54 Comments

 1. Malin Svensk Björck

  Gud vilken smidig liten grej!
  Vore perfekt för mig ju.
  Mitt nagellack sitter aldrig bra för jag busar med vovvarna, tvättar ofta händerna och pysslar med diverse som att sy, virka, måla och lera.
  Men det är så tråkigt att hela tiden behöva göra om nagellacket att det tyvärr ofta blir att jag låter bli. För avskavt ser inte så fint ut.
  Håller tummarna allt jag kan, snart kanske dessa tummar har hållbart lack på sig också;)
  Följer på Instagram, @hostdagjamningen
  Gillat på Facebook, Malin Svensk Björck
  Ha en fin helg!

 2. Marike Wikström

  Som hantverkare är det inte lönt att springa till nagelsalonger. Har man otur har man förstört allt redan efter några dagar. Enda lösningen skulle vara att själv kunna måla på och reparera när så behövs. Skulle ju vara roligt att få ha fina naglar när man möter kunder

 3. Solbritt

  Oj vad roligt med en så praktisk sak. Jag som inte får nagellacket att sitta länge hur jag än målar. Så hoppas jag vinner. Har gillat också.

 4. Milla

  JAg vill vinna för att jag verkligen fått upp ögonen för klavitelack eftersom jag inte haft något skulle jag bli lycklig av detta. Bjuder på rim:

  Skinande lack som hållbarhet ge,
  testa detta och genast se,
  detta skulle få mig att le

 5. Sara

  Hade gärna velat vinna! Har slutat gå och fixa naglarna på salong sen jag blev med CSN-budget. Men att fixa dem hemma kan också bli fint!!

 6. Titti skarp

  jag har äntligen sparat ut mina naglar och hoppas få pyssla om dom lite extra även efter jul så hoppas på tur i denna lucka

 7. Jag har väldigt länge velat ha gelenaglar men har inte haft råd att gå till en salong och fixa det. Vore underbart om jag fick chansen att vinna detta kit och fixa det hemma utan kostnad ???

 8. Jane

  Som florist används händerna heeela tiden, man gräver i jord, håller på med vatten och sliter bort nagellacket på nolltid.
  Hade varit helt awesome med detta smidiga lilla kit om det verkligen håller bättre!

 9. Emma

  behöver nytt nagellack och speciellt ett som håller länge då mitt brukar försvinna på en gång. och dom är så små så de är lätta att ta med sig vart man än är 😀

 10. Diana

  Åh vilket härligt kit, jag önskar att det blir mitt!

  Att måla naglarna är en av mina favorit hobbys, så detta skulle vara perfekt att få prova på 🙂

 11. Emilia Kierkegaard

  Orkar nästan aldrig måla naglarna längre, för är trött på att det försvinner så snabbt 🙁
  Så detta skulle vara perfekt för mig! 😀

 12. Emmie Barklund

  Klippa, fila och måla
  Så kommer jag stråla
  Jag är noga med under- och överlack
  Mina naglar kommer att säga tack

 13. Emmy

  Älskar att ha fixade naglar men nagellacket försvinner så fort, skulle vara superkul att prova något nytt??

 14. Caroline L

  Har aldrig haft gelnaglar och det vore kul att experimentera hemma. Nån kanske hjälper till så jag kan låtsas jag är på salong ?

 15. Yasmine

  Jag har unnat mig gelenaglar två gånger på salong men jag kan inte motivera det ekonomiskt.
  Att vinna det här, skulle rädda mitt liv. Jag har så jobbigt mjuka naglar som alltid går av och skivar sig. Naglarna går av så djupt att fingrarna bultar av smärta i flera dagar. Går alltid med plåster.

 16. Sara Källström

  Sicket mysigt litet kit, önskar det vore mitt! Vore kul att testa hemma att gelenaglar ha! Dessutom har jag 2 tonårsdöttrar som likaväl som jag hade älskat detta! Vi hade nog gjort på varandra 🙂
  Gillar/delar/följer obosara82

 17. Annette

  Hej! Jag tycker att välvårdade naglar är så kvinnligt men tyvärr så delar sig mina så jag behöver hjälp på traven!

 18. liselotte

  Det här verkar ju jättebra, hade ingen aning om att detta fanns, verkar vara helt perfekt för mig som aldrig tycker att lacket sitter

 19. Åh, jag har länge velat prova gellack så detta läckra kit hade varit en toppen julklapp till mej själv så jag kan fixa snygga naglar till jul och nyår! ? Håller nu både tummar och tår. ? Gillar på Facebook som Malin Gustafsson och följer på Instagram som frozenvanilla_ frozenvanilla@live.se

 20. Camilla

  Jag har alltid haft så sköra naglar, de bars skivar sig och är fula. Men för ca ett år sedan fick jag en ny medicin mot min psoriasis, och gissa vad? Naglarna har också blivit så fina! Äntligen kan jag fixa dem snygg till både vardag och fest, och med detta nagelkit skulle det ju gå som en dans! Följer på fb som Camilla Wiklund och instagram som lillakarlsbyn
  PS vilka snygga pepparkakor!

 21. Maja Brundin

  Åååh det hör behöver jag!!
  Den här ser så smidig ut och bra att ha, istället för att behöva gå till salongen! Älskar att hålla på med naglarna själv och det här skulle göra det så mycket bättre, och roligare!!
  Följer på instagram!!

