129 Comments

 1. Sheetmask och facemist är mina bästa vänner på alla typer av resor, men extra bra på flyget. Wipes är såklart bra för att ta bort orenheter och eventuellt smink. Även en handkräm kan vara toppen då den torra luften såklart påverkar även tassarna.
  Och jag följer dig, överallt! Ibland även i verkliga livet ?

 2. Anna J

  Jag tar med ett bra läppbalsam och en liten flaska med uppfriskande ansiktsvatten så känns huden fräsch trots torr luft och dygnsomvändningar med lite sömn.

 3. Merima

  För mig är det viktigaste våtservetter så att man kan torka av sig om man blir svettig eller vill torka av händerna.
  Önskar att jag vann detta så jag kunde ge en överraskning till någon i min närhet. Skulle även bli en överraskning för mig själv då jag tidigare aldrig vunnit något.

 4. Anette Eriksson

  Ett kit med rengöring, ansiktsvatten och dagkräm i miniatyrer. Då känner man sig lite fräschare när man kliver av planet

 5. Alexandra

  Jag jobbade fem år som flygvärdinna och på de längsta flygningarna (15h) hade jag ett oumbärligt kit som alla borde ha!

  Clinique fuktspray.
  Läppbalsam.
  Handkräm.
  Alkogel. (Sjukt mycket basiluskor överallt känns det som).
  Hårspray.
  Tandkräm plus tandborste.

  Men det riktiga skönhetsknepet när man flyger. Är att återfukta från insidan genom att dricka mycket vatten! 😀

 6. Louise B

  Jag satsar alltid på fukt när jag flyger då jag blir så himla torr och grå i huden.
  Favoriten jag har är Babor’s ampuller. Inte bara för att det är så otroligt bra för mig utan också för att storleken på ampullerna är perfekta och så smidiga att ha med sig i väskan.

 7. Ingrid

  När jag bodde utomlands flög jag flera gånger om året och hatar verkligen att landa hemma i Sverige och inte kunna tänka på annat än vart närmsta dusch va. Men underlättar för mig att åka utan smink så kan faktiskt kan spola ansiktet med kallt vatten när man behöver och sen ta någon uppfriskande ansiktskräm och ögonkräm. Och om man vill sminka sig innan man landar har man ju galet mycket dötid på flyget ändå så då kan man verkligen öva sina sminkkonster. Sedan har jag med mig alla andra produkter jag alltid släpar med så som läppbalsam, handkräm, fuktspray.

  ingrid.alexandersson@hotmail.com

 8. Felicia

  Jag tar alltid med mig en härlig återfuktande toner i sprayflaska för att både kunna spraya lite på en bomullspad och svepa över ansiktet för att få bort smuts och sminkrester men även för att kunna spraya direkt i ansiktet när man känner att man behöver en liten extra fuktboost! 🙂

 9. Anna-Lena

  Jag har en produkt som fuktar läppar, händer och ansikte. Jag skulle inte klara mig till Lissabon utan den så till en långflygning liger den tryggt i handväskan. PS jag smyger lite med den så jag inte behöver dela 🙂

 10. Titti skarp

  hej
  skulle ta med mig våt servetter för att hålla mina händer rena och fria från bakterier
  har gått en städutbildning så vet hur det frodas med bakterier på allt man tar på
  visst det ska inte gå till överdrift men
  våtservetter är alltid bra att ha med på resan
  Titti

 11. Malin Svensk Björck

  Jag har aldrig flugit men hoppas på att nån gång få göra det.
  Men när jag åker bil långt så använder jag en fuktspray. Blir så lätt torr.
  Antar att det skulle bli värre på en flygning så den skulle jag aldrig lämna hemma!
  Följer på Instagram, @hostdagjamningen
  Gillat på Facebook, Malin Svensk Björck

 12. Hanna

  Förutom handsprit så är en fuktspray alltid på sin plats! Dock tycker jag det är svårt att hitta nån av de jag gillar i behändig storlek då man inte får ta med sig så mycket vätska men nån gång har jag köpt på flygplatsen! Funkar dock inte jämnt då det blir dyrt! I värsta fall så har jag fyllt på i en liten flaska! Men bäst är också att va noga med att dricka vatten så man inte torkar ut!

