72 Comments

 1. Elin L

  Hej!

  3ina vill jag gärna prova på
  smink jag älskar såååå
  olika färger så kul
  vill vara fin till jul

  God Jul och Gott Nytt År!

 2. Väldigt nyfiken på detta märke, då det ser ut att vara väl pigmenterat och samtidigt skonsamt mot huden. Håller tummarna och följer på Insta!

 3. Sofia Eriksson

  Denna vinst skulle vara den ultimata julklappen till min lillasyster som älskar att exprimentera med olika sminkningar! 😀

 4. Tess

  Jag vill måla fejset rätt
  med en snygg make-palett
  3ina ger mig allt jag behöver
  utan att sno alla mina klöver

  Följer och gillar @tessifufu

 5. Sofie

  Jag är så dålig på att unna mig själv skönhetsprodukter. Så det varit jättekul om jag vann och fick testa dessa!

 6. Hannah

  En småbarns mamma med ingen tid att köpa smink,
  men när jag få en chans att gå ut på dejt vill jag inte se ut som en sophink,
  Då kan ni rädda dagen med vinst idag,
  och jag blir prinssessan istället för FROG. 🙂

 7. Cassandra

  Som arbetssökande har man inte mycket pengar kvar att unna sig själv utan alla pengar går till mat och hyra. Jag skulle verkligen vilja unna mig själv lite smink eftersom att jag vill se pigg och fräsch ut på arbetsintervjuer.

 8. Sara Källström

  Vilket härlig sminkset, från ett märke som känns helt rätt! Ha hört så bra om detta märke så vill gärna prova! Blir en fin make-up lagom till min födelsedag om jag har turen 🙂

  Följer på insta: obosara82
  Gillar & delar när den kommer upp på fb såklart! Sara Källström

 9. Emelie

  Åh, jag är verkligen sugen på en blå kajalpenna och det vore kul att testa 3ina efter att ha hört så gott om dem!

 10. Julianna Fredriksson

  När man är arbetslös och är utan inkomst så är det svårt att unna sig det man vill ha och behöver. Äger knappt nå smink det som jag har är gammalt- Jag en kvinna på 40 + vill känna sig glamourös och glittra ikapp med stjärnorna på självaste nyår. Denna vinst är verkligen guld värd att få vinna och jag skulle från grå och trist till en strålande glad kvinna.

  Följer dig på Instagram med namn julianna71

  Gillar och delar tävlingen på Facebook

  Mvh Julianna

 11. Malin Eriksson

  Detta är ett märke som jag inte har hört talas om tidigare och sånt är alltid spännande. Produkterna ser dessutom väldigt spännande ut och ser ut att passa mig alldeles utmärkt just nu. Jag rensade sminkväskan för bara några veckor sedan och det blev inte mycket kvar så lite påfyllning hade suttit fint.

  Jag gillar på FB (Malin Eriksson) och följer på Insta (malinsheriksson)

 12. Rosis

  Så lyxigt det vore att detta fina makeupkit få.
  Göra mig lite piffig till julens fester då:-)!

  Behålla lite av kittet själv och ge bort någon grej.
  Min kompis blir av paketet då en så glad tjej:-)!

 13. Sara Wallenius

  Att experimentera med färger och smink är fortfarande kul trots ögonhöjande bittra suckar från tonårsdottern.. 🙂
  Såklart vill jag vinna!! Och om hon är riktigt snäll så får hon kanske låna också!! 😉

 14. Tatiana

  Härom veckan när jag stod i badrummet och böjde fransarna med franstång råkade min sambo skrämma mig så jag slet av flera fransar av misstag. Det ser rätt galet ut nu så det vore kul att vinna detta make-up kit för att snygga till eländet. Jag har inte hört talas om märket tidigare och eftersom jag letar prisvärda produkter skulle jag bli extra glad för just dessa. Vem vet, kanske det kan bli mitt nya favoritmärke!

 15. Joanna Wozniak

  Ahh är inte den här märke ny? jag har inte hörd nånting om den så det skulle vara interresant att kunna prova och skriva lite vad jag tycker om det

 16. Ebba

  Älskar att använda mig av massa roliga färger när jag sminkar mig, detta paket har allt jag använder i min sminkrutin som jag gör varje dag till skolan!

 17. Hej! Min dotter älskar smink och skulle blivit väldigt glad om hon fick det i julklapp, men jag som mamma vet inte vad hon gillar så därför kollar jag runt massor nu och hon har nämnt det här märke tidigare. Jag som mamma skulle blivit jätte glad att ge detta till min dotter i julklapp! God jul!

