110 Comments

 1. Malin Svensk Björck

  Har funderat på om det funkar med en sån här när man har rosacea, då vore det ju toppen att testa först med en sån här!
  Vore otroligt smidigt om det funkade, att kunna få hyn ren utan att den blir eländig och irriterad.
  Följer på instagram, hostdagjamningen
  Gillat och delat på Facebook, Malin Svensk Björck

 2. Michaela Lindh

  Vilken härlig vinst så man kan känna sig fräsch! Jag har känt mig nere under ett bra tag nu och för två månader sedan ledde det till att jag var tvungen att gå ner på halvtid med plugget. Energin och orken finns bara inte längre och en sjukskrivning är nära. Men jag är en envis jäkel som inte kommer ge upp och om det är något som faktiskt piggar upp mig så är det att göra vid mig själv, att ta hand om mig själv. En djuprengöring är första steget 😉

  Gillar på Facebook: Michaela Lindh
  Följer på instagram: michaelajomalindh

 3. Emelie Wandel

  Min hy har blivit så delen sedan jag började jobba inom vården. Jag hoppas att den här kan vibrera bort bakterierna!

 4. Siri

  Jag skulle väldigt gärna få denna i present och få bli min egen skönhetsklie t. Jag länge en likt denna ha, detta skulle göra mig väldigt gla❄️?? (sirisandberg99, följer på instagram)

 5. Tess

  På sistone har en massa finnar och blemor börjat dyka upp så jag är i starkt behov av att göra något för huden
  och jag har hört att den här ska vara riktigt bra och hygienisk om man jämför med nylonhorstar så jag vill hemskt gärna prova.

  Följer och gillar (tessifufu)

 6. Har inte vågat testa rengöringsborstar pga min känsliga hy, men även min sköra hud behöver ibland en grovstädning och det vore spännande att prova om en liten vibrator kan göra den stora skillnaden!

  Följer på insta och hoppas att beautytomten tänker på mig i år! 😉

 7. Jag hade faktiskt planer om att önska mig den här rengöringsborsten! Skulle vara superkul att få prova på den och få rengöra sitt ansikte på djupet! Jag följer, gillar och har delat (ett eget inlägg om din tävling) på Facebook! Eftersom du inte hade lagt upp ett inlägg om just den här luckan skrev jag ett eget 😉 Följer dig på instagram också @foodiebyam
  Kram

 8. Min hy är så himla känslig och torr, skulle verkligen vilja testa den här produkten och se om den blir bättre 🙂 följer dig på facebook (Emma Persson) och instagram (3mmapersson) 🙂

 9. Julia

  Jag har så oren hud för jag kan inte lägga pengar på ansiktsvård så jag önskar verkligen att få testa denna! <3

 10. Johanna

  Med avancerad teknik men enkel form,
  tar denna borste mig med storm.
  Tänk att denna borste i silikon,
  kan höja rengöringen till högsta nivån.
  Att använda varje morgon och kväll,
  rengör in på djupet i varenda cell.
  Utan knivar och läskiga ingrepp,
  över den hudens kvalitet några snäpp!
  För mig som har fet T-zon,
  låter denna lösning kanon!

 11. Milla

  Har aldrig fått testa denna hypen så det skulle vara underbart.

  Denna lilla filur utför nästan magi,
  alla hudens problem försvinner så du slipper tragedi,
  snart kommer du att av glädje vråla,
  för efter ett tag med detta kommer du bara att stråla

 12. Sofia Eriksson

  Denna produkt kanske kan få balans på min hy igen. Vintern förstör min hy och den är väldigt svår att få bra igen som den var under sommarmånaderna. I need this one!

 13. Elina Söderberg

  Min hy är så tråkig och inte sig själv på hösten och vintern, hade behövt en riktigt bra produkt som luna play och två riktigt bra cleansers för att lösa problemet!

