97 Comments

 1. Rachel

  Åhh såå smart??
  Jag skulle helst vilja locka mitt hår eller bara skapa volym och vågor! Verkligen sååå snyggt!
  Att använda hårspray hjälper mitt hår att hålla längre! Sen beror det på vad man har för hårtyp!
  Hoppas på vinst?

 2. Carola S

  Jag brukar använda en curl secret och preppa håret med bla torrschampo, värmeskydd, mousse, och jättemycket hårspray. Lockarna brukar jag låta svalna av snabbt utomhus.

 3. Katarina

  Gör det oftast enkelt för mig, kramar fram lockarna med hjälp av mousse i fuktat hår, låter det självtorka och reder sen ut det lite med fingrarna när det är torrt. Brukar hålla bra så, men ibland sprayar jag på hårspray för lite mer stadga

 4. Corina

  Blir oftast att jag lockar håret inför festligheter och sedan använde hårspray för att få det att hålla under kvällen 🙂

  Följer på fb ( Corina Måbring Cadbrand) och Instagram ( corinamcadbrand )

 5. Elina Söderberg

  Jag gillar att ha håret platt och har volym samt tjockt hår naturligt, men denna fina tång hade definitivt underlättat mitt arbete!

 6. sandra

  Allra helst skulle jag vilja locka håret och ha det på ena sidan, något frisören gjorde på mig senast och det vart så bra, kände mig som en riktigt glamourös dam då. Tyvärr äger jag ingen locktång själv, så blir troligen någon slags håruppsättning 🙂

 7. Ellen

  Jag lockar gärna mitt hår har insett der är viktigt ta rött värmeskydd före jag börjar locka håret och sen använda en bra hårspray så det håller kvällen / natten lång så jag får känna mig som en Hollywoodstjärna ???
  Gillar/ delar på fb och instagram ellen__89 följer jag dig som på instagram

 8. Millah

  Så praktiskt att man kan få många olika stilar i en apparat! Jag stylar nog håret bäst genom att faktiskt använda vårdande produkter få att få fram mina lockar, kanske slänger i lite glitter för den där sista touchen. 😀

  En gåva som genast får mig att vråla,
  perfekt för att till jul och nyår stråla,
  lockigt, rakt eller vågigt hår,
  hoppas att jag denna får.

  Glad 3 advent!

 9. Sjuksköterskan

  Jag tycker det är väldigt fint med inbakade flätor i delar av håret, och resten vågigt med struktur. Kms Therma shape är grym och gör att lockar eller plattångat hår håller, så använder den och extra spray. Riktigt bra!

 10. Anna

  Till julens festligheter kommer jag att locka mitt hår med plattången. För att få det att hålla hela dagen så börjar jag efter tvätt med att preppa håret med ett värmeskydd gärna ett som ger lite volym. Sen fönar jag håret torrt innan jag lockar det med plattången. Jag låter varje lock svalna i sin form innan jag sprayar hela håret med en medelfast hårspray och drar fingrarna igenom lockarna för att separera dem och få snygga lite lösare lockar.

  Följer på Instagram (annathornell86) och Facebook

 11. Amanda L

  Har håret uppsatt i en hög tofs. Låter lockarna få leva sitt eget liv.
  Och så undrar du hur jag får det att hålla hela kvällen….. Well, jag har inget svar på det.

  Gillar på facebook och följer på insta (_secondlifereplay)

 12. Merima

  Jag är inte så bra på att styla håret så det enda jag brukar göra är att locka det. För att få det att hålla använder jag hårspray men tyvärr håller det inte hela kvällen! 🙂

 13. Hannah Noren

  Håret är redanlockig, men frizz är vad jag akta mig för….mycket kokosolja och gel håller den i plats en stund….och helst låter jag håret ner för fester. God jul!

 14. Caroline

  Jag brukar köra på hollywood lockar! För att få dom att hålla brukar jag använda ett värmeskydd innan jag lockar som även får lockarna att hålla. Tillsist avslutar jag med lite hårspray. Detta funkar bra på mig för att hålla lockarna hela kvällen! ?

 15. Jacqueline

  Lockar är min favorit frisyr inför alla festligheter, använder då värmeskydd, texture spray, hårspray och torrschampo för volym och voilà dom perfekta mjuka lockarna för hela kvällen 😉 hoppas på det bästa!

 16. Hannah

  Jag tycker om att föna håret ordentligt inför en utekväll och då preppar jag det först med Hair resort från Kevin Murphy som gör att det blir lite strävare ovjmer hållbart kvällen igenom.

  Följer på Insta @haen84

 17. Ellinor

  Tycker det är fint att ha lockigt och kanske göra någon liten fin fläta. Jag använder värmeskydd, fuktspray och hårspray!
  ig: ellinorwahnstrom

 18. Rebecka Gustafsson

  På julen vill jag vara lockig och mjuk i håret, låta sjölvfallet bestämma endel och inga hård produkter- man vill ju kunna vara snygg och presentabel ena sekunden och slappa i soffan i nästa. Hoppas jag vinner, önskat en sådan här länge!

 19. Ann-Sofie

  Romantisk lockigt svall är underbart i juletid. Håret får inte vara nytvättat. Jag börjar med värmeskydd, kramar i hårmousse. Fäster upp varje lock så de får svalna. Släpper ner alla lockar och när de är som jag vill ha dem så får de lite spray. Jag har en treåring så detta händer inte ofta vill jag lova.

 20. Sophie Olssn

  Volym volym volym. Jag som är rakad runt huvudet men har kvar längre hår på huvudet brukar dra håret bakåt, gärna med volym när det är festligheter. Brukar även lyxa till med en färginpackning i en rolig färg.

 21. liselotte

  Jag lockar gärna mitt hår, och sedan kramar jag i någon kräm, eller mousse och därefter lite spray som jag även kramar lockarna med.

 22. Brukar satsa på det lockiga hårsvallet till jul 😀 det passar sig bra i mitt hår. Brukar sätta med ett settignspray och sen föna med lite kyla på den-

 23. Titti skarp

  hej jag har varken platt eller lock tång så mitt trasselhår fönas och så andvänder jag bynoors produkter det får mitt hår att se sådär bra ut men man önskade en riktig kur
  ibland eller oftast sätter jag bara i en glansspray för att det skall se någorlunda levande ut
  hoppas på tur

 24. Ozzie

  Åhhh! Först skulle jag dränka håret i Tresemme, keratin smooth 7days. Den håller mitt hår i form i i alla fall 5-6 dagar. Sedan skulle jag med en stor lock-fönborste, göra jättelockar. Det ger mig en underbar volym och tar bort allt frizz. Filmstjärnefrisyr liksom.

 25. Eftersom jag inte har något bra verktyg för att locka håret är mitt tips att göra en håruppsättning, typ inbakad fläta, eller knut och sedan spaya fast den. Det gör till och med frisyren tålig för min son ☺️

 26. Gabriella Thörngren

  Just nu har jag inga bra verktyg för att styla mitt hår därför vill jag vinna denna. Försöker föna upp volym med hjälp av en rund borste, mousse och hårspray

 27. Camilla

  Jag brukar platta håret, eftersom jag tycker det ger intrycket att vara långt då…hehe, men faktiskt har det växt rätt bra på sistone så jag är sugen på att testa lockar till jul…
  Bästa tipset för att få de att hålla: tvätta håret några dagar innan, gör du det samma dag är det typ omöjligt att få stabilitet! Ta små hårslingor i taget. Hårspray såklart, och glöm inte värmeskydd. Följer på fb som Camilla Wiklund och instagram som lillakarlsbyn

 28. Elin

  Jag tycker det är superfint att ha det lite uppsatt och lockigt. Därför skulle jag så gärna vilja vinna det så jag kan känna mig extra fin på tillställningar. För som student har jag inte råd att köpa alla dessa tre fast jag är i stort behov av det!
  Ett bra stilingtips är att tvätta det dagen innan och lägga produkter i håret då det är nyduschat så hålls det längre. Alltså lämna det inte bara då det är nyduschat för det behöv en bra grund för att sedan bli fint och då hålls stylingen

 29. Anna

  Eftersom jag saknar naturliga lockar, fejkar jag hela vägen. Rullar upp håret på spolar, vilket tar en evinnerlig tid (dagens verktyg i julkalendern är nog snabbare), sätter upp håret för en lös look enbar med hårnålar och sprayar. Den lösa looken är en chimär – jag har blivit expert på nålar – de sitter som berget nära hårbotten – och har nog aldrig tappat en enda nål! 🙂

 30. Annika Gustafsson

  Med en kortkort frisyr behövs bara vax. fingrarna och hårspray .Enkelt och praktiskt att ordna till en tuff frisyr…
  Gillar på FB

 31. Lisette Johansson

  Helst hade jag velat locka håret med mycket volym. Och har tyvärr inget tips på hur det ska hålla hela natten.
  Har tunt och fint hår som det heter, och det är hemsk, spikrakt och otroligt svårt att göra något med. Så håller tummarna för att jag vinner den här och förhoppningsvis kan börja känna mig fin och ”trygg” i mitt hår!

 32. Anna J

  Plattar håret och sen använder jag hårspray och sen kanske lite hårspray med glitter i för få lite glam i håret.

 33. Maria Helmersson

  Jag använder värmeskydd, sen lockar jag håret med värmespolar, som sprejas med hårspray, då håller det hela dagen och kvällen

 34. felicia

  Gärna uppsatt!! Det brukar vara så varmt när det är mycket ljus tända, jag brukar använda både hårspray men även spraywax 🙂

 35. Ronja

  Följer på instagram och facebook!! (Ronjabrann , Ronja Brånn)

  Detta hade vart totalt fantastiskt att vinna då jag själv just nu bara har en trasig plattång :'(

  Jag älskar stora festliga lockar, för att få de att hålla brukar jag ha hårspray i innan jag lockar och sen piffa till de lite med hårspray efter också.. 🙂 (glöm inte att använda skyddande hårprodukter innan!!)

 36. Jenny

  Jag stylar helst mitt hår lockigt eller vågigt till fest, då det är så snyggt med liv i håret. Gärna med någon fin klämma i håret baktill så att det blir lite mer ”frisyr. För att håret ska hålla hela kvällen, tvättar jag det inte samma dag. Använder lite hårspray efter att jag lockat.

  Mvh Jenny

 37. Pernilla D

  Jag har ingen locktång så tyvärr har jag alltid håret platt eller i hästsvans…. jag använder olaplex , Lanza silk serum i topparna, bed head small talk i längderna , joico root mousse vid rötterna och sedan styling puder eller torrshampo för lite volym…. skulle önska att jag hade ett lockigt hår istället så att jag fick mer volym 🙂

 38. Vilket perfekt redskap för en småbarnsförälder som ofta har tidsbrist men vill vara fin ändå!

  Men vilken svår fråga. När jag vill göra mig till och hinner det så drar jag fram min gamla wavemaker och sedan en massa spray. Tyvärr förstör ju mössanvändandet en del av utförandet och hållbarheten, men några busiga lockar brukar hålla sig kvar.

 39. Amanda

  Eftersom jag har väldigt platt och trist hår,
  satsar jag på att få så mycket liv i det som det bara går.
  Jag brukar spraya i lite torrschampo för volym och sedan göra lockar.
  Dessa borstas sedan ut lite lagom för att få en busig frisyr som rockar.
  För att frisyren ska hålla avslutar jag med att spraya med hårspray.
  Lätt som en plätt och inget himla ståhej!
  Håller natten lång och funkar varendaste gång.

 40. Helena i Uppsala

  Jag vill våga håret så det ser stort ut.
  Jag tar med mig stylern och smiter in på toan för att bättra på vågorna under kvällens lopp.

 41. Jane Thorlund

  Jag har typ världens rakaste hår, haha!
  Men jag äälskar lockar av alla de slag, så det är det jag vill ha!!
  Jag har insett att ju bättre tång man använder, desto bättre håller det!
  Har tyvärr ingen sån där riktigt bra tång själv, än……
  Använder gärna lite mousse också för bättre hållbarthet och struktur.

