193 Comments

 1. Malin Svensk Björck

  Detta är rena drömmen för mig att vinna. Jag har rosacea och har haft ett hemskt skiva i över ett år. Nu blev jag tvungen att äta antibiotika och har fem månader kvar på den kuren. Men just nu är hyn otroligt fin, för att vara min i alla fall. Så det vore jättekul med nytt smink och att kunna sminka mig till jul och nyår och verkligen känna mig fin. Inte behöva ägna all tid åt att dölja bölder och rodnader, vilket ändå aldrig blir bra. Jag skulle nu istället kunna njuta av att få lägga ork på detaljer och spännande ögon make up. Det vore så himla kul!
  jag följer på instagram, hostdagjamningen.
  Gillat och delat på Facebook, Malin Svensk Björck
  Ha en fin dag!

 2. Ellen Eklund

  Hade blivit så glad om jag haft turen att vinna det här fantastiska kitet! Jag känner att jag kört fast i mina sminkvanor och har inte fått mig för att testa nya produkter. Detta vore en fantastisk möjlighet och jag tror mig veta redan nu att jag skulle hitta några nya favoriter!

  • Linnea

   Åh, lumene är ett av mina favoritmärken när det kommer till skönhet. Inte en enda produkt som gjort mig besviken, utan bara fått mig att älska det ännu mer. Avgudar hur lätt och neutralt men vackert allt resultat blir av produkterna.
   Tyvärr räcker inte ekonomin till för att testa nya produkter och uppdatera sminkakåpet, så denna vinsten hade varit en dröm för mig.

 3. Moa

  Åh jag tar studenten under 2017 vilket medför en massa roliga fester och för att inte glömma balen. Vore ju toppen att vinna detta så man är redo för att se snygg ut under allt roligt, inte minst för att jag i vanliga fall inte kan unna mig skönhetsprodukter med en tight studentbudget 🙂
  Följer dig på instagram!

 4. Eva Å.

  Detta paket från Lumene skulle bli en perfekt present till min bästa
  väns ena dotter som alltid är i farten och reser land och rike runt.

 5. Emelie

  Min hy har totalt ballat ur efter ett stressigt sista år på gymnasiet. Och ärligt? Det SUGER att vakna upp och inte gilla det man ser i spegeln.
  Vad som däremot får mig att känna mig vacker och redo att fånga dagen är smink. Det räddar ett dåligt humör, vilken dag som helst.
  Men det är inte alltid budgeten tillåter en att uppdatera sminkkollektionen man har, särskilt inte nu i juletider då man hellre lägger pengar på fina julklappar åt sina närmsta. Det vore därför underbart om just jag kunde få en liten ”förskottsjulklapp” som kan få mig se fräschare och vackrare ut i vinterkylan utan att det ska behöva påverka min budget.

 6. Helena

  Åh vad fint! Lumene är en favorit hos mig så det hade varit superfint att få fylla på badrumsskåpet med detta 🙂

 7. Johanna

  För Finland är det en stor förmån,
  att Lumene är just därifrån.
  De har allt från smink till ansiktskräm,
  allt för att göra dig och huden bekväm.
  Mycket grundar sig i den arktiska naturen,
  de värnar om både vår miljö och djuren.
  Men de även om vår hud tar om hand,
  så huden klara både kyla och sol på en strand.
  Själv har jag hela året gått i samma ”trasa”,
  maskara som mer än gärna under ögat rasa.
  Nu vid denna festliga högtid på året,
  är det minst sagt dags att fixa sminket och håret.
  Att om ansiktet nu ta nya tag,
  vara mitt allra bästa jag.

 8. tilde

  För att just i detta julklappstress har mycket av mitt smink tagit slut. Du vet när man fyller på sitt smink samtidigt så tar allt slut samtidigt. I sånt läge är jag i nu och inte finns det pengar för smink när dem går till alla julklappar till nära och kära. Därför skulle detta passa väldigt bra.!

 9. Jenny

  Lumene lyfter ditt bästa jag,
  med dessa produkter är du vacker var eviga dag.
  När du vaknar på morgonen, ve och fasa,
  hjälp mig, jag ser ut som en riktig trasa!
  Nej, nu får det vara nog!
  nu vill jag också gå ut och dansa på en krog..

  hahaha , därför behöver jag vinna detta fina smink!

  följer dig på Facebook och instagram som benzelin

 10. Vilken fantastisk lucka! Jag skulle vilja vinna för att Lumene är ett av mycket få märken som min hud tål, men eftersom jag är deltidslärare (med rätt usel grundlön) har jag fått göra avkall på vissa delar. Jag älskar smink och hudvård, så det vore verkligen perfekt att kunna gå all in!

  Min mail är ljuvajulia@hotmail.com och jag följer med @juliamullersandvik och gillar med Julia Müller-Sandvik 😀

 11. Annika Andersson

  Jag har inte köpt nytt smink sedan jag gifte mig för 5 år sedan, det är sant, vilket gör att jag inte har något vettigt att använda längre. Vore kul att få testa något nytt som kan göra mitt vinterglåmiga ansikte lite piggare och fräschare.

  Gillar på facebook och på instagram (annika.andersson111)

 12. Wow, vilken första lucka!

  Jag älskar att testa nya produkter och få hitta nya favoriter. Att leka och inspireras av det man kanske inte alltid använder. Hade inte det varit en magisk start på julen?

 13. Åh! Du slog på stort vid första luckan ? Jag vill såklart vinna! Har faktiskt inte testat jättemånga av deras produkter men älskar att dem är cruelty free och har många veganska produkter ? Följer dig redan på instagram och gillar din Facebook sida ❤️

 14. Titti skarp

  hej

  har städat ur mina gamla sminkprodukter och det ekar tomt
  känner att jag får lite panik
  nån klapp med smink blir det ej så hoppas på detta kit är precis vad jag önskar mig
  delar och gillar på fb
  mvh Titti

 15. Sophie

  Lumenes produkter är alltid produkter som återkommer i min sminkväska. Jag börjar med lumene, för att ibland sedan prova andra dyrare produkter, men faller tillbaka. Lumenes BB creme är den absolut bästa i Foundation-väg, plus att det är återfuktande med SPF, och den ljusaste färgen passar mitt ansikte perfekt på vinter, medan medium är ett måste på sommaren. Jag önskar verkligen att jag fick möjlighet att vinna detta kit, så kanske man hittar fler favoriter som kommer finnas en längre period i sminkväskan. (Följt dej på Instagram en längre tid, även läser bloggen väldigt ofta!)

