49 Comments

 1. Rachel

  Att använda en ögonfransböjare såklart! Det är verkligen det bästa innan man applicerar maskara! Vill man ha lite extra fyllighet ska man använda en eyeliner✨✨✨
  Hoppas hoppas på vinst???

 2. Johanna

  Mitt bästa tips är att använda x-lash som gör så att fransarna växer. Sen använder jag mig av en ögonfransböjare, sen grunda med en lite tunnare mascara som separerar fransarna och ger dom en snygg längd, sen på med en fylligare mascara som ger volym, färg och längd:) har aldrig testat lösfransar men varit väldigt sugen på o testa, hade varit superkul o få testa dessa snygga!

 3. Sofia Eriksson

  Att använda ett transparent puder på fransarna innan jag tar på mascara. Fransarna blir otroligt långa!

 4. Sandra Ramstedt

  Mitt bästa tips är att hitta en bra instruktionsvideo på youtube och sen klippa ögonfransar så de passar ens egna fransar. Börja hellre lite kortare första gången!

 5. Julia

  En BRA ögonfransböjare! För två år sedan önskade jag mig en från shiseido som jag hört mycket gott om istället för att köpa en för en tjuga på en random affär typ… Den var verkligen SÅ mycket bättre så det får absolut bli mitt bästa knep!

  Och med lösögonfransar håller jag verkligen med dig, jag har provat förut men det har inte funkat. Visserligen har jag även då använt billiga ”skräpmärken” så kanske har det också bidragit till att det inte funkat… Skulle jättegärna prova dessa och se om jag också faktiskt kan få till ett par grymma lösfransar! ??? juliaberg @Hotmail.com

 6. Titti skarp

  jag andvänder mineralpuder på fransarna och sedan lägger jag på mascara direkt efter
  det sitter längre och jag är alltid nöjd
  har aldrig testat lösögonfransar men vore spännande
  hoppas på tur

 7. Diana

  Att ta hand om dem! Jag har ett fransserum som är superbra! Sen att man har en bra fransböjare, en primer och en grym mascara!

 8. Ozzie

  Eftersom jag har löjligt korta och raka fransar, gillar jag fransförlängning men det blir så dyrt i längden så jag använder lösögonfransar. Duo-lim är ett måste för mig i färgen svart. Jag älskar det eftersom det ger en naturlig eyeliner. Jag döljer eventuella skarvar med eyeliner. Har drömt om ByTerry ända sedan jag läste om dem. De ska vara de naturligaste. Om man som jag är beroende av fransar för att överhuvudtaget ha några, är naturligt det jag eftersträvar.

 9. Tatiana

  Att först böja fransarna med ögonfranstång och sedan ha en bra mascara och applicera flera lager på. Till fest brukar jag alltid ha lösögonfransar för att få till den lyxigare looken.

 10. Anna Bäckman

  En riktigt bra mascara, som ger lång och fylliga fransar. Har aldrig testat lösögonfransar, så det vore kul att vinna!

 11. Andrea

  Det självklara svaret är ju lösfransar. Men det använder jag bara när det är fest eller speciella tillfällen som julafton. Jag försöker vara rädd om mina fransar, inte gnugga för hårt när man tvättar bort smink för då är det lätt att man sliter av dom. Sen använder jag fransserum innan jag lägger mig. (Oftast iaf, ibland slarvar jag) men har man en bra grund så är det bara en bra mascara man behöver lägga på. Jag brukar ha 2-3 lager. Funkar finemang! ?

 12. Annette

  Fransböjare. Och när jag målat fransarna en gång så tar jag lite puder på dom och målar sedan en gång till. Då blir dom tjockare och längre!

 13. Johanna

  Mitt bästa knep för fina fransar är att använda en ögonfransböjare och att använda lösögonfransar vid speciella tillfällen. Utöver detta tycker jag att det hjälper att ta hand om sina fransar och låta dem vila från smink emellanåt!

 14. Liselotte Eriksson

  Jag behandlar mina fransar med ricinolja och biotin. De har blivit kraftigare, tätare och längre sedan jag började med det.Det tar några månader innan resultat syns med det fungerar.

