32 Comments

 1. Elin

  Genom att smörja in, smörja in, smörja in! Då jag vistas mycket ute samt ofta får blöta händer torkar huden ut och jag behöver tillföra fukt. 🙂

 2. Maja

  Vad härligt med lite ekologisk ansiktsvård!
  Jag brukar tvätta ansiktet med african black soap varje kväll, men tvättar alltid bara på kvällen. Jag smörjer mig bara vid behov med nån mild, naturlig ansiktskräm, gärna en som får stå i kylen!

 3. Ozzie

  Overdosing fukt. Seriöst, min hy dricker fukt på vintrarna. Jag använder en sheetmask en gång i veckan med en fuktboost och sedan är det Paulas Choice Hydrating treatment hydrating mask som jag sover med. Jag går från krämer för torr hy till krämer för väldigt torr hy över vintern.

 4. Rachel

  Åh så fina produkter!!???
  Genom att använda ansiktsmasker ofta, dricka tillräckligt med vatten, ha en bra hudvårdsrutin, smörja in sig med bra produkter kan rädda hyn nu under vintern!
  Hoppas på vinst✨

 5. Jasmine

  De vidriga grannarna under oss gick och klagade hos föreningen för att vi hade en fågelmatare för blåmesarna på vår balkong. Har aldrig blivit så arg och ledsen på människans egoism. Jag skulle ställa ut denna så att de inte kunde ”peka på” varför blåmesarna är här. Usch, hemska paragrafryttargrannar. Ingen känsla för små djur.

  I alla fall, för att svara på frågan. Jag slutar tvätta med löddrande rengöring och börjar tvätta med rengöringskräm istället. Det behåller lite av fuktbalansen i ansiktet. Jag följer med micellärvatten som tar bort fettresterna och verkar hydrerande.

 6. Med fukt fukt och fukt
  får jag på den torra vinterhuden bukt!
  Jag både vatten dricker,
  för det får jag lite smicker,
  och smörjer min kropp,
  det får den inre skönheten att vakna opp!
  Vill gärna detta set få testa,
  då det verkar vara ett av de bästa!
  Så nu du flotta, fina Emma,
  Är det du som vinnaren får lotta och bestämma!!

 7. Maria Helmersson

  Jag använder serum och dag/natt kräm varje dag, lägger en fuktgivande ansiktsmask 1 ggr/vecka samt att jag dricker mycket vatten

 8. Sophie

  Jag byter till en fetare hudkräm under vintern och använder en extra fet kräm ovanpå min vanliga hudkräm vid extra blåsigt,kallt väder.Använder även skyddande ansiktsmask om jag är ute och promenerar, åker skidor, ansiktet tar mycket stryk annars.Skippar ansiktstvätt på morgonen om det är väldigt kallt ute och rengör
  extra noga på kvällen.

 9. Violina

  Följer på Instagram som elaisa_56 och Facebook Elisabet Nording

  Jag rengör huden ordentligt och smörjer in hyn med en fet kräm på kvällen och en ögonkräm runt ögonen.
  Dricker mycket vatten!
  Försöker sova ordentligt!
  Äter d-vitaminer och Multivitaminer, vet med mig att jag inte får i mig alla de vitaminer kroppen behöver.

  Skulle bli jätteglad över dagens vinst! Som alla dagar!
  Önskar en fin 3:e Advent!

 10. Pia B

  Jag byter till en mer fuktighetsbevarande & fetare kräm till hyn. En bra fuktmask hjälper mot torr hy och att enbart rengöra ansiktet på kvällen.

 11. Milla

  Super trevlig tävling. För att ta hand om sin hud på bästa vis avsätter jag tid till att varva ner och stressa av i alla fall på kvällen. Det påverkar också huden. Sen använder jag produkter för min hudtyp och ger den mycket fukt så att den mår bra. Dessutom lägger jag ansiktsmasker i mellan åt för att koppla av.

  Helt sjukt vad december gått snabbt förresten! 🙂

 12. Marie

  Jag skrubbar ansiktet minst 1 gång i veckan, sedan gör jag lermask 2 gånger i veckan för att rengöra och återfukta. Lermasken är mild men effektiv. Jag använder även en over night moisture mask då och då, gärna efter skrubb, för att ge huden en extra fuktboost. Varje morgon och kväll efter rengöring använder jag ansiktsvatten och ett milt serum som passar min hy. Jag är även noga med att använda ögonkräm morgon och kväll, huden runt ögonen ska icke förglömmas! Om det blir minusgrader ute använder jag en lite fetare ansiktskräm, som har lägre vattenhalt, som inte fryser och skadar huden.

 13. Carina

  Sover med en skön fuktgivande nattmask flera nätter i veckan. På dagen gäller en dagcreme med spf,solen tar även på vintern… är det extra kallt ute och jag skall vara ute så skyddas huden med en extra fet creme! ☀️❄️

 14. Diana

  Är extra noga med hudvård! Tvätta, smörja, smörja lite extra! Och inte att glömma: ansiktsmask minst en gång i veckan! 🙂

 15. Anna

  Jag är uppenbarligen kärringen mot strömmen, för jag har lämnat hudvårdsrutinen och bytt ut den mot en enda produkt på kvällen. En flytande skumtvål avsedd för ansiktet – och det fungerar! Hyn har blvit finare, mjukare och torkar inte ut trots allt vatten jag blaskar på den! Men jag är alltid villig att prova nytt. Ett och samma recept fungerar knappast hudens livstid ut…

 16. Camilla

  Jag försöker skydda ansiktet mot kylan, och går aldrig ut med nysmort eller nysningar ansikte. Sveper en sjal kring när det är riktigt kallt!
  Sen återfuktar jag extra mycket på vintern, dag- och nattkram, ansiktsolja dagligen och vårdande ansiktsmask inland.

 17. Mikaela

  Jag smörjer med nattkräm för torr hud på morgon och kväll (rebel, rebel),
  samt ger ögon och läppar en välbehövlig vaselinförpackning inför natten.

 18. Tatiana

  Att vårda hyn både utifrån och inifrån är viktigt. Så jag dricker några glas vatten varje dag och är noga med rengöringen både morgon och framförallt kväll. Ekologiska produkter utan en massa onödiga kemikalier och parabener och som är skonsamma mot ansiktet är bra att tänka på också. En peeling scrub emellanåt är nyttigt för hela kroppen och tar bort döda hudceller och masserandet sätter igång blodcirkulationen på ett positivt sätt som gör att du har mindre risk att få celluliter. Och smörja in med fuktgivande produkter såhär i vintertid när hyn behöver extra fukt. Det är mina bästa tips till dig 🙂

 19. Anna L

  man ska dricka mycket vatten
  sova gott många timma rom natten
  men kanske ändå
  för att få huden bra må
  är att återfukta med bra produkt
  skydda och ge fukt
  och inte glömma solskyddsfaktor på
  i vintersol vara rädd om sig då
  inte tvätta med vatten och tvål
  inget som känsliga hyn tål

 20. Hanane

  Att dricka extra mycket vatten är såklart det viktigaste men att använda bra produkter till rät ”ämne” är också superviktigt!✨
  Hoppas på vinst?
  Följer dig på instagram, heter @hananemourad

 21. Annika Gustafsson

  Dricker mycket vtn.Rengörning o återfuktning m produkter som passar min hy.Scrub o mask 1g/v.Går ej ut m nysmort ansikte.Alltid smorda läppar.Gillar på FB.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.