115 Comments

 1. Caroline L

  Pure Volume tror jag skulle passa mina typiskt skandinaviska tunna strån. Men även om jag inte har mjäll så tror jag att jag har nytta av vinstpaketet eftersom jag ofta har klåda i hårbotten. Min förra frisör tvättade alltid med ett väldoftande schampo från Maria Nila, men tyvärr frågade jag inte vad serien hette.

 2. Johanna

  Jag är absolut mest nyfiken på ”Head & Hair Heal” då jag haft mjäll så länge jag kan minnas… försöker alltid testa mer skonsamma shampoon för mitt hår än Head & Shoulders som tyvärr har många dåliga ämnen för håret och inte doftar jättegott.. men tvingas alltid gå tillbaka till Head & Shoulders pga att mitt mjäll kommer tillbaka. Att denna serien ska motverka mjäll och dessutom luktar gott gör att jag är jättesugen på att testa den!

 3. Marike Wikström

  Mest nyfiken på serien Head & Hair Heal. Maken och två av sönerna har psoriasisliknande eksem i hårbotten och otaliga produkter har testats utan nämnvärt resultat. Kanske Maria Nilas produkter är lösningen/lindringen på deras problem

 4. Hanna

  Åh! Älskar Maria Nila! Unnar mig emellanåt någon produkt ur True Soft-serien och älskar dem. Då det blir dyrt i längden (har låångt och tjockt hår…) vågar jag sällan prova något nytt och riskera att inte bli lika nöjd så denna chans att få testa en annan serie från detta fantastiska märke kände jag att jag inte kunde missa.

 5. Jag har faktiskt inte provat Maria Nilas produkter tidigare, men länge varit nyfiken och lite extra på Pure Volume som verkar vara fantastiskt bra. Den sägs ge extra volym och styrka till håret och det är precis vad jag eftersöker. Är även väldigt nyfiken på head & hair heal som verkar vara otroligt bra, då jag upplever att jag tappar så otroligt mycket hår och där med mer än gärna skulle vilja öka hårtillväxten och motverka andra hårbottenproblem.

  Gillar och har delat tävlingen offentligt på FB (Sanna Kaakinen). Följer förstås din sida även på Instagram (mammasvardag).

  Kram Sanna

 6. Becky

  Luminous colour är min absoluta favoritserie!
  Och jag är mest nyfiken att testa Maria Nilas minerals för att det en 100% vegansk växtserie och den lilla extra är att förpackningarna är miljövänliga ???

 7. tova

  Silver skulle jag vilja testa, sen håret börjat få gråa stänk är det som snyggast om jag bleker det, tar även längre tid för det gråa att synas i utväxten än om jag färgar rött som jag gjorde innan. Det gula som kan bli efter blekning är mitt öga allergisk mot så en riktigt fin kall nyans vore silver.

 8. Titti skarp

  hej
  har inte testat dessa produkter alls men läst en hel del om dom
  jag är nyfiken på hår produkter och styling produkter för färgat hår
  torrt och livlöst
  hoppas få chansen att prova
  mvh Titti

 9. Christina Frisberg

  Christina Frisberg
  Helt underbara produkter riktigt godis för mitt mösströtta vinterhår 🙂 <3
  Hoppas till tusen 🙂 <3
  Delar tävlingen på FB 🙂 <3

 10. Sofia Eriksson

  Jag har aldrig använt Maria Nilas produkter men jag har hört mycket gott om märket! Jag är lite extra nyfiken på Pure & Volume då jag har väldigt tunnt hår med fina strån som inte har någon volym alls. 🙂

 11. Paola

  Hej! Själv använder jag Pure Volume (som verkligen funkar 🙂 ), men jag skulle verkligen vinna Head & Hair Heal till min lillasyster som har haft problem med irriterande, kliande hårbotten länge, och med mjäll i perioder. Hon har inte lyckats hitta något som hjälper, men jag tror att detta kan vara lösningen. Maria Nilas produkter är sju bara SÅ himla bra!

  Följer som Paola Allegrini på fb och @mikkimuz på ig!

 12. Julia

  Jag är mest nyfiken på Heal-serien eftersom det är den enda jag tål. Det hade varit underbart om den kunde få mitt blekta, torra hår att se välvårdat ut!