 16. Isabelle

  Detta år har bara varit skit rent ut sagt. Så att avsluta det med en vinst av ett superbra & roligt makeupkit skulle ju vara underbart!

 17. Elin

  Detta skule vara perfekt att vinna, tycker verkligen om lumenes produkter och de passar min hy väldigt bra. Skulle behöva uppdatera min sminkväska men som studerande har man inte riktigt råd att gå och shoppa allting så därför skulle jag gärna vinna detta!
  Följer på instagram också

 18. Med åtta ungar och en vardag av bajsblöjor, babykräk och tvättberget Allan – så kan det vara skönt att få göra sig snygg nån gång ibland – och detta kit skulle ju helt klart hjälpa till på traven!

  Följer på instagram (drommenom11barn) och facebook (Annika Nilsson Pettersson)

 19. Felicia Lundström

  Gillar på Instagram (iamfeliciachristinalundstrom) & på Facebook (Felicia Christina Lundström) + delat på Facebook.

  Skulle verkligen va en dröm att vinna massor utav fint lyxigt Lumene-smink!

 20. Annika Lindström

  Hej! Vilket grymt kit, vill ju verkligen ha allt det där!
  Jag hoppas kunna vinna detta kitet så man kan lyxa till sin makeup lite extra denna jul och nyårsperiod!

  Ha en fin december! ??

 21. Elin L

  Hej!

  Jag är så svag för smink har tyvärr aldrig provat Lumene men detta skulle bli ett gyllene tillfälle för det. Hoppas på tur.

  Är inte med i Facebook eller Instagram.

  God Jul!

 22. Jag är otroligt nyfiken på Vitamin C BB Creamen och har själv ptovat True Mystic Volume mascara som jag är jättenöjd med!

  Känner helt enkelt att dagens lucka passar mig perfekt. Jag vill SÅÅÅÅ GÄRNA VINNA. Ju mer jag tänker på det, desto mer vill jag ha det. Gud vilken hemsk känsla att behöva vänta på ett besked om vinst.
  Attans!

  Följer både på instagram och facebook (heter _secondlifereplay på insta, och Amanda Linnarsson på facebook)

 23. Jag vill vara med och tävla för att ha chansen att vinna detta kit – om jag har turen på min sida kommer jag ge det till min syster. Hon är sjukskriven sedan över ett år tillbaka och många av dagarna är ett helvete för henne, men hon kämpar sig upp för att klara dagen. Det hon blandannat gör för att försöka må bättre är att sminka sig, hon har börjat sminka sig mer och mer nu för då känner hon sig fräsh och ser piggare ut, vilket gör att hon känner sig mer harmonisk och dagarna går lättare att genomlida.
  Smink kostar ju som alla vet och vill man ha ett bra märke så får man lägga pengarna, så jag tror garanterat hon skulle bli glad om hon fick en sån här gåva från mig, så nu håller jag tummar och tår!

 24. Paola Allegrini

  – Spegel spegel på väggen där,
  ser jag verkligen ut så här?
  I jul vill alla tindra så klara,
  men glåmiga jag, se på mig bara.
  Så torr och tråkig, det här är ej kul.
  Jag vill ju inte känna mig ful.
  Finns några mirakel, snälla, så säg
  Kan tomten komma och rädda mej?
  – Ho ho ho, visst finns det bot, snart är du vacker som en dag,
  räddningen kommer från eminenta Lumene, som i ett magiskt trollslag!

  Följer/gillar som Paola Allegrini/mikkimuz

 25. Anna

  Min syster ska gifta sig i januari och jag ska hjälpa henne med sminket. Tänk vad roligt det skulle vara att få överraska henne med det här kitet från hennes favoritmärke Lumene.
  Följer både på instagram om Facebook

 26. Ann-Sofie

  Finns två anledningar till att jag inte kan lägga en kron på skönhetsprodukter just nu (it sucks) Dels så håller jag på med körkortet och tog en stor del av lönen till att betala. Sen har jag tagit hand om en hemlös katt och även att han skänker massa kärlek så har jag lagt mycket av mina sparade slantar på honom. Men det är han värd! Men jag skulle vilja känna mig lite fin och fräsch nu i vintertid.

  Följer på instagram och Facebook

 27. Tilda Bengtsson

  Jag hade verkligen velat vinna detta fantastiska paket! Som student med en limiterad budget har jag inte uppdaterat mina sminkprodukter på alldeles för länge (*skäms*). För väldigt länge sedan fick jag möjlighet att prova en av Lumene produkterna och föll direkt. Vilken skillnad det var mot mina budget varianter. Men då jag inte hade pengar nog att lägga på mer smink, fick det bli en dröm istället. Det hade varit fantastiskt roligt och framförallt lyxigt att vinna detta paketet. Det hade varit lite av en dröm som går i uppfyllelse, och min hy hade inte riktigt trott på de fantastiska produkterna som jag skulle börja använda. Haha. *Håller tummarna!*
  Gillar och följer dig på såväl Facebook (Tilda Bengtsson) som på instagram (whatews)
  Hoppas du får en fin första december!

 28. Sofi Fifi Karlsson

  Vore underbart att vinna då jag aldrig har råd att unna mig själv sånna fina grejer. Har familj att försörja och då hamnar smink, som jag egentligen älskar, inte högst på prio-listan. Det vore underbart att få känna mig lite bortskämd för ett slag!
  Följer på Facebook!

 29. Sofie Andersson

  Gillar redan på Facebook och insta.

  Vill ge bort det till min dotter. Hon skulle behöva lite nytt och bra smink. Hennes känsliga hus tål inte vad som helst och jag vet lumene funkar bra.

 30. -Jag skulle verkligen behöva nytt smink, men känner att jag inte har råd att unna mig själv då min sambo blir arbetslös i januari. Så hoppas på lite tur nu! <3 Sen har jag bara testat CC cream från lumene och den älskar jag, så skulle vara roligt att se om de andra produkterna är lika bra.
  -Gillar på facebook (Emma Persson)
  -Följer på instagram (3mmapersson)

 31. Simon

  Det här vore den absolut bästa julklappen jag hade kunnat ge min flickvän. Hon älskar smink och liknande produkter. Tyvärr studerar jag så kapital är inget man har överdrivet mycket av..
  Men håller tummarna!
  Följer på instagram!