 13. Paola

  Ögongel! Jag har redan jättetorr hy runt ögonen, och under flygning blir det så mycket värre.
  @mikkimuz på ig

 14. Ulrika Armano

  Jag överlever inte utan lypsyl på planet. Läpparna blir så nariga och det hjälper inte att jag som är flygrädd sitter och biter mig i läppen under avfart och landning.
  Men med tuggummi och lypsyl känns allt bättre:)

 15. Violina

  Upplever att huden och läpparna blir så oerhört torra under flygning. Har därför alltid med mig en fet läppbalsam, ansiktskräm och handkräm. Viktigt också att dricka mycket vatten under flygningen, så glöm inte att köpa vatten på flyget. Öronproppar är också bra om man flyger på natten! Nackkudde är också ett måste!

  Följer på Instagram som elaisa_56 och på Facebook

 16. Linnea H

  En återfuktande kräm och läppbalsam finns alltid i mitt handbagage eftersom jag alltid blir så torr överallt av den torra flygplansluften.
  Följer sen tidigare på Instagram.

 17. Tatiana

  Jag tar alltid med mig fuktspray och läppbalsam då det är så torr luft i flygplanen. Helt oumbärligt! Och dricker även mycket vatten för att hjälpa till från insidan 🙂

  Följer dig redan såklart på instagram som _vieille_ame

 18. stella

  har en spray med tee tree water som jag använder! och så tycker jag det är bäst att resa ren och sminkfri, man känner sig skitig efter turer i flyg och flygplatser!

 19. Helena Brynte

  Ett hederligt Lypsyl blir min vän på flygturen,
  allt blir så torrt när man är luftburen.
  Det funkar i ur och skur,
  hoppas nu på vinst-tur

 20. Katarina Strömberg

  Jag bara måste ha med mig läppbalsam, just nu är favoriten Burt’s Bees Beeswax Lip Balm.
  Den återfuktar och har dessutom en lite mintaktig doft och känsla som är väldigt frisk och härlig.

 21. Emma

  Jag tar med mig ett återfuktade kit för både händer, ansikte och läppar! En favorit är även Vespera bionic serum från exuviance 🙂

 22. Gabriella Thörngren

  Lypsyl eftersom mina läppar är beroende av det. Och en fuktspray som är skönt att friska upp ansiktet med

 23. Complexion rescue från Bareminerals , en foundation med allt i ett, concealer fukt och solskydd. Helt outstanding på resan.
  Helt komplett.

  Behöver jag extra fukt kör jag ett fuktserum under.

 24. Erica

  Jag har med handkräm, fruktspray, läppbalsam och även alkogel så man inte kliar sig i ansiktet med smutsiga fingrar. Med de här sakerna så håller man sig fräsch och återfuktad tycker jag ☺️

 25. Anna

  Alltid hudvård i miniförpackning. Lätt, fuktigt, parfymfritt och behagligt för alla. Behövs för både ansikte och händer.

 26. Hannah

  Jag har alltid med mig min bha-syra från Paulas choice för att inte bli av med den om det incheckade bagaget inte skulle komma fram. Den är viktigare än allt annat beautynörd som jag är.

  Följer på Instagram ?@haen84

 27. Monika Lindh

  Fuktsprej och läppkräm, våtservett och en liten tvättlapp av frotté. Kallt vatten och frottegnugg är det bästa för att liva upp ansiktet och slippa svullnader.

 28. Jag tar alltid med mig LYPSYL i handbagaget och även Vishy´s härligt fuktiga ansiktskräm som är ljuvlig att smörja in mig med efter att ha sköljt av ansiktet, känns riktigt fuktåtergivande! Sen är såklart tandborsten och sminkväskan med.

 29. Rebecka

  När jag flyger långt som t.ex New York eller Dubai så är handkrämen ett måste i mitt handbagaget, min händer blir nämligen jätte lätt torra under långa flygturer så det är ett måste för mig! Just nu använder jag mig av Vanilla Pumpkin handkrämen ifrån The body shop. 🙂

 30. Therese

  Jag tar alltid på en riktigt bra fuktmask innan jag flyger istället för dagkräm. Sen jag började med det så har jag aldrig blivit torr av flygplansluften. I handbagaget behöver jag sen bara ha med våtservetter (Bra att förutom händerna torka av ”bordet” från basilusker) och ett härligt läppbalsam. 🙂

 31. Isabelle Hedstöm

  Jag har alltid med mig blotting paper, fräshar upp en fet och trött hy på en sekund. Hur bra?!

  Följer på instagram ( isabellehedstrom ) Gillar & följer på facebook ( Isabelle Hedström )

 32. Camilla

  Handkräm…det låter ju supertrist, men mina händer blir så otroligt torra, och om jag bara nuddar syntetiska material (tex flygplanssäten, deras filtar o kuddar…) sprakar det till och jag får elektriska stötar. Gillar/följer och delat på fb som Camilla Wiklund och följer på instagram som lillakarlsbyn

 33. Jane Thorlund

  En bra vårdande och skyddande handkräm.
  Har ofta riktigt torra händer och får smärtsamma torrsprickor, så återfuktning behövs och det ofta!