 14. Har kollat på denna skönhet så många gånger, men tyckt att det var lite mycket pengar. Skulle vara underbart att få chansen att testa denna. Har räddat min hud totalt genom att börja med Koreanska hudvårdsprodukter och denna vore ytterligare ett steg till underbar hud

 15. Hilda

  Min hy har alltid varit väldigt dålig med mycket acne som yngre. Nu dyker det upp några då och då. Detta rengöringsverktyg skulle jag vilja testa för att se om det kan hjälpa min hy att alltid vara på topp!

 16. Tuva Hjorthall

  Med denna produkt blir min hud fräsch som en persikofrukt. Jag får en bättre hy som känns sprillans ny. Den blir alldeles len och jag skiner upp som solsken! (Följer/gillar på FB och Instagram) 😀

 17. Ingrid

  Jag har läst så mycket god respons från denna produkt att jag självklart vill ha en chans att vinna och prova själv. Det är nu på senaste tiden jag märkt vikten av att ha bra hudvårdsrutiner och hur det inte bara gör sminket mycket bättre utan även mitt självförtroende. Tycker också det är en otroligt skön vardagslyx att pyssla om sig själv, så därför hoppas jag på denna lilla julklapp till mig själv!

 18. Ebba

  Jag har under längre tid haft problem med min hud, så som pormaskar, finnar och tilltäppta porer och aldrig något som gör rent på djupet, så det hade varit väldigt kul att få denna och se om den skulle kunna hjälpa mig att få bättre hud och därmed också få bättre självförtroende.

 19. Julia

  Hej!
  Jag har i perioder problem med huden, och jag har provat de mesta när det gäller rengöring och har sällan hittat något som fungerar för mig. Har länge velat prova dessa produkter, eftersom att jag har hört så mycket gott om dem. Så nu har jag min chans! 🙂

 20. Alice

  Hej! Jag vill verkligen vinna den här produkten då jag inte brukar lägga pengar på hudvårdsprodukter då jag inte har råd.

 21. marie linda

  Sjukskriven på grund av psykisk ohälsa…
  MEN även om jag mår dåligt på insidan vill jag stråla på utsidan.
  Men för det behövs det bra produkter som jag inte har råd med tyvärr.

 22. Jennie

  Som fattig student
  Skulle detta vara en fantastisk present
  Speciellt såhär till jul
  När man gärna vill unna sig själv något kul!

  God Jul 🙂

 23. Titti skarp

  hej har så länge sett dessa men plånboken har alltid sagt stopp så hoppas vinna så man får chansen att testa
  rengöring är viktig

 24. Agnes Larsson

  Jag har redan en Foreo, men om jag vinner ska jag ge bort den till min bästavän! Eftersom jag har haft en Foreo i något år så vill jag jätte gärna att hon ska få testa denna. Jag vet att hon mår väldigt dåligt över sin hy och denna funkar verkligen. Jag var även och letade efter en Foreo play på HM för att jag tänkte ge henne den i julklapp, och jag hade hört att de skulle börja säljas där! Men tyvärr hittade jag ingen.. Så hoppas på mer chans nu.

 25. Sanna Ek

  Jag önskar att få vinna foreo play till min lillasyster som är frisör och alltid fixar mitt hår till det allra finaste så jsg skulle vilja ge henne denna lyxiga present!

 26. Jag har vetat testa denna söta lilla rengöringsborste ända sedan jag såg den på skönhetsbloggar i slutet av sommaren! Jag har bara hört gott om den, så att få testa Luna play innan ett eventuellt köp av den uppladdningsbara varianten skulle vara toppen. 🙂
  Jag följer dig både på instagram och facebook. 🙂

 27. Ellen Jonsson

  Har hört mycket bra om sånna här rengörings borstar och skulle därför tycka det var superroligt att få testa!!

 28. Sara Källström

  Ja denna klapp vore härligt att ha så man kan göra rent ansiktet riktigt bra! Har även hört att den ska vara himla bra, så självklart vill jag denna testa en da’!