 32. Ellen Haglund

  Lovar att jag
  Underbart glad skulle bli
  Med ett sånt här fint kit
  En dröm för alla sminkfantaster
  Nu håller jag tummarna för:
  En vinst för att förgylla nästa år (och mitt ansikte)!

  (följer på instagram @enligtellen samt gillar på facebook)

 33. Ebba A

  Kombinationen att vara student, vara mitt i en flytt och ha ett stort skönhetsintresse är inte en bra kombo. Har varit ”otrogen” på smink med inredning och det gör ont i själen när både pudret och favorit rougen är i bitar. Att vinna denna drömmiga tävling vore alltså perfekt i vinter. Följer på instagram (@ebbaagert)

  Kram, Ebba

 34. Anna-Märta Stålnäve

  Gillar verkligen Lumene som märke då de hela tiden utvecklar sina produkter och kommer med nyheter och sen så tillhör ju min all time favorit deras sortiment, nämligen deras CC-cream! Då vi inte kommer köpa några julklappar alls i år hade det ju suttit fint att få vinna en till sig själv och fixa jul- och nyårsmaken med.

  Följer både på FB och IG!

 35. Jag hade velat vinna det här kitet eftersom jag vill skämma bort min älskade hjärte mamma (alla barn växer inte i mammas mage, vissa växer i mammas hjärta istället) på julafton. När jag ska åka till någon sminkaffär så frågar hon mig alltid om jag kan köpa ’en kräm, lite puder och något för naglarna’ ?? (det vill säga foundation, puder, rouge och nagellack). Hon har dessutom känsliga ögon så en mascara från Lumene hade varit guld. Ja, detta kitet är minst sagt som gjort för min ♡-mamma! Kram

 36. Sabina Fontana

  Så mycket underbara ting,
  min sminkväska skulle verkligen få sting.
  Om jag vann skulle jag dela denna vinst,
  med mina bästisar så ingen skulle få minst.
  Så om jag vann denna lottning,
  skulle jag och mina vänner alla bli en drottning!

  + följer Beyondbeauty på instagram.
  Hoppas du får en underbar dag! 🙂

 37. Jasmine Jensen

  Äntligen har min näsa blivit mjuk och len,
  det enda som nu fattas är att åter där se ett sken.
  Lite lyster och färg med hjälp av vackert smink,
  kommer få mig att känna mig lite mindre som en galen spillevink.
  För att få en extra chans i första luckan i denna adventskalender,
  följer jag nu även Beyond Beauty på både Facebook och Instagram och hoppas att deras namn inte byts och eftersänder!

 38. Jackie

  Hej! Åh fantastisk lucka, håller verkligen tummarna!! Jag skulle vilja vinna då jag älskar smink och älskar att prova nya märken och varianter! Tyvärr tycker inte plånboken desamma haha 😉 stor kram!

 39. Malin

  Den svenska jantelagen, släng dig i väggen är du snäll!
  Om en berömmer sig själv kan det hända att hen får skäll!
  För i Sverige passar det sig inte att säga att man är bra,
  men det har jag bestämt mig för att strunta i, ja!
  Jag är mamma och väldans bra, så det så!
  Jag leker, uppfostrar, stöttar och håller på!
  Förtjänar inte det att firas lite extra då och då, så säg?
  Som med fantastiskt set från beyondbeauty och Lumene, till mig?

  Gillar såklart både på FB och IG under samma namn som mailadressen!
  Ha en fortsatt fantastisk jul!

 40. Cassandra

  Jag har otroligt svårt att hitta smink som jag verkligen gillar, vad jag har hört så ska lumene vara ett bra märke så det skulle vara kul att testa 🙂

 41. Emelie B

  Toppen bra lucka nu till jul när man vill vara extra snygg, samt när allt är så grått och tråkigt så kan massa smink få en på toppen humör! Iallafall för mig, blir så peppad av att få sminka mig och se snygg ut, då vill man liksom glänsa förbi hela dagen med ett ansikte on fleek! Dels så har jag inte testat lumenes smink produkter, men hört att dem är otroligt bra! Därför hade jag mer än gärna velat vinna! Kram

  Följer och har delat på Facebook! Håller tummarna nu 🙂
  Mail: Mimmsen7@hotmail.com

 42. Cizzi

  Jag jobbar och står i för att där ska finnas tak över huvudet och mat på mitt bord men lyxigheter som märkes-smink och nagellack har jag inte haft råd med på många år. Om jag vinner kommer jag bli jätteglad 🙂

 43. Hej! Jag vill vinna för att jag älskar Lumene’s utbud av produkter. För tillfället behövs mitt smink förnyas och detta kit hade passat perfekt, lite av allt möjligt, nytt och spännande att testa!
  Julkram från mig! 🙂
  Jag gillar Beyond Beauty på Facebook vid namnet ”Alice Blogg Malmström”
  Jag har delat på Facebook (under samma namn som ovan)
  Jag följer @beyondeneautyse på instafrom vid namnet @alicemalmstrom

 44. Linnea

  Min absoluta bas favorit
  Är en BB-cream från lumene som gör mig inte riktigt lika vit
  Inte för att det är något fel med att vara det
  Lika lite som det är att vara bereoende av produkter innehållandes ordet skönhet
  Smink är en stor hobby
  Jag önskar jag hade en kollektion så stor att fylla en hotellobby
  Detta kit är en perfekt början
  Oavsett om man heter Linnea eller Örjan

 45. lisa - mamma till Loa

  Jag vinner detta så hemskt gärna!
  Jag skulle vilja skämma bort mig själv för en gångs skull. Det är sällan jag kan unna mig själv något då varje krona går till att få familjen att gå runt. Speciellt nu i juletider så känner iallafall jag en sån enorm stress och ångest då jag fått dra i alla trådar jag har för att kunna ge barnen den jul dom förtjänar.
  Om jag vann så skulle det verkligen lysa upp denna rätt så dystra men ack så vackra årstid.

 46. Christina Frisberg

  Ojojoj! Vilket lyxpaket!! 🙂 Nästan för bra för att vara sant, det skulle vara en megalycka för en sån här tant om just hon det vann 🙂
  Här det skulle makeupas från morgon till kväll , sedan skulle hon somna lugnt både vacker och snäll. 🙂
  Jag följer och gillar och delar tävlingen offentligt på fb under Christina frisberg 🙂 <3

 47. Michelle Rönntoft

  Lumene är en stor favorit hos mig, framförallt deras primer, eftersom det är ett av få märken som är snällt nog för min känsliga hy! Vore superkul att få vinna detta kit så jag kan testa fler produkter!!