 34. Helena B

  Jag är alltid så nojjig att jag ska behöva lämna ifrån mig saker i kontrollerna så jag packar alltid ner allt smink och hudvård i resväskan och så brukade jag sitta där som en liten torris och lida. Klagade hos min farmor som vips trollade fram det som tydligen är lösningen på alla världens (hud)problem. Försvarets hudsalva. Liiite tvivlande får jag väl erkänna att jag var, men jag testade och nu har jag lärt mig. FARMOR HAR ALLTID RÄTT. Liten och smidig förpackning, fungerar på allt från läppar, händer, nagelband, vildsinta ögonbryn… you name it. Tack farmor!

 35. Anja

  En härligt doftande facemist, så att ansikten kan återfuktas och man känner sig uppfräschad.
  Ett bra återfuktande läppbalsam så att läpparna inte spricker.
  En liten flaska torrschampo för att kunna få upp lite volym och känna sig fräsch när man äntligen får gå av planet.

 36. Maria C.

  En fuktgivande ansiktsmist, läppbalsam och återfuktande ansiktskräm. Allt för att torrheten i hyn kan hållas borta!

  Nu när vintern gör min hy torr och spröd,
  behöver jag glowkitet Vita Proplis för vitaminer och extra glöd.
  Mitt ansikte får då en ljuvlig lyster,
  och min vinterdeppiga uppsyn blir mindre dyster.
  Mjuk och len om panna, nos och kind,
  lyxigt rustad att möta kalla nordanvind!

  Gillar på facebook/delat inlägget och följer på instagram @myladymirjam

  Hoppfulla hälsningar från Maria C.

 37. Sara Källström

  Alltid min handkräm!
  Följer dig självklart sen tidigare på instagram: obosara82
  Samt gillar din sida på fb och delar tävlingen!

 38. Caroline L

  Våtservetter och handsprit är viktigast för mig som är rädd för baciller. Sen universalkrämen Tender Care från Oriflame.

 39. Decibel S

  Jag har dessvärre inte suttit på ett flygplan och rest någonstans på några år nu.. O.o
  Men om jag imorgon vann en resa utomlands så har jag en produkt jag skulle nyttja till max under flygturen. <3 Och det är Mario Badescu Facial Spray som innehåller aloe vera, örtextrakt och rosenvatten. Den är magisk på min känsliga och bråkiga hy under vinterhalvåret, den är dryg och prisvärd… och behöver man slösa på den under flygplansresan så är det bara att ösa på. =) <3
  God Jul! Mvh/ D, följer via Insta och FB sedan tidigare.

 40. jenny

  Exuviance Dagkräm,nattkräm, fuktmask och ansiktsvatten i reseförpackning är ett måste för mig, samt ett läppbalsam. Huden ser strålande ut!

 41. Arden blandade till den för såren på sina hästar.
  Att den hjälpte händer, märkte de när de smörjde dessa bestar.
  Än idag efter 88 år sedan uppfinningen, är den oslagbar.
  Det är den beautyprodukt jag alltid köper och har.
  Utan 8 hour cream kan jag inte flyga någonstans.
  Läpparna torkar bortom vett och sans.
  Nagelbanden krackelerar så brutalt.
  Hittills har jag därför alltid den valt.

 42. Tilda Bengtsson

  Jag har alltid med mig handkräm och lipsyl. Tycker det är jättebra att återfukta händer och läppar under flygresor!

 43. Gerdan R

  När jag flyger blir hy och händer torra direkt
  då är handkräm och återfuktande ansiktskräm perfekt
  torr i mun och om läpparna brukar jag också bli
  så en välsmakande läppbalsam är pricken över i!

 44. Jenny A

  Tar alltid med mig ansiktsvatten och bomullsrondeller, lätt att applicera i ansiktet och jag känner mig fräsch direkt efter.
  Följer på fb och instagram @jennyalexandersson

 45. Maria S

  Jag reser rätt mycket men måste nog ändå erkänna att det nog inte finns något som jag alltid tar med mig. Borde nog bli bättre på att ta hand om huden. Men om jag har med mig något är det isf sminkservetter eller läppcerat.

 46. Eva Kristina Åsell

  Nytt hudvårdsmärke för mig. Vore trevligt att få pröva dessa nya produkter.
  Våtservetter är bra till mycket, en skön ansiktskräm och läppbalsam kan också behövas.

