43 Comments

 1. Johanna

  Återfuktning! Jag har jättetorr hud, speciellt i ansiktet vilket gör att det går åt en massa återfuktningskräm då jag måste ta det flera gånger om dagen för att se till att huden inte torkar ut o blir irriterad:)

 2. Sofie Pettersson

  Återfuktningen är ett måste! Vi vedeldar ofta hemma vintertid och juletid och huden blir så torr i den torra luften, så återfuktning är verkligen A&O, till och med så nästan ansiktsolja nästan inte ens biter på mig ?

 3. Hanna

  Jag skulle inte fuska med rengöringen, Klairs rich moist foaming cleanser. Eftersom den är både rengörande, återfuktande och allergivänlig hade den passat min hud bra. Får lätt acne om huden inte är ordentligt rengjord med bra produkter.

 4. Anette Axelsson

  Helst skulle jag inte vilja fuska med något alls men om jag verkligen måste välja så skulle jag ALDRIG fuska med återfuktningen, det är ju mycket tack vare att jag alltid varit väldigt noga med den som jag fortfarande har en väldigt bra hy!

 5. Felicia

  Jag skulle aldrig fuska med återfuktningen, speciellt nu på vintern. Dock spelar det knappt någon roll kur många steg återfuktning jag gör, mitt ansikte är alltid supertorrt ändå. Kanske hade en återfuktande ansiktsmask kunnat hjälpa min hud lite! 🙂

 6. Milla

  Det är faktiskt två steg jag inte skulle funka med, rengöring och återfuktare! För det är grunden för en fin och bra hud.

  En gelmask som återfuktar,
  Efter detta kit jag därav suktar,
  Sedan en jämn och täckt hud,
  Så känner jag mig likt en gud.

  God jul ?

 7. Caroline L

  Steg 2. Vattenbaserad tvätt är jätteviktig för att jag ska känna mig fräsch. Använder kombinerad ansiktstvätt/peeling eftersom jag har en fet och tålig hy.

 8. Oj, jag visste inte ens att man kunde ha så många steg. Men när jag kikade så insåg jag att det faktiskt verkade riktigt bra, och att de flesta steget t o m kändes väldigt rimliga. Om jag fick välja två steg så skulle jag absolut inte hoppa över steg 7 (Sheetmask -arkmask) då återfuktning är enormt viktigt, särskilt om man har tor hy som jag. Sen skulle jag aldrig kunna hoppa över steg 10 (solskydd/bb cream) åtminstone inte sommartid. Vintertid skulle jag dock kunna välja bort det steget och i stället satsa på steg 2 (vattenbaserad tvätt) som tar bort fett och talg utan att torka ut och kolet tar bort döda hudceller. Detta steg rengör porerna på djupet och är otroligt viktigt.

  Gillar din sida på FB (Sanna Kaakinen), där jag förstås har delat tävlingen offentligt. Följer dig även på Instagram (mammasvardag).

  Kram Sanna

 9. Eva Kristina Åsell

  Rengöring är ju A och O därefter är min Ansiktskräm något jag inte vill vara utan. Sen är det ju lite vad man stoppar i sig som påverkar jag har lätt att glömma bort att dricka mer så här på vinter. Vatten alltså.

 10. Jane Thorlund

  Nu fick du mig att läsa på om koreanska hudvårdsrutinen.. OJ vad jag gör fel.
  Usch, skäms nästan, men stressad småbarnsmorsa här som skyller den försvinnande tiden på barnen. 😛 Men jaja, fuktkräm använder jag, varje dag! Och nattkräm.. Men inte mycket annat som man bör göra kanske.. Hoppas på vinst så blir det lite bättre i alla fall! 😀

 11. Madelene Abrahamsson

  Återfuktning eftersom att jag fått så torr hy efter cellgifter och pga hypotyreos som jag lider av ❤️
  Gillar/Delar på Facebook
  God Jul ???

 12. Carina RA

  Oj vad svårt….nr 2 är ju väldigt viktigt men även 9. Flera av stegen är ju ett måste varje dag. Om jag bara fick välja en måste det nog bli 9, att inte få fukt i ansiktet är ju riktigt obehagligt…
  har hört mycket gott om märket så jag vill verkligen testa! ✊️?❄️

 13. Jasmine

  Hmm, om jag fuskar så blir det ju inte en koreansk hudvårdsrutin. Jag skulle inte fuska alls. Jag följer tydligen den och jag visste inte ens det. Och min hy är ganska glowing även om jag inte äger några dyra produkter.
  Oljetvätt är något fantastiskt jag redan älskar. Kul att den är en av grunderna. Inget löser upp kosmetika bättre än olja. Det är kosmetikans nemesis, som aceton är nagellackets.
  Folk blir alltid lite förbryllade tills de provar själva.
  Enormt effektivt och snällt för huden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.