 13. Isabella Lara

  Jag har aldrig testat maria nilas produkter men jag har hört mycket bra om dom. Jag skulle vilja testa palett true soft trio med arganolja i som jag brukar ha i mina hårprodukter. Har ett riktigt skatbo just nu och skulle bli så glad om jag fick chansen att skämma bort mitt hår lite

 14. Amanda

  Maria Nila Heal-serien är definitivt min favorit.
  Den luktar fantastiskt och är helt klart en hit!
  Den gör håret mjukt och lent, och räcker väldigt länge.
  Ja, bättre hårvårdsprodukter har aldrig funnits bakom mitt duschförhänge.

 15. Annika Andersson

  Jag är nyfiken på att testa ”Heal” eftersom jag har problem med min hårbotten och jag har hört så mycket bra om just detta. Hoppas jag får chansen att testa. 🙂

 16. Sara S S

  Har faktiskt inte provat något från Maria Nila. I just det här kitet var det faktiskt ingefäratvålen som väckte mitt intresse, även om det väl främst är hudvård som gjort märket känt. Skulle vara kul att testa något nytt!

 17. Linda

  Har aldrig testat deras produkter men är nyfiken på pure volym! Sen måste jag erkänna att bara den snygga designen på flaskorna gör mig grymt sugen att testa vilka produkter som ?☺️

 18. Elin L

  Hej!
  Har aldrig testat Maria Nila men just Heal serien skulle passa mig Aloe Veraprodukter gillar jag.

  Så nu hoppas jag ha tur
  mitt hår behöver en kur

  God jul!

 19. Jag är grymt nyfiken på Colour Refresh-serien. Vilka fantastiska nyanser de har! Min kompis färgade håret blått med deras produkter och det satt faktiskt länge för att vara colour-bomb. Jag har tjocka slingor i håret och vill ha typ alla färger i serien och byta färg veckovis.

 20. Rachel

  Mitt favorit serie är ”true soft”då mitt hår verkligen behöver bli lent, denna serie är den ändå som har hjälpt mitt hår! Så skulle inte finnas något bättre ån att vinna??
  Min mail: rachel.mrad@live.com ????

 21. Lina Karlsson

  Slutade jobba som frisör för typ 5 månader för o plugga. Har testat mååånga hårvårdsmärken under frisörtiden, men aldrig Maria nila, dock hört väldigt bra om märket! Har krånglig hårbotten som blir mjällig ibland så tycker att heal-serien låter som något min skalle skulle gilla!

 22. Annika Gustafsson

  Har själv aldrig testat Maria Nila men luktat och vet att dofterna är underbara.
  Head &Hair Heal är JAG nyfiken på eftersom jag har problem med hårbottnen och inte hittat någon produkt som är tillräckligt bra….Denna kanske blir favoriten?.Gillar på FB!

 23. Diana

  Head & Hair Heal är min absoluta favoritserie! Perfekt till mitt tunna, flygiga skandinaviska hår. Fungerar dessutom väldigt bra på färgat hår. Luktar gudomligt och är underbar att använda <3

 24. Madeleine Fröbom

  åh vilken tävling ? har länge haft problem med min hårbotten och blev tipsad av min frisör om ”heal” sortimentet från maria niila. Fick en liten reseförpackning med schampot och har bara hunnit prova det i en vecka men märker verkligen skillnad!

  så vinner jag denna tävling skulle jag bli överlycklig!! ?

 25. Violina

  Skulle väldigt gärna vilja testa Pure Volume-serien eftersom den verkar passa min typ av hår bäst! Har hört mycket positivt om detta märke, Maria Nila men aldrig provat det, skulle vara fantastiskt att få göra det!
  Följer på Instagram som elaisa_56 och på Facebook som Elisabet Nording!

 26. Sara

  Jag hade velat testa Heal-serien som är lämplig för känslig hårbotten. Använder just nu ACOs parfymfria serie för torr hårbotten. Hade varit roligt att få testa något lite lyxigare och se hur mitt hår svarar på det!

 27. Cecilia Eriksson Ny

  Jag har aldrig testat märket men skulle vilja testa på head and hair heal till min problemhårbotten.

 28. Då jag inte har provat någon serie från Maria Nila har jag ingen favorit men jag är mest nyfiken på Head & Hair Health då jag har haft problem med hårbotten sista veckorna. Jag följer på Instagram @frupsbeauty. Håller tummarna nu

  Mvh

  Sara

 29. Jenni

  Jag är otroligt nyfiken på just ”Head & hair heal” då det verkar sitta som handen i handsken för min problematiska botten och hårkvalité. Har haft mjäll ett tag och på senare tid börjat få så torr hårbotten att jag haft några sår, det kliar jämt! Dessutom är mitt hår otroligt skadat av tidigare blekningar. Jag har fått klippa ned mitt väldigt långa hår till axellängd men topparna är ändå enormt slitna… En stor del av min självkänsla har suttit i mitt tjocka, mjuka och långa hår som idag är ett minne blott. Jag skulle bli så överlycklig av denna julklapp! ??

