54 Comments

 1. Sandra Berly

  Känner att jag helt enkelt behöver ge min hy lite boost nu när allt är så grått och tråkigt! Slit både i skolan och på jobbet, vilket får min hy att se extra trött ut, kanske kan detta vara till stor hjälp?! Vem vet 🙂

 2. Ann-Sofie

  Min hy är vintertrött och glåmig med en tydlig obalans. Både torr och fet på sina partier. Just masker tycker jag är jättesvårt att hitta de perfekta. Aldrig testat Bioline så det skulle vara spännande!

  Följer på insta Pyrahs och fb Ann-Sofie C-G

 3. Bioline går inte enbart efter trender,
  istället de av forskning de sig använder.

  Naturliga ingredienser från naturen,
  som inte skadar varken oss eller djuren.

  Med målet att lösa ett problem,
  akne, rynkor, märken och trista eksem.

  Gör hudvård rolig och njutbar,
  en produkt som med mycket nytta bidrar.

  Själv dras jag med akne-ärr från yngre år,
  tillhör tonåren men lämnar tråkiga spår.

  Perfekt att då använda en bra mask,
  som är riktigt effektiv och rask.

  Följer på instagram <3

 4. Camilla H

  För att min hud är så hopplös, livlös och grå. Dessutom är den torr och behöver en nystart.

  Använd denna för en strålande hud som lyser,
  för att skapa ett hemmaspa när du myser,
  och du inne i värmen är och inte fryser

 5. Jag är inget fan av parabener, så tack o lov att denna intressanata produkt är parabenfri!
  Ansiktsmasker är mysiga. Hade ofta ansiktsmasker som fjortonåring. Saknar den tiden och vill börja med ansiktsvårdsrutinerna igen!

  Följer på facebook och gillar på instagram!
  (Heter Amanda Linnarsson och _secondlifereplay där)

 6. Maria Vastesson

  Wow, visste inte att det fanns för pigmentfläckar. Skulle jättegärna vilja vinna, har pigmentfläckar i ansiktet som är så fula. Förstår att jag aldrig kan bli av med dem men nu fick jag hopp om att de i alla fall kan minska.. Tack till Bioline som gjort en sådan produkt..

 7. annsophie

  – Tomten, tomten i släden där,
  ser jag verkligen ut så här?
  I jul vill ju alla tindra så klara,
  men glåmiga jag, se på mig bara.
  Så färglös och tråkig, det här är ej kul.
  Jag vill ju inte känna mig ful.
  Finns några mirakel, snälla, så säg
  Kan du komma och rädda mej?
  – Hohoho, visst finns bot, jag messar mina Biolinenissar.
  Du lär få ett paket du inte dissar.
  – O så underbart då kan jag stråla på julens alla fester,
  och imponera stort på alla gäster!

 8. Hejsan
  Min hy skulle verkligen behöva lite uppfräschning. Har ganska mycket problem med hyn och aldrig rikigt hittat nån rengöring som passar mig så skulle vara kul och prova.
  Kram

 9. Hej,
  När man är 46 år så kan man inte göra mycket från att hindra rynkorna till att komma men man vill gärna försöka iallafall. Man vill tro på att det går, skulle vara härligt och vinna detta för att testa nya produkter och kanske se yngre ut men framförallt känna sig yngre.
  Bästa hälsningar

 10. Ebba

  Jag har en hy med väldigt mycket akne, ärr och pigmentfläckar som du beskriver att den hjälper mot! Hade varit otroligt skönt med att släta ut några av detta och återfå mitt självförtroende lite!

 11. Tja
  Jag har en flickvän som har ganska dåligt självförtroende pga hennes hy. Hon har inte alls haft tur med den och hon kämpar varje morgon och kväll med krämer och ändå så har inget hjälpt. Har läst lite om de här märket och det verkar vara väldigt bra. Jag skulle verkligen vilja ge henne något som skulle kunna hjälpa henne. Inte bara hennes hy utan även hennes självkänsla för hon förtjänar inte att må som hon gör. Hon är världens finaste tjej och vill hjälpa henne.

 12. Sara

  Denna mask vill jag verkligen vinna. Efter ett år fyllt med plugg, massa jobb och slit och träning så behöver min hy verkligen pysslas om och denna mask skulle ge den lite extra kärlek & lyster som den behöver.

 13. Tatiana

  Jag tog ett snack med min torra och skrynkliga 42-åriga hy och frågade hur vi ska få bukt på torrheten och fårorna. Hyn svarade Biolines ansiktsmask från Beyondbeauty! Se nu till att vinna den så får du se på under! Så nu håller jag alla tummar och tår och hoppas min tur är kommen!