 48. Det vore toppen att vinna och få testa nya produkter. De ser perfekt ut för att lysa upp jul och nyårs look! Jag skulle ta med de också till min nästa resa (Tokyo ?). Ny land, ny look! Vad perfekt början på december månaden!

 49. Eva Gustafsson

  Vore verkligen en julehit att få vinna ett härligt makeupkit. Följer på både instagram och IG såklart mvh Eva

 50. Rosis

  Så kul det vore att detta lyxiga makeupkit till sig själv få.
  Göra mig lite piffig till julens fester då:-)!

  Kämpar på sjukhus nu så behöver peppas upp med något skoj att vinna.
  Vinsten kanske gör så att jag snabbare från hospitalet kan försvinna:-).

 51. Madeleine Jonasson

  Jag har varit väldig modig den senaste tiden och utmanat min ångest som jag plågats av sedan 11 år tillbaka och jag har gjort saker jag aldrig trodde att jag skulle klara så jag tycker att jag är värd en liten present. Och med lite smink att piffa upp sig med så blir det att ta sig ut i världen Följer dig på FB: Madeleine Jonasson och Instagram: madelad83

 52. Åh men jaaa! Den här mamman är i akut behov av nytt smink eftersom barnen lekt med allt dom kommit åt i badrumshyllan 😛 :O
  Gillar på fb, Dessie Borgström & Följer på Insta, @hjartebarnsmamman.se

 53. Carro W

  Du kliver upp på morgonen, i spegeln tar en titt
  Men skräms nästan ihjäl av det trötta fejset ditt
  Då tar du fram din sminkväska och ett tu tre
  Med Lumenes produkter nu under kommer ske
  True mystic volyme mascara ger på ett kick
  En vaken och härligt förförisk blick
  True passion lip color på din trut
  Skänker dig ett riktigt pussvänligt plut
  Touch of Radiance Blush i lagom dos
  Gör dig fräsch som en nyponros
  Det kan inte bli annat än en hit
  Lumenes make-up tycker jag är da shit!

  Följer och gillar (Caroline Westlin, carros_corner) 🙂

 54. Tina Carlström

  Jag är så dålig på smink och har en mascara, ögonskugga och läppglans. Känner att jag behöver utveckla mig inom detta område och testa lite nytt. Skulle vara så kul att överraska inför årets julfest med nytt smink som är passande för fest och inte bara vardag som jag annars har. Delar på min Facebook och gillar på FB.

 55. Malin Kinberg

  Detta kit vore den perfekta julklappen till min syster som älskar smink men som inte riktigt har råd att unna sig sådana här lyxiga varor.

 56. Susanna jova

  Jag är en sån fegis när det gäller att testa nya produkter.
  Så detta skulle göra mig väldigt väldigt glad!

 57. Malin

  Åh jag vill absolut vara med och tävla! Jag är gravid med mitt första barn vilket har gjort att jag tänkt om vad gäller mycket, och bland annat insett att jag borde rensa ut det mesta av mitt smink för nästan allt har många år på nacken vilket inte alls kan vara bra att kladda på sig! Men med första barnet påväg så finns det inte en chans att jag skulle lägga massa pengar på smink till mig själv, därför skulle jag bli jätteglad om jag fick vinna detta underbara kit! Har enbart provat en ögonskuggsprimer från Lumene innan, men det har varit en stor favorit i många år så det skulle vara jätteroligt att få prova fler produkter från märket! 🙂 Jag gillar på facebook!

 58. Johanna VL

  Jag känner mig, och ser, helt livlös ut. Tre barn och mycket att göra, lite sömn sätter sina spår. EN utlandssemester med sol på nosen hade inte varit helt fel, det hade gett lite glow. Men, nu blir det ingen utlandresa då ekonomin inte tillåter det, så jag hoppas på vinst. Lite makeup från Lumene gör nog susen utseendemässigt i alla fall 😉 Jag gillar Lumene. Dels för att det känns naturligt och inte spacklat när man använder deras produkter. Och så är det nordiskt 🙂

 59. Ann-Kristin B

  Jag hoppas vinna för en ganska banal, men för mig inte oviktig, anledning. Jag har haft håret på utväxt ett tag (läs evighet) och i dagarna kunde jag ÄNTLIGEN sätta upp det i en liten, men ändå, hästsvans. Det gör att håret kommer ur ansiktet och att det skulle vara så kul att sminka sig ordentligt och känna mig vacker. Nu sitter ju ansiktet där, helt öppet utan gardinen av rufsigt hår, som en målarduk som bara väntar på att färgas av skimmer och magi.

 60. Mirjam

  Det hade varit fantastiskt att få vinna detta kit då jag är så dålig på att unna mig bra produkter. Jag lägger hellre pengar på andra än på mig själv.

 61. Sandra Zivanic

  Detta kit skulle direkt gå till min mor då hon fått upp ögonen för allt som har med skönhet och smink att göra. Vet personligen att Lumene är ett väldigt bra märke, kvalitets mässigt och jag älskar att det baseras på ett läkemedelsföretag vilket känns som en extra trygghet mot sin hy. Färgerna går dessutom i min mors smak så hon skulle nog uppskatta detta enormt mycket.

 62. Nicole

  Julen närmar sig väldigt fort,
  och Beyondbeuty lottar ut något riktigt stort.

  Jag vill gärna detta kit från Lumene vinna,
  och kommenterar därför snabbt för att hinna.

  En julklapp till en själv vore inte helt fel,
  skämma bort sig själv för egen del!

  Lite lyster, fukt och färg vore allt,
  nu när det ute är grått och kallt.

  Hoppas nu att detta rim sitter,
  så att jag detta kit snart besitter!

  Trevlig 1 december! 🙂

 63. Anna Hägg

  jag pluggar dubbel heltid o är ensamstående mamma till min lille son, så jag behöver detta för att se pigg o fräsch ut 🙂 följer på fb och delat på fb (Anna Hägg) , följer även på instagram.

 64. annsophie

  julen står för dörren med glitter och glamour
  och i juletider är alltid väntan så stor
  min dotter stora önskan är i år
  att ett lumene julkit hon får
  Drömmer om denna fantastiska kit
  makeup som blir exklusiv och fläckfritt.
  om jag vinner ske ge..
  som får min älskade dotter att le

 65. Linn

  Jag älskar att prova en ny produkt; gärna dom som lovar om lyster och fukt.
  Från Lumene kan jag ej minnas att jag testat nåt;
  det är konstigt, kanske är det ett brott?
  Hade varit kul att vinna, jag hade blivit som en helt ny kvinna!