 22. Lotta

  Detta coola kit skulle jag gärna vilja vinna.
  Har aldrig provat gelnaglar men skulle vara kul att prova.

  Då jag snart fyller år 22/12 hoppas jag på en extra tur.

 23. Andrea Breitholtz

  Bor på landet, långt ifrån ställen man kan fixa naglarna på. Hittills har jag försökt fixa till mina naturliga naglar men det lossnar ju så lätt. Detta är rena drömklappen för mig, att få fixa till hållbart lack hemma!!!

 24. Isabelle

  Har nästan aldrig nagellack pga av att jag tycker att det alltid åker av på ett eller annat sätt. Blir fnasigt osv. Så himla kul att kunna ha fina naglar längre och med detta proffsiga kit! Håller tummarna och drömmer mig bort om vackra, röda julnaglar.

  Gillar på Facebook: Isabelle Hedström
  Följer på Instagram : isabellehedstrom

 25. Lotta

  När jag ska ut på julfest och galej,
  så vill jag väldigt ofta fixa till mig.
  Lite färg till naglarna skulle kunna gå,
  kanske något jag av Macaron-tomten kan få?
  God jul, önskar denna lilla party-pingla,
  Dags att ge sig ut med vännerna och mingla!

 26. Linda

  Detta kit jag vill till min bästa vän ge
  För att visa henne uppskattning och få henne att le
  Efter en tuff period i hennes liv
  Tror jag detta kan vara ett bra tidsfördriv
  Få fixa och pilla
  Jag tror detta set hon skulle gilla!

 27. Natalie Lindgren

  Rött, rosa, grönt, blått och svart lack
  Alla olika färger men varje gång till blir ett hack
  Men med denna maskin det skulle sitta som berg
  Varse sig jag väljer grön, rosa eller röd färg

 28. Maddie W

  Jag skulle bjuda mig själv på denna godsak om jag vann!
  Jag fyllde igår 28 år och inte blev det någon tårta då, så detta fina pris skulle verkligen komma som ett fint bakverk i efterskott <3

 29. Carina

  Har länge velat testa denna grej! Tillbringar mycket tid i stallet men trots att naglarna är korta är det svårt att få lacket att sitta. Vilket är tråkigt för man vill ju ha fixade naglar på jobbet. Detta kan kanske vara lösningen! ???

 30. Corina

  Hade varit en härligt vinst då jag är mammaledig nu och nu äntligen faktiskt kan ha målade naglar (eller slippa ta bort det hela tiden iallafall) då jag vanligtvis jobbar i vården där man inte får använda nagellack, men nu ska jag vara hemma med liten under 1år så hade varit underbart att kunna få passa på att njuta av vackert målade naglar.

 31. Eva Kristina Åsell

  Skulle vara bra för mig. Annars när jag målat naglarna glömmer jag att det inte är torrt och fastnar får allt möjligt ludd i så detta vore en bra julklapp till mig.

 32. Elin

  Jag fick naglarna lackade på acadermia mässan av en av Le Mini Macarons anställda.
  Älskade glansen och hurpass snyggt det härdade. Men det satt inte bra och redan dag tre var det chippat och en stor flaga på tummen hade åkt av. Den enda anledningen jag komma på var att vi slarvade med underarbetet. Skulle så gärna vilja ha ett eget kit och göra det ordentligt från början och få ha snygga naglar i de två veckorna som utlovas!

 33. För att mina naglar ser förjävliga ut ? som småbarnsmorsa är det inget jag prioriterar att gå iväg på salong tyvärr. Lätt & smidigt ska det gå.

 34. Men hallå, det här är ju min grej helt klart! Jag har världens kortaste tålamod när det gäller att få nagellacket att torka vilket leder till att jag måste torka av och göra om det flera gånger och till slut sitter jag där med inget nagellack alls på naglarna.

 35. Ingrid

  Har så fula naglar som spricker och flisar sig. Kan med denna vinst kanske få naglarna så fina så jag vågar visa mina händer.

 36. Madelene Abrahamsson

  Jag har så sköra naglar pga hypotyreosen som jag lider av, och även efter cellgifter. Så just därför passar denna vinst mig så bra. Så kan jag få dom där fina naglarna som jag så länge drömt om! Kram
  Gillar/Delar på Facebook med namn Madelene Abrahamson
  Följer på Instagram @madde_cancersurvivor ?

 37. Hannah Noren

  bättre än en bakverk, en liten ugn som bakar mina naglar till perfekt gräddning! God jul på er, och om vi vinner så kommer den till bra anvandning!

 38. Lena E

  Är helt novis när det gäller gel, men har varit sugen på det ett tag. Vill gärna bli en erfarenhet rikare.

 39. Här hemma älskar vi att måla nagellack både jag och dottern, och det vore ju förstås fantastiskt om det höll lite längre. Det vore därför super kul att få vinna detta kit och prova lite nytt.

  Följer dig på instagram (mammasvardag) och har förstås både delat och gillat på FB (Sanna Kaakinen).

  Kram Sanna

 40. Pierre S

  En härlig grej
  att ge min tjej
  med smart manick
  hon salong hemma fick
  God jul min kära
  det vill jag henne gärna förära

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.