 14. Den här masken skulle göra susen för min tonårshy… Jag behöver något snällt och bra för min hud, jag har använt mig av salvor moms acne som innehåller antibiotika som har torkat ut och nästan förstört min hy.
  Följer på instagram @foodiebyam
  Följer, gillar och delat på Facebook!

 15. Sara Källström

  En ansiktsmask skulle vara härligt och välbehövligt att på ansiktet lägga! Bor på en ö så mitt ansikte får stå ut med blast och salta stank nästan varje da! Dessutom har jag från barndomens raggartyg ärr här och var I ansiktet så denna skulle jag verkligen vilja testa!

  Gillar & delar på fb: Sara Källström
  Följer på instgram: obosara82

 16. Vendela

  Jag skulle ge dessa ansiktsprodukter till min mamma! Hon gillar fina krämer och sådant och skulle bli mycket glad över att få detta i present! 🙂

  Jag följer på instagram och gillar på facebook!

  Hoppas jag vinner, kram!

 17. FiaN

  Nu tändas tusen juleljus
  – då blir det ljust i varje hus!
  Så varje blemma och röd liten prick
  Syns som ett ilsket getingstick
  Detta rengörande och skonsamma kit
  Skulle nyttjas tacksamt om det blev mitt!

 18. Tova

  Det där med att vinna är knepigt, kan inte komma på någon riktigt bra anledning som gäller bara för mig. Jag kommer inte på en endaste liten till att inte vinna. Det är ju kul med paket.

 19. Lisa

  Den här ansiktsmasken har jag sneglet länge på✨ Hade varit perfekt för mig med känslig och oren hud på samma gång. Men jobb, barn och diverse fritidsaktiviteter blir inte huden prioriterad som den borde bli. Därför är min hud i stort behov av en uppfräschning, något jag tror att Biolines ansiktsmask kunde ha hjälpt mig med! ? Är så sugen på att testa Bioline som märke✨Föjer på Instagram och gillar på Facebook?

 20. Louise Josefin

  Åh denna ansiktsmasken lät ju helt underbar. Där jag bor har det senaste veckorna blivit ganska kallt och herregud va min hy märkt av detta. Jag tycker jag ser så himla glåmig ut och riktig känner hur torr och trött min hy är. Inte alls kul!

  I juletider tänker man bara på sina nära och kära och så fort jag är i butiker vill jag bara leta efter de perfekta julklapparna att ge bort. Men när jag såg denna tävling tänkte jag faktiskt bara på mig själv. Hade varit så kul att vinna denna lyxiga ansiktsmask till just mig själv och boosta min hy!

  Då åren mot min hy har varit hård,
  behöver jag Biolines exklusiva, närande vård.
  Denna mask önskar jag till min torra hy,
  för då blir min hud återfuktad, fräsch och ny.
  Alla ålderstecken suddas smidigt ut,
  och på mina sorgsna miner blir det garanterat slut.
  Mjuk och stram om panna, nos och kind,
  lyxigt rustad att möta kalla nordanvind!

 21. Martina

  Den här masken skulle jag faktiskt inte vilja vinna till mig själv utan till min syster. Hon har kämpat med akne i flera år men nu är hennes hy äntligen bättre! Tyvärr har hon en del ärr efter det så denna mask skulle vara toppen till henne!

  Gillar på facebook: Martina Hermansson
  Följer på instagram: @crossmongo

 22. Jenny Hagberg

  ÄLSKAR allt som finns inom Bioline
  Primaluce och det används flitigt av mig?? dock saknas denna Mask just nu i mitt badrumsskåp, så det skulle verkligen vara en fantastisk julklapp! ?????

 23. Tilda Bengtsson

  Jag har haft problemhy och då framförallt med acne och rodnad så länge jag kan minnas. Det är otroligt trist och har hindrat mig massor med gånger när jag träffar nya personer och umgås med folk. Jag känner mig äcklig och som om alla tittar lite snett på mig. Har proppat i mig massor med olika mediciner för detta, men inget har riktigt bitit. Så är på den hårdaste kuren som finns just nu. Huden blir så uttorkad att mitt ansikte är flagnat och rodnat dygnet runt, vilket inte gör mitt mående bättre. Får inte dricka alkohol heller under 4 månader, så vin kan man inte ens unna sig. Men att få skämma bort sig lite med en mask, som faktiskt skulle kunna få mig och mitt ansikte att må bättre hade nästan varit för bra för att vara sant. Så hoppas så innerligt att jag vinner dagens lucka.

