79 Comments

 1. Johanna

  Jag har en rouge borste från Sonia Kashuk och sedan resten från budget märket ”elf” hade varit kul att testa lite lyxigare borstar! Och det är ju ett stort plus att dom är cruelty free och bra för vår planet:)

 2. Angelika

  Har ifrån Hm, men om jag vinner så kommer jag att ge bort till min cancersjuka syster, som går igenom sin 3:dje behandling för Leukemi. Skulle vilja skämma bort henne, och ge något riktigt bra ☺

 3. En rougeborste, foundationborste samt ögonskuggsborste är ett måste i min sminkväska. Borstarna ska vara gjorda av syntetiskt material och vara 100 % cruelty free ??

 4. Anna

  Just nu har jag tre borstar som alltid finns med i min sminkväska. Alla är faktiskt från real techniques, blush brush, brow brush och deluxe concealer brush. Real Techniques gör mina favoritborstar så den här vinsten skulle passa mig perfekt.

  Följer på Instagram och Facebook

 5. Isabella Lara

  Alla mina borstar är från real techniques & dom som finns för det mesta är foundation borste borste till rouge & highlight, ögonskugge borstar & en frans kammare/borste. Skulle bli jätteglad om jag vann nu brukar dom få bada i tvål och vatten i handfatet & det brukar inte bli så bra ?

 6. Elin

  Jag har alltid med Buffin brush samt en shading brush, båda från RT. Älskar dem men de behöver sällskap då dessa två varit med ett tag!

 7. Jacqueline

  Dröm lucka!! Har hört så mkt bra om dessa borstar så vore helt fantastiskt att få vinna denna lucka! Jag har alltid puderborste, rouge borste, contour borste och ögonbryns borste, haha ja jag gillar smink 😉 hoppas på det bästa! Kram!

 8. Sara S S

  I min sminkväska finns alltid en borste/pensel till brynskuggan, samt en avtvättad fd mascaraborste till fransarna. De är mina två måsten!

 9. Nämen wow, precis vad jag behöver! Just nu har jag två gamla borstar som egentligen skulle behövas bytas ut då det är rätt slitna. Den ena är en gammal ögonskuggebortste och den andra är en stor rougeborste. Själv känner jag att jag saknar en hel del borstar.. och det är faktiskt en av alla saker som står på min önskelista nu inför jul så detta kit hade varit perfekt att få vinna.

  Gillar din sida på FB (Sanna Kaakinen), där jag givetvis har delat tävlingen offentligt. Följer dig även på Instagram (mammasvardag).

  Kram Sanna

 10. Malin Öhlund

  Jag har alltid en puderborste, en ögonskuggsborste, en ögonbrynsborste, en rougeborste och en concealerborste i min sminkväska 🙂

 11. Malin Svensk Björck

  En för concealer, en för foundation , en för rouge och en för puder?
  Dom är ett måste!
  Följer på Instagram, @hostdagjamningen
  Gillat på Facebook, Malin Svensk Björck
  Ha en härlig dag!

 12. Titti skarp

  jag har endast puderborste tillsammans med mitt mineralpuder lätt att bättra på då man är ute på språng
  hoppas få chansen att testa dessa

 13. Anna-lena Erlandson

  Yes! makeup borstar är min akilleshäl, de jag har är gamla och sunkiga och söndertvättade. Jag brukar låna min dotters kvalitetsborstar när det är kris men det gillar hon inte alls, så jag behöver verkligen ett par. OM jag hade haft en riktigt bra borste till ögonskuggan, hade jag haft med den i väskan för att kunna kräma på lite extra mörkbrunt i en trekant. det tycker jag snabbt förhöjer ögonens form.

 14. Helt ärligt nu…. *händerna för ögonen smiley..* så finns det inte en enda makeupborste i min sminkväska…. men jag skulle verkligen behöva!!
  Använder inte rouge, men vill göra det… men både det och borstar är en hel djungel tycker jag, så det har inte blivit av… 🙂 *rodnar*
  Så det vore verkligen toppen om jag vann, så kanske jag en riktig favorit fann!

 15. Emmy

  Borstar från bareminerals men tyvärr har dom gjort mig besviken då ”håren” lätt lossnar och dom var ju inte direkt billiga så har inte haft möjlighet att köpa nya :/

 16. Orawan Sikhinaram

  Har alltid med mig real techniques 300 tapered blush och 100 arched powder. Älskar dessa borstar och skulle inte överleva utan dem känner jag. Inte nog med att borstarna är väldigt fina men dem är väldigt bra också.

 17. Elena

  I min sminkväska finns givetvis,
  borstar från real techniques.
  Dessa kan användas på olika sätt och vis,
  och gör så man blir en riktig sminkexpertis.

 18. Yasmine

  De snedskurna klarar jag mig inte utan. Den använder jag för bryn, eyeliner och läppar. Jag har fler borstar men ingen annan är så viktig som just denna. Den är från Laura Mercier.

 19. Helena

  Jag har en allt-i-allo borste från Sephora som jag alltid bär med mig ifall att något behöver piffas upp!

 20. Anna

  Rougeborste, ögonskuggsborste och läppstiftspensel. Den senare från Oriflame, de två förra från Dermosil.