  Har gillat din facebooksida (Jenni Kivelä heter jag)
  Har även följt dig på Instagram där jag heter @jenniielinaa

  Håller alla tummar. Kram och tack för en underbar julkalender 🙂

 30. Malin Svensk Björck

  Jag har aldrig testat Maria Nila men det man kan vinna idag verkar passa utmärkt för mig.
  Har mjäll och det har gjort att jag inte kan ha längre hår för problemet förvärras. Så himla tråkigt.
  Inga produkter hittills funkar bra tyvärr.
  Men detta blev jag nyfiken på!
  Följer på Instagram, @hostdagjamningen
  Gillat på Facebook, Malin Svensk Björck
  Ha en härlig dag!
  Mvh
  Malin
  gizmobus@hotmail.com

 31. Anna-lena Erlandson

  Hej, Jag tycker Hand Soap Ginger verkar vara väldigt bra, jag är hemskt nyfiken på den! Jag tar Ingefära tabletter varje dag, älskar lukt, smak och effekt av ingefära.

  Håller alla tummar!!

 32. Lise-Lotte Larsdotter

  Jag är nyfiken på att testa serien Structure Repair då jag skulle behöva reparera mitt långa något slitna hår på djupet. Vore fantastiskt om produkterna kunde göra under för mitt hår!

 33. Min favorit är nog Structure Repair, eftersom jag har rätt slitet hår. Jag skulle vilja testa True Soft för att få mer mjukt och lent hår! 😀

 34. Ronja

  Jag har aldrig själv testat Maria Nila, men har bara hört gott om dem och skulle gärna vilja testa deras produkter.

  Head and Hair heal serien skulle vara väl behövligt då min hårbotten är jätte torr och därför kliig och min hår är även det snustorrt, så kanske vore detta räddningen?

 35. Malin Öhlund

  Structure repair tycker jag är så bra, den serien gör verkligen under för mitt hår! Maria Nila är garanterat det bästa märket inom hårvård tycker jag.
  Följer dig på instagram i namnet @mmalinohlund och gillar din sida på fb.

 36. Maria Helmersson

  Min absoluta favorit är ”Head & Hair Heal” pga att jag har en mycket torr och känslig hårbotten, det här kitet tar bra hand om min hårbotten

 37. Therése Enesund

  Har inte testat Maria Nila innan. Är däremot intresserad av att testa just setet som finns bakom dagens lucka, Head & Hair Heal! Jag har hört bara gott om detta märke och har en känslig hårbotten som inte tål ”vad som helst”så nu hoppas jag på tomtetur!

 38. Julia

  Just nu använder jag structure, men jag har siktet inställt på heal så fort mina flaskor är slut. Jag är toppennöjd med den serien jag har, men tror att heal är minst lika bra och skulle jättegärna vilja testa den! Jag har ammat i över 9 månader nu och mitt hår behöver verkligen bra produkter. Håller tummarna hårt! ???

 39. Marianne A

  Jag skulle vilja testa ”True soft” . Läste att den innehöll arganolja och jag har hört att det ska vara toppen för håret.

 40. Per

  Pure volume. Eftersom jag börjar bli tunnhårig så behövs det volym på det lilla som är kvar. Vore kul att testa denna.

 41. Josefin

  Jag är mest sugen på True Soft serien, då det verkar vara milt och mjukgörande. Jag har känslig hårbotten och gillar naturliga produkter som samtidigt vårdar mitt blonda hår mycket.

 42. Hanna

  Jag skulle vilja prova Maria Nila framförallt för att de är helt veganska! Så unikt och bra för djur och natur, uppskattar det jättemycket. Sedan är mitt hår väldigt volymlöst och därför skulle jag gärna prova PURE VOLUME-serien.

 43. Camilla Sandmark

  Jag har ju aldrig provat Maria Nilas produkter och börjar fundera på vad det egentligen är som jag har missat när man överöses med inlägg överallt om hur förbluffande bra de är. Jag måste ju testa jag med och då skulle jag först av alla prova Pure Volume eftersom jag har ett sådant där typiskt tunt, fint nordiskt hår.