 66. Vilken fantastisk gåva, skulle få mig snygg vill jag lova! Jag har ett stort behov av detta paket – alla som någonsin sett mig vet!

  Saknar de sista 2 tangenterna i vårt alfabet – så det finns svårigheter att skriva motiveringar, men jag tycker jag lyckas ganska bra 😉

  Gillar på FB Carola Lind

 67. wilda lind

  Sminket vi använder är slut, det är då kul att söka annat attribut. Lyxa, jag och min dotter med detta. Utan att på plånboken lätta.

 68. Josefin

  En tävling från Lumene kunde ej passa mer bra,
  jag som letar nya produkter att använda varje dá.
  En klumpig mascara och ett kakigt puder är bara några få,
  av de grejerna jag tyvärr stött på.
  Hur ska jag någonsin hitta prisvärda produkter som fattig student,
  det behövs speciellt nu när man vill vara extra fin vid jul och advent!
  Om jag vann skulle jag äntligen få använda smink som är bra,
  sånt som alla i necessären borde få ha!

 69. Victoria sundberg

  Jag vill vinna för att det är alltid lika roligt och spännande att testa nya produkter, dessutom kanske man kan dela med sig till bästa kompisen så här i juletider! 🙂

 70. Jag vill vinna för att jag älskar att prova nya produkter! Och jag har redan flera favoriter från Lumene som jag använder nästan varje dag (bland annat bronzer, puder och så förstås deras nagellack!) så det vore jättekul att vinna detta kit! Följer dig på instagram sedan tidigare, heter jesjon9 där.

 71. Malin Eriksson

  Jag skulle jättegärna vilja vinna detta! Jag sminkar mig otroligt sällan i vanliga fall men nu efter att ha fött andra barnet känner jag mig extremt sliten. Idag tog jag tag i håret (ny färg och frisyr) samt ögonbrynen men helt sprillans nytt smink hade passat mig väldigt bra. Vilken julklapp och boost till mig själv liksom!

 72. Linnea H

  Jag skulle vilja vinna det här kittet för jag behöver verkligen uppdatera mina sminkprodukter, skulle kännas väldigt lyxigt att få en sån fin present lagom till jul.
  Gillar/följer på facebook och Instagram

 73. Maria

  Jag skulle vilja vinna för har alltid velat testa produkter från lumene, jag har provat deras foundation och älskar den!! men hade velat prova fler produkter och få nya favoriter, men eftersom jag lever på ett studiebidrag på 1050 kr i månaden blir det knappt att lägga pengar på nya saker man inte testat och inte vet fungerar och därför köper man det man vet fungerar. Om jag skulle få chansen att få testa produkter kommer det göra mig så glad!!

 74. Emelie Lüning

  Jag hade gärna velat vinna dessa produkterna då jag tycker det är väldigt roligt att testa nya skönhetsprodukter!! Proukterna på bilderna ser också ut att vara neutrala och ge ett naturligt resultat, vilket jag gillar, speciellt att då matcha ett ”inte så sminkat ansikte” med en stark röd färg på läpparna 🙂
  Har gillat på facebook och följer på instagram! 🙂

 75. Astrid

  Det är något speciellt med att prova nya produkter
  allt från en ny färg till nya lukter!
  Att prova någonting nytt är meningen med livet
  Någonting som många tar för givet!

 76. Emma Widman

  Följer på instagram och gillar på fb.

  Har ALLTID och då menar jag ALLTID, ända sedan jag föddes, haft diverse hudproblem. Eksem, acne, ibland supertorr hud, ibland så fet så makeupen bara rinner av. Detta gör att det är extremt svårt att hitta produkter som funkar bra. Jag vet inte hur mycket jag köpt som inte funkar över huvudtaget utan sen bara blir liggande vilket även blir grymt dyrt i slutändan. Nu känns det som jag gett upp lite. Jag vill självklart se lika fräsch ut som alla andra men orken att gå ut och hitta nya produkter finns verkligen inte. Så…nu håller jag tummarna att denna vinst ska bli min och att jag ska hitta den perfekta produkten.

 77. Agnes

  Skulle vara perfekt med en nystart i sminkväskan! Finns fööööör mycket smink som egentligen borde slängas, hehe

 78. Isabell

  Har efter 21 år i livet fått upp ögonen för smink, detta skulle vara den perfekta starten för min nu väldigt tomma kollektion!

 79. Guna Green

  För tillfället har jag verkligen nästan slut på allt smink jag äger. Väntar tills jag får lön så jag får unna mig något fint, och lumene är verkligen en super bra märke som håller länge.
  Följer även er på fb 🙂

 80. Rebecka Bergström

  Ja du, som en newbie när det gäller smink så har jag en väldigt tragisk kollektion med produkter hemma just nu. Någon billig foundation från Ica Maxi osv. Detta kit från Lumene vore en ren och skär dröm, snacka om att hotta upp den dagliga morgonrutinen! Tror deras produkter skulle passa mig väldigt bra då jag har hört en massa lovord om dem från mina betydligt mer smink-kunniga vänner 🙂

 81. felicia

  Jag skulle vilja uppdatera min sminkväska, vore roligt att testa lite nytt, och samtidigt känna sig lite extra fin under julafton och nyår!
  Gillar dig sedan tidigare på facebook=)

 82. Milla

  Jo nu ska du få höra varför jag detta vill ha,
  därför att jag förtjänar att vara glad,
  ett perfekt kit när man behöver le,
  därför vill jag mig själv detta ge

 83. Sofie Altuntas

  Jag är gärna med <3
  Gillar och delar på FB – Sofie Altuntas
  https://www.facebook.com/sofie.lindholm.61/posts/1160698677340353

  Följer på IG – sofie_altuntas

  Motivering:
  Jag vill presentera mitt solljus Margareta,
  hon är världens bästa mamma ska du veta,
  en kärlek så djup, fantastisk och villkorslös,
  har hon stått ut med mig hennes lilla vikingatös
  vi har bott långt ifrån varandra i många år,
  så saknaden är stor som du kanske förstår,
  inte ofta jag henne med fina presenter kan skämma bort,
  speciellt ett härligt Lumene-sminkkit av bästa sort,
  så nu håller jag alla tummar och tår,
  att min mor snart en överraskning får

 84. Maria Byland

  Ett sånt perfekt kit att vinna så att jag kan glittra ikapp med fyrverkerierna till nyår.
  Följer på Facebook och Instagram (@byland_sweden)

 85. Robin Johannesson

  Jag har jätteproblem med vad jag skall ge min sambo i julklapp. Detta kit känns grymt! Vinner jag så är julfriden räddad, Save me!