  Gillar och följer på Facebook och Instagram (@whatews)

 24. malin

  Trött, torr och glåmig hy med pigmentfläckar – jag hoppas verkligen att vinna denna ansiktsmask. Jag använder ansiktsmask varje vecka och denna verkar ju superbra!

 25. Isabelle

  Jag är relativt nyseparerad (4 månader) , har en sjuåring och en nybliven ettåring att ta hand om. Jag är så fruktansvärt trött och känner mig tristare och glåmigare än någonsin. Efter nyår ska lillen skolas in på förskola och jag börja jobba igen. Det hade varit roligt att iaf komma tillbaka till jobbet med fräsch hy, även om allt annat hänger och slänger och jag ser ut som sju svåra år.

 26. Malin Svensk Björck

  Denna skulle jag vilja ge till världens bästa svärmor!
  Hon har ju rynkor och pigment fläckar och torr hy men jag tror aldrig hon gjort nån ansiktsmask och hon vet nog inte att man kan lindra problemen med pigmentfläckarna.
  Så hon skulle bli glatt överraskad och det är hon värd.
  Följer på instagram, hostdagjamningen
  Gillat och delat på Facebook, Malin Svensk Björck

 27. Julianna Fredriksson

  Ibland är det skönt att från vardagen fly och att bara om sig själv få bry
  En ansiktsmask från Bioline gör så att min hy återigen blir mjuk och len så jag kan glittra och glimma ikapp med stjärnorna på självaste nyårskväll.

  Gillar dig på Instagram med namn
  julianna71

  Gillar och delar tävlingen
  på Facebook

  Mvh Julianna

 28. Linnea

  Den här ansiktsmasken skulle passa min hy perfekt, jag har röda ärr på kinderna som jag gärna skulle vilja göra mindre synliga och huden skulle även behöva lite lyster. Håller tummarna!
  Gillar på facebook och instagram

 29. Rajna

  Hej, är 70 år och mina barn har precis lärt mig att skriva såhär på nätet. Jag som är så gammal skulle behöva lite uppfräschning och det klart man vill försöka kämpa emot rynkorna.

 30. Camilla

  Bioline är helt klart ett favoritmärke, sjukt effektiva produkter & denna masken är helt outstanding! Den står ständigt på min önskelista, året om!

 31. rengöring är a och o när det kommer till en bra och fin makeup-bas. En bra ansiktsmask är den perfekta rengöringen och boosten för hyn och något vi alla behöver göra regelbundet!

  Jessicasundberg1 på FB och jessicasundberg72 på Insta

 32. Anna-Märta Stålnäve

  Nattjobbar och såhär på vintern ser jag knappt dagsljus vilket innebär att min hy är mer grå än blek så jag känner mig ju inte precis redo för jul- och nyårsfester. En liten ego- och hudboost är precis vad jag behöver, ego i form av en pampering-kväll och hudvård av den lite mer avancerade skolan dvs lite syror som kan få fart på huden och ge mig lite glow.

  Följer på ig och fb!

 33. Carina

  Ve o fasa jag har fått en stor pigmentfläck på kinden. Så jag behöver verkligen ny hy! Helst minimera rynkorna och fixa lite glow!

 34. Therese Kunnas Franzen

  Jag har inte lyckats att hitta någon produkt som funkar för mig så hade varit underbart att få testa om detta funkar. Jag har fet hy, förbannat mycket ärr och även akne, det är jobbigt att aldrig få känna sig fräsch och fin och på vintern är det som värst. Jag har även pcos och hidradenit som ökar min akne och därav alla ärr, hade varit en dröm om det bara hjälpte mot ett enda ärr. 🙂

 35. Anna Johansson

  Har aldrig riktigt tagit hand om mitt face,
  tror det vore bäst att starta, med riktigt lyxgrejs!

  God jul!