 44. Ann-Sofie

  Jag har bara kört serien för färgat hår från Maria Nilsson. Tycker att den är toppen! Men min absoluta favorit är Maria Nilsson torrschampo, det kan jag typ inte leva utan haha. Suveränt när man som jag tränar mycket och ändå vill vara fräsch i håret. ?

 45. Tatiana

  Åh! Det är ju just denna serie jag har spanat in! Har läst att Heal-serien även motverkar håravfall och stärker håret, det skulle jag verkligen behöva då jag tappar så mycket efter jag fick barn. Jag älskar också flaskorna, de är som godis för ögat och man vill ju bara inreda hela badrummet i en dröm av pastell <3 Så Healserien är jag allra mest nyfiken på! Har testat Pure Volume tidigare och den är fantastisk, doftar dessutom ljuvligt.

 46. Eva Kristina Åsell

  Min favorit är nod Head and Hair Heal Schampo.
  Är faktiskt nyfiken på Handsoap Ginger har andvänt Ingefära i matlagning och bakning men aldrig utvärtes brukar ju vara starkt så då försvinner kanske ”bacilluskerna”.

 47. Felicia

  Jag har faktiskt inte testat något från Maria Nila innan men när jag gick in och läste lite om produkterna man kan vinna kändes det direkt som att de hade passat mig perfekt. Har börjat få lite problem med min hårbotten nu när det börjar bli kallare så detta hade absolut kunnat rädda mig nu i vinter. 🙂

 48. Tilda Bengtsson

  Jag är nyfiken på serien Luminous Colour för jag har hört så himla mycket bra om den serien. Hade varit väldigt gärna velat se vad den kan göra för mitt hår!

 49. Sandra Nilsson

  Jag är väldigt nyfiken på Structure Repair serien då mitt hår är allt som dena ska reparera. Det är torrt, och slitet, och jag färgar det själv hemma (inte bra, i know ;)) och skulle nog må bra av en liten boost som jag tror att Structure repair serien skulle ge.

 50. Jessica H

  Jag har bara provat pure volume till mina ”fina” hårstrån och det har varit kanonbra.
  Skulle vilja prova någon fler sort så detta vore en bra chans.

 51. Emilia Kierkegaard

  Jag är nyfiken på true soft serien, då mitt hår är väldigt elektriskt såhär på vintern, så jag skulle behöva något återfuktande. Men tycker alla serier verkar bra och vill gärna testa någon av dem. 😀

 52. Camilla

  Min favorit är head and heal, de funkar toppen för både hår och hårbotten! jag har haft psoriasis sedan jag var 15, och det är ett elände med hårprodukter som jag verkligen inte skulle kalla vårdande. Maria Nilas är skonsamma och extra plus för att de är veganska!

 53. Katarina

  Luminous Colour är jag nyfiken på eftersom jag färgar håret och har hört positiva saker om Maria Nila produkter

 54. Sanna

  Åh Maria Nilas produkter är helt fantastiska för min lättiriterade och känsla hårbotten. Har hittills testat det för färgat hår och det har varit toppen. Heal skulle ju vara perfekt!

 55. Maria Vastesson

  Torrschampoot då jag anser att jag inte kan tvätta håret så ofta men håret ser alltid fett ut..

 56. Sofia J

  Älskar deras koncept med Vegan och att det produceras i Sverige under bra förhållanden, nyplantering av träd osv. Min favoritserie är sheer silver eftersom jag har ett hår som oavsett tenderar att återgå till en gulaktig nyans inom kort men sliter lite. =) Sen är väl tyvärr just dagens vinst paket något man har svårare att inse man behöver ”hjälp” med mjäll och håravfall men tror det verkligen skulle behövas och göra susen för mig och mitt hår.

 57. Isabelle Hedstöm

  Med tanke på att min frisör senast jag var där sa, att min hårbotten inte alls är så bra som den varit, ganska mycket sämre faktiskt. Har precis börjat på ett nytt jobb, jobbar både nätter och dagar, ganska stressigt.
  Så mitt hår behöver repareras stadigt..
  Heal verkar vara en väldigt spännande hårvårdsserie vad jag har läst och sett.
  Skulle vara underbart att vinna detta kitt och hoppas på att mitt hår tackar mig!

  Följer på instagram ( isabellehedstrom) Gillar på facebook ( Isabelle Hedström )

 58. Anna

  Hejsan!

  Jag har tidigare provat Pure Volume som jag gillar mycket.
  Men jag är en sån där mjällis som behöver varva med jämna mellanrum med produkter som hjälper den där hårbotten. Lätt mest intresserad av Head & Hair Heal såklart!