 86. Michaela Lindh

  Gillar på Facebook & Följer på instagram!

  Visst försöker man fiska lite extrapoäng när vinsten är något man drömmer om. Jag har aldrig haft ekonomin till att ”engagera” mig i smink trots att jag inom mig alltid haft ett intresse för det. Vem tycker inte om att se fräsch och fin ut liksom? Håller tummarna för en vinst så jag kan ägna mig åt detta intresse!

  Med vänliga hälsningar
  Michaela

 87. Hanna Palm

  Jag har nyligen fått upp ögonen för smink och skönhet! Tidigare har jag varit ganska ointresserad, men när min syster blev en riktigt skönhetsjunkie insåg jag hur kul det faktiskt är! Jag tycker det är fantastiskt vilket självförtroende en bra sminkning eller bara känna sig fin av ett nagellack kan ge! Tyvärr tar det ju lite tid att bygga upp sitt eget skönhetsförråd, därför vore detta den perfekta hjälpen! Håller alla fingrar och tår!
  Jag gillar på facebook (Hanna Palm) och följer på instagram (Hannapalms).

 88. Claudia Kerttu

  Vill ha mitt eget smink ifred, blir ibland på tonårsdöttrarna så led.
  Följer dig på insta och fb.

 89. Sabbi Corneteg

  Jag har ingen bättre anledning än att vintern är kall och grå, så lite make up skulle förgylla i mörkret

 90. Åh, med fina produkter från Lumene som jag hoppas på turen att vinna,
  kan jag bli en snygg kvinna, för på vintern känns hyn extra glåmig och trött
  det räcker med en blick i spegeln och jag känner mej alldeles nött.

  Gillar sedan tidigare på Facebook som Malin Gustafsson och på Instagram som frozenvanilla_

 91. Ida

  Med detta fantastiska kit skulle jag vara vackrast under vinterns alla fester och långt in på våren. Det är den bästa julklappen; den som man mår bra av och som räcker länge.

 92. Hilda

  Jag älskar att testa nya sminkprodukter och Lumene är ett av mina favoritmärken när det kommer till smink. Billigt och bra kvalitet!

 93. julia

  Med hjälp av lite nytt smink kan jag bli en vackrare kvinna
  Tänk om jag detta fantastiska pris kunde vinna.
  Lite smink skulle göra min dag
  Det vore väl välbehövligt tycker jag.
  Så nu håller jag tummarna, för jag har turen på min sida
  Och hoppas att omgivningen kring mitt tråkiga utseende ska slippa lida

 94. Marie Wannebrant

  Perfekta kittet att vinna då smink är något jag behöver,
  vore toppen så jag på julklappar spenderar alla klöver.
  Vacker jag kommer känna mig till vardag som till fest,
  Lumenes produkter är absolut bäst.

 95. Marie Wannebrant

  Perfekta kittet att vinna då smink är något jag behöver,
  vore toppen så jag på julklappar spenderar alla klöver.
  Vacker jag kommer känna mig till vardag som till fest,
  Lumenes produkter är absolut bäst.

  Gillar och delat och följer på insta och Facebook

 96. Anna J

  Vore ett underbart Kit att vinna och då få njuta av Lumenes produkter som skulle göra mig till en vacker Disney prinsessa. Jag gillade på Facebook och började följa på insta.

 97. Sandra

  Har använt Lumene i flera år och älskar märket och skulle vilja utöka mitt sortiment av deras produkter. Dessutom försöker jag bygga upp en större sortiment av smink då jag börjat sminka folk och hoppas kunna leva på detta.

 98. Annika

  Oj! Är man 46, så behöver man lite hjälp på traven för att behålla skönhet o grace! Jag använder på sin höjd mascara…Så låt mig vinna detta underbara!

 99. Anna Bonsér

  Varför jag ska vinna? Jo för att det kanske är dags att börja sminka sig och bry sig om sin hud nu när man har blivit äldre(50).

 100. Miriam

  Färglös och tråkig,
  en hud som känns grå, livlös och bråkig!
  Lyxiga sminkpaketet vore därför så användbart
  och för mig helt underbart!

  Följer på fb och på instagram 🙂

 101. Malin Gylling

  Till jul och nyår skulle det vara bra,
  att lite nytt smink få ha.
  Tänk att få vinna detta set,
  det skulle vara så himla fett.
  Gillar på instagram malinda68

 102. Anna

  Jag borde sminka mig lite oftare, för att känna sig lite extra fin är ju faktiskt kul.
  Kanske kan jag då bli både lite snyggare och lite gladare och piggare efter jul!

 103. Nina

  Mitt smink består av trasiga puder, kladdiga äckliga foundations och torra mascaror som jag häller nån droppe vatten i innan jag använder, haha! Helt enkelt: det skulle vara trevligt med nytt fräscht smink. Kram

 104. Gunilla Egelstad

  Tycker att jag blivit tråkig , glåmig och grå på nåt vis.
  Skulle nog vilja kalla det för en ålder rller skönhetskris.
  Men tror Lumene och Beyondbeauty kan rädda mig till jul.
  Med bästa produkterna kommer jag känna mig fin igen och allt känns kul!

 105. Maria Vastesson

  Jag är en sådan som gärna vill vara fin. Men jag sminkar mig aldrig eftersom jag inte vet var jag skall börja. Skulle bli jätteglad för detta sminkset..

 106. Hilda Skogh

  Åh skulle så gära vilja vinna! Jag har aldrig vunnit någon tävling och har varit med i väldigt många…!
  Om jag skulle vinna så skulle jag definitivt ge kittet till min mamma.
  Jag skulle vilja ge henne en riktigt fin sak i julklapp för att hon ställer upp och stöttar mig så himla mycket, men hon säger att jag inte får köpa något jättedyrt och sedan har jag inte riktigt så mycket pengar att jag kan köpa något jättedyrt heller.
  Det skulle vara perfekt om jag skulle vinna och jag vet hur glad hon skulle ha blivit!
  Det viktigaste på julen är att man umgås med de man älskar och inte de materiella ting man får dert vet jag men mamma har gett mig mer än jag någonsin kommer att kunna ge tillbaka så jag skulle vilja ge detta kit till henne då jag verkligen vet att hon skulle bli såå glad och det är det bästa jag vet när jag ser henne så glad. Hon har känslig hud och kan bara använda lite dyrare och finare smink så detta skulle vara den ultimata julklappen<333

 107. Johanna

  Vilka fina produkter! Min sminkhylla gapar tom och behöver verkligen fyllas på. Nagellacken är i gult och lila….