 21. tova

  Jag har den lilla tjocka borsten för puder, den platta breda för ögonskugga och den lilla för skuggan med mycket färg…

 22. Isabelle Hedstöm

  Real Techniques så klart!

  Följer på instagram : isabellehedstrom
  Gillar på facebook : Isabelle Hedström

 23. Caroline o

  Jag har alltid med en rouge borste samt en borste för ögonskugga i min necessär. Änsålänge har jag inga fancy borstar, men vem vet – det kanske ändrar sig? ??

 24. Gabriella Thörngren

  Har tyvärr bara billiga borstar från H&M och elf.skulle va roligt att få testa nåt nytt och förhoppningsvis bättre än de jag har

 25. Jane

  En stor rougeborste av okänt märke,
  och en lite till ögonskugga som följde med en palett..
  Inte många borstar här inte. 😛

 26. Alexandra A

  Helt ärligt, inga. Jag har inte kunnat prioritera smink-kostnaden på senaste så det har ekat lite tomt i sminkväskan – men tanken är att jag ska försöka fylla den sakta men säkert 🙂

 27. Sara Källström

  En rougebortse! Den enda jag har tyvärr. Men den är ett måste!
  Följer/gillar på fb och instagram. (obosara82). Kan ej dela på Facebook än då denna lucka ej ligger uppe men fixar när jag ser den! 🙂

 28. Sofia J

  Alltid en solpuders/kontur borste samt en läppborste för lite extra lyx och känsla för läppglanset exempelvis. Skulle bli överlycklig för vinsten, rengöringen tror jag tyvärr vi många slarvar med men känns otroligt skönt varje gång man tagit sig tiden och fixat borstarna. Troligtvis skulle det bli oftare med rätt produkter.

 29. Anna

  Gillar, delar och följer!

  Jag har alltid en liten borste för att täcka över ett ärr efter en hudcanceroperation. Tur att det finns bra smink. både för att täcka ärret och för att ge skydd mot nya otäcka hudförändringar.
  Önskar SÅ att jag hade solat mindre när jag var yngre.

 30. Amanda L

  För tillfället har jag INGA sminkborstar. Använder fingrar och svampar. Som du kanske förstår behöver jag vinna denna tävling xD

  Följer på insta och facebook!

 31. Camilla

  Jag har några borstar som jag fått i Glossybox, och hade dessutom ett matchande set med massor av borstar och väska, men i somras blev min sminkväskan stulen och jag har inte haft råd att ersätta Dem

 32. Jenni Kivelä

  Min 217 blending brush från Mac har följt med mig i många år. Älskar att använda den till alla sorters sminkningar! Förutom att sudda ut skuggor med så är den enkel att göra en basic brun vardagssotning med på ett nafs 😀

  Har gillat din facebooksida och följt dig på Instagram också! (@jenniielinaa)
  Kram!

 33. Amanda Söderlund

  De borstar som är ett måste för mig som jag alltid har med i sminkväskan är en puderborste och en rougeborste! Dock har skaftet gått av på ena borsten så nya borstar vore ju hur grymt som helst!
  Gillar, delar och följer på instagram och Facebook! ✨??
  E-post: amandasoderlund@hotmail.com

 34. Det som alltid alltid alltid är med är eyeliner- samt ögonbrynsborste. Det andra kan man lösa själv (bas, ögonskugga osv). En gång fick jag vara kreativ och göra eyeliner med en vikt servett, det funkade, men jag håller mig gärna till min vanliga borste 🙂

 35. Mia Korch

  Rough Borsten från Bare Minerals finns alltid i väskan, eftersom lite rött på kinderna piffar alltid upp. Men den har sett sina bästa dagar, och det hade vart så roligt att få börja året med nya fräscha borstar!

 36. Jag hade faktiskt tre borstar från just Real Techniques i sminkväskan, tills branden kom… efter det så har jag ingen av dom kvar, såklart – fick uppdatera allt. Och då utgifterna varit stora på alla håll – så har jag fått prioritera bort en del, så just nu finns inte mer än att par billiga borstar för ögonskuggan från HM i väskan..

 37. Pia B

  I makeup väskan har jag med mig en gammal rouge borste från face och en borste från Mac till ögonskuggor. Det vore trevligt att få vinna borstar från Real Techniques, jag behöver fler borstar…

 38. Milla

  Har faktiskt inga bra eller lyxiga borstar förutom en jättemjuk rouge borste så i väskan finns där inga! Vill så gärna vinna detta så jag lyxar till det med ett rim:

  Detta är det något som är jättebra,
  Något som många gärna vill ha
  Hoppas dock att jag detta får,
  Så fäller jag en lyckans tår.

 39. Amanda

  I min makeupväska finns alltid en foundationborste som jag använder till min bas, en snedskuren borste till contour, en puderborste för att blenda samman allt och en highlightborste som jag även använder för att lägga puder under ögonen. Dock skulle dessa behövas bytas ut och tvättas (!!) så skulle blivit så glad om jag vann.

  Följer på instagram (amfry)

 40. Lena E

  En smal snedskuren pensel, en större fluffig puderpensel och en mjuk barntandborste (visserligen ingen pensel, men ändå).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.