  Följer på insta: obosara82
  Gillar din sida på fb & delar tävlingen: Sara Källström

 29. felicia

  Jag vill jätte gärna testa ett nytt och spännande rengöringskoncept, det kanske botar mina fasoner kring att klämma de små svarta som alltid finns på näsan….

 30. Wow, vilken fantastiskt produkt! Hade varit underbart att få prova denna och få bukt med hyn en gång för alla. En helt underbar julklapp till mig själv med andra ord som jag annars aldrig skulle ha ekonomi för att unna mig.

  Gillar på FB (Sanna Kaakinen), där jag även delat tävlingen. Följer dig på Instagram (Mammasvardag).

  Kram Sanna

 31. Caroline

  Har hört talas om denna produkt och att den ska vara jätte bra! Skulle vara så kul att få testa denna mindre varianten för att se om passar mig innan man investerar sig den större.
  (Följer på instagram)

 32. Emelie jakobsson

  Jag får alltid hemsk hy under vinter tid, vilket min plånbok får stryk av, men har hört så bra saker av denna produkt, men sldeog haft ekonomin för den.

  Följer självklart dig både på Fb och instagram!

  Emmej97@hotmail.com

 33. Frida Fornander

  Finnar, smuts och orenheter – det är inga skönheter
  Men med denna lilla grej från som kallas Luna Play – kommer huden skrika ”Tjoohej”
  Att fin hud i julklapp få, ja då skulle man må!

  Hoppas nu på att vinna, har hört mycket bra om Foreo och det vore så kul att testa!
  Har gillat din facebook-sida samt följer dig på instagram!

 34. Bra rengöring är a och o för en snygg hy och makeup-bas. Den här verkar superbra och skulle jag verkligen vilja sätta på prov.

  jessicasundberg72 på Insta och jessicasundberg1 på FB

 35. Natalie eriksdotter teodorson

  Har öntligen upptäckt tjusningen i att ta hand om min hy och det är på tiden nu när jag blivit 30 nyss. Hade vsrit perfekt få prova denna och se om den kan göra underverk 🙂

 36. Enda sedan jag hittade Foreo på internet så har jag varit helt fast vid att skaffa mig en sådan. Är helt säker på att den skulle göra underverk för min hy genom att rengöra på djupet för att motverka mina stora porer och små ”finnar” i pannan. Har dock inte råd att köpa en själv så kämpar i alla tävlingar jag hittar för att vinna denna rengörinsborste!!

  Gillar på Facebook och följer på Instagram (juliakonneus) <3

 37. Caroline L

  Det skulle vara jättefräsht att få rengöra ansiktet grundligt. Jag har fet hy och känner mig aldrig riktigt ren.

 38. Camilla Wiklund

  Nu när man precis passerat 30-strecket märks det att man måste ta hand om sin hy. Skönt att få använda riktigt bra produkter för att grundligt rengöra hyn! Följer på fb som camilla wiklund och instagram sim @lillakarlsbyn

 39. Victoria

  En fin hy vill nog alla ha
  Till exempel när man på nyårsparty ska
  har alltid velat prova en sådan produkt
  Så att jag men mina finnar kan få bukt!

 40. Anna

  Skulle nog vara dax att ge sin hy den omsorg den förtjänar, det kanske skulle vara roligare med en sådan borste!

 41. Rebecka B

  Jag såg Therese Lindgren prata om Foreo och jag må säga, den låter nästan för bra för att vara sann! Jag har följt många julkalendrar men ingen lucka har passat mig så bra som denna. Min hy kräver ständig vård och för att vara ärlig tar det mycket tid. Denna rengörare skulle verkligen förkorta min hudvårdsrutin! Kram kram och ha en fantastisk dag!!!

 42. Carina

  Såg denna grej på instagram och blev mycket nyfiken. Har aldrig testat en sådan typ av rengöringsmanick! Efter 40 finns det dessutom en massa rynkor som smutsen kan gömma sig i så det blir lite jobbigare att utföra den dagliga rengöringsrutinen….