 108. Johanna Nordling

  Jag är så dålig på att unna mig själv saker såsom smink, köper bara det jag verkligen behöver! Älskar Lumenes CC-cream och hade gärna testat andra produkter därifrån.

 109. Ulrika Andersson

  På vintern får jag så torr och fnasig hud, men Lumenes produkter håller mig fräsch hela dagen (och kvällen). Enkelt, snyggt och stilrent makeup kit, skulle vara så skönt att byta ut allt mitt smink redan nu för att få fram den rätta looken till julafton..

 110. Camilla Bergström

  Har använt samma makeup i flera år nu och inspirationen tryter verkligen. Det är så tråkigt för jag vill verkligen känna mig fin så hoppas här nu!

 111. Elena

  Jag är gravid och skulle verkligen behöva lite uppmuntran och uppfräschning med hjälp av nytt smink. Hoppas hoppas på vinst!

 112. Jessica Eliasson

  Söker ett smink som passar även en mognare hy. Är 40+ och har lite andra krav och behov nu för tiden. I mitt arbete behöver jag ha en bra vardgsmakeup. Håller tummarna för att detta är mitt nästa favorit märke. God jul!
  Jessica.eliasson3@bredband.net

 113. iris

  Har precis klippt av mitt 40cm långa hår och känner mig så naken! Har inte använt så mycket smink tidigare men känner att jag gärna skulle vilja ha den självförtroende boosten som mitt hår gav tillbaka. Jag tror smink skulle vara ett utmärkt sätt att experimentera med min look och kanske hitta min nya stil, vem vet?

 114. Gerdan R

  Bedrövligt! säger spegeln och bligar argt på mej
  har väl aldrig sett en sån trist och färglös tjej
  ögon, läppar, kropp, allt behöver en makeover
  låt Lumene locka fram den skönhet som sover
  ögon ska glittra, mun och kropp ska fresta
  dölj svaga punkter, highlighta de bästa!
  Nu hoppas jag innerligt det blir mitt
  Lumenes ljuvligt lyxiga kit.

 115. Gunilla.M.B

  Skulle vara kul att vinna – att kunna dela kanske med dottern !
  Roligt att pröva på något nytt också ! Vilken härlig julklapp det kunde bli !

 116. Jennnifer

  Jag har aldrig testat Lumene, så därför vore detta ett superbra tillfälle att få testa deras smink. Dessutom kan jag dela med mig lite till min syster som nyss börjat sminka mig. Hon hade blivit jätte glad.

 117. Emman

  Åh, jag skulle bli så glad över att få vinna! Lumene är ett av mina absoluta favoritmärken och denna nyskilda småbarnsmamman behöver uppgradera sminkskåpet nu mer än någonsin!

 118. Som småbarnsförälder är min största dröm en hel natts sömn men jag tror chansen är större att jag vinner detta lyxiga kit och då kan trolla bort påsarna under ögonen!!

 119. Frida

  Som riddaren på sin vita häst vore detta kit den drömmigaste julklappen för någon (aka mig) som lite snopet imorse försökte pumpa ut foundation från en tom flaska och måla fransarna med en alldeles för torr mascara! 😀

 120. Ida Erlandsson

  Jag har hört så mycket gott om lumene och har länge varit sugen på att testa. Jag är samtidigt i behov av av förnya sminkväskan, den innehållet båda halvtomma och tråkiga produkter.

 121. MariaM

  En finfin julklapp vore detta,
  Önskar med en väldigt hetta,
  Att vackrast av alla jag får vara,
  Behöver lite extra hjälp bara.
  Detta paket skulle göra det lätt,
  Att varj dag känna sig helt rätt!

  Jag gillar på fb, Maria Mattson.

 122. Joanna

  Nybliven tvåbarnsmamma. Ingen sömn, ingen egentid och ser således ut därefter, dvs för jävligt. Har inte klippt mig på ett halvår och blir överlycklig om jag lyckas få på mig något på morgonen som inte har kräkfläckar överallt. Mitt ansikte behöver en boozt. Hell, JAG behöver en boozt! Ansiktet är vettigt att börja med kan jag tycka, så kanske jag kan se fräsch ut utan att jag känner mig det =)

 123. Catrin Bergmansson

  Detta jag behöver för att bli fin
  Inte någon sorts medicin
  Om jag färg i mitt ansikte vill ha
  Är denna sak väldigt bra
  Detta jag kan ha som bas
  Allt som tidigare sas
  Är nu bara ett minne blott
  För nu är jag inte av denna sort

 124. Maria

  Jag skulle verkligen behöva uppdatera mitt smink med nya och fina produkter, köper bara samma hela tiden och vågar sällan prova något nytt. Det hade varit kul att vinna!

 125. Martina Andersson

  Jag är helt kär i lumenes löspuder och deras CC-cream och tror att resten av produkterna är lika fantastiska. Det vore en ära att få vinna detta paket och troligtvis hitta nya prisvärda favoriter!

 126. Sara

  Jag hoppas på vinst för att jag älskar Lumene och SÅ gärna vill testa fler av deras produkter. Jag är alltid ute efter bra budgetpuder, så det är jag jättesugen på. Rouget ser väldigt vackert ut och mascaran låter spännande… Äh jag skulle kunna fortsätta, jag vill testa allt! Jag gillar verkligen det jag testat från Lumene (CC cream och foundations) så det skulle var kul att testa lite mer. Annars har jag ingen direkt motivering, kan inte komma på någon anledning till att jag ska ha dem mer än någon annan. Men.. jag vill ha dem! 😉
  Gillat på facebook och följer på Insta!

 127. Marjut

  En finne här som behöver lyxigt fräscht finsk smink! Jag ska återgå till jobbet efter min mammaledighet med vårt tredje barn. Senaste 8 månaderna har jag knappt dammat av sminkpåsen, det har inte funnits tid eller behov för det. Däremot nu i januari kallar jobbet och jag måste lämna bakom mig tiden med rufs, tofs och blekt ansikte. Denna sminkbox vore räddaren i nöden!

 128. Johanna Kenas

  Gillar att testa nytt, men med extra känslig hud är det många märken som faller bort. Lumenes ansiktskrämer funkar på mig och jag skulle gärna vilja vinna detta lyxiga kit att lägga till mig själv under granen (ifall jag orkar motstå så länge..)

  Följer på insta! johannakenas

 129. Jag skulle vilja vinna då jag efter att ha fått en utmattningsdepression för ett par år sen ÄNTLIGEN fått hjälp att ta mig upp, får se hur det går men under tiden har jag förfallit något enormt så ett paket med smink vore väl en bra början!

 130. Kattis S

  Ska börja nytt jobb efter 2 års sjukskrivning. Längtar efter att piffa upp mig på morgonen för att gå till nya jobbet. Den här vinsten skulle verkligen passa mig.

 131. Maria Karlsson

  Du vet den där känslan av att komma till jobbet och känna säg väldigt piffig av någon ny liten detalj. Det var länge sen jag kände den då man varje morgon går upp och kör rutinsminkingen som varit detsamma lite väl länge för man blivit bekväm med produkterna. Lite nytt, eller snarare en helt ny uppsättning, smink hade gjort det där lilla extra i vardagen som motiverar en lite extra 🙂

 132. Andy

  Motivering: har haft dålig hy väldigt länge. Fick nyligen reda på att jag är glutenintolerant och att dålig hy är ett vanlig symptom. Väljer att se på det ljust, att jag äntligen vet. Dock tar det uppenbart tid för hyn att bli bättre och smink är fortfarande en stor tröst. Detta skulle glädja enormt!

  Har gillat på fb (Andrea Effse) och följer på insta (deeandriia). 🙂

 133. WOW, är det enda jag kan skriva! Vilken fantastiskt pris och vilken start på en toppen kalender. Den här vinsten skulle jag verkligen vilja vinna, för i ärlighetens namn var det år och dagar sedan jag investerade i nytt smink. I ärlighetens namn tror jag faktiskt inte ens jag har köpt en enda sminkprodukt alls sedan dottern föddes, och hon är för tusan 9 år nu!

  Nää nu är det verkligen dags att börja känna sig som Sanna igen, och inte bara vara mamma Sanna. Nu vill jag tillbaka till mitt gamla vanliga jag som faktiskt bryr sig om det yttre lite också, och prioriterar mig själv och mina önskningar också.

  Gillar din sida på FB (Sanna Kaakinen), där jag även har delat tävlingen offentligt.

  Följer dig via Instagram (Mammasvardag).

  Kram Sanna

 134. Elin Andersson

  Jag vill ge bort det här kittet till min älskade lillasyster som har det tufft just nu. Hon förtjänar en gåva likt denna, men dessvärre har jag inte råd att köpa julklappar i år. Har inte facebook men hoppas på vinst trots detta.

 135. Anna L

  Längtan är stor
  efter lite glamour
  kassan är skral
  så lyckan vore total
  om jag fick vinna
  se en bleknos försvinna
  Fylla på med produkter av kvalitet
  oj vad jag behöver det
  ett riktigt lyxigt paket
  total härlighet!

  zemam på instagram Anna larsson på Facebook

 136. Helena

  Skulle jag dessa vinna,
  blir jag vacker som en kändiskvinna.
  Problemen med huden kanske blir puts väck,
  med dessa party-produkter skulle jag bli så käck.
  En riktig primadonna vill jag bli,
  kunna glänsa och tänka att jag också är fin.

 137. Åh, drömmig vinst! 🙂 Bor själv med två små killar så det blir varken mycket tid eller pengar över för att tänka på sig själv. Dock älskar jag makeup och att fixa upp mig när tillfälle väl ges, så det skulle vara jättekul med lite nya produkter!

  Gillar dig på fejjan och följer på instagram också (matatilda).
  Kram Matilda

 138. Linda Söderholm

  Varje morgon en kärring från spegeln glor
  Jag förstår ingenting. Det var ju nyss jag blev stor!
  Med en snittsömn på fyra, fem timmar per natt
  är det inte konstigt att man är matt.
  Ungar och år
  sätter sina spår
  Men som ensam mamma kan jag säga att:
  en Lumenevinst tas emot som en skatt!

 139. Tess

  av glädje i ögat, jag en liten tår
  skulle ha om jag är den som detta får
  vilken önskedröm det skulle vara
  min lycka gick ej att förklara
  om jag vore den som vann allt detta fina
  och då finge glittra och skina

  följer på fb (tessifufu)

 140. Jag har blivit 35 år och behöver bra produkter till min hy som dessutom utsätts mycket för väder och vind när jag är på stallet och löptränar.
  Lite smink för att dölja skavanker vore ju inte fel heller 😉

 141. Frida

  Har så svårt att hitta rätt med smink vilket gör att jag slltid köper samma, halvtråkiga men säkra produkter. Vore kul stt få chansen att leka lite med dessa!! Följer på instagram 🙂

 142. Emelie

  När allt i sminkväskan börjar ta slut,
  Då är känslan verkligen akut.
  Men när pengar ska spenderas på paket,
  Så hoppas jag att Lumene kan göra mig het!

 143. freja

  Jag skulle vilja vinna för att sätta lite färg p en annan just nu väldigt grå och dyster vardag..JAG VILL HA SNÖ!
  Den stannade i en vecka sen va det en blandning av höst/vår igen vilket gör mig väldigt deppig.

  Jag gillar dig på facebook (freja stenström) och följer dig på instagram (jigglyboobs)

 144. Amanda

  som student har man en tight budget & de blir lätt att pengarna försvinner till de nödvändigaste. Därför är jag väldigt dålig på att unna mig själv, detta Kit skulle vara en perfekt julklapp till mig själv! Skulle bli rätt bortskämd, men väldigt tacksam om jag hade chansen att vinna

 145. Sophie

  Med Lumenes milda produkter
  kan min hud skörda frukter
  Utan att torka och irritera
  kan Lumene skönhet addera
  Vackra svepande fransar
  vars mascara sitter som pansar
  Rött fuktade läppar och hud med perfektion
  gör den skönheten till en verklig illusion 🙂 Klart jag önskar mig det !

 146. Johanna björk

  Wow vilken dröm! Barnen har kraschat allt mitt smink och jag kan ju bara drömma om att köpa nytt innan de flugit ur hemmet. (Om sisådär 18 år).. Åh vad jag hoppas att jag kan få bli männniska med
  Lite smink i ansiktet igen..
  Jag gillar på både Fb o instagram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.