 18. Heeej åh har kollat på det här märket tidigare!!! Verkar vara skit bra!! Skulle vara så kul och vinna och jag har aldrig testat det här märket innan och därför skulle det vara kul och prova. Älskar att testa nytt smink och hitta märken som inte är så kända men verkligen överraskar och visar sig vara något man borde köpt för längesen! Hoppas att jag vinner, kram❤️❤️

 19. Carola Vanha

  3ina gör mig vacker rätt och slätt, en grådassig nuna förvandlas lätt. Jag vill som snön gnistra och glimma, hoppas sminket sitter kvar timma efter timma. Redo för nyårskalas och fest, ja till och med till vardagens mattetest.

 20. Anna

  Detta skulle vara bästa klappen till mig i år, att vinna vore otroligt kul!
  Jag sminkar mig nästan aldrig , men för en underbar man skulle jag
  vilja vara extra fin denna jul!

 21. Sabina S

  Dessa produkter ser ju fantastiska ut! Skulle vara jättekul att vinna för att få testa att göra lite härliga sminkningar med dem.

 22. Vendela

  Känns som att jag tjatar men detta skulle bli en fin julklapp till min syster ev. present!

  Jag följer på instagram och gillar på facebook!

  Hoppas jag vinner, kram! 🙂

 23. Jonas R

  Om smink kan jag absolut noll
  jag sparkar hellre boll.
  Men vill ändå överraska tjejen
  och smink är den enda grejen.
  Det får hennes ögon att lysa
  men om jag väljer produkter skulle hon nog fnysa.
  Beyondbeauty och 3ina väljer garanterat rätt produkter
  och jag slipper massa krumbukter.
  Därför hoppas jag vinsten kamma hem
  så överraskningen får betyg fem av fem!

 24. Amanda

  Jag har haft sammasmink i två år, jätteäckligt! Skulle verkligen behöva en ny sminkuppsättning, men är så dyrt för en student!

 25. Milla

  Jag skulle vilja vinna för att få byta ut mitt gamla smink. Många glömmer bort att smink också har ett bäst före datum. 🙂

  Tänk att få vara lite fin med detta,
  därför är denna tävling den rätta,
  sätter färg och lyser,
  även när jag i mörkret fryser

 26. Åh, dessa produkter hade varit så kul och få prova. Jag behöver fylla på i sminkväskan med det mesta och dessa hade passat perfekt både till vardags och fest! 🙂

  Gillar på Facebook och delar tävlingen där som Malin Gustafsson och följer på Instagram som frozenvanilla_

  frozenvanilla@live.se

  Hoppas på tur. 🙂
  God jul!

 27. Susanna

  ÄLSKAR att experimentera med nya färger och hitta nya märken! Jag skulle vilja prova detta till jul-och nyårshelgen: gå lite bananas. Det behövs när man har ett seriöst yrke!

  Allt gott
  Susanna

 28. Annika L

  Hej!
  Vore kul och vinna, sitter trött och sliten på tåget påväg hem från en tenta
  som gick skit. Skulle verkligen pigga upp med en vinst här.

 29. Malin Svensk Björck

  Med en hud som slår bakut
  Och en kropp som är helt slut
  Jag bara vill sucka och säga fy
  Varje gång jag tittar på min hy
  Skulle därför vara underbart kul
  Om jag fick lite tur nu till jul
  Att få testa detta fantastiska smink
  Så jag slipper bära över huvudet en hink
  För att min hy försöka dölja
  När jag maken på fest följa

  Följer på instagram, hostdagjamningen
  Gillat och delat på Facebook, Malin Svensk Björck

 30. Eva Olsson

  Skulle behöva utmana mig själv med lite mera färg i ansiktet bland annat ?. Kör med det gamla vanliga tråkiga. Så det skulle vara jätte roligt att vinna ?

 31. Madelene.A

  Jag är så nyfiken på detta smink! Hoppas få chansen att testa det nu. Jag älskar att sminka mig och testa nytt smink och nya färger. Håller tummarna hårt! Gillar & delar på fb/Madelene Abrahamsson. Följer på Instagram/madde_cancersurvivor.

 32. Christina Frisberg

  Man vill ju vara ärtig och snygg när herr Claus kommer och knackar på dörren!! 😉
  Följer såklart 🙂

 33. Maria Vastesson

  Vad roligt att nya märken få testa, ett kit med produkter som passar de flesta. En vinst perfekt för alla som vill vara fina, självklart önskar jag att dessa blir mina..

 34. Tja
  Vill gärna ge detta till min tjej för hon förtjänar det verkligen. Hon kämpar i skolan och har samtidigt träning och mig,familj och vänner. Hon älskar smink och snackar om det hela tiden så skulle vara kul och ge henne någonting som hon är intresserad av, älskar henne mest i världen och skulle vara guldvärt att detta var en av grejerna jag ger henne.

 35. Pernilla

  Har aldrig hört talas om detta märke förut, men jag älskar att testa nytt smink och därför skulle jag vilja vinna detta kit!

