51 Comments

 1. Anna

  Ja, varför skulle inte hudvård få vara kul och färgglad? Hela setet piggar ju upp minst lika mycket som solsken!

 2. Carola S

  Att få testa färgglad hudvård och följa trender, får vi nu med mask och beautyblender. Vattenmelon, gurka och citron, min hy kommer bli vacker som en pion. Hoppas nu detta set jag vinna, så blir jag en nyponfräsch kvinna.

 3. Johanna

  Jag har blivit mer och mer intresserad av smink på sista tiden då jag nyligen använde foundation för första gången (är 26 år). Har inte testat någon utav dessa, men hade varit så spännande att prova! Har bara hört en massa bra om beautyblenders. Sen är det ju bara ett plus att ge tillbaka till huden med ansiktsmask när man haft smink på en hel dag:)

 4. Felicia

  Hade varit så behövligt att lyxa till det med lite färg i vardagen och kanske unna sig en liten ansiktsmask då och då, detta hade verkligen varit en perfekt present nu när man varit sjuk ett bra tag och inte känner sig särskilt fräsch… 🙂

 5. Amanda L

  Jag borde vinna eftersom det hade gjort mig glad. Nej, fel. Mer än glad. Behöver man egentligen säga mer än så? Glädje är allt man behöver här i världen. Och jag känner att jag behöver hjälp med att bli glad.

 6. Jag har absolut dessa makeupsvampar sett,
  men aldrig testat och sett vad de gett.
  Dessa är ju extra snygga och färgglada,
  skulle gärna dem i mitt badrumsskåp upprada!
  Ansiktsmasker har jag aldrig kommit igång med,
  så här skulle jag få en perfekt start med besked!
  I djungeln av masker har jag alltid svårt,
  så nu behöver jag din support! 😀

 7. Caroline O

  Facemasks är det bästa och jag skulle bli såååå lycklig om jag van dessa. Speciellt eftersom min hud behöver massa fukt 🙂

 8. Titti skarp

  med färgglatt som dessa gör att det blir mer roligare att sätta sminket så hoppas på tur i lucka 22
  det vore en utmaning

 9. Ozzie

  Ojojoj vilka bra grejer!
  Eftersom jag som du, är helt sminkbesatt, blir det en del skitiga penslar som man tvättar och kramar under vatten. Här är ett verktyg för dem. Det trodde jag inte ens fanns. Skulle bli superglad för detta kit. Sheet masks har jag aldrig testat så det vore en dröm!

  God Jul!

 10. Ellen Eklund

  Vilken underbar vinst! Jag skulle vilja vinna så att jag kan byta ut min foundation svamp som tyvärr fått hänga med för länge.. min sambos dotter och jag har fått som söndagstradition att unna oss ansiktsmask och lite hemmason. Det skulle vara så roligt att få testa på nya varianter av ansiktsmask.

 11. För att jag verkligen älskar ansiktsmasker, jag gör minst en ansiktsmask varje dag och det finns inget roligare än att prova nya! Och sen kan jag inte ens lägga foundation utan en beautyblender!

 12. Lisette Johansson

  Skulle verkligen behöva något mot min trötta och gråa hy, usch sömnproblem visar sig verkligen på hyn!

 13. Natalie Forss

  Åh jag älskar att ha minispa hemma, så kul att få chans att testa nya märken och Kocostars färgglada och roliga former gör det ännu mer spännande att få testa.

  (Följer på instagram under samma namn).

  God jul!

 14. Linda Larsson

  Alltid på jakt efter bra produkter till ansiktet, det här vore skoj att testa på! =)

  Gillar FB och följer på IG

 15. Filippa Corneteg

  Jag tycker att kocostars slices masks är riktigt bra eftersom man inte behöver använda mer än nödvändigt. Jag har tidigare provat den med. Jordgubb och tyckte den var riktigt bra så det skulle vara kul att få möjlighet och prova fler. En beautyblender borde jag vinna för att ärligt talat borde jag ha bytt ut den för länge sen haha.

 16. Emelie

  Jobba och slita under julhelgen jag ska
  Julafton och juldagen blir som var annan da’
  Att få ta hand om sig själv är för många en tröst så klen
  Men för egen del är de anledningen att ja står starkt på mina ben

 17. Louise B

  Har länge velat testa både dessa produkter och därför hade det varit så kul att få testa.
  Efter att ha hört så mycket bra om Beautyblender förstår jag inte varför jag inte skaffa mig en ännu.