 15. Ellinor

  Använder först fransböjare, sedan applicerar jag mascaran. Men innan mascaran har torkat helt tar jag fingrarna och trycker upp fransarna så att de nästan nuddar huden, håller så en liten stund och sedan är fransarna ännu mer böjda och fina! 😀
  ig: ellinorwahnstrom

 16. Jane Thorlund

  Min första tanke när jag såg vinsten – åh nej – jag som inte kan sätta på fransar!
  Men efter att ha läst kanske dessa ändå är värda att prova?!

  Mitt bästa tips är att rengöra försiktigt, och aldrig gnugga!
  Såklart ska man inte slita på fransarna om man vill ha dom amazing!!

 17. Anna

  Hemskt, hemskt mycket mascara, eftersom jag aldrig har provat lösögonfransar. Jag har fått för mig att jag inte skulle få dit dem, inte få bort dem – alternativt tappa dem under kvällen – eller att hela jag skulle fastna i något lim. Men jag vill så gärna, så gärna prova och kunna fladdra vilt med långa fransar någon kväll någon gång!!

 18. Sara Källström

  Jag har väldigt ljusa fransar så för att hålla mig ”fräsch” men ändå osminkad så färgar jag fransarna varje månad med ögonfransfärg! Tycker det är toppen! Dessutom är det också bra att investera i en bra ögonfransböjare. Det ger det lilla extra och utmärker dem mer!
  Gillar/delar/följer! obosara82

 19. Susanne

  Tråkigt svar men det lättaste sättet att få snygga fransar är att göra ett lashlift.

  Annars skulle jag säga att en ögonfransböjare från Surrat och Upward lash från MAC ger lite samma resultat för en dag om man inte vill ha lösfrallor.

 20. Jag har väldigt nedåt vinklade fransar så jag gör en sak som man inte ska men jag har gjort det sen jag var 15(är 33 nu) och det har aldrig hänt någon olycka. Efter jag har tagit på mascara böjer jag fransarna och håller kvar fransböjaren till det har typ torkat. FÖLJER PÅ FACEBOOK: Madeleine Jonasson DELAT PÅ FACEBOOK:Madeleine Jonasson FÖLJER PÅ INSTAGRAM:madelad83

 21. Erika M

  Hej Emma!

  Mitt bästa tips är att föna ögonfransböjaren innan man böjer (dock inte för varmt!) sedan Ska man lägga på maskara medan de fortfarande är varma. Börja från roten och gå försiktigt upp. Sluta inte dra borsten förrän fransen verkligen är slut. Ett misstag många gör är att inte lägga maskara hela vägen ut, vilket gör att fransarna ser korta och slöa ut. Sedan är det givetvis viktigt att sminka av på kvällen. Ett ögonfransserum på kvällen hjälper väldigt bra också!

  Vill hemskt gärna vinna detta, har alltid velat prova dessa. Håller tummarna!!

  God Jul önskar Erika M

 22. Melissa

  Jag använder ögonfransböjare och sen mascara. Efter att jag tar bort smink så smörjer jag ögonfransarna antingen med olivolja eller mandelolja för att behålla naturliga volymen.

 23. Emelie B

  Mitt bästa tips är att smörja in sina egna fransar med lite risin olja! Då växer dem dom ogräs hörrni 🙂

 24. Isabelle

  Vitaminer, fransnäring . En riktigt bra ögonfransböjare & en mascara som passar just dig. Värm även gärna fransböjaren några sekunder med hårtorken innan du böjer, fransarna kommer böjas & höjas som aldrig förr!

  Gillar på Facebook: Isabelle Hedström
  Följer på Instagram: isabellehedstrom

 25. Anna

  Fransserum och permanentfärg hjälper mig i vardagen,
  Franstång och fet mascara har varit knepet till fest,
  men nu vill jag testa om lösa lösningar kan ytterligare förstärka behagen,
  kanske det ibland till och med blir bäst!

  GOD JUL!