 43. Eftersom jag är så elak och oftast kör med tvål och vatten så skulle jag se detta som en shysst julklapp till mig själv och min hy, ett skonsamt paket där jag får både kvalite och fräschhet i samma kit liksom. Perfekt!
  Gillar på fb (Annika Nilsson Pettersson)
  Följer på insta (@drommenom11barn)

 44. Eva Olsson

  Vem vill inte ha en ansikte som ser jämnareoch slätare ut. Vill prova och se om det fungerar ? gillat och delat på Facebook

 45. Malin Kinberg

  Med en hy som är jättekänslig kan jag inte använda vad som helst i ansiktet. Denna låter jättespännande och samtidigt skonsam så jag hade inte haft något emot att få fräscha upp ansiktet med hjälp av denna.

 46. Tatiana

  Detta är ett helt nytt fenomen för mig och skulle gärna testa den då jag brukar vara öppen för nya innovativa saker. Min hud behöver en rejäl rengöring och jag tror att denna söta lilla knottriga rengöringsborste skulle klara jobbet galant.

  Gillar såklart redan på fb och följer på Instagram!

 47. Madelene.A

  Den här har jag så länge varit nyfiken på att testa. Har fått otroligt känslig hy efter cellgifter, så jag tror den är riktigt bra för min hy. Håller tummarna hårt! Gillar på fb & delar med namn Madelene Abrahamsson. Följer på Instagram med namn madde_cancersurvivor.

 48. freja

  Kickade faktiskt på en sån här på black friday..men kom lite andra utgifter så jag fick helt enklet skippa det.
  Behöver verkligen något att rengöra aniktet med, använder just nu mina fingrar och det ger inte rengöring på djupet ..

  Hoppas på tur!

 49. Maria C

  Trots att min kassa är klen,
  vill jag att min hy ska bli riktigt ren.
  Behöver långt ner i poren nå,
  med denna borste kan jag göra just så.
  Resultatet blir en fräsch hy,
  ja den skulle nästan bli som ny.
  Hoppas nu att jag lilla Foreo med cleansingduo vann,
  så att min önskedröm om en grundligt rengjord hud kan bli sann!

  Gillar o delat på facebook (Maria Carlweitz) och följer på instagram @myladymirjam

 50. Ann-catrine Andersson

  ÅÅÅ En sån skulle jag verkligen behöva, känner att ansiktet behöver en riktigt bra djuprengöring : ) ### GOD JUL ###

 51. Anne

  Följer på Instagram @lakrits456. Har gillat och delat tävlingen på fACEBOOK.

  Roterande rengöring är något nytt
  Vinner jag denna blir min hud som förbytt
  Så ren och len som aldrig förr
  Aldrig mera fet och oren hy
  Med detta set blir min hy så gott som ny

 52. Pernilla

  Jag skulle vilja vinna eftersom jag hört mycket gott om denna och velat testa den under en längre tid utan att det har blivit av. Vore en fin julklapp till mig själv att rengöra huden på djupet!

 53. Malin

  Jag blir verkligen nyfiken om den är lika effektiv som den låter – hoppas på chansen att testa. Vore underbart med fräsch och fin hy!

 54. carolina Bengtsson

  Har gått och känt på denna inne på Åhléns och drömt mig bort, då jag hört mycket bra om den. Så hade vart så kul att få vinna en så att jag kan få lite lyster i min vinterhy .

 55. Lisette Johansson

  Hade behövt något som rengör på djupet, min hy blir lätt ”inflammerad”, speciellt min haka. Så hade vart kul att prova & se om detta kan hjälpa mig att få bättre självförtroende!

 56. Anni

  Har testat en fejk och tycker att den funkade bra, fast den har gått sönder nu. Därför skulle jag så gärna vilja testa den riktiga, även om det är Foreo Luma Play.
  Gillar och följer!

 57. Hannah

  Åh vad spännande och vilken söt grej, jag tror den skulle vara bra för en torris som mig. Min hud behöver ofta peelas och då ska den snarare masseras än filas.

