71 Comments

 1. Joanna Wozniak

  det är väääldigt svårt men tänker på att äta vegetariansk och vegansk med mycket frukt och grönt

 2. Rachel

  Genom att ta hand om sin hy, hår och använda bra produkter och återigen dricka mycket vatten. En till grej som får en att glittra är att ha på sig glittriga klädesplagg såklart?✨✨✨✨ Det passar ju perfekt till nyår?

 3. Caroline L

  Det är tisdag idag ? ORIGINS Vitazing SPF 15 Energy-Boosting Moisturizer är ett litet mirakel på tub. Ger inte ett sminkat resultat, men frisk lyster.

 4. Johanna

  Jag behåller mitt glow genom att alltid återfukta ansikte, kropp och hår, då allt lätt torkar ut i vinterkylan. Att sen sminka mig med hughlight för att skimra lite extra och matcha med ett par snygga glittriga naglar är ju ett plus:)

 5. Ellen

  Mitt flow består av ett stort leende från topp till tå . Vad skulle passa till det då ? Jo ett nagellack som består i fler dar än två . Jag skulle må om jag depends glittrande nagellack får . Nu hoppas jag tomten är snäll och ger mig denna karamellen till fröken Ellen 🙂

 6. Julia

  Jag är noga med att alltid använda ansiktskräm och handkräm så att inte huden torkar ut totalt! Mina naglar däremot är riktigt tråkiga så lite fint nagellack hade verkligen gjort susen!

 7. Titti skarp

  hej

  ta hand om mig själv och stressar inte upp i onödan
  då behåller jag mitt glow på mitt sätt
  undvik personer som ger en negativ energi är också viktigt
  hoppas på tur

 8. Anna Mårtensson

  Jag försöker ge huden så mycket fukt det bara går! Och att sova bra och vara ute när det är ljust på dagen!

 9. Catharina H.Pedersen

  Jag använder en mycket bra hudvårdserie från Schrammek, den gir både fukt, boost och glow – min absoluta favorit inom hudvård!

 10. Ozzie

  Jag försöker dermarolla med 0,5-an en gång i månaden och med 0,2 en gång i veckan. Det ger omedelbar lyster och plockar fram den friska huden där under.

 11. Anna

  Tro det eller ej, men jag fuskar med indianpuder nästan vintern lång! Visst kan det finnas vissa dagar eller en period när det inte riktigt passar, men jag har hittat en färg med glow som fungerar för min vinterhy och gör mig lite fräschare än jag borde vara! Värst är väl alltid mars månad…

 12. Milla

  Jag behåller mitt glow genom att göra saker som är kul och får mig att mp bra. Samt använda rätt produkter som är anpassade för mig, med en skvätt skimrande highlighter. 😀 god jul ?

 13. Ronja

  Genom att dricka mycket vatten, återfukta hur och hår ordentligt och att försöka äta hälsosamt.. Sen även att planera något kul att se fram emot!

 14. Monica Nilsson

  På vintern försöker jag kommer ut en stund varje da,
  det gör huden fräsch och mitt humör lite extra bra.
  För när termometern visar minusgrader och det viner i vinden,
  kommer blodcirkulationen igång och jag blir så härligt röd om kinden!

  Följer på Facebook och instagram @monki58

 15. Ellen Eklund

  För att behålla mitt glow äter jag mycket grönsaker och frukter om dagen. Minst en gång i veckan får håret en vårdande inpackningen och ansiktet får en mask. Hjälper mig att bibehålla mitt glow samtidigt som det blir en viktig rutin för mig när veckorna är hektiska. Att stanna upp och ta hand om mig själv är då extra viktigt för att inte tappa mitt glow!

 16. Andrea

  Hur jag behåller mitt glow.. på vintern blir jag, precis som många andra väldigt torr. Speciellt i ansiktet. Jag smörja in mig morgon och kväll med ansiktskräm. Brukar göra ansiktsmask då och då också. Sen är ju en skimrande highlighter det perfekta när man vill fejka lite glow! ?

 17. tova

  Jag använder mer smink i december än övriga månaderna tillsammans, om jag inte färglägger mig ordentligt är jag rädd att jag helt ska smälta in i den gråa skånska vinteromgivningen.

 18. Genom att spendera mycket tid med familj och vänner som jag bryr mig om, riktigt glow kommer in ifrån. Plus att jag springer 40 varje morgon minuter 5 dagar i veckan.
  FÖLJER PÅ FACEBOOK:Madeleine Jonasson
  DELAT PÅ FACEBOOK: Madeleine Jonasson
  FÖLJER PÅ INSTAGRAM: madelad83

 19. Maja Brundin

  Ååh jag återfuktar ansiktet och så. Älskar deras nagellack så mkt!! Följer på instagram, majaabrundin.

 20. Emmie

  Jag sminkar mig aldrig, så mitt riktiga jag kan stråla ihop med glittriga örhängen och kläder. Och ett leende.

 21. Caroline O

  Jag försöker vara noga med att dricka mycket vatten 🙂 även om man inte är törstig så brukar man märka snabbt på sin hud ifall man slarvat med detta. Att äta mycket frukt sådan får i sig c-vitamin hjälper både huden och humöret 😉 och till sist en bra hudvårdsrutin – och ovanpå det GLÖM INTE ATT GLAMMA TILL VARDAGEN! Våga sätt på lite läckert smink eller glittriga nagellack som piffar upp i det dystra vintermörkret ?
  Följer på instagram och fb!

