag vill få kinderna att rosa,
  utan att behöva ut i kylan och strosa,
  med Isadora får jag en rouge av varje variant,
  det här makeuphjulet är ju helt briljant.

  följer på Instagram

 27. Sofia J

  Precis lärt mig mer kring bronzer, highlighter och färg i ansiktet som gör så mkt men enkla medel. Annat smink har jag vardagsmässigt kunna dragit ner på för man ser så pigg ut men paletterna hemma börjar ta slut så för fortsatt intresse och experimenterande så vore det fantastiskt att vinna. Tycker mkt om Isadoras produkter så helt rätt. =)

 28. Jane Thorlund

  Oj, för mig som bara äger en rouge, och absolut ingen highlitghter, så hade detta varit ett sjukt välkommet tillskott!

 29. Sandra Nilsson

  Skulle vilja vinna detta för att jag behöver lite färg i mitt ansikte. jag älskar blush, och tycker om hur det ser ut i mitt bleka ansikte. Har aldrig prövat på highlighter men det skulle va jätte kul att experimentera med.

 30. Rachel

  Nu under vintern blir man bara blekare och blekare, dessa paletter skulle verkligen hjälpa mig att få lite färg på ansiktet.
  Plus att jag älskar att använda countour då det verkligen ger mycket till sminkningen???????

 31. Kristina K

  ”Släkten är värst”, som du kanske vet?
  Nu säger de ”- i år får bara barnen paket”. What?! Sådana regler är väl för trista,
  den här småbarnsmamman vill också skriva önskelista.
  Snälla tomten – jag drömmer om läckra paletter,
  som pricken över i:et sätter.
  Tacksamhet och lycka kan jag garantera,
  om du vinsten i lucka femton lyckas leverera.

  Följer på Instagram :-).

 32. Sophie

  Spännande sminkprodukter som jag inte testat.
  Det skulle vara kul att se vad man skulle kunna
  hitta på och slutresultatet skulle bli ?

 33. Hanane

  Dessa är en av de bästa paletterna jag använder, mina är snart slut så att vinna detta vore underbart!! Hoppas jag har chansen idag????

 34. Emelie Wandel

  Jobbar inom vården som är ganska oglamoröst. Jag kan verkligen behöva lite mer glow i vardagen! Håller tummarna!

  Och gillar på instagram: @emeliewii

 35. Camilla

  Just highlighter och rouge är de produkter jag har svårast att hitta rätt nyans. Här hoppas jag få chansen att prova dessa! Följer på fb som Camilla Wiklund och instagram som lillakarlsbyn

 36. Jag är gärna med och tävlar, skulle så gärna vilja vinna just för att få unna mig någonting själv utan att det påverkar resterande familjemedlemmar. Att kunna ge lite färg och lyster på tillvaron skadar inte för någon

 37. Anna L

  Tar en chans
  till lite julglans
  vill bli bra på highlitning
  och här har vi ett ting
  som kan hjälpa få fason
  på min utstrålningssituation

 38. Emmy

  Som småbarnsmamma är livet härligt men mellan varven kan man också vara ganska trött. Skulle vara jättekul att testa detta så jag kan stråla lika mycket på utsidan som jag känner att jag gör på insidan 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.