  Följer på FB och insta (haen84)

 58. Jane Larsson

  Jag älskar att hitta smarta grejer,
  sånt man inte visste att man behövde förrän man insåg att det fanns!
  Jag har hy som liksom är sisådär.
  Kanske kan denna superfiffiga och söta lilla manick vara precis det jag behöver?!
  Jag vill stråla som en sol och skina som en stjärna,
  denna lilla älskling vinner jag så gärna! 😉

 59. Martina Andersson

  Åh, har alltid velat testa denna! Min hy är så konstig och jag behöver något som verkligen gör ansiktet rent och fint! 🙂

  Följer på FB som Martina Andersson, och på instagram som MartinaElizabethh

 60. Oj, jag är bara otroligt nyfiken av mig så därför skulle jag vilja vinna så jag får prova hur den känns och se om den gör mig strålande vacker!

 61. Maria Vastesson

  Jag önskar denna vinna för att pröva och se om det är nåt för min hud.. Kanske kan den hjälpa nåt..

 62. Sofia Hellsten

  Åh vad jag behöver en hjälp på traven med min hy.
  Jag växte upp, blev tonåring och fick finnar som många andra, men jag fick enorma bölder och testade allt som gick att testa och fick till slut ordning på hyn. Den har varit fin i några år men nu börjar den bli ostabil igen och fler och fler röda blemmor dyker upp varje dag. Att balansera rätt hudvård med det kalla vädret är svårt!

  Behöver verkligen hjälp.
  Följer på facebook!
  God jul och kraam.

 63. Mia Korch

  Jag har en riktigt problem hy med vuxen acne, hade vart kul att testa denna rengöringsborste. Har hört mycket gott om borsten och den kanske skulle göra susen för min hud!

  Följer på Facebook och instagram som @miasdag

 64. Elly Edlund

  Nu när min hud ser ut som skit.
  Ären ny rengöring och borste så välkommet hit.

  Perial Dermatit och tråkig blek och torr hud.
  Får mig att känna mig som en ofräsch brud.

  Min hud behöver fräschas upp så lystern dyker upp.
  Huden ser så tråkig ut att jag får krupp.

  Å vilken idé,att skrubba rent med borste.
  Jag hoppas jag blir vinnare
  får möjligheten att se resultat jag annars aldrig skulle se.

  Senast i dag på morgonen svor jag över hudens fason. Vågade knappt gå ut.
  Jag ser ju ut att vara en tärd kvinna.

  Så för att få min inre glöd att brinna.
  Och gnistra som när jag yngre var.
  Och inte känna sig som en gammal nucka
  utan boosta den kvinnlighet jag har.

  Vore denna skönhetstrio underbar.

  Även gillat Beyond Beauty på Facebook. Elly.

 65. Cecilia B

  Jag hoppas vinna en Foreo luna play, för jag har länge velat prova denna fantastiska rengörings-mackapär. Sedan tror jag att min trötta hy skulle få en kick med lite välgörande cirkulation.

 66. Marielle

  Wow… en Foreo Luna Play står överst på min önskelista! Hoppas hoppas hoppas att jag har vårit tillräckligt snäll i år… 😉

 67. Elin Eriksson

  Ända sedan för några månader sedan då jag såg en youtuber testa Foreo luna play har jag varit helt såld och flera gånger tänkt tanken att jag borde köpa en. Däremot har detta inte hänt och jag är fortfarande lika nyfiken på produkten. Eftersom att jag både har känslig och aknebenägen hy är jag övertygad om att produkten skulle vara till stor hjälp. Jag har heller aldrig testat någon annan ansiktsrengörinsborste tidigare så för mig är detta något helt nytt.

  Jag följer dig på instagram 🙂 (@elinsfoto)

 68. Carina

  På senaste tiden har jag fått en hel del fulheter och blemmor..jättetrist och har länge varit sugen på att testa om dessa vibrerande prylar fungerar till rengöring. Håller tummarna och följer dig på ig

 69. Monica Nilsson

  Min hy har blivit så torr och dyster,
  nu skulle den få lite lyster.