 22. Sara Källström

  Jag är noga med att applicera riktigt feta krämer så jag inte blir torr! Samt ska man ut och träffa folk så älskar jag att applicera lite glitter ! 🙂 Det piffar upp! GLOW!
  Gillar/delar/följer. obosara82

 23. Isabelle Hedstöm

  Genom att ta hand om mig själv. Det viktigaste är att återfukta. Drick vatten, smörj in dig dagtid och nattid. Använd återfuktande schampo, balsam, duschcreme.
  Du kommer glimra hela vintern!

  Gillar på facebook : Isabelle Hedström
  Följer på instagram: isabellehedstrom

 24. Karin

  Mitt glow kommer från att ha roligt, för då mår både jag och min kropp bra och ett leende kan få även den vintertröttaste att skina! Jag försöker att utnyttja vintern så gott jag kan genom att spendera mycket av min lediga tid ute (med hunden, i skidspåret, snökrig på bakgården). Detta gör mig glad, vilket får mig att le och se glad ut, och så ger det mig såna där härliga rosiga kinder! MEN sen skadar det ju inte att se till att smörja in huden ordentligt nu när det är så kallt (kanske mest för att det gör ont annars vilket kan påverka det där fina leendet)!
  Följer på Facebook och Instagram: karin.eklund

 25. Camilla

  Jag återfuktar som bara den, dag- och nattkräm, ansiktsolja, ansiktsmask. Dessutom undviker jag kyla, jag försöker täcka ansiktet när jag är ute.

 26. Anna

  gillar och delar, följer som pepsiab

  Att springa ger både energi och det glow jag vill ha.
  Man håller sig i form, det är kul och man mår bra.

 27. Linnea H

  Syrapeeling gör under för hyn när man behöver lite extra glow! Speciellt nu under vintern när man måste hjälpa till att få bort de döda hudcellerna.

  Följer på Instagram och Facebook

 28. Anna

  Det viktigaste för glowet är att fortsätta göra saker man tycker är roligt, och att gå ut i ljuset varje dag! Och en extra bra produkt för fukten i hyn, och för händerna, behöver jag!

  GOD JUL!

 29. Martina Andersson

  Dricka mycket vatten, äta lite extra d-vitamin, bra återfuktning och att göra saker som får mig att må bra!

  Detta kit hade varit så kul att få ge till min mamma som använder Depend 7 days!
  Följer på instagram som MartinaElizabethh och på facebook som Martina Andersson

 30. För att behålla min lyster och mitt glow under vintermånaderna försöker jag ta hand om mig själv på bästa vis genom att äta hälsosamt, sova gott om nätterna och unna mig en ansiktsmask i badet i mellan varven. För mig är det även otroligt viktigt att göra saker som jag mår bra utav, och umgås med människor som ger mig positiv energi.

  Gillar din sida på FB (Sanna Kaakinen) där jag givetvis även har delat tävlingen offentligt. Följer även dig på Instagram (mammasvardag).

  Kram Sanna

 31. MariaM

  Jag köper snittblommor för det får mig att må bra, och mår jag bra ler jag mer och får mer lyster i min framtoning!

 32. Cecilia Eriksson Ny

  Slarva inte med vitaminerna, härliga inpackningar av både hår och hud och viktigast av allt: Samarbete hemma som kan ge en sovmorgon eller två. Något som definitivt behövs med fyra barn mellan 12 år och 5 månader i familjen.

 33. Sophie Olssn

  Jag återfuktar, återfuktar och åter fuktar. ? Hår, kropp, naglar, ansikte allt…. en bra grund för resten av ens alla lager (make up, nagellack, kläder osv)

 34. Maja

  Svårt som sliten småbarnsmamma 😉 men äter d-vitamin och använder mineral-rouge i pigg färg och med skimmer!

 35. monica

  Till vardags genom att vara noggrann med återfuktningen, ibland använder jag dagcreme med lätt brun-utan-soleffekt. Och när jag vill skimra lite extra så gör jag det med just snygga naglar!
  Följer på instagram och gillar på Fb.

 36. Carina Axdorff

  Genom att använda syra för att få bort gammal glåmig hud. Sen massa fukt för att vårda ny fräsch hud. Till sist ett mineralpuder med aningens lite glow i. Elizabeth Arden PRO har ett jättebra glowpuder.

 37. Hannah Noren

  D vitaminer och så mycket vatten som jag kan bara få i mig….och sen en resa till ett värmare land skadar inte heller (om jag få drömma) 🙂 god jul!

 38. Violina

  Följer på Instagram som elaisa_56 och Facebook Elisabet Nording
  Jag försöker sköta kroppen på bästa sätt, med mycket grönsaker och frukt. Motionera och röra på mig, försöker trotsa vintern och kylan är uppe i norr och ta promenader. Sköta hyn med bra produkter, viktigt att smörja in huden ordentligt. Vara snäll mot mig själv. Och inte glömma bort att le!

  Nu till julens alla helger, jag önskar vackra glittrande naglar ha,
  att få vinna Depends superfina kit skulle göra mig otroligt lycklig och gla’!
  Men tyvärr jag ingen turgumma alls är,
  jag spanar och jag tittar, men aldrig
  något vinstpaket hem till mig hittar!
  Självklart jag kan köpa nagellack i någon affär,
  men blev ju i dagens vinst så väldigt kär!
  Hoppet jag aldrig någonsin överger,
  kanske, kanske Emma mig som vinnare utser!

 39. Det blir lite extra ansiktsmasker och hårinpackningar denna tiden på året. Sen går jag inte ut utan att använda en foundation så jag slipper se rödflammig ut. 🙂

  Följer på båda!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.