102 Comments

 1. Fröken Abbe

  Jag har alltid något för läpparna, som lypsyl eller carmex eller läppglans och ett litet concealerstick. För att inte riskera att vara utan läppgrejs har jag dem utspridda: i väskan, jackfickan, på soffbordet, i köket, badrummet och nattduksbordet.

 2. Johanna

  Har alltid med mig ett lypsyl så att jag kan hålla läpparna återfuktade, sen ett concealer stick är också ett måste!!:)

 3. Jacqueline

  Lypsyl, läppglans och ska jag vara borta hela dagen även puder så man kan fräscha upp och ta bort glans under dagen! Hoppas på det bästa 😉

 4. Titti skarp

  hej
  åh dessa har jag aldrig testat
  jag går aldrig hemifrån utan mitt gloss från Nyx butter gloss
  hoppas på turen

 5. Mascara!! Kan verkligen inte gå utanför dörren utan den! Har så ljusa ögonfransar så de knappt syns om jag är utan och då ser jag så himla blek och trist ut….

 6. Anna

  Jag går faktiskt aldrig ut utan puder. Hur bråttom det än är, sveper jag lite över näsa och näsvingar, där jag alltid annars är ganska röd.

 7. Julia

  Jag behöver alltid ha mitt lypsyl eftersom jag har så torra läppar, speciellt nu på vintern!

  Hoppas på tur i bästa luckan hittills, Light skulle passa mig perfekt 🙂

  Juliaberg @ Hotmail.com ?

 8. Felicia

  Nu vet jag inte om ett läppbalsam räknas som makeupprodukt men det är i alla fall något jag aldrig glömmer att ta med mig, annars brukar jag även alltid ha en concealer i väskan för att kunna bättra på sminket under dagen.

 9. Ellen Eklund

  Det viktigaste för mig vad gäller make-up produkter som jag inte kan lämna hemmet utan är en bra concealer. Det är viktigt för mig att kunna täcka blemmor som dyker upp under dagen.

 10. Julia

  Jag kan gå ut helt utan smink, men om jag endast får välja en produkt skulle det vara rouge. Jag känner mig så mycket piggare med lite färg på kinderna!

 11. Natalie Forss

  Jag har spikraka ögonfransar och ifall jag ska åka någonstans men vill vara osminkad så böjer jag alltid fransarna med en ögonfransböjare. Det gör så mycket och öppnar verkligen upp ögat, jag känner mig mycket piffigare när mina fransar är böjda!

  (Följer på instagram under samma namn)

 12. Violina

  Följer på Instagram som elaisa_56 och Facebook Elisabet Nording

  Finns en sak som jag aldrig går hemifrån utan – läppglanset! Får väldigt lätt torra läppar och så är det ju fint att få ha glansiga läppar med lite färg! Jag är lite grann som Maria Montazami, jag känner mig naken utan läppglanset!

  Vilken toppenvinst, skulle bli jätteglad om jag vann idag!

 13. Tatiana

  Har alltid med mig mitt röda läppstift. Brukar inte bara måla läpparna med den utan även ta en liten dutt på kinderna om jag känner mig för blek så ger det direkt ett piggare intryck!

 14. Rachel

  Jag har alltid med mig min foundation och mitt läppglans, om jag ska tex äta brukar ju läppglansen försvinna därför är det alltid viktigt att ha med sig en??
  Hoppas på vinst???

 15. Catharina H.Pedersen

  Smink är inte något jag använder ofta, dock i min väska jag alltid har bareMinerals Ready SPF20 Foundation för att kunde fixa på ansiktsdrag.
  Men om jag vinner dagens lucka kommer jag alltid ha Original Foundation bareMinerals i min väska utan att mucka 🙂

 16. Linda

  Nånting till läpparna, om det så är bara lypsyl, eller med lite färg på =)
  Läpparna behöver man ta hand om <3

 17. jenny

  Följer på instagram (benzelin) och facebook.

  Jag har alltid med mig läppsyl, då jag är så torr om läpparna vintertid.

 18. Rebecka Gustafsson

  den här tiden på året- Mitt läppbalm från Tromborg (lip cure) som både luktar gott och gör att jag slipper narighet och kan använda läppstift året om!

 19. Amanda L

  Går aldrig utan läppstift med mig (oftast rött). Det är sällan jag faktiskt målar mig med läppstift. Men det är helt klart en trygghet att ha det med sig överallt.
  Om någon plötsligt bestämmer sig för att träffa mig kan jag tryggt bara smeta på med rött läppstift på språng och se färdigsminkad ut 😀

 20. Anna

  Jag har ett ärr efter en operation som jag behöver dölja,
  så det är verkligen tur att det finns foundation som är bra.
  Denna lyxiga julklapp från bareMinerals skulle jag SÅ gärna
  vilja ha!

  gillar, delar, följer som pepsiab

 21. Millah

  För mig är det lätt min bb cream och ett läppglans.

  Skimrande set med glammigt fodral,
  nu tävlar jag med andra och står i kval,
  ska hålla tummarna och försöka hålla mig sval

 22. Andrea

  Nu har ju jag inga problem att gå helt utan smink ibland. Men jag slänger gärna på lite fondation och inget mer ibland. När jag var yngre var mascara ett ABSOLUT måste. Men nu har jag hellre snygg fräsch hud istället för långa svarta fransar.

 23. Anja

  Det finns tre saker jag alltid stoppar ner i väskan innan jag lämnar sminkskåpet på morgonen.
  1. Ett puder, för att slippa bli blank under dagen och rädda upp slitet smink
  2. Min ögonfransböjare, för att bättra på böjen under dagen när de börjar bli raka igen
  3. Ett bra läppsyl, ofta från Burts Bees eller Carmex för att slippa tråkiga läppar

 24. Emmy

  Compact powder foundation från maxfactor, en budgetprodukt som alltid funkar att använda om man börjar bli lite glansig! 🙂

 25. Annelie N.

  Mascara! Därför att den öppnar upp blicken och ger ett piggare utseende. Det har hänt någon enstaka gång att jag gått till jobbet utan svärta på ögonfransarna och det har då resulterat i frågor som; Har du feber? Du ser trött ut…

 26. Mia Korch

  Jag har alltid mig rough borste i väskan så jag kan dutta på lite rött på kinderna om jag känner mig blek och trött.

  Hade vart underbart att vinna Bare Minerals Foundation,och Light är den nyansen jag använder vintertid!

  Följer på instagram som @morsan.mia och på facebook

 27. Mascara är vad jag inte kan gå ut utan. <3 Vill så gärna vinna denna luckan för jag vill verkligen pröva denna puderfoundation. Hört så mycket gott om den. <3
  Gillar och har delat på facebook <3

 28. Anna Bäckman

  Går inte ut utan BareMinerals Foundation. Använder den dels med en fuktad borste som concealer för att täcka de mörka ringarna under ögonen, och dels som foundation.

 29. Elin

  Jag går aldrig hemifrån utan min beautyblender då jag vill att min make up alltid ska va på sin plats men ibland svårt på jobbet då jag jobbar i butik med högt tempo då är den perfekt att dra fram och få allt på sin plats igen!

 30. Elina Söderberg

  Jag har alltid med mig min CC creme från Lumene. Den får en att se fräschare ut snabbt och luktar helt fantastiskt gott!

 31. Elina Dahlgren

  Ögonbrynspenna! Jag känner mig såå naken om jag inte målar ögonbrynen, har så fjuttiga egna ögonbryn. Dottern på 6 år håller dock inte med mig, hon tycker jag ser så arg ut när jag målat ögonbrynen 😀

 32. Hannah Noren

  Mina 4 barn har lärt mig att man är vackert för att man har kärlek, inte för hur man smyckar sig, så jag har inget speciellt jag ta med, men det är daremot alltid härligt att känna sig snygga! God jul!

 33. Cecilia Eriksson Ny

  Ögonbrynspenna och mascara. Eftersom jag är naturligt rödlätt och rätt blek så syns varken ögonbryn eller fransar utan smink. Då skulle jag nog skrämma livet ur alla jag mötte då jag ser ut som en spöke. ?

 34. Vilken fantastiskt vinst, den här skulle jag verkligen vilja vinna. Här hemma går jag aldrig hemifrån utan mitt läppbalsam. Det ligger alltid i väskan och är redo i fall läpparna blir torra eller om jag bara vill känna mig lite extra fin. Brukar även alltid ha små prover av parfym i väskan redo i fall jag vill dofta lite gott (detta funkar även bra när man går på offentliga toaletter som ibland luktar riktigt illa).

  Gillar din sida på FB (Sanna Kaakinen) där jag förstås har delat tävlingen offentligt. Följer även på Instagram (mammasvardag).

  Kram Sanna

 35. Johanna

  Det skulle vara vårdande läppbalsam med lite färg i som jag alltid har i väskan. Samma gäller nagellack. När jag sminkar mig är det dock min foundation och mascara som är viktigast. På grund av rosacea vill jag att det tar bort det röda och är bra för huden. Bare minerals är super. Deysamma gäller mina ögon som också reagerar på rosacean och rinner ibland. Mascara för känsliga ögon (exvis clinique eller lumene är toppen) är också därför viktigt.

  Följer på fb och insta.

 36. Carina RA

  Någon vårdande produkt för läpparna måste med, blir väldigt stressad om jag upptäcker att läpparna är torra och den inte finns något mjukgörande till hands! ?

 37. Maja

  Har inget med mig i väskan för det glömmer jag när jag packar grejor som barnen behöver…men gillar att ha en ljus mineraldoundation med mig, den kan funka både för att täcka och pigga upp ögon som blivit lite mörka efter en hel dag.

 38. Malin

  Ett vattenfritt läppbalsam finns alltid med mig. Jag älskar att skratta och ha kul och det blir så mycket enklare om inte läpparna är torra och spricker så fort jag drar på smilbanden!

 39. Alexandra

  En mascara i min väska finns alltid !
  Lämnas aldrig hemmavid !
  Min glasögon minskar ögonen ner,
  och utan dem jag inget ser !
  Så för att se någorlunda ut,
  får den produkten aldrig ta slut !

 40. Isabelle Hedstöm

  Ett matt puder, isadoras helst. Finns alltid till hands då jag lätt blir glansig!

  Följer på instagram:isabellehedstrom
  Gillar på facebook : Isabelle Hedström

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.