65 Comments

 1. Helena

  Jag jobbar som barnvakt på heltid och har då sällan energi till att sminka mig på morgonen, då jag vaknar supertidigt och sedan leker hela dagen och kommer ofta hem med både det ena ocg det andra på mig. Att ha målade naglar är dock något som alltid lyckas få mig att känna mig lite uppiffad och fin, även om jag inte orkat fixa till något annat. Har jag turen att vinna hade jag valt Christmas Wonderland, I Dare You och Peek A-Blue!

  Följer på insta (@hellaeklund)

 2. liselotte

  Detta låter ju som gjort för mig, behöver verkligen nagellack som sitter kvar och håller ett tag, drar för att måla naglarna för det är inte fint efter någon dag, så detta vill jag testa. Väljer färgerna CHRISTMAS WONDERLAND, SANTA WISHES och REFLECTING POND

 3. Hinner inte måla naglarna så ofta för att jag har barn. Och när jag väl får tid att måla dem så måste de hålla länge för att det ska vara värt det. Jag önskar vinna santa wishes, for the win och christmas wonderland.

 4. Sofie

  Jag gillar att måla naglarna. Det är något som går ganska så snabbt och är lätt att förändra. Det hade varit kul med lite nya nyanser att variera med. Om jag vann så skulle jag gärna vilja ha, santa wishes, under the misteltoe och the nutcracker.

 5. Jag som jobbar i butik måste alltid ha snygga fräsha naglar, men dem slits väldigt fort! Jag skulle vilja vinna :
  FTW – FOR THE WIN
  TLC – TENDER LOVING CARE och
  WILD & FREE

  Följer dig på facebook (Emma Persson) och instagram 3mmapersson

 6. Sabina S

  Jag önskar mig Santa Wishes, Christmas Wonderland och Purple Storm.

  Jag vill vinna för att jag älskar snygga naglar men investerar sällan i lack. Skulle vara superkul att få en anledning att sitta och måla dem igen med!

 7. Ebba

  Jag rensade mitt smink och nagellack igår och skulle vilja ha lite nya lack! Om jag vinner skulle jag vilja ha i färgerna ”Goth Black”, ”Pure White” och ”Poetry In Motion”.

 8. Det gör mycket för måendet med fina naglar men jag är så dålig på att komma ihåg att måla dom och så håller det aldrig så det blir bara tråkigt fort. Jag skulle vilja ha 298070004 SANTA WISHES, 298070006 HOLIDAY SPIRIT och 29807105 SECRET WILDLIFE

 9. Ingela Berglund

  Sällan jag har tid att måla mig, men skulle vilja bättra mig på den punkten, man känner sig mycket stiligare
  29807107 | Wild & Free, 29807074 | Lingers in the dark, 29807100 | Golden Wood

 10. Malin Svensk Björck

  Vilka läckra färger!
  Under The mistletoe, Reflecting pond och Bedtime stories skulle jag vilja ha.
  Älskar nagellack men det är så irriterande när det flagnar på en gång. Speciellt för mig som är handikappad och måste be maken om hjälp varje gång att fixa det. Detta skulle vara toppen och maken skulle sucka av lättnad.
  Följer på instagram, hostdagjamningen
  Gillat och delat på Facebook, Malin Svensk Björck
  Ha en härlig julvecka!

 11. Lisa andersson

  Hej!! Jag skulle verkligen behöva lite inspiration till att sluta bita på naglarna. Tycker det är sjukt svårt och skulle vara bra med lite fina grejer som får mig att sluta. Är ganska osäker mär det kommer till mina händer för skäms för hur mina händer ser ut. Skulle blivit så glad om jag vann för det skulle hjälpa mig så mycket.

 12. Jag har precis börjat intressera mig för naglar (har varit intresserad av hudvård och smink en längre tid) men har så sköra naglar pga mediciner. Har precis inhandlar nagel pryttlar i mängder från Ebay. stickers, penslar, glitter, lösnaglar och en massa annat. FÖr det är ju så snyggt med fina välgjorda naglar

 13. Martina Andersson

  Min mamma är värdelös på att unna sig något och jag vet att dessa nagellack är de enda som fungerar på hennes naglar. Själv använder jag bara OPI men hon förtjänar lite nya färger! Hon älskar rött mest men jag vill gå lite ur hennes comfortzone också då hon brukar imponeras efter de färger jag väljer till henne 🙂 hade valt en lite comfortfärg: catch your eye, lite festligt: frozen water och min favorit: poetry in motion! 🙂

  Följer på FB som Martina Andersson och på instagram som MartinaElizabethh! 🙂

 14. Emelie Erlandsson

  Åhh, skulle passa mig perfekt. Som småbarnsförälder vill man gärna att lacket håller för att hålla sig fräsch och att gå till salong har vi inte råd med.

 15. Julianna Fredriksson

  När vardagen känns allt för dyster då vill jag prova Depends 7 Day-lack för att öka naglarnas lyster. Att vara riktigt fin är ju kul. Särskilt när det lackar mot jul.

  Gillar dig på Instagram med
  namn julianna71

  Gillar och delar på Facebook

  Mvh Julianna

 16. Tatiana

  Jag kämpar med att sluta bita på mina naglar och försöker låta de växa ut. Att vinna detta nagellackskit och måla de snygga i dessa tre färger; SECRET WILDLIFE, CATCH YOUR EYE och LINGERS IN THE DARK skulle definitiv hålla fingrarna borta från munnen och jag kunde stolt visa upp mina snygga klor 😉

 17. Anna

  CHRISTMAS WONDERLAND, the Nutcracker och Holiday Spirit

  Att vinna ett snyggt lack var till mig och döttrarna vore kul.
  Tänk så fina naglar vi skulle ha i jul!

  gillar på Facebook

 18. Solbritt Ilkert

  Jag har sköra naglar som behöver lack varje dag för att hålla bra. Så Season Sparkle, Light of Dawn och bild Berries skulle jag vilja vinna. Vilken toppenpresent det skulle bli.

 19. Anna

  Tuggar gärna ner mina naglar tills fingrarna blöder, men är mer obenägen att göra det när naglarna är fint lackade.

  Därför önskar jag mig 298070005 CHRISTMAS WONDERLAND (ja, vaddå, det ÄR ju jul?!), 298070002 GINGERBREAD DISASTER (ja, gissa varför… har redan haft en disaster med glutenfria pepparkaksdegen, så en till gör ingen ny skada) och 29807037 POETRY IN MOTION (måste ju avvika från mitt julmönster någon gång. Visste du att orden ”Poetry in motion” är en replik från en p-rulle om en kvinnas guppande stjärt?).

 20. Milla

  Jag skulle vilja ha färgerna: Christmas wonderland, verry berry samt under the mistletoe!
  Lacken bör jag vinna,
  då de åt mina naglar glamour bringa,
  får mig att i mörkret lysa,
  piggar upp mig när jag frysa,
  detta är ett måste ha,
  för att göra mig lite gl’a

 21. Hanna

  Jag jobbar inom förskolan med småbarn, och brukar emellanåt ha nagellack för det blir mer färgglatt och härligt.
  Tråkigt nog håller många lack inte tillräckligt bra för att stå ut med all handtvätt, sandlådelek och annat som händerna utsätts för. Men med dessa härliga lack kommer naglarna hålla bra länge!
  Jag önskar mig: secret wildlife, very berry och bff – best friends forever.
  Ha en härlig måndag 🙂

 22. Sara Källström

  Wow detta låter himla bra! Härligt med ett lack som kan sitta länge! Dessutom så läckra färger! Vore härligt att piffa upp naglarna med lite färg 🙂
  Dessa lack tycker jag var himla fina:
  Christmas Wonderland
  Hidden rainbow
  Down to Earth

  Gillar & delar på fb: Sara Källström
  Följer på Instagram: obosara82

 23. Emmie

  Att man ska vara fin och presentabel vet ju alla
  Och inte låta naglarna förfalla
  När man har dessa lack på sina tassar
  Är man så läcker när man är ute och svassar!

  Jag skulle vilja vinna I stole the silver, Reflecting pond och Christmas wonderland.

 24. Lina

  Jag är student och försöker att inte lägga så mycket pengar på småsaker utan istället spara lite. Jag skulle gärna vilja vinna för att det är så roligt med nagellack men det är en av sakerna jag försöker att inte unna mig. Det är extra kul att vara kreativ i juletid!

  Under the mistletoe, fill the stockings och purple storm tycker jag är finast.

 25. Wow, vilken fantastiskt vinst! Det vore underbart att få vinna hem lite nya och fina lack till jul och nyår, här hemma älskar nämligen både jag och dottern att måla naglarna, och det allra bästa är givetvis att kunna variera färgerna efter högtider, humör och väder. Vore därför toppen med lite nytt då vi sällan unnar oss just det.

  Önskar följande nagellack:
  YOLO – YOU ONLY LIVE ONCE
  7DAY SEASON SPARKLE – FILL THE STOCKINGS
  7DAY SEASON SPARKLE – UNDER THE MISTLETOE

  Gillar din sida på FB (Sanna Kaakinen), där jag givetvis har delat tävlingen offentligt. Följer dig även på Instagram (Mammasvardag).

  Kram Sanna

 26. Jag hade verkligen behövt detta för jag älskar att ha fixade naglar men ger lätt upp hoppet angående det då mina nagellack alltid försvinner efter bara en dag (äger inget topplack eller något sånt…). Har inte heller några fina eller roliga färger så hade verkligen uppskattat att vinna dessa fina färger:
  POETRY IN MOTION
  SECRET WILDLIFE
  DOWN TO EARTH
  och även underlacket, topplacket osv. Ifall jag vinner kommer jag börja tycka att det är mycket roligare att fixa naglarna och det bästa är ju att nagellacket kommer hålla så mycket längre! Drömmen ju!!

  Gillar på facebook och följer på instagram (@juliakonneus)

 27. Jag får aldrig mitt nagellack att sitta så detta kit skulle vara perfekt. För vem har tid att fixa med naglarna varje dag innan jul.

  Följer på FB & IG @libramusik

 28. Tess

  Santas wishes, natures lullaby och wild berries önskar jag mig:)

  Jag skulle gärna säga tack
  Till dessa underbara lack
  Och mina naglar skulle jag vårda
  Så dom blev starka och hårda

 29. Eftersom vi inte bär smycken på arbetet vore det roligt med målade naglar 🙂

  Frozen Water, Down to Earth och Christmas Wonderland skulle vara guld värt!

 30. Carola

  Hållbart lack, ja tack! Leds på att lacken lossnar efter ett par dar.
  Önskar mig:
  Reflecting pond
  Collecting raindrops
  Its a spring thing

 31. Frida Bergner

  Christmas wonderland
  Secret wildlife
  Reflecting pond
  Är nagelacken jag önskar mig.

  Har sköra naglar pga mediciner, vilket gör att även vanligt lack håller sämre. Så att få testa detta kit med extra hålbart lack vore en glädje för mig, för jag vill ju ha fina naglar.

  Följer på insta: fridabergner
  Gillar och delar på fb

  Mvh/Frida Bergner

 32. Malin

  Jag gillar på facebook.
  Jag vill vinna för att jag varit en nagelbitare hela min uppväxt men nu de senaste åren så har jag lyckats hålla mig borta från att bita på dom och istället börjat älska att lacka i olika färger, glitterlack osv. Jag saknar några färger i min samling som jag länge drömt om, och det är ett rött lack med glitter i, och ett snyggt ljusgrått lack. Dessutom har mitt silvriga glitternagellack tagit slut, så därför skulle jag vilja vinna dessa färger! Namnet på dessa är BFF – Best Friends Forever, Secret Wildlife och Frozen Water.

 33. MariaM

  Jag hoppas få vinna detta set, för att kunna piffa till mig lite, speciellt eftersom jag nu varit däckad i en dryg vecka av influensan. Jag behöver verkligen lite färg på min tillvaro!!! Hoppas på att vinna secret wildlife, light ot dawn och christmas wonderland.
  Följer på fb, Maria Mattson.

 34. Detta är en sån typisk sak som jag ”villhöver”,
  något man gärna önskar men egentligen inte behöver.
  Men även en åttabarnmorsa vill ibland känna sig läcker,
  med lack som naglarna verkligen täcker.
  Snygga lack från Depend ska det vara,
  snygga, stilrena och med färger så klara.
  Om jag vinner står det klart vilka tre jag vill ha,
  rosa, silver och vitt ska det va!

  Önskade lack:
  http://www.depend.se/produktsortiment/naglar/7005-2/
  http://www.depend.se/produktsortiment/naglar/29807096/
  http://www.depend.se/produktsortiment/naglar/29807057/

  Gillar på fb: Annika Nilsson Pettersson
  Följer på insta: drommenom11barn

  Kram Annika
  familjenpettersson@hotmail.se

 35. Mia Korch

  Jag jobbar vanligtvis i kök där nagellack är förbjuden, men nu är jag mammaledig det kommande året och ser fram emot att ha färggranna och snygga naglar.

  Hoppas på att vinna färgerna
  – 298070004 Santa Wishes
  – 29807038 Girly joy
  – 29807103 Reflecting Pond

  Följer på instagram som @miasdag

 36. Majken Hagvall Skoglund

  Jag skulle vilja vinna eftersom att jag tycker att snygga naglar kan göra att man ser fräsh ut utan att man behöver sminka sig på morgonen, något jag oftast inte hinner. Jagbrukar också ha problem med att mitt nagellack försvinner typ direkt ifrån naglarna, så dessa lack verkar väldigt bra för att motverka detta. Jag skulle vilja vinna FTW – For The Win, IRL – In Real Life, och BFF – Best Friends for Ever. <3

 37. Linnea

  Jag vill vinna följande färger:
  LIGHT OF DAWN
  7DAY SEASON SPARKLE
  MOTHER NATURE

  Här sitter jag och klagar,
  på att jag vill ha vackrare naglar,
  ett snyggt lack hoppas jag därför få,
  så jag kan bli fin på både finger och tå.
  Då kommer mina naglar vackert glimma,
  utan att behöva lösnaglar på limma.
  Det är bara att på naglarna pensla,
  så får jag direkt en härligt, lyxig känsla!

  Gillar på facebook och instagram

 38. Jessica Eliasson

  Arbetar på kontor och sitter och knaprar på datorn eller talar i telefon hela dagarna. Snygga naglar är ett måste men det är ju så retligt vad snabbt det slits. Hoppas detta kit är lösningen. Om jag har turen på min sida skulle dessa tre färger passa mig: reflecting pund, french kisses, still searching

 39. Jag brukar inte ha nagellack så ofta eftersom det brukar bli fult och flagna så snabbt så jag skulle gärna prova det här och se om naglarna kan ha fin färg längre! Jag skulle helst vilja ha dessa; Santa Wishes, Holiday Spirit och Peek A-Blue om jag skulle ha turen att vinna!

 40. Pernilla

  Jag skulle vilja vinna eftersom jag älskar att måla naglarna. Har en ny design på naglarna varje vecka, något som verkligen uppskattas av både barn på pedagoger på jobbet (är förskollärare). Om jag skulle ha turen att vinna väljer jag: Mother nature, YOLO – you only live once och treehouse haven. Med dessa skulle jag kunna göra riktigt fina vårnaglar nästa år! 😀

 41. Johanna VL

  Som trebarnsmamma har jag sällan tid för mig själv. Så målar jag naglarna vill jag gärna att det håller länge då jag inte hinner göra om det flera gånger i veckan. Att gå med avskavt nagellack är inget alternativ. Så dessa 7day-lack skulle passa mig och min livsstil 🙂 skulle välja lacken
  IRL, BFF och I dare you 🙂

 42. Gerdan R

  Mina naglar tappar färgen jämt
  7Day trodde jag först var ett skämt
  men slipper jag jämt hålla på och lacka
  vill jag bara buga och tacka!
  Jag vill gärna vinna Under the Mistletoe, Falling Leaves och Healing Trees. Mvh Gerdan

 43. Jag älskar att måla naglarna, det är så snyggt! Men mitt problem är att det skavs bort så snabbt. Det resulterar i att jag måste ta bort nagellacket och göra om nästan varje dag, vilket i sig resulterar i sköra naglar. Har pga. det här fått dra ner på nagellacket för att de helt enkelt går sönder annars. Det här låter som en helt suverän lösning för mig! Skulle göra mycket för att kunna måla naglarna oftare, men då måste nagellacket sitta bättre 🙂 Inte hört om denna smarta lösning tidigare!

 44. Jan

  Jag skulle vilja vinna dessa åt min flickvän som inspirerar mig. Även med den tuffa uppväxten som hon haft så står hon stadigt med båda fötterna på jorden och är en underbar mor.
  Kram. ♥

  Dessa 3 nagellack:
  Secret wildlife
  Lingers in the dark
  Catch your eye.

 45. Jag vill ha chansen att vinna detta set – jag älskar nagellack och tycker det är så fint med färgade naglar. Inte ofta jag har naturella naglar faktiskt. Jag byter då och då och tycker det är roligt med nya färger – så jag hade blivit glad om jag vann detta setet så jag får prova på ett nytt lack + kan prova nya färger! Jag är sjukskriven sedan några månader tillbaka och är nyopererad, man känner sig lite piggare med fräsha naglar så hade vart perfekt att få detta setet för att kunna måla naglarna nu så den kan lysa upp min trista och sjukskrivna tillvaro 🙂

  Jag hade nog valt:
  http://www.depend.se/produktsortiment/naglar/29807102/
  http://www.depend.se/produktsortiment/naglar/29807103/
  http://www.depend.se/produktsortiment/naglar/29807074/

  rodeback@gmail.com Jag följer på instagram frokenrodlok

 46. Gillar på FB, Anna Karlsson
  Följer på instagram : annakarlsson_75
  Delat här

  https://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2016/12/19/lucka-19-beyond-beauty-1912-2/

  Jag är gärna med och tävlar då jag äntligen lyckats få lite fason på mina naglar. De har varit så mjuka och flisiga men nu är de starkare och håller bra. Vore kul att få vinna de tre lacken nedan så man kan få piffa till sig lite.

  7DAY 7DAY SEASON SPARKLE
  298070001 UNDER THE MISTLETOE

  7DAY SECRET WILDLIFE
  29807105 SECRET WILDLIFE

  7DAY 7DAY SEASON SPARKLE
  298070007 THE NUTCRACKER

 47. Anna Johansson

  När det blir lite för kaosigt i livet runtomkring, är att ta hand om naglarna något som kan ge en paus och lite lindring.
  Det livar upp och du kan börja om, och du har åtminstone naglar som du kan tycka om!

  God jul!

 48. Carina

  Tillbringar mycket tid i stallet vilket verkar vara dåligt för naglarna. Kanske kan detta vara lösningen… om jag vinner vill jag ha goth black, holiday spirit och gingerbread disaster. ?✊??

 49. Madelene.A

  Jag älskar att pyssla med mina naglar, testa nya lack och nya färger. Är så nyfiken på dessa lack och hoppas få testa. Jag Önskar färgerna Golden Wood, Mother nature och Frozen water. Håller tummarna hårt! Gillar & delar på Facebook/Madelene Abrahamsson. Följer på Instagram/madde_cancersurvivor. God jul ??

 50. Monica Näslund

  Älskar att pyssla med nagellack och prova mig fram till nya manikyrer! Men det vore ju trevligt om naglarna höll sig fina lite längre 🙂 Därför hoppas jag på att vinna detta kit! Färgerna jag skulle välja är:
  Goth Black – För att svart alltid funkar
  For the win + Spring sister – För att dom skulle göra sig bra till min soon-to-be solbrända hud 🙂

  Gillar på Fb och följer på insta (monica_n83)

 51. Anette tornemo

  Med Goth black, Spring sister och Santa wishes får jag de perfekta färgerna för kommande års festligheter! Har mycket att fira 2017 och snygga naglar kommer matcha mitt glada inre ??

 52. Ida Erlandsson

  Som småbarnsmamma finns det ingen tid att se efter naglarna varje dag. Men det skulle vara så fint med naglar som håller längre än ert par dagar. Jag önskar mig: mother nature, tender loving care och for the win.

 53. Jag älskar att måla och hålla mina naglar fina och vårdade. Det är roligt att ha många nyanser att välja bland, tyvärr är alla mina 50+ nagellack gamla och torkade… Har fått och köpt många lack genom åren men tyvärr har de blivit gamla och tagit slut! Skulle behövas en liten påfyllning med fina färger!
  Jag följer, gillar och delar på facebook! + följer på instagram @foodiebyam

 54. Astrid

  Bland det värsta som finns är när nagellacket hinner skavas bort på kanten innan man ens hunnit lämna huset, fler kit som dessa tack! Jag har provat detta kit sedan tidigare och jag måste säga att det höll ovanligt bra! Man ska inte behöva gå lack på sitt lack, som jag brukar säga. Vinner jag skulle jag vilja ha färgerna: silent forest, pure white och mother nature!

 55. Agnes

  Jag älskar att måla naglarna, men jag målar dom inte så ofta eftersom jag finner ingen tid till det. Det skulle vara så fantastiskt att få ha lite fina naglar då och då!
  Jag önskar mig:
  MOTHER NATURE
  POETRY IN MOTION
  CATCH YOUR EYE

 56. marre

  Hej, åh jag är så gärna med och tävlar då jag älskar alla färger och måste alltid ha nagellack annars känner jag mig ”naken”. Vill så gärna vinna då jag redan vet vilka färger jag önskar mig samt att det passar så himla bra nu när det är jul. Som en fattig student så hade jag varit överlycklig!

  7DAY SEASON SPARKLE
  MOTHER NATURE
  VERRY BERRY

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.