  Och maskerna har jag sett florera runt på Instagram och hade varit så kul att ha hemma och köra på nästa bästis-sleepover (som vi har en gång i månaden). Då är det god mat, skratt, kärlek och alltid ansiktsmasker som gäller!

  Kram!

 18. Emmy

  Upptäckte på morgonen att vi inte hade varmvatten, sambon upplyste mig sen om att det även innebär att det inte är någon värme i elementen. Pannan är trasig så nu står vi här två dagar innna jul utan värme och varmvatten så förutom värme och varmvatten är jag i väääldigt stort behov av lite uppmuntran 🙂

 19. Emelie B

  Hade gärna velat vinna denna lucka åt min lillasyster som älskar allt som har med skönhet att göra! Hon brukar dessutom leka hemma spa med mig och mamma, vilket hon då hade kunnat göra ordentligt med denna vinst! Håller tummarna för att kunna få överraska henne med detta till jul!

 20. Lina

  Älskar att lyxa till med att lägga en skön mask, ligga i badkaret o läsa en god bok o ha något gott i glaset på badkarskanten. O det andra vore bara en bonus o få använda.

 21. Melissa

  Mitt ansikte behöver verkligen såna bra masker! Jag försöker ta bort pormaskar från mitt ansikte ofta och det är inte lätt att balansera PH och rengöra ordentligt. De produkterna skulle hjälpa mig mycket!

 22. Rachel

  Jag älskar att använda sheetmasks??min hy skulle verkligen uppskatta detta då den behöver all hjälp den kan få nu när huden torkar så extremt mycket!
  Hoppas verkligen på vinst✨✨

 23. Ellen

  Om jag vann skulle jag överraska min bästa kompis med en härlig spakväll med jordgubbar , ananas och melon och lite fin choklad samt ett glas gott vin 🙂

 24. Milla

  Vem vill inte färgglada frukter på ansiktet ha,
  som dessutom vårdar huden och är bra,
  ett kit som verkligen gör livet till siesta,
  eller till att använda innan man ska festa! 🙂

 25. Jenny

  Spännande produkter som jag vill testa. Älskar smink och hudvård men har faktiskt aldrig hört talas om Kocostar. Beautyblender har jag sett men aldrig testat, skulle bli så glad om jag fick chansen att vinna detta fina kit.

 26. Anders

  Det här verkar väldigt uppiggande och uppfriskande, så det här skulle vara en perfekt gåva till min underbara fru som förtjänar inget mindre än det bästa.

 27. Motivering: Jag har varit väldigt modig den senaste tiden och har utmanat min ångest som jag plågats av sedan 12 år tillbaka och nu har jag gjort saker som jag aldrig trodde att jag skulle klara av så jag tycker att jag är värd en liten present ? Och vilken present detta skulle vara ?
  DELAT PÅ FACEBOOK: Madeleine Jonasson
  FÖLJER PÅ FACEBOOK: Madeleine Jonasson
  FÖLJER PÅ INSTAGRAM:madelad83
  Mail: madelad83@gmail.com

 28. Linnea

  Ute är det snö och slask,
  då passar det bra att lägga en ansiktsmask
  För min hud är så tråkigt, oren och fet,
  alla produkter verkar på min hud gå bet.
  Önskar Kocostar masker få prova,
  så att mina porer inte blir alltför grova.

  Gillar/följer på facebook och Instagram

 29. Madelene Abrahamsson

  Jag behöver bli uppiggad i vintermörkret med denna färgglada vinst ?Håller tummarna hårt! Gillar/delar på Facebook med namn Madelene Abrahamsson samt följer på Instagram @madde_cancersurvivor ? GOD JUL ??

 30. Maja Brundin

  ÄLSKAR ansiktsmasker och beautyblenders produkter, så det här skulle vara så bra!! En dröm nu till jul!

  Följer på instagram, majaabrundin

 31. Anja

  Min hy är trött och torr som sand,
  den skulle verkligen behöva en hjälpande hand!
  Vill så gärna starta nästa år bra,
  med vårdande rutiner var da.

 32. Detta låter som en riktigt fantastiskt vinst, jag har hört så otroligt mycket gott om dessa fantastiska beautyblenders, men själv inte haft äran att få testa på dessa. Det vore därför riktigt kul att få chansen att experimentera loss med dessa under 2018. De andra produkterna låter riktigt spännande de också, något helt nytt och unikt för mig, och säkert många andra också.

  Gillar din sida på FB (Sanna Kaakinen) och har givetvis delat tävlingen där. Följer dig även på Instagram (mammasvardag).

  Kram Sanna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.