 26. Mitt bästa tips som inte många vet om är att om du böjer fransarna så ska du använda en vattenfast mascara för att de inte ska bli raka igen när mascaran kommer på! Vanlig mascara är baserad på vatten som gör att fransarna rätar ut sig/faller neråt igen medan en vattenfast mascara som är baserad på olja förhindrar detta fenomen. Så byt mascara tjejer!! Kan varmt rekommenderad diorshow waterproof i 3 lager, alla kommer fråga vad du gjort med fransarna ??

 27. Sofie Pettersson

  Testa inte fransarna i sista sekund innan man ska ut! Då blir det bara skrik & panik! ?? Ta det lungt och testa sig fram är bäst när man väl fått till tekniken så är en ögonfransböjare är bra att ha för att böja sina egna fransar så dem passar in i lösögonfransarna, låt limmet torka i några sekunder innan man fäster fast dem. När dem väl är på plats på med största leendet och flörta med snygga flörtvispar hela kvällen! ??

 28. Madelene Abrahamsson

  En riktigt bra mascara är enligt mig det enda som behövs. Man ska inte krångla till det så mycket! ?Gillar/delar på fb med namn Madelene Abrahamsson. Följer på Instagram @madde_cancersurvivor

 29. Anna L

  Har aldrig vågat prova lösögonfransar men blev inspirerad nu!

  Vill ge stackars fjuttig ögonfrans
  en riktigt äkta chans
  Längre och fylligare fransar få
  det skulle kännas så mycket bättre då
  nu syns de inte alls utan mascara
  Med mascara eller lösfrans blir de underbara
  Från ljusa fjuttfransar till riktigt långa som öppnar upp och blicken fånga
  vill jag gärna ha ; )
  Här är en produkt som kan hjälpa
  sist men inte minst en härlig chans
  till flirtig julglans
  under misteln ska jag stå
  och hoppas många pussar få

 30. Hej fina du! Jag har en spegel som är under mig för då är ögonlocket nästan helt slutet och då är de väldigt lätt att sitta dit fransen! Speciellt för mig som är nybörjare <3

 31. Jag tycker att de naturliga fransarna blir bäst om man tar och värmer ögonfransböjaren lite smått med en hårfön innan man böjer fransarna. De håller formen längre och man behöver inte använda lika mycket mascara vilket gör det enklare när man ska rengöra ansiktet på kvällen. Men festligast för oss med korta fransar blir det med lösögonfransar!

  God Jul!

 32. Sara S

  Mitt bästa knep är nog att göra fransmarkering ? Jag gör det genom att måla en svart ögonskugga mellan de övre fransarnas rötter, till det använder jag en liten tunn snedskuren pensel. För mig blir det en jättestor skillnad och fransraden ser betydligt fylligare ut ? Ett annat grymt trick är att böja fransarna med pekfingret efter mascaran (innan den torkat helt). Jag böjer fingret och trycker fransarna uppåt. Brukar börja nära roten och hålla några sek för att sen flytta lite längre ut och hålla några sek till innan jag släpper. För mig fungerar det mycket bättre än att använda ögonfransböjare ?

  Har sedan länge velat testa lösögonfransar men min rädsla har tagit över och alltid fått mig att skjuta på det. Har inte kommit längre än att jag en gång köpte hem ett par fransar, öppnade förpackningen, klippte till dem och la sedan tillbaka ? Det känns lite löjligt nu när jag tänker på det, såhär kan jag ju inte ha det!

  Vågar nästan lova att om jag har turen att vinna kommer det inte dröja alltför länge innan jag står fastklistrad vid spegeln och gör mitt bästa för en lyckad lösfrans-debut ? Jag får börja med singelfransarna och ta det lugnt så går det förhoppningsvis inte helt åt skogen ?

  Gillar på Facebook och följer på Instagram (Santapola) ?

 33. Anita Tran

  Lösögonfransar kan vara så himla kluriga att få på, men mitt trick är att sätta en liten spegel plant på ett bord och sen spegla mig ”underifrån” när jag sätter på fransarna. På något sätt så funkar det bara och det går alltid bra på första försöket!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.