  God jul!

 59. Sofie

  Jag har endast testat deras serie colour och var väldigt nöjd med den. Skulle gärna vilja testa fler utav deras underbara produkter!

 60. Anders

  Heal serien tycker jag verkar jätteintressant och min fru skulle få agera domare och exekutor vad det gäller omdömet om hon bara får chansen att prova.

 61. Jane

  Har faktiskt aldrig testar någon av Maria Nilas produkter..
  Men pure volume låter ju rätt lockande.. Eller ja, det gör dom allihop. 😀
  Jag har sånt där konstigt blandhår eller vad man ska kalla det.
  Superkänslig för olika schampon då jag lätt får klåda och problem med hårbotten..
  Så detta är ju såklart superlockande också! 😀

 62. Madelene Abrahamsson

  Structure Repair hoppas jag på. Jag har färgat mitt hår flera gånger och mitt hår blir lätt torrt så jag tror att det skulle vara riktigt bra för just mitt hår ?Håller tummarna hårt! Kram Madelene
  Gillar & Delar på Facebook med namn Madelene Abrahamsson
  Följer på lnstagram @madde_cancersurvivor

 63. Carina axdorff

  Jag vill testa Hair heal. Köpte provflaskor för att ha med till gymmet. Gillar det skarpt och vill ha mer! Sen att det är ett svenskt vegnskt mörke gör habegäret ännu större!

 64. Hanna

  Jag är en flitig användare av Maria Nila så har lite olika favoriter, men färgbomberna är underbara då håret blir så fräscht och lent på samma gång! Schampo och balsam använder jag pure volume just nu men brukar byta och aldrig testat head and hair heal så skulle vara en grym julklapp till mig själv!

 65. Ellen

  Nyfiken jag är på Puer volume för mitt hår.
  Tänk vilken volym det då får
  Att djuren mår, då det för skönhet slipper lida
  Maria Nila ni är framtiden för oss !

 66. Ellinor

  Såå svårt att välja mellan Maria Nilas produkter. Jag har använt både True Soft- och Heal-serien, älskar båda! Just nu har jag True Soft. Använder mig även utav Maria Nilas silverschampo, som också är så bra!

 67. Anne

  Jag gillar just serien Head and Hair Heal. Det är den bästa hårvård jag testat mot min torra hårbotten som jag märker att jag fått på sista tiden då det känns som det gör hårbotten mindre torr och håret blir både mjukare och mindre frissigt som en extra bonus. Dessutom luktar både schampoot och balsamet väldigt gott.

  Har gillat på Facebook och följer på Instagram @lakrits456.

 68. Elin

  Mest nyfiken är jag på Heal-serien, då mitt hår är riktigt torrt och lätt går av. Det behöver helt enkelt läka! 😉

 69. Pia B

  Min favorit från Maria Nila är just serien Head & Hair Heal. Har testat schampot och det funkar jättebra på en torr och irriterad hårbotten, speciellt nu på vintern. Vore en perfekt klapp för mig som gillar M Nilas produkter.

 70. Sara Källström

  Min absoluta favoritprodukt hos Maria Nils är Arganoljan! Men sen är Repair serien klart den bästa! I synnerhet Structure Repair Leave in crème som jag alltid tar i mitt handdukstorkade hår efter tvätt!

  Gillar/följer både på fb och instagram! (obosara82)

 71. Sarah

  *.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*

  Pure volume vore guld att få prova på mitt hår!
  Mina skandinavisk tunna strån ej att styla går.
  Så med dessa produkter kanske det sker ett under,
  och jag får uppleva några ”good hair”- stunder! 🙂

  *.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*

 72. Anja

  Jag har tappat så väldigt mycket hår,
  tänk att få ge det en ny chans nästa år.
  Med serien Heal från Maria Nila,
  blir mina trötta hårsäckar åter virila.
  Till våren vill jag slänga med nya längder,
  och njuta av friska hårstrån i mängder!

 73. Maria J

  Jag gillar verkligen True Soft-serien, gör håret otroligt mjukt och glansigt 🙂 Är det enda jag testat från märket så är väldigt nyfiken på Heal-serien också!

 74. Mia Korch

  Jag har aldrig testat Maria Nila produkter men jag har hört så mycket gott om dem, så jag tror de skulle vara underbara för mitt slitna hår. Serien Pure Volym låter spännande, eftersom jag älskar ett stort hår med mycket volym.

