37 Comments

 1. Eva Kristina Åsell

  God Fortsättning på Helgen!
  Skulle behöva lite färg så jag inte ser alldeles anemisk ut. Kan ju inte göra språngmarscher i ett. har visserligen blivit några nu innan helgen.Men det jämnar nog ut sig är ju lätt att stoppa i sig en del under julen.

 2. Susanne

  Åh, just den trio har jag suktat efter så länge, färgerna ser helt fantastiska ut!
  Så min motivering är inte bättre än att jag hade älskat den!

 3. Jacqueline

  Åh tänk vilken lycka att få vinna denna lucka <3 har jobbat hela julen och även idag vankas jobb så blev inge julfirande för min del i år då hela familjen åkte iväg :/ så att få vinna detta fantastiska rouge från Anastasia (som är ett av mina favorit märken) skulle verkligen göra denna jul så mycket bättre!! Hoppas på det bästa, kram!

 4. Johanna

  Åh så spännande med en extra lucka! Rouge är ett av mina måsten i sminkväskan, har aldrig haft råd att testa något sånt här lyxigt märke, skulle vara jätteroligt och passande då min systerdotter ska döpas i januari och jag ska stå framme i kyrkan som fadder. Hade velat vara extra fin då:)

  Tack så mycket för en jätterolig julkalender!!

 5. Linda

  Jag behöver en vinst en dag som denna! Igår på vägen hem från julfirande gick motorn på bilen sönder och idag inledde jag dagen med att knäcka mina glasögon på mitten.

 6. Rachel

  Mitt blush tog precis slut och jag har velat testa den från Anastasia✨✨✨✨ så skulle varas super kul ifall jag vann! Jag följer sig på instagram och heter @_rachelmourad ??????

 7. Zara

  Vilken fin vinst! Kul med tre nyanser, jag har kört på samma rouge sen typ 1996 så det vore kul att börja 2018 med lite experiment i makeupvärlden, testa att blanda de tre för att hitta ”min” nyans. God jul!

 8. Anja L

  Har inget smink förutom mascara. Skulle gärna vilja ha denna fina trio gör att bli extra fin. God fortsättning!

 9. Johanna

  Fyllet år idag och det vore jättekul att få en present. Det där med födelsedag mitt under julen brukar ofta betyda att man glöms bort i allt julfirande.

 10. Natasha

  Jag skulle behöva en fin blush, hade inte världens mest toppen julafton igår så lite färg att pigga upp tillvaron med skulle vara på sin plats ❤️

 11. Nathalié teodorson

  Jag är med såklart! Kanske lyckas få en julklapp i år, tomten glömde mig haha!
  Jag älskar rouge och tycker det höjer en hel makeup med lite vackert rosiga kindben. Dessa nyanser var verkligen jättefina och hade varit så fint att få vinna denna trio så kan man variera sig. Har ingen bra rouge som sitter bra eller ger fin färg, så denna hsde vsrit så välkommen i mitt sminkskåp 🙂

 12. Johanna

  Vilken snygging! Den här skulle pigga upp hela vägen fram till den efterlängtade sommaren. Och dessutom bli en härlig överraskningsklapp 🙂

 13. God fortsättning ? ? ? Jag har varit väldigt modig den senaste tiden och har utmanat min ångest som jag plågats av sedan 12 år tillbaka och nu har jag gjort saker som jag aldrig trodde att jag skulle klara av så jag tycker att jag är värd en liten present ? Och med lite smink att känna sig vacker i så blir det lättare att ta mig utanför lägenheten och erövra välden ?
  FÖLJER PÅ FACEBOOK: Madeleine Jonasson
  DELAT PÅ FACEBOOK:Madeleine Jonasson
  FÖLJER PÅ INSTAGRAM:madelad83
  Mail:madelad83@gmail.com

 14. Violina

  Följer på Instagram som elaisa_56 och Facebook Elisabet Nording

  God fortsättning på julen!

  Men så roligt med en extra lucka idag på Juldagen, så glad jag blir! Självklart vill jag också idag vara med och tävla om den fina Blush Trio från Anastasia Beverly Hills!
  Skulle vara perfekt eftersom jag både saknar ett bra rouge och snygga ögonskuggor, så en vinst av denna fina klapp skulle sitta riktigt bra! Behövs mera färg, känner mig så grå och trist!

 15. Vad spännande med en extra lucka, och vilket fantastiskt pris! Här hemma saknar jag en hel del smink i sminkväskan som nyligen rensades ut. En sak jag saknar lite extra är en fungerade och bra blush, då min gamla som tyvärr hade mer än 10 år på nacken (pinsamt värre att den legat kvar sedan innan dotter föddes) skickades tillslut. Dels var det inte mycket kvar av den, sen hade den dessutom legat så länge att bakterier troligtvis frodades för fullt så även om det känns trist och jag nu står utan, så känns det bra för min hy som slipper en massa gamla produkter som troligtvis inte är bra för mig.

  Hade därför varit toppen att få vinna en ny att inleda år 2018 med.

  Gillar din sida på FB (Sanna Kaakinen), där jag givetvis har delat tävlingen offentligt. Följer dig även via Instagram (mammasvardag).

  Kram Sanna

 16. Ozzie

  Oj vilka djupa pigment!
  Jag älskar ju kosmetika och gärna starka färger. Det är nästan ett måste för en med afrikansk bakgrund.
  Den mörkrödaste skulle jag nog ha som ögonskugga och den ljusaste som rouge.
  Julklapparna jag fick igår var en besvikelse även om man ska vara tacksam att man får något över huvudtaget. Men vin? Lite mer fantasi tycker jag att man kan ägna människor man påstår sig älska än att köpa vin i sista minuten. Jag hade det jättemysigt för i övrigt.
  Det skulle verkligen vara kul att få vinna något man verkligen älskar är min motivation.

