135 Comments

 1. Malin Svensk Björck

  Jag har haft en sån svamp men min hund gnagde sönder den när han var valp. Svampen var suverän och tom jag som har rosacea tålde att skrubba ansiktet med den. Vanlig peeling och grövre rengöringsborstar och sånt tål jag inte.
  Vore jättekul att få en ny mirakel svamp! Är väldigt nyfiken på dom med lera och kol i. Spännande!
  Jag följer på instagram, hostdagjamningen
  Gillat och delat på Facebook, Malin Svensk Björck
  Ha en härlig dag!

 2. katarina

  hej.
  skulle verkligen behöva denna vinst. Det vill säga pimpa upp min trötta och glåmiga hy och och känna en uppfriskande känsla därav .Stress har gjort att jag har kommit ifrån att ta hand om min hy och unna mig dessa ting.

 3. Elin L

  Hej!
  Så härligt att bli riktigt ren. Min hud behöver denna rengöring.
  Har inte Facebook eller Instagram.
  God Jul!

 4. Wow, detta lät spännande och som något helt nytt för mig. Hade varit så kul att få chansen att prova och se om detta verkligen fungerar eller inte. Det låter hur som helst riktigt bra, och om det nu stämmer. Vem tackar nej då liksom? Ingen. Så detta vore verkligen toppen att få kamma hem.

  Gillar din sida på FB (Sanna Kaakinen), där jag givetvis delat tävlingen offentligt. Följer dig även via Instagram (Mammasvardag).

  Kram Sanna

 5. Natalie

  Jag vill vinna dem eftersom att jag just nu har en torr, glåmig vinter- och gravidhy som verkