113 Comments

 1. Una malesevuc

  MEN GUD!!!!! Hade verkligen velat vinna detta. Skulle gjort min dag,månad allt!!! Har aldrig haft någon bra bryn produkt som jag tycker är bra utan kan man fylla i med lite penna men känns som att det aldrig blir bra. Har hört så mycket bra om denna så skulle vara så kul och testa!!! Skulle behöva ha medium Brown! Åh håller tummarna❤️❤️

 2. Michaela Lindh

  Medium Brown önskar jag gärna vinna,
  Måste en bättre ögonbrynspenna finna.
  Min nuvarande penna får inte till det,
  Vad som är fel är något jag inte vet.
  Hoppas att jag nu får ordning på mina bryn,
  Så att min sambo på morgonen vaknar till en vackrare syn!

  Gillar på Facebook Michaela Lindh
  Följer på instagram michaelajomalindh

  Kram Michaela 🙂

 3. Lisa andersson

  Jag har så länge jag minns haft problem med mina ögonbryn, mitt hår och min hy. Jag har så länge jag minns varit osäker på mig själv. Jag har så länge jag minns inte känt mig fin. Jag har länge jag minns tyckt jag varit ful med alla prickar i ansiktet, mitt medfödda lockiga hår och mina busiga nästan genomskinliga ögonbryn. Jag har så länge jag minns inte velat gå ut utanför smink eller utan fondation för att inte se så röd ut, jag kan inte heller gå ut utan att platta håret eller fylla i mina ögonbryn, med ögonskugga för ögonlocken för har ingen till brynen. Jag har problem.
  Jag hoppas verkligen att vinner, jag behöver detta. Mitt ansikte behöver detta och framförallt så behöver min självkänsla och jag detta. Jag vill må böttre och känna mig fin. Jag vill känna att någon skulle vilja vara med mig. För det gör jag inte nu. Hade jag vunnit hade jag velat ha medium Brown. Du kan ju bara tänka dig hur mitt fylliga lockiga hår och min genomskinliga tunna ögonbryn ser ut.
  Jag älskar din blogg! Det är alltid lika härligt att klicka in här och mår alltid bra efteråt. Du inspirerar mig på alla olika sätt och är dig evigt tacksam för det. Så länge du bloggar så har du mig som trogen läsare! God jul på dig<3

 4. Emelie Wandel

  Jag har äntligen fått till en snygg form på mina bryn. Jag fick dom trådade och ifyllda! Jag skulle jättegärna vilja vinna det här kittet i medium Brown så jag kan fortsätta hålla dem snygga. Jag har märkt hur mycket det gör för mitt ansikte!

 5. Marike Wikström

  Om jag vinner önskar jag ett kit i färgen caramel. Som färgen antyder så är jag rödhårig med allt vad det innebär. Bl a blek hy med fräknar samt superljusa ögonfransar och ögonbryn. MÅSTE därför fylla i brynen om det inte ska se ut som om jag rakat bort dem! Kan man dessutom få hjälp av mallar att fixa en tjusig form på brynen så är jag den första att tacka och ta emot!

 6. Sabina S

  Jag önskar mig färgen caramel! Mina bryn skulle jag säga är det absolut viktigaste i min sminkrutin men också det svåraste att få till. Det är knepigt att hitta rätt färg och form. Detta kit skulle vara en fantastisk överraskning för mig och mina bryn!

 7. Annie

  Det skulle vara så fantastiskt att vinna!
  Jag önskar då mig färgen i blonde.
  Jag fyller i min ögonbryn med en penna som jag inte tycker håller kvaliteten och med detta kit kan dom för en gångs skull bli fina och perfekta!
  Följer på instagram (anniesamuelsson00) 🙂

 8. Ann-Charlotte Larsson

  God Morgon!
  ”Jag behöver verkligen all hjälp-up som går att finna.
  Hoppas därför på att detta perfekta kit från Anastasia Bevery Hills vinna!”

  Gillar, följer samt delar.
  Om jag blir den lycklige så är det medium brown som passar bäst.

 9. Emma

  Färgen taupe skulle jag vilja vinna.
  Jag har precis fått veta att jag måste skaffa glasögon, vilket känns trist, dyrt och besvärligt! Hoppas jag kan vinna detta som lite uppmuntran.

 10. Noterade häromdagen att det är hög tid att fixa brynen inför julens festligheter. Generellt väntar jag alltid för länge innan jag plockar brynen, så detta kit vore helt fantastiskt att motiveras av för nya former och experimenterande med former. ?

  Medium Brown skulle nog passa mig bäst. Följer såklart på Instagram.

 11. Anna Berglund-Lundqvist

  Medium Brown
  Jag har aldrig riktigt fått till det där med att få fina ögonbryn. Med detta fina set kanske t o m jag skulle få fina ögonbryn som jag faktiskt egentligen tycker är ett av det viktigaste inslagen i en make-up.
  Gillar o delar på fb

 12. Camilla

  Jag skulle vilja vinna medium.

  Tänk att de snyggaste ögonbryn ha,
  Då skulle detta kit det bästa va,
  Vackra markerade bryn,
  Får mig att hamna i skyn

 13. Lisa - mamma till Loa

  Jag är en rödhårig tjej med ljusa ögonbryn och ögonfransar. Aldrig riktigt vågat mig på att färga och tror detta set skulle hjälpa mig i min dagliga ögonbrynsrutin. Med en skev inkomst blir det alltid de billigaste produkterna man finner på tex ica. Vilket resulterar i en okej look men som sagt, med grymma produkter skulle jag se ännu mer flawless ut. Dröm.

  Tror färgen Caramel skulle passa mig bäst. <3

 14. Carina

  Bodde i veckan på hotell och där fanns en sminkspegel… tittade i den på mina bryn. Och det var ingen vacker syn. Bara att inse att jag behöver bättre verktyg för att få till det! Har mörkbrunt hår så brynen behöver vara rätt markerade.☺️

 15. Caroline Torbjörnsen Valberg

  Skulle vara perfekt då jag många gånger fightas med mina ögonbryn! Detta ser jag som nyckeln för att lyckas! Gillar och följer på både facebook och instagram

 16. Ebba

  Jag ska vinna därför att jag göra mina ögonbryn varje dag och att få ha något så lyxigt som Anastasia hade varit helt fantastiskt! Önskar att i så fall få den i nyans ”medium brown”

 17. Felicia

  Jag har så tunna och ljusa bryn som knappt syns, men efter jag testat Brow pomade så är de dagarna blott ett minne! Hade så gärna velat testa allt annat och med det här kitet kanske jag kan få en riktig ”goals” form på brynen!

 18. liselotte

  Har länge tänkt på att börja fixa mina bryn, och här är ju ett jättebra kit att komma igång med detta. Vill ha färgen Medium brown om jag skulle ha den fantastiska turen att vinna.

 19. Malin Kinberg

  Vilket kit! Jag har provat nästan allt och mer eller mindre gett upp om att få till snygga ögonbryn, men detta set har jag helt missat. Nu hoppas jag på tur och skulle vilja ha Medium Brown om jag vann.

 20. Maria Strandberg

  Med riktigt snygga bryn, så höjs du av mig till skyn.
  Det är nämligen det viktigaste i min sminkrution, och det jag tycker avgör om man blir riktigt fin.
  Men trots detta är det inte alltid lätt att på brynen få styr, ja ibland är det så att jag från spegeln nästan flyr.
  Därför vore det väldigt kul att detta kit få testa, jag har hört att det ska vara ett utav de bästa.
  Jag har inte haft tur med tävlingar hittills, så nu håller jag tummarna på setet från Anastasia Beverly Hills.

  Jag önskar mig medium brown och följer på instagram mariakstrandberg

 21. Maya Eriksson

  Jag vill ge detta kit till min kompis som tack för alla de gånger hon plockat och färgat mina bryn.
  Hon är verkligen ett proffs och med dessa produkter når hon stjärnstatus.
  ”Medium Brown” önskas. Vinner jag ska jag komplettera gåvan med Anastasia Brow Fix Primer.

 22. Dottern brukar klaga på att jag inte fixar brynen varje dag, plocka dom kan jag inte själv utan får hjälp av en kompis som gjort det åt mig i 20 år men nu har hon inte haft tid på läääänge och det syns..

 23. Agnes Larsson

  Jag skulle vilja vinna eftersom att just nu håller jag på att spara ut mina ögonbryn, för att jag ska bli nöjd med dem. Då skulle det passa perfekt med ett ögonbrynskit i från Anastasia! Om jag vinner skulle jag vilja ha i färgen Dark Brown.

 24. Maja

  Åååh, skulle verkligen vilka vinna eftersom att det här är exakt vad jag behöver och det skulle bli en sagolik julklapp. Ifall att jag skulle vinna så har jag färgen Dark Brown!!

 25. Agnes

  Hej!
  Det skulle vara så fantastiskt att vinna! Det jag ägnar mig mest åt i min sminkrutin är nog ögonbrynen, det är jättesvårt att göra dom perfekta och med detta kit kan jag göra det!
  Jag önskar mig färgen i blonde 🙂

 26. Ingela Berglund

  jag har ganska vildvuxna ögonbryn och hade verkligen behövt en rejäl ansning. kanske jag hade kunnat lära mig lite om jag hade haft tillgång till riktiga produkter. (medium Brown)

 27. Johanna

  Älskar Cara Delevingnes fina bryn,
  tycker lite större är en vacker syn.

  Snarare än små och tunna streck,
  ser ut att vara målade med bläck.

  Har nu lyckats spara ut mina,
  krävs mycket fix för att få dem fina.

  Allt jag har är en borste och pincett,
  lyckats med dem inte få det helt rätt.

  Detta ögonbrynsset kan mig hjälpa,
  snarare än att med saxen allt stjälpa.

  Måla, skulpturera och skapa en form,
  så jag med min bryn tar alla med storm 🙂

  Följer såklart din Instagram: johannaeericson

 28. Hej detta smarta kitt skulle jag vilja vinna i färgen blonde. Det är jättesvårt att göra dom perfekta ögonbrynen och med detta kit skulle jag klara det! Följer dig på facebook i namnet Sara Holmberg
  God jul och Gott nytt år 🙂

 29. Tatiana

  Med detta professionella kit är det omöjligt att misslyckas med brynen. Det är det svåraste momentet i min makeup-rutin men en av de viktigaste anser jag, då brynen ramar in ögonen. Det är så vackert med markerade ögon, de är ju ändå själens spegel <3 Har jag turen att vinna önskar jag kitet i nyansen Dark brown. Följer såklart redan både på Instagram, tatsuli_tatiana och på fb.

 30. Tess

  Medium Brown,

  Om jag dessa skulle vinna
  vore jag en lycklig kvinna
  jag skulle kunna skapa en riktigt snygg blick
  på bara ett litet kick

 31. Corina M Cadbrand

  Åh vill vinna! Jobbar så hårt med att få till snygga ögonbryn, detta kitet kan vara min räddning! Hade så hämta, jättegärna velat vinna detta setet i Darktown och förhoppningsvis fått ordning på mina ostyriga bryn!

  Gillar & följer. Corinamcadbrand på Instagram och Corina Måbring Cadbrand på Facebook 🙂

 32. Camilla

  JA!! Jag vill vinna Blonde-kittet dels pga vita/ej synbara ögonbryn, dels för att jag inte för mitt liv kan fylla i dem så att de ser okej ut ?

 33. Detta hade verkligen gjort det såå lättare för mig att få perfekta ögonbryn!! Jag vet att dessa produkter är fantastiska och mycket hänger faktiskt på produkterna när det kommer till smink. Jag skulle vilja ha färgen Taupe.

  Gillar på facebook och följer på instagram! (@juliakonneus)

 34. Miriam

  I hela livet har jag levt i ett brynmörker och jag har låtit mina ögonbryn vara au naturel! Nu är brynhimlen öppnad och Anastasia vore min biljett in dit….

  Gillar dig på Instagram och på facebook! 🙂

 35. Titti skarp

  hej
  hoppas få testa dark brown mina produkter har tagit slut så vore kul att testa nått nytt
  hoppas på tur

 36. Jan

  Jag har en tonårsdotter som spenderar mer och mer tid i badrummet med sitt utseende. Om hon ändå ska vara där i timmar och fixa så är det bättre att hon har bra verktyg.
  Jag hoppas vinna det här åt henne.

 37. Sara

  Hade varit fint att vinna taupe. Tycker mycket om anastasia & behöver hjälp till mina ögonbryn. Följer på insta & fb 🙂

 38. Erik M

  Vid dåliga presenter är min fru tyvärr van
  hon fick ett multiverktyg förra födelsedan’.
  Hon log krystat och låtsades vara nöjd,
  för mig var presenten såklart en fröjd.
  Men jag tänkte bara på vad jag ville ha
  inte på vad hon skulle tycka var bra.
  Försöker nu göra hennes jul så speciell jag bara kan
  därför hade det varit oerhört kul om jag ett kitt från hennes favoritmärke vann.
  Prislappen på hennes favoritprodukter är för stor så det är bara att glömma,
  fast nu när jag är här inne på din sida vågar jag drömma.
  Tänk – under granen – ett litet, rött paket som glittrar lite grann
  – så skulle jag nämligen slå in presenten om jag bara vann…
  Föreställ dig hur hon öppnar det och chockas av glädjeyra,
  hur hon sen blir kall och frågar ”Men HUR har vi råd? Produkter från Anastasia Beverly Hills är ju så dyra.”
  Och jag svarar: ”Det var Emma Svensson som tyckte att du detta skulle ha,
  hon ville hjälpa mig att göra din jul helt fantastiskt bra!”

  Ps. Klurade länge på hur jag skulle få in ett rim med Dark Brown, lyckades tyvärr inte då in ett engelsk ord någonstans, hehe. Men skulle vi vinna så är hennes hår passande för dark brown :). (Har även följt på instagram och gillat på Facebook via min frus konto på hennes dator lite diskret)

  God Jul önskar Erik!

 39. Matte#1

  Det här vill jag gärna vinna
  och bli en stilig kvinna
  Vinsten är perfekt
  att få vinna så käckt
  så jag hoppas på tur
  så jag slipper bli sur…

 40. Ett kit som hjälper mig med ordning och reda,
  får bara hoppas att brynen inte blir sneda!

  Kort sagt så är jag kass på att fixa med brynen, men skulle behöva göra något med dom. Det vore då fint att öka chansen till ett fint resultat genom att använda bra produkter.

  Följer på facebook (Annika Nilsson Pettersson) och instagram (drommenom11barn)

 41. Wow, vilket härligt kit,
  nu hoppas jag verkligen det blir mitt,
  För jag drömmer om snygga bryn så att det blir en vacker syn, skulle behöva bli bättre på att fixa dem både till vardags och fest. 🙂 Önskar färgen Caramel för kära tomten jag har varit jättesnäll i år, så nu håller jag både tummar och tår att jag denna fina klapp får. 🙂

  frozenvanilla@live.se

  Gillar och delar tävlingen på Facebook som Malin Gustafsson och följer på Instagram som frozenvanilla_

  God jul! 🙂

 42. Eva Olsson

  Medium Browns önskar jag mig ?.
  Har inte plockat och färgat mina ögonbryn sen oktober-15. Har ingen form längre. Men med det här kitet så skulle dom få både form och bli riktig snygga ?

 43. Julianna Fredriksson

  Ögonen själens spegel är och liksom som en tavla, en ram de bär. Nu med denna lyxiga sminkgåva får jag chansen, att mina ögonbryn blir mera prydliga. Så blir min charmiga blinkning mer tydlig. Önskar och hoppas få vinna medium brown.

  Följer dig på Instagram med namn
  julianna71

  Gillar och delar tävlingen på Facebook
  med namn Julianna Fredriksson

  Mvh Julianna

 44. Tova

  I många år struntade jah helt i ögonbrynen, en kompis gjorde mina förra veckan och det blev tokfint, det vill jag lära mig att göra själv

 45. marie linda

  OJ OJ OJ, tänk om drömmen kan bli sann, att just denna mamma vann!

  Är långtidssjukskriven pga panikångest mm. Och behöver därför smink som sitter där det ska!
  Kommer ett anfall så rinner sminket bort och jag ser inte klok ut…
  Blir inte bättre av att jag i grund o botten är rödlätt och har i stort sett genomskinliga ögonbryn!
  För närvarande färgar jag håret svart, vilket ger en stor kontrast till mina ögonbryn. .. Så hoppas på det svarta settet om turen är på min sida..

  Följer på båda ställena 🙂

 46. felicia

  Eftersom jag inte har några färgstarka bryn själv, och har väldigt mörkt hår, skulle det vara kul att skaffa sig ett bar riktigt buskiga!
  Dark brown skulle vara min färg 🙂

 47. Sara Källström

  Wow! Tänk om jag till mina bleka ljusa bryn detta kunde vinna, då hade jag blivit en överlycklig kvinna! Äntligen få rama in mitt ansikte som det bör va, det vore så bra! Som rödhårig har man tyvärr inte välsignats med mörka bryn, men med detta kit skulle jag bli så fin! Dessutom hört att detta märke ska vara så bra, därför hoppas jag innerligt att denna vinstperson blir ja’! 🙂

  Följer på insta: obosara82
  DElar på fb: Sara Källström

 48. Taupe skulle jag vilja vinna. Jag har aldrig fått till något vettigt med mina bryn så jag har nog mest gett upp dem men skulle jag ha turen att vinna vågar jag förhoppningsvis mig på nya försök.

 49. Malin Svensk Björck

  Skulle väldigt gärna vilja glädja min lillasyster med detta. Hon har väldigt glesa ögonbryn pga underfunktion i sköldkörteln. Än så länge har Dom inte blivit bättre av medicinen men det borde dom bli.
  Men fram till dess vill ju hon gärna ha ögonbryn också. Detta skulle hon älska och pincett och mallarna kommer ju till användning sen när ögonbrynen växt till sig ?
  Följer på instagram, hostdagjamningen
  Gillat och delat på Facebook, Malin Svensk Björck
  Ha en härlig fjärde advent!

 50. Hannah

  Jag är 34 och har aldrig gjort någonting till mina ögonbryn, men några har sagt att det är dags att ta i! Så från en nybörjare perspektiv så skulle det har va en bra start! God jul.

 51. Sofia

  Jag önskas vinna taupe då min lillasyster är en hejare på att greja med ögonbryn. Perfekt julklapp till henne!

 52. Susanna

  HEJ! Jag skulle vilja vinna medium brown! Har aldrig provat någon sådan produkt och det vore klart spännande! Har hört mycket om detta märke, det ska vara riktigt bra. ÄLskar dessutom allt som har med kit att göra, små väskor med blixtlås är min grej!

  Följer såklart på insta: printforthewin

  ALlt gott!
  SUsanna

 53. Caroline

  Kan inte annat än att säga att jag älskar Anastasias produkter! Jag vill vinna för att jag verkligen skulle behöva få lite kontroll över mina bryn, brynen är alltid är kors och tvärs och jag har inte speciellt synliga bryn heller, rent kaos om jag får säga det själv haha! ??

  Därför tror jag att detta kit skulle hjälpa mig på traven att få mina drömbryn. (Önskar detta kit i Medium Brown) följer även på instagram! ?

 54. SANDRA

  Jag har aldrig fått privilegiet att testa dessa ögonbrynsprodukter då det är alldeles för dyrt för mig som är sjukskriven. Mina ögonbryn är en katastrof då dom precis börjat växa tillbaka efter 4 år. Har hört mycket bra om detta och skulle hemskt gärna vilja få testa! Gillar och följer på facebook 🙂

 55. Emilia

  Medium Brown skulle vara perfekt för mig. + föjer på Facebook.

  Jag har alltid velat ha någonting från anastasias brow collection. Men som sagt så är dem dyra, vilket jag har känt att jag inte vill lägga så mycket pengar på, istället så finns det budget varianter. I och med att jag är student. Men jag tycker verkligen dem är såå så bra, det är grymt bra kvalité och krämiga produkter. Unnade mig en gång en browiz men då tippen gick av tyvärr, blev så ledsen, hann bara använda den ca 1 vecka. Så därför skulle jag bli så himla glad om jag får ett helt ögonbryns kit, ett gäng produkter från Anastasia!!

 56. Ronja

  Detta hade verkligen behövts, just nu fyller jag bara i med lite ögonskugga men jag har svårt att få till det. Med detta kit skulle jag kunna få ordning på min ögonbryn vilket jag tycker är något som har störst del av ansiktet. Om jag vann skulle jag vilja vinna dark brown.

 57. Carola

  Perfekta ögonbryn året runt, Anastasia fixar i svart och brunt. Med hjälpmedel så fiffiga, kan vi känna oss piffiga. Till vardag som till fest, vi sätta produkten på test.

  Medium Brown vill jag vinna ?

 58. Caroline jansson

  Jag följer på både instagram och Facebook ( ccjansson)

  Jag är så dålig på allt som har med smink att göra. Det enda jag verkligen värnar om och kan är mina ögonbryn. Går alltid och färgar dom, men nu när ekonomin inte är superbra eftersom jag är sjukskriven för stress. Är detta gärna något jag vill vinna. Så jag kan fixa dom själv. Vore roligt:)

  Taupe skulle jag vilja vinna!

 59. Cassandra

  Jag håller på att lär mig tråda ögonbryn och känner att när kunder kommer till mig måste även jag ha snygga bryn vilket jag kan få med detta kit. Jag önskar medium Brown 🙂

 60. Anna

  Mina ögonbryn ser ut som en risig buske, och jag skulle i första hand vilja ha form på dem. Men kan man få grå hår i ögonbrynen också…? Redan? Ja, jag vill då täcka över eländet!

 61. Johanna VL

  Medium brown är min nyans
  Hoppas på denna chans
  Anastasia är inget jag unnar mig själv men jag förstår att det är bäst
  Och just kring ögonbrynsprodukter har jag hört om dem allra mest.
  Gillar på facebook

 62. Katarina

  Medium Brown skulle jag vilja vinna
  då blir jag en mycket lycklig kvinna
  Med detta kit snygga bryn jag kan få
  och då mår jag så bra så

 63. Jessica Eliasson

  Ja du. Brynen är verkligen ett bortglömt område hos mig. Har aldrig noppat eller målat dem. Har alltid ogillat de där supersmala bågarna som folk går runt med. Men nu ska de vara välformade och fylligare. Det gillar jag men kan ju inget om detta. Hjälp! Behöver verkligen detta set. Färg Taupe tror jag

 64. Ringvor Andersson

  Till jul jag så gärna vill bli fin om mina ögonbryn.
  Till vardags är de grova så inte bra fjun.
  Lite grå av slitage och ålder de blivit.
  Kittet gör att jag mot fina bryn jag tar första klivet.

 65. Isabelle

  hej och god jul 😀
  jag va ung och dom och noppra bort mina bryn så det skulle vara en dröm att vinna, så man kan få ett par fina bryn och slippa skämmas för mina streck. färgen dark brown

 66. Karolina Bergman

  Det sägs ju att ögonbrynen är det viktigaste i ens liv just nu, och eftersom mina inte ser så perfekta ut just nu så skulle jag bli väldigt glad om jag vann detta! Utan form och färg är mina just nu, men om jag får dessa i färgen Dark brown så blir de mycket bättre till jul och nyår!

 67. Yohanna

  Dark Brown

  Jag kan inte slå någon av dessa grymma kommentarer om varför just jag ska vinna, vissa är ju hur grymma som helst.
  Enda anledningen till att jag vill vinna är för att jag är arbetslös, riskerar att inte kunna betala hyran och inte råd att köpa
  mig själv en egen present eller ha råd att köpa till någon annan i min närhet. Hade varit kul att vinna något jag kan ge bort
  till min fina syster som just nu är extremt sjuk.

  Följer dig på instagram (puffeen) och även facebook (yohanna svensson)!

 68. Pernilla

  Jag skulle vilja vinna detta eftersom jag knappt har några naturliga bryn, och de få strån jag har är väldigt ljusa så de knappt syns, vilket inte passar med mitt mörkbruna hår. Av den anledningen behöver jag fylla i mina bryn jämt och skulle behöva lite bra produkter för detta och inte bara det billigaste från Åhléns. Skulle jag vara den lyckliga vinnaren skulle jag vilja ha färgen Dark Brown.

 69. Hannah

  Jag har hört så mycket bra om det här märket, dels är det ju högkvalitativa grejer, men även listat hos PETA vilket gör mig varm i hjärtat. Om jag skulle vinna är det medium Brown som gäller för mig. Följer självklart på FB (Hannah Engström) och Insta. (haen84).

  Kram!

 70. Jag vill vinna eftersom jag för länge sedan noppade mina ögonbryn alldeles för mycket, vilket har gjort att de aldrig har växt ut ordentligt igen. Har bara halva! Behöver en bra penna att fylla i dem med och skulle önska den mörkbruna.

 71. Anni

  Nyansen Dark Brown vill jag vinna! För ett år sen gjorde jag ingenting med brynen men under den senaste tiden har jag börjat med att måla brynen varje dag. En starter kit är exakt det som jag behöver, Anastasia är ett märke som jag länge ha velat testa och märket är så känd för sina brynprodukter, därför skulle jag så gärna vilja testa.
  Gillar och Följer!

 72. Elin Hansson

  Medium Brown till min svägerska! Hon har haft problem med sina ögonbryn och har de på återväxt nu. Men behöver lite hjälp på vägen för att få de att se fina och välformade ut. Hoppas kunna hjälpa henne!

  God Jul

 73. Martina Andersson

  Drömmarnas vinst!
  Det finns inte mycket som jag behöver varje morgon som att fylla i mina ögonbryn. Det vore så kul att äntligen få lite bra produkter till ögonbrynen!

 74. Therese Kunnas Franzen

  Skulle vilja vinna dark Brown. Har mörkt brunt hår men mina ögonbryn är ljusa, ser ut som att jag inte har några. Jag är totalt värdelös på att måla bryn så stencilerna hade underlättat allt så mycket!! Följer på insta och facebook. 🙂

 75. Hanna

  Idag fixar jag mina ögonbryn när jag är hos min frisör som är 25 mil bort.. Och det säger kanske sig självt att jag inte sköter om dom så pass som de faktiskt skulle behöva. Men genom ett kit som detta har jag både tillbehören och anledning till att motivera att sköta dessa viktiga bryn.
  Och har jag turen att vinna, önskar jag mig ”Dark brown”.

 76. Jag önskar vinna Dark brown setet då jag saknar en bra mörkare färg för mina bryn. Ögonbrynen växer ihop med hårfästet om jag inte plockar dem och utan färg känner jag mig riktigt blek. Skulle bli överlycklig över vinst så jag kan ta bättre hand om mina bryn.

  Ig @olahaym
  Fb Martina Olahay

 77. Eva Å.

  Åh tänk när ögonbrynen på mig spretar och alla stirrar
  då får jag gå till frissan så hon bryner kirrar.
  För henne ser det ut att vara så lätt
  inte för mig, tror jag prövat på alla sätt.
  Skulle bli mycket glad om tomten dagens lucka i julklapp (innehållet alltså).

 78. Meen GUD vilken bra produkt!
  Tyvärr så noppade jag bort nästan allt vad ögonbryn innebär i tonåren, vilket har lett till att jag har nästan inga idag. Jag har provat att tattoera in nya ögonbryn men det blev inte bra. Så denna produkt hade varit guldvärd för mig!
  Önskar mig mellanbrun tack ?

 79. Sofia

  Att jag har fula ögonbryn, det har jag fått höra…
  Undrar hur stor skillnad detta kan göra?
  Har testat att plocka men nog inte gjort rätt,
  Kanske behöver jag en bättre pincett.
  Jag borde kanske inte ha blott ett bryn – utan tu?
  Om jag vinner ska det delas direkt i detta nu!

  (Taupe?)

 80. Erik R

  Känner mig rätt chanslös men vill ändå göra ett försök. ? Smink förknippas ju i allmänhet som något för tjejer och därav upplever jag att man som kille lätt ses förbi i tävlingar då det är i fokus. Har faktiskt aldrig sett en kille vinna en tävling där det varit något typiskt tjejrelaterat som vinst (bortsett från någon gång, men då har motiveringen handlat om att den vill vinna till tjejen/vännen). Därför har jag ofta hoppat över att delta i sådana tävlingar. Men nu när jag såg dagens lucka kände jag att nu får det vara nog, jag vill också ha chans att vinna smink, och då inte till någon tjej/vän utan till mig själv! Och för att bryta det här mönstret och ens ha möjligheten måste jag ju visa det. ?

  Jag är ingen som sminkar mig mycket, men jag gillar att förbättra basen och brynen. Har testat ett fåtal produkter från Anastasia men faktiskt aldrig de produkter som ingår i ögonbrynskitet. Har tidigare använt penna och pomade men tyckte det gav lite för skarpt resultat. En kompis tipsade mig för inte så länge sedan om att testa deras brynpuder istället så jag har kikat på det några gånger men inte beställt. Är rätt snål när det kommer till att köpa saker till mig själv, speciellt runt jul. Så nu har jag kämpat på med en billig skugga till brynen den senaste tiden. Färgen är lite för varm och kvalitén är inte den bästa, svårt att få det som jag vill haha ? Så jag hoppas jag kanske har en liten chans att vinna detta lyxiga kit som jag tror hade förbättrat resultatet avsevärt! Nu är det dags att en kille får vinna tycker jag! ? Håller alla tummar och tår! ?

  Hade valt färgen Taupe.

  Följer och gillar sen tidigare! ?

 81. Sara Thoresson

  Mina ögonbryn är i stort behov av hjälp,
  Sista tiden har jag varit mer stjälp.
  Noppning, klippning lite färg,
  Skulle göra gott för både själ och märg.

  Jag skulle välja caramel.

 82. Madelene.A

  Jag tappade mina bryn när jag blev sjuk i en tumörsjukdom och fick massa cellgifter. Dom växte sen ut när behandlingarna var slut med dom är nu väldigt tunna och glesa och inte alls lika tjocka och fina som innan jag blev sjuk. Saknar mina fina bryn som jag hade innan ? Hoppas vinna denna fina vinst som kan ge mig dom perfekta brynen igen. Håller tummarna riktigt hårt och hoppas vinna för då skulle jag bli en väldigt lycklig kvinna! Gillar & delar på facebook/Madelene Abrahamsson och följer på instagram/madde_cancersurvivor. Kram

 83. Det här är nog det bästa jag skulle kunna få i julklapp på julafton. Hade gråtit av glädje! Jag har sååååå otroligt länge velat köpa många av dessa produkter, har länge försökt att få ordning på mina bryn och testat mig fram med många olika produkter. Inget är bra! MEN många vänner har tipsat om vissa av dessa produkter som jag verkligen vill ha! 😀
  Jag följer och gillar dig på Facebook + delat
  Följer på instorma med @foodiebyam

 84. Jag är med och har gillat på facebook samt följer på instagram.

  Anledningen varför jag vill vinna är för att ögonbrynen är det som egentligen formar hela ens ansikte. Hur man formar dem och fyller i dem spelar stor roll. Jag har ljusa ljusa bryn egentligen och tvingas därför färga dem då och då. Men hur jag fyller i mina ögonbryn gör sjukt mycket till hur jag också känner mig. När jag har bra bryn, känner jag mig fin och de dagar jag känner mig fin är jag också som mest bekväm i mig själv. Med detta kit skulle brynen kunna bli extra fina och jag skulle kanske på så sätt kunna prestera ännu bättre i arbete och skola. Skulle vilja ha Dark Brown då jag har brunt hår och tycker lite mörkare bryn är sjukt snyggt!

 85. Cassandra Olsen

  Har aldrig varit nöjd med mina ögonbryn.
  Ögonbrynen är en del i ansiktet som man måste trivas i för att självförtroendet ska bli bättre.
  Skäms rätt ofta öven mina ögonbryn så detta skulle vara guldvärt.
  Skulle göra mitt år om jag skulle vinna denna i darkbrown.
  Ha en toppendag kram.

 86. Julia

  Detta hade varit den perfekta julklappen till min mamma! Hon frågar alltid mig hur jag får till mina ögonbryn, och eftersom hon får mallar med detta kit kan hon fixa snygga bryn helt utan hjälp 🙂 winwin

 87. jag skulle vilja vinna för att mina ögonbryn är sååå fula. spelar ingen roll hur jag målar dom, ser ut som skit iallafall. vill egentligen tatuera in ögonbryn men har tyvärr inte råd. så hoppas på denna vinst istället och hoppas på att detta kanske är räddningen till mina fula ögonbryn ? är jue ändå ögonbrynen som gör ansiktet så är egentligen en viktig sak att ha ordning på.

 88. Astrid

  Jag glömde min ögonbrynsborste samt färg på hotellet när jag var på resande fot! Så i dagsläget kör jag orutinerat med en brun ögonpenna på brynen… Det känns inte ultimat, men så ser läget ut. Detta kit skulle rädda min vardag! Vinner jag önskar jag mig Medium Brown!

 89. Sanna Ek

  Önskar vinna detta till min mamma som i sin ungdom noppade brynen till smaaaaala små streck så var så inne då. Hon har provat att använda ögonbrynsnäring och de har växt på sig lite men med detta kit så skulle hon kunna få riktigt maffig bryn!

 90. Lena .N.

  Jag noppar min a ögonbryn men får inte till de så bra så lite hjälp som skulle hjälpa skulle vara enormt bra kan bara drömma och hoppas?

 91. sara a

  Åh, så fin vinst! Skulle vilja vinna för att jag prövat många olika produkter för att fylla i brynen med, men tycker inte riktigt om någon än. Så satsar hårt nu på att ha fina omålade bryn också, med pincetten, stencilerna och gelen skulle jag nog komma långt tror jag 😉 Sen kanske detta pudret är precis vad jag söker också, vem vet! Taupe skulle nog passa mig bäst tror jag 🙂

 92. Jenny

  Det här hade jag verkligen velat vinna!! Jag tycker att brynen är typ det viktigaste i ansiktet och lägger därför oftast mest tid på just dom. MEN, jag har länge spanat in just kitet från Anastasia, men snålat in och kört med någon halvskruttig penna istället. Jag skulle verkligen verkligen bli så glad om detta blev mitt i färgen Dark Brown!

 93. Wow, vilken fantastiskt vinst! Det vore fantastiskt att få vinna detta lyxiga kit till mina ögonbryn, det är något i ansiktet som sällan får den uppmärksamhet som de egentligen förtjänar.

  Önskar Medium Brown.

  Gillar din sida på FB (Sanna Kaakinen), där jag även delat tävlingen offentligt. Följer även dig på Instagram (Mammasvardag).

  Kram Sanna

 94. Decibel S

  Jag önskar vinna Dark Brown. <3
  Det vore så väldigt roligt att skapa riktigt proffsiga bryn,
  Glesa bryn i fel färg som jag har nu är då ingen vacker syn.
  Detta kit skulle definitivt göra ändring på den saken,
  Att lyckas vinna är dock svårt, men jag håller tummen!

 95. marre

  Dark brown.

  Oh lord, help me! Omg har alltid försökt hitta något bra för mina ögonbryn, så jag har en bekant som använder sig utav exakt samma märke och när jag såg mig själv i spegeln, så blev jag kär i mina ögonbryn, asså det var så himla snyggt!!!! Hoppas jag vinner för det hade varit en hur bra födelsedagspresent/ julklapp för mig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.