 36. Jag har fått pigmentfläckar och jag hatar dom, känner mig så gammal o trist. hjälper det här mot både dom och rynkorna så blir jag lyckligast =)

 37. Lisa Magnusson C

  Jag har en del röda pigmenteringar efter acne som läkt ut. Det vore fantastiskt att kunna underlätta läkningen av dem med hjälp av en fantastisk ansiktsmask från Bioline.

  gillar o delar på fb och följer på instagram

 38. Lisa Andersson

  Har så länge jag minns problem med min hy. Har så länge jag minns blivit retad för hur jag ser ut. Har så länge jag minns aldrig tyckt jag själv är fin. Jag väntar på att det ska ändras. Jag försöker med krämer och behandlingar med har inte gett sig. Jag kommer inte sluta försöka förens jag mår bra. Vinner jag det här blir mina chanser större till ett liv där jag tycker att jag är fin. Kram

 39. Erik

  En mask som inte gör nytta på kroken,
  men passar bättre till snoken.?
  Bioline har gjort det igen,
  människans nya bästa vän!
  Nu vill jag denna få ge
  till en vän som behöver de.
  Akne, stora porer och annan skit,
  ja i genlotteriet drog hon en riktig nit.
  Har lovat att inte köpa nått,
  men det gäller inte något jag fått.
  En vinst skulle inte lösa allt,
  men det skulle vara väldigt ballt!
  Håller tummarna för oss här,
  så får vi se hur långt det bär. ?

  Gillar och följer ?

 40. Cecilia B

  Den här klappen är till min kära mamma. Hon unnar sig sällan skönhet och en peeling från Bioline med uppljusande effekt blir perfekt till denna kvinna!

 41. Rynkorna i nunan ger daglig ågren,
  ja tänk att nåt så naturligt kan ge såna men!?
  Jag läste nu att denna mask skulle vara bra,
  så jag är beredd att den chansen få ta.
  Tänk om rynkorna försvinner, om så bara lite grann,
  det skulle ju vara som en dröm som plötsligt blev sann!

 42. Sara Wallenius

  Fruktansvärd torr och blemmig hy vintertid…
  O trots mina 34 år poppar små envisa finnar upp! Hade lagt mitt hopp i denna maskens händer!!

 43. Sara S

  Blev otroligt nyfiken på denna mask! Har dragits med acne, fet hy, rodnad och yttorrhet nästan så länge jag kan minnas. Lagt ner tusentals kronor på olika dyra salongsmärken genom åren utan att få bukt på hyn. Bioline är faktiskt ett märke jag blivit rekommenderad en gång, men jag valde då att köra på ett annat märke som jag redan hade snöat in mig på. Får lite lust att prova deras produkter nu men har lovat mig själv att inte köpa ny hudvård på ett tag. Sen har jag fortfarande rätt mycket kvar av märket jag använder så det vore inte så ekonomiskt att gå över helt till ett nytt märke inom den närmsta tiden. Någon exfolierande eller återfuktande mask har jag däremot inte i dagsläget men skulle verkligen behöva. Hade varit så spännande att få testa denna och få en liten försmak på Bioline! Hoppas på tur! ?

  Gillar och följer sen innan. ?

 44. Emely

  Härlig tävling!
  Jag har rosacea och har använt Biolines produkter sedan 2011, då det är dem enda min hy klarar av. Efter ett stormigt år är min hy i väldigt mycket obalans och pricken över i:et hade varit en ansiktsmask som lugnar huden. Ha det så gott! Jag följer på instagram, emelydrugge

 45. Jag är gärna med och tävlar, och skulle väldigt gärna vilja vinna denna fantastiska vinst till min bästa vän. Hon har alltid haft problem med hyn och haft mycket akne och utslag. Hade varit fantastiskt för henne att få chansen att prova denna.

  Gillar din sida på FB (Sanna Kaakinen), och har givetvis delat tävlingen offentligt. Följer dig även på Instagram (Mammasvardag).

  Kram Sanna

 46. Åh, min vintertrötta och torra hy skulle verkligen behöva en bra och åyerfuktande produkt och på problemet få bukt! 🙂 Hoppas på tur.

  Gillar och delar på Facebook som Malin Gustafsson och följer på Instagram som frozenvanilla_

 47. Michaela Lindh

  Extra energi för hyn nu i denna trista årstid då den blir alldeles förtorkad! 🙂

  Gillar på Facebook Michaela Lindh
  Följer på instagram michaelajomalindh

  Hoppas på tur nu i sista minuten innan luckan stängs 😀

 48. Maria

  Såhär i vintertider vill jag inte vara ute och frysa, utan inne i värmen mysa.
  Då passar det ju bra, att bygga på mitt hemmaspa.
  Det är ju faktiskt det bästa, att nya produkter kunna testa.
  Min hy har blivit torr, tråkig och grå, och jag vill ju inte ha det så!
  Därför vill jag vinna masken från Bioline, med den har jag hört att hyn ska bli riktigt fine.
  Hjälp mig därför att bli som ny, och få återfuktad och välmående hy!

  Följer på instagram mariakstrandberg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.