 47. jag har aldrig flygit med åker mycket bil och tåg och då har jag alltid med mig facemist, handkräm och våtservetter. Och åker alltid osminkad det känns lättast 🙂

  Följer på facebook sedan länge 🙂
  Likaså på istagram ( axdal.se)

 48. Maria J

  Jag tar alltid med mig Clinique moisture surge overnight mask och drar på ett lager när flygningen startar. Syns inte när den torkat in och man kommer fram mjuk och len som en bebiskind 🙂

 49. Malin

  Alltid en fet oparfymerad handkräm! Jag har så torra händer och i värsta fall kan man faktiskt tvätta bort sminket med den också!

 50. Caroline Torbjörnsen Valberg

  Har faktiskt inte långflugit men skulle gärna packa med mig dessa om jag ska på långresa 🙂 hoppas på mycket tur! Följer på ig (colatjeje89) och fb Caroline Torbjörnsen Wahlberg

 51. Vesna

  På flygresor hat jag alltid med mig handsprit för mina händer och omgivningen, fuktmist och efter halva resan ungefär så brukar jag applicera fuktmask samt att massor med vatten invändigt 🙂

 52. Sandra Nilsson

  Den hudvård jag tar med mig är Cetaphil Facial Moisturizer som är min räddande kräm i torra klimat. Något annat jag tar med mig som kanske inte räknas som hudvård, men nästan, är desinfektionsservett för händer då det är så mycket baciller på plan och mycket lättare att ta med än gel.

 53. Milla

  Det jag alltid tar med är en ansiktsspray som väcker huden till liv och ger fukt. Bjuder på ett rim:

  Det ultimata kitet för att hålla huden i trim,
  ger huden genast fukt och lyster,
  med detta vore ingen dyster

 54. Malin

  Får jag bara välja en enda produkt så blir det utan tvekan ett läppbalsam utan lukt färg eller smak som med fördel kan användas överallt där huden är narig och torr ?

 55. MickeyyLi

  Elizabeth Arden Eight Hour Cream Skin Protectant att använda på allt torrt, samt en liten flaska ansiktsvatten .

 56. Sara Sjöström

  Åh vilken härlig trio! Har kollat in LJH tidigare, speciellt serumet som jag varit nära att klicka hem ?✨ Försöker hålla tillbaka och inte köpa allt spännande jag vill testa, men lätt är det inte!

  Det var väldigt länge sedan jag var på en långflygning och vad jag minns hade jag inte så mycket mer än läppbalsam i handbagaget, resten av hudvården fick vänta i den stora resväskan. Skulle aldrig hända idag! ? För att mitt svar inte ska bli så tråkigt och sluta där tänkte jag fortsätta med vad jag tror kommer bli mina hudvårds-måsten vid framtida flygningar ? Det första jag tänker på är ansiktsvatten, så härligt att kunna ge huden en uppfriskande fuktdusch när den blir torr! Men känner jag mig själv rätt lär jag också fylla handbagaget med rengöring, olja, serum, ansiktskräm, ögonkräm, solskydd, handkräm, läppbalsam och antibakteriella våtservetter. Inte för att jag skulle behöva alla dessa produkter under flygningen, men för mig som har en komplicerad problemhy hade det blivit lite av en katastrof om någon viktig produkt skulle försvinna ? Sist men inte minst kommer jag packa med minst en fuktmask att ha som extra boost om huden blir väldigt torr, och på planet hade det varit riktigt smidigt i form av sheetmask! Det hade säkert dragit till sig blickar men vad gör man inte för sin kära hud? ?

  Gillar och följer sedan innan, heter Santapola på Instagram ?

  Hoppas du haft en fin första advent! ❤️

 57. Mia Korch

  Jag har alltid en väldoftande handkräm i handväskan och den funkar fint som ansiktskräm under långa flygningar .

 58. Becky

  Fuktspray öch läppbalsam är ett måste i handbagaget på långflygningen men att ha desinficerande våtservetter med sig är nånting vad jag stark rekommenderar!

 59. monica

  Det jag alltid har med mig är en face mist som efter många timmar på flyget gör att man piggnar till, samt en bra handkräm eftersom att det är så obekvämt med torra händer.

 60. Madelene Abrahamsson

  Facemist tar jag alltid med mig för jag tycker att man blir så torr i ansiktet när man flyger. Gillar & Delar på Facebook med namn Madelene Abrahamsson. Kram!

 61. Lena E

  Lotion som jag kan använda till att massera benen med och våtservetter för lättare rengöring av ansikte och andra känsliga ställen som gärna blir lite svettiga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.