  Följer på facebook som monica nilsson fd hannu
  Instagram som monki58

 70. Julianna Fredriksson

  Det är dags för mig att visa upp den naturliga skönheten hos min åldrande hy genom att skämma bort mig själv med en riktigt härlig behandling för bättre hälsa och vackrare hud.

  Gillar på Instagram
  med namn julianna71

  Gillar och delar på Facebook

  Mvh Julianna

 71. Sofia

  En liten vibrator av ovanligt slag
  Kan ge mitt ansikte ny fräschör
  En sådan julklapp önskar jag
  Med vibrationer som huden förför!

 72. Sara

  Å, vill så gärna vinna denna! Har aldrig testat någon rengöringsgrej som denna, och har läst att foreo ska vara bäst- Vore en dröm att vinna denna då det är något jag ej skulla ha råd att unna mig själv. Har torr hy & lite känslig så denna vore toppen! <3

 73. Marika

  Tre små veckor är det kvar
  i spegeln börjar förändringen bli märkbar
  för lagom till trettioårsdagen
  förändras drastiskt anletsdragen
  jag vill kvällen till ära stråla
  utan att huden täcka och måla
  Foreo skulle agera god fe
  och öka hela årets livskvalité

 74. Sofie Altuntas

  Jag har aldrig provat en rengöringsborste förut. Jag har problemhy och det skulle vara kul att få prova något nytt som kanske skulle göra underverk med min hud. Håller tummarna.

  FB – Sofie Altuntas
  IG – sofie_altuntas

 75. Ida

  Har precis lagt mig på soffan efter en lång dag på jobbet, att sluta ögonlocken lockar oändligt mycket mer än att tvätta bort sminket just nu…Vilken perfekt vinst för att göra rengöringen lättare och snabbare när man som jag har viljan, men inte riktigt orken :p

  Följer på Facebook/Instagram som Ida Hermansen/Idatuesday

 76. Sophie

  Jag har läst om denna borste här och där,
  så nu jag jättenyfiken är
  Kan denna borste fungera på min hy
  blir den verkligen som ny ?
  Tycker aldrig att min hud blir ren
  faktiskt inte ens speciellt len
  Lägger hoppet på denna grej
  och på att jag ska få bli en hudfagrare tjej

 77. Decibel S

  Följer och gillar på FB och Instagram. =)

  Jag har ganska känslig hy, så det vore oerhört intressant att få pröva på denna och se hur min hy reagerar.
  Jag har haft problem med hudinfektion tidigare, jag får lätt eksem, så därför lättare hudinfektion.
  Men jag gör mitt absolut bästa för att vårda huden bäst jag kan, men det är inte lätt att vara student och
  prioritera det mest dyra och bästa, trots att hudvård är något av det bästa jag vet att syssla med. =)
  Att pröva denna vore således guld värt, <3 Hoppas och önskar.

 78. Sandra Berly

  Jag har sedan ung alltid haft problem med min hy, jag har både haft oljig, torr och acnebenägen hy. Har testat en mängd olika varianter och produkter som inte lyckats imponera på mig. Hört så gott om foreos produkter att jag nu blivit så himla sugen på att få testa dem, kanske skulle just dessa kunnat hjälpa mig och min hy? Håller verkligen hårt i tummarna 🙂

 79. Hej!
  Jag skulle vilja vinna för att jag verkligen behöver det. Har fått slänga flera borstar och mina beuty blenders för att jag inte vetat hur jag ska göra rent dom, skulle varit så tacksam.
  Kram 🙂

 80. Christina Udd

  Detta är precis vad mina tonårskillar behöver,
  innan acne och pormaskar helt i ansiktet tar över.
  Hoppas att jag denna till dom får vinna,
  då kan de en perfekt strålande hy finna!
  .

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.