 36. Michaela Lindh

  Behöver få in mer färg i mitt liv,
  för mig blir det ett stort kliv.
  Jag använder mycket svart,
  men nu behöver jag en nystart! 🙂

  Följer på instagram: michaelajomalindh
  Gillar på Facebook: Michaela Lindh

 37. Marie

  Då jag mycket snart femtio ska fylla,
  vill jag gärna mitt ansikte med detta fina förgylla.
  Jag ska ha fest i dagarna tre,
  så jag hoppas att sminket sitter och inte hamnar på sne :-).
  Hoppa, hoppas nu att det är sant,
  att det finaste pris kan gå till en tant!

  Gillar och följer (Mariedahlberg1)

 38. Anna Johansson

  Har en så väldigt kär vän, som aldrig lägger tid eller pengar på make upen,
  jag vill ge henne en lyxig klapp, och sen ska vi sminkas ikapp,
  och fira in det nya året, tillsammans!

  God jul!

 39. Något jag gärna vill göra mera
  är att med färger experimentera
  men smink är sällan gratis
  så tänk att vinna dagens pris!
  Då skulle jag bli fin till festen
  rena rama hedersgästen!

 40. Hannah

  Åh vad spännande med ett nytt märke inom makeup! Eller ja åtminstone nytt för mig. Jag har länge varit en fegis när det kommer till smink men vinner jag detta ska jag verkligen våga testa mig fram.

 41. Sminket är jag nu är gammalt och grått,
  så tänk lyckan om jag denna klapp hade fått.
  Smink som ger färg och lyster, och faktiskt är bra,
  precis sån makeup som alla vill ha.
  Testa nåt nytt och bilda sig en ny favorit,
  kanske kan Mina här hemma bli en hit?

 42. Lena

  Har mycket gammalt smink tyvärr borde byta ut och fixa nytt.
  På ögonlocken och läppen jag målar, och hela jag strålar.
  Med detta snygga set jag glimt i ögat får, när jag på festen
  går. . Följer på fb

 43. Anna lundqvist

  Önskar verkligen att vinna detta kit, snygga läppar och intensiva ögon.
  Hoppas på att hitta mitt sminkmärke nu, 26år är väl på tiden att hitta favoritprodukterna nu?
  Håller tummarnoch tår på vinst!

 44. Jag skulle gärna vilja vinna det till mig själv, för att jag behöver lite nytillskott som dessutom är nytänkande.
  Har hört mycket bra om 3ina så 🙂

 45. Jag är gärna med och tävlar, och skulle verkligen vilja vinna denna fantastiska vinst. Rensade nyligen ur min sminkväska och i ärlighetens namn blev det inte alls mycket kvar. Det var mycket som var både gammalt, sönder och förstört. Så nu skulle jag verkligen behöva en rejäl påfyllning och med detta kit skulle jag komma långt. Extra kul hade det varit att få prova ett nytt märke jag inte provat förut.

  Gillar din sida på FB (Sanna Kaakinen), där jag givetvis delat tävlingen offentligt. Följer dig även på Instagram (Mammasvardag).

  Kram Sanna

 46. Cecilia B

  Hoppas vinna till mig själv, behöver ny inspiration i sminkväskan. Använder samma tråkiga(!) smink hela tiden och saknar fantasi. Nytt smink i lite andra färger kan nog hjälpa mig att få smink- inspiration igen.

 47. Erik R

  Underbart att denna få vinna
  Och ge till en underbar kvinna
  Nedstämd och depression
  Hennes vardags enda variation
  hon önskar en färgklick är givet
  Skulle kunna bli det bästa i livet
  Håller tummarna för oss
  Vi mot många andra slåss
  Tack för mig
  God jul på dig ?

 48. Maja

  Skulle verkligen vilja vinna för att jag älskar att pröva nya produkter och de här verkar väldigt fina och bra. Speciellt nu i jultid då man kan ge bort det om jag kanske inte gillar färgen eller någon sådant.

 49. Julianna Fredriksson

  När man är arbetslös och är utan inkomst så är det svårt att unna sig det man vill ha och behöver. Äger knappt nå skönhetsprodukter det som jag har är gammalt. Jag en kvinna på 40 + vill känna sig glamourös och glittra ikapp med stjärnorna på självaste nyår. Denna vinst är verkligen guld värd att få vinna och jag skulle från grå och trist till en strålande glad kvinna.

  Gillar på Instagram med namn julianna71

  Gillar och delar på Facebook

  Mvh Julianna

 50. Anna

  Jag sminkar mig nästan aldrig, men att se lite piggare ut till vardags vore kul.
  Kanske kan jag fixa till mig med dessa snygga färger och göra alla förvånade
  på jobbet efter jul!

 51. Anci Johansson

  Spännande nyhet för mig som jag gärna skulle vilja prova. Snygg design och säkert lika fint innehåll.

 52. Ida Erlandsson

  Jag brukar köra på säkra kort när det kommer till färgval på smink. Men jag skulle så gärna få möjligheten att puffa till mig med lite extra färg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.