 75. Emelie Wandel

  Maria Nila är en storfavorit hos mig. Inte bara är det bra produkter, utsn märket är också veganskt! Jag har kliande och irriterad hårbotten så head and heal låter perfekt för mig!

  Följer på Instagram med @emeliewii

 76. Malin

  Har inte provat ännu, men är jättenyfiken på Heal. Tror denna skulle passa min hårbotten som är känslig och lätt kliar pga av psoriasis. Drömmer verkligen om att hitta hårvård som är snäll mot hårbotten men ändå känns lyxig, hittills har jag bara hittat varianter som känns väldigt ”medicinska” och tråkiga. Hoppas på tur!

 77. Carin D

  Jag är riktigt nyfiken på om Structure Repair skulle kunna hjälpa mig att få mitt skadade, torra och sköra hår i balans igen. Vad jag har hört ska det göra under med dålig hårkvalitet, så det skulle jag verkligen vilja prova. Alla Maria Nilas produkter är fantastiska!

 78. Jag är väldigt nyfiken på serien ”Structure repair”, mycket för att jag tidigare hört att alger ska kunna göra underverk för kroppen på flera sätt.Men sen har vi ju den aktuella serien här, vilken jag tror kan passa mig minst lika bra – båda är ju färgbevarande och jag sitter inför en helfärgning – och dessutom får jag otroligt lätt mjäll!

  Efter att vårt hur brann och vi tillfälligt bott väldigt litet på tillfällig adress i tre månader så har man fått rätta sig lite efter det – och därmed har badrummet kanske inte haft så mycket att bjuda på i hårvårdsväg. Ordentliga, vårdande och kanske mjällförebyggande schampon är inget man prioriterat direkt – men det får man sota för nu…

  Förhoppningsvis kommer Maria Nila som en räddande ängel och räddar upp min situation såhär strax före jul <3

 79. Lotta

  Med håret från helvetet – som aldrig ligger rätt,
  Hoppas jag få testa produkter som gör allt lätt,
  Alla kan inte ha sånt där perfekt reklam-hår!
  Maria Nila tror jag mitt problem förstår.
  Deras Heal är precis för min hårsort.
  Sånt som är skadat, mjälligt och torrt.

  Följer på Facebook & Instagram

 80. Sophie

  Jag har tappat massor av hår
  och fällt för detta en och annan tår
  Hoppas därför på Maria Nilas Heal,
  att det kan bli en riktigt bra deal
  Har testat schampoo och tablett,
  men att bli av med håravfall är inte lätt.
  Har en förhoppning på ett hårrikare år,
  hoppas innerligt att jag turen denna gång får.

 81. Emelie Welander

  Mest nyfiken på ”head & hair heal” speciellt såhär till vintern. Blir otroligt torr i hårbotten och det kan klia till tusen! Ett vårdande hårpakeg skulle passa mig utmärkt just nu! Mitt hår behöver även lite extra kärlek då jag under sommar och höst blivit sämre i min anorexi – något som gör att jag tappar extra mycket hår, så det jag har kvar vill jag kunna vårda väl och ge lite extra kärlek ❤️

 82. Head & Hair Heal för att jag har alltid haft problem med mjäll. Jag har provat olika produkter men verkar som dem ger mer problem istället. Hoppas nu att vinna så att jag kan prova om det verkligen funkar på mig.

 83. Jag har bara tidigare testat deras torrshampo & värmeskydd & har älskat det! Så serien jag är nyfiken på är faktiskt heal. Jag har i hela mitt liv haft problem med min hårbotten & det visade sig nu senast jag hade ett riktigt breakout att jag hade psoriasis i hårbotten. Det blev bättre utav salvorna jag fick utskriva men jag har fortfarande inte hittat shampot & balsamet som gör underverk för min hårbotten. Jag har fortfarande (och kommer förmodligen alltid ha) skorvor & små sår i hårbotten men de går säkert att lindra med ett grymt shampo. Och det här verkar ju vara som gjort för det så det hade vart riktigt spännande att få testa det.

 84. Milla

  Min favorit har än så länge varit deras true soft serie. Men jag är himla nyfiken på Head & hair heal för att den serien även ska främja en ökad hårväxt. Mitt hår är torrt, lockigt och drar därför upp sig och växer oerhärt sakta så detta vill jag så gärna vinna. Bjuder på rim:

  Tänk ett hälsosamt längre hår,
  vilket jag med detta får,
  skulle få mig att genast le,
  om du mig detta underbara ge! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.