  Hoppas din julafton var underbar!

 17. Nathalie

  Hej Emma!

  Jag har tävlat här nästan varje dag men det finns nog ingen vinst jag hade velat vinna mer än just den här! Det är inte åt mig själv utan åt min älskade lilla mamma som jag så helst gärna vill vinna detta. Hon är en människa som verkligen ALDRIG unnar sig någonting. Hon arbetar nätter som undersköterska på akuten och är ofta väldigt trött och utsliten. Ibland kan hon säga saker som att hon önskar att hon hade mer tid till att ta hand om sitt yttre som andra kvinnor gör. Det gör ont i mig att se mamma sådär och för att jag inte kan göra så mycket åt det som fattig student. Om jag hade kunnat så skulle jag erbjuda henne hela världen! Hon brukar alltid säga att det är så fint med rosenröda kinder och jag har berättat att det kallas för Blush/ rouge. Vore underbart att få ge henne ett sådant från ett utan de lyxigaste märkena dessutom! Hon skulle bli såå glad!!

  Jag har delat och gillat på min instagram där jag heter @natha.zal för att öka mina chanser lite.
  God jul önskar Nathalie!❤️

 18. Camilla

  Som ständig singel trivs jag ganska bra,
  Men det jag skulle vilja ha,
  Är romantiskt blossande kinder,
  Men jag vill inte använda Tinder,
  Eller för den delen ens ha nån karl,
  Nej på egen hand är jag ju helt underbar,
  Jag behöver bara hjälp att ge mitt ansikte lite fräsch färg,
  Utan att behöva vare sig dejta eller springa i berg!

  God fortsättning!

 19. Miriam

  Stirrar i spegeln; Oh, nej! Usch och fy!
  Är blek om nosen och har grådaskig hy

  Nyår närmar sig med glam och yra
  och nu är goda råd verkligen dyra

  Men Anastasia kan ge mig ett ansikte så fräscht och friskt
  För produkterna ger ett resultat som är helt fantastiskt

  Beyondbeauty´s fina gåva vore därför räddningen för mig
  Och skulle locka fram det allra vackraste hos denna tjej!

  Tack för en fantastisk blogg och vilket arbete du har lagt ned! :
  Följer dig på Fb sedan länge och på Instagram – @mirresyr

 20. Anna Johansson

  Vilken topptrio!
  Rätt toner att använda för min mycket skiftande färg under årets gång. Och om inte helt rätt går de blanda.
  En sån där produkt som hjälper en att lyckas!

  GOD JUL!

 21. Ingegerd Rönnlid

  Vinterblek är jag som ett lakan
  ända från pannan ner till hakan
  vad hjälper det att jag flirtar och blinkar
  när ingen tittar på mej eller vinkar
  mitt ansikte behöver fräscha nyanser
  för att jag ska ha några chanser
  med Anastasia Blush Trio blir jag en spännande tjej
  och hela världen kommer att le mot mej!
  Gillar och delar på FB
  i.ronnlid@gmail.com

 22. Linnea H

  Jag vill få kinderna att rosa,
  utan att behöva ut i kylan och strosa,
  med Anastasia får jag en rouge av varje variant,
  den här trion skulle passa mig briljant.

  Följer på Instagram och Facebook

 23. Sophie

  Gång på gång har lyckan gått mig förbi,
  i Beyond beautys tävlingslotteri.
  Hoppas därför kunna mig bättre formulera,
  så att en vinst till mig äntligen kan generera.
  Älskar smink i alla former och slag,
  det förbättrar och snyggar till mina drag,
  Det gör även mig pigg och glad,vareviga dag !?

 24. Aida velispahic

  Jag skickar paketet till min syster utomlands med presenter till hennes 2 dotter och skulle bli så glad om jag kunde skicka denna presenten med. Hon bara älskar Anastasija produkter och jag vet att hon skulle bli sååå glad om hon kunde få den också.

 25. Åh, lite fin färg hade varit toppen till mina vinterbleka kinder. Hoppas på turen att få prova detta makeupmärke. ? Gillar på Facebook som Malin Gustafsson och följer på Instagram som frozenvanilla_

 26. Lotta

  God Fortsättning!
  Om jag har turen att vinna skulle jag vilja ge denna till min dotter, och jag hade blivit jätteglad! Hon har börjat sminka sig mer och det hade varit kul att ge henne något fint!

 27. A-Lena Nilsson

  Färg på kinderna skulle inte skada som just nu när man känner sig trist och grå. Skulle passa bra alla dagar i veckan. Detta skulle läggas tunt på mina kindben och kanske under hakan . . Detta märke äro nytt för mej . .

 28. Annika Gustafsson

  Till dottern !
  Visserligen är du helt perfekt.
  Detta kommer bara att ge dina drag
  en extra effekt….

 29. Caroline L

  Jag köper massor av lipgloss, men rouge har jag inte köpt på länge. Dessutom vill jag ha nån ny nyans. Den här vinsten vore extra lyxig eftersom det är en trio. Ökar chansen att bli mitt bästa jag.

 30. Madelene Abrahamsson

  En nyårspresent till min fina mamma som hon skulle använda i ansiktet meddetsamma ❤️Hon älskar smink, lyx och flärd och hon är denna fina vinst så värd ❤️Håller nu tummarna hårt och hoppas att den fina vinsten hittar hem till mej för då blir jag en väldans glad & lycklig tjej ❤️Gillar & delar på fb. Följer på Instagram @madde_cancersurvivor

 31. Anna

  Sedan Maybelline tog bort min favritfärg på rouge, har jag provat mängder av färger och blir aldrig nöjd. Här skulle jag ha möjligheten att prova tre stycken på en gång – perfekt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.