 42. Annette

  Jag tvättar håret dagen innan festen, tycker att lockarna håller bättre då och sen massa hårspray, då håller sig frisyren

 43. Ellen Eklund

  Jag har självlockigt hår. För att inte slita så mycket på mitt hår (som är torrt på vintern) så försöker jag ha lockigt hår så många tillfällen som möjligt. Jag fyller på med locktången på de ställen det behövs. För att få frisyren att hålla avslutar jag med lite stadga i form av hårspray 🙂

 44. Sofia Eriksson

  Jag älskar hollywood lockar och för att de ska sitta bäst: duscha håret dagen innan och använd inte balsam! 😀

 45. Sara Källström

  Jag har lång hår men ganska självlockigt så jag brukar platta det och (försöka) göra lockar i slutet av håret med plattången som jag ibland sprayar med lite hårspray så det håller längre!

  Följer/gillar/delar
  obosara82

 46. Anette Eriksson

  Eftersom jag saknar verktyg för att göra håret lockigt eller platt
  så tvättar jag det bara och sätter på mig en hatt

 47. Andrea

  Vardagligt åker håret ofta upp i en tofs eller fläta men när det ska vara festligheter brukar jag först och främst platta luggen. Eftersom jag har rätt busigt och lockigt hår brukar jag försöka arbeta utifrån det. Så brukar locka till partier av håret. Sen på med hårspray (gillar got2be) Och för att det ska hålla brukar jag faktiskt aldrig styla på nytvättat hår. Med är mycket mer lättarbetat dag två.

  Vore super smidigt att bara behöva ett verktyg eftersom jag oftast behöver använda två.

 48. Anna

  Hej!

  Just på nyårsafton behöver jag både textur- och lockhjälpmedel.
  Livligt lockigt är mitt mål – och det ska inte hålla – när natten är slut ska det synas att det varit en lyckad tillställning!

  God jul!

 49. Marike Wikström

  Jag har ett väldigt tacksamt rött hårsvall. Om jag bara tar mig tid att forma det ordentligt när det är nytvättat så håller det sig så tills det är dags att tvätta det igen. Om jag låter det självtorka kommer lockarna fram – och då vill jag ha det platt!
  Om jag däremot plattar det ordentligt från start så vill jag efter ett par dagar ha det lockigt. Inte lätt att göra mig nöjd!

 50. Mia Korch

  Jag brukar platta håret och dupera de i rötterna med massor av hårspray för att volymen ska hålla. Hade så gärna velat ha festliga lockar, så därför håller jag tummarna på denna fina 3d styler.

 51. Anna Bäckman

  Hårspray för att få frisyren att hålla – sen får en liten hårspraysflaska följa med i handväskan för att bättra på frisyren under kvällen.

 52. Carina RA

  Jag har kort tunt hår och försöker få lite volym i det med vax och sen fixera med spray.

  Om jag vinner får min dotter med långt lockigt hår vinsten. Hon vill helst platta sitt hår och fixa frisyrer.

 53. Emmy

  Platta det och sen sätta upp i en tight toffs. Tycker det är snyggt när håret ligger nästan slickat på huvudet, massor hårspray och sen kan man dansa natten lång 😀

 54. Isabelle

  Vilken drömvinst!
  Jag använder volumemaster & en bra hårspray.
  Lockar håller inte så bra på mig då jag inte har en så prisvärd locktång. Så denna vinst hade nog gjort susen!

  Följer på Instagram: isabellehedstrom
  Gillar på Facebook: Isabelle Hedström

 55. Claudia Kerttu

  Ja mitt största problem är att mitt hår är superlockigt och inte går att styla för det gör som det vill , så jag skulle verkligen behöva ett bra verktyg som kan hålla det i schakt?!

 56. Roxanne Muñoz Rytting

  Eftersom jag har dreadlocks så blir det inte så mycket styling i den bemärkelsen. Men när jag vill vara lite extra fin så släpper jag ner luggen som inte har dreads, binder håret i en snygg knut och sätter i lite hårspännen med blommor. Håller gör det alltid – det är en av de bästa sakerna med dreads 😀

  Om jag vann skulle min syster få vinsten <3

 57. Johanna

  Jag plattar håret då det blir snyggast. Självklart med värmeskydd. Volym baktill och så spray med hållbarhet och glans:)

 58. Hanane

  Åh vilken fin plattång!
  Jag tror jag plattar håret eller skapar ytterst lite vågor som ger lite liv till håret!
  Hoppas verkligen jag vinner denna plattång som jag kan använda till att styla mitt hår till vardag och fest?????
  Följer sig på instagram! Heter @hananemourad✨✨✨✨✨

 59. Malin R

  Jag lockar gärna mitt hår! Värmeskydd och bra spray (efter att håret svalnat) -då blir det bäst
  och jag är redo för såväl julens som sista dagen på årets stora fest

 60. Madelene Abrahamsson

  Jag brukar platta mitt hår oftast. Lägger sen i en hårspray i håret så att det ska hålla sig fint. Jag skulle ju gärna ha lockigt hår för omväxlingsskull men jag äger ju ingen locktång. Därför håller jag tummarna hårt nu för denna fina vinst ❤️?? Kram Gillar och Delar på Facebook/Madelene Abrahamsson

 61. Lurre

  Jag stylar helst håret genom att göra glamorösa lockar i håret, eftersom att jag tycker hårsprej är obehagligt så låter jag bara håret vara då det känns mest naturligt och skönt. 🙂

 62. Jag har gärna lockat hår men har ännu inte hittat riktigt rätt verktyg. Var med på en ”modell för en dag” där jag blev stylad, yttrade önskemål om lockar och fick riktiga guldlockslockar – jag ÄLSKADE det! Vågigt kan jag få till, men ger det gärna ännu en chans med lockigt 😉
  En bra hårspray brukar räcka långt för min del när det gäller att få frissan hållbar <3

 63. Carro

  Fuktar håret med fixerings/ balsam-spray. Sen rullar jag jag upp det på värmerullar som helst får sitta i över natten. När jag tagit ut dom kramar jag i lite mousse.

 64. Daphne Alice

  Jag har gärna ett stort fint svall med fina lockar, tyvärr har jag ingen locktång för närvarande, så denna vore verkligen perfekt!
  För att det ska bli snyggt använder jag ett värmeskyddande spray först så att det ser fräscht ut och för att det ska hålla använder jag ett bra spray och ”håller ihop” lockarna några sekunder efter jag tagit bort locktången så att de svalnar lite i hoprullat läge innan jag släpper dem, då brukar de hålla längre!

  Gillar på facebook såklart, Daphne Alice 🙂

 65. Therese

  Wow vilken produkt ?✨ i december har jag gärna ett stort härligt svall under nyårsafton med hjälp av denna tång, medans jag kör på rakt på julafton så mina kusinbarn kan få göra flätor i det som de älskar. Kontrasterna är så härliga under denna månad. För att det ska bli snyggast resultat använder jag alltid värmeskydd (så slits håret mindre dessutom) och är noggrann med inpackning. Har gärna i leave-in krämer för extra fukt nu under kyliga vintern. ? Följer dig på instagram under @tews

 66. Anton

  Jag skulle vinna den här åt min kära sambo så att hon kan fixa det perfekta lockiga svallet till månadens festligheter, hon är otroligt vacker i den frisyren. För att få frisyren att hålla använder hon värmeskydd, i alla fall är det den produkt jag oftast får köpa med mig hem för att hon glömt!

 67. Emma F

  Plattar det helst.. o spray så det håller. Drömmen att vinna.. Min gamla plattång har hängt med i säkert 15 år. Vore kul att testa en nyare produkt! ??

 68. Martina Andersson

  Det här verktyget är ju drömmen även för oss som bor litet och inte vill ta utrymme för alla hårprylar!

  Jag stylar mitt hår utefter klädsel. Till nyår blir det nog en stramt uppsatt hög hästsvans till min coola outfit som tar plats och under jul blir det lockar! Jag brukar oftast använda mig av saltvattenspray och strumpmetoden eftersom jag inte har någon locktång. Efter ett par gånger när man har lärt sig metoden så blir det riktigt bra lockar som håller länge!

  Följer på instagram som MartinaElizabethh 🙂

 69. Linnea H

  Jag tycker om att locka håret, då ser det lite festligare ut. För att få lockarna att hålla förbereder jag håret med värmespray och hårmousse för stadga och avslutar sedan med massa hårspray.

  Följer på Instagram

 70. Camilla

  Julfrisyren görs genom att först platta hela håret, och sedan bara locla topparna. Perfekt med en kombinerad sånhär då;)

 71. Violina

  Följer på Instagram som elaisa_56 och Facebook Elisabet Nording

  Åh, vilken toppenvinst, en sådan 3D Styler skulle jag verkligen behöva!

  Jag har page, halvlång. Vid festliga tillfällen brukar jag göra stora, mjuka fina lockar med hjälp av locktång. Tvättar håret, sedan balsam och skölja ur. Använder sedan en hårmousse, och sedan försöker jag få till fina lockar med locktång! Använder sedan saltvatenspray eller värmeskyddande spray för att lockarna ska sitta hela kvällen.

 72. Jag stylar det helst med enkla hollywoodlockar och ett litet svep, elegant men med en snygg touch. Eller så gör jag någon riktigt snygg uppsättning. För att få det så stabilt och hållbart som möjligt har jag en bra heatprotector, en riktigt bra mediumspray som tål värme, så att man kan styla med sprayen i. Sedan använder jag en stark hårspray som ger håret en naturlig finish.

 73. Jag stylar det helst med enkla hollywood lockar. För att få lockarna att hålla förbereder jag håret med värmespray, och hårmousse för stadga och avslutar sedan med massa hårspray.

  Kram Sanna

 74. Caroline L

  Mitt hår består av tunna fina strån. Volympuder får fylla ut det så gott det går. Min korta frisyr är på utväxt så om några månader ska göras försök till vågor.

 75. Lena E

  Min styling är väldigt enkel, men kan ta lite tid. Snurrar bara ihop håret till en knut mitt på huvudet (utan snoddar, klämmor mm) när håret är handdukstorrt och låter det torka. Löser upp knuten försiktigt och drar fingrarna igenom. Klart! Sedan håller det så länge det håller, men det bästa är att bara låta det vara och inte kamma eller borsta håret.

  Har man inte så mycket tid att håret kan självtorka, går det bra att använda en hårtork, bara man är lite försiktig så att knuten inte blir upplöst för fort.

  Vill man kan man spreja med hårsprej eller så har man i stadgande produkter innan man snurrar upp håret.

 76. Sara Sjöström

  Om det vore enkelt skulle jag helst göra en väldigt lockig utsläppt frisyr med mycket volym, tycker det är så snyggt! Mitt hår har dessvärre en helt annan vilja och det tar väldigt lång tid att locka vilket gör att det tråkigt nog nästan aldrig blir av. Har alltid haft svårt med att få lockar att hålla pga mitt hår som har väldigt glatta och tunna strån. Så de gånger jag väljer att locka får jag tyvärr leva med att frisyren börjar lägga sig snabbt ? Men det bästa tipset jag använt mig av hittills är att använda saltvattenspray som ger håret lite textur och inte ta för mycket produkt då håret lätt tyngs ner. I år funderar jag på att testa vågigt hår då det var väldigt länge sedan sist, men mest troligt slutar det med att jag bara försöker få lite volym och kanske gör någon inbakad fläta framme vid ansiktet. Skulle jag däremot ha turen att vinna detta mångsidiga stylingverktyg måste jag nog ändå köra på det förstnämnda eller lockar! Blev riktigt nyfiken på den och gillar verkligen att det går ställa in temperaturen så det inte sliter på håret mer än nödvändigt ?

  Gillar din fb och följer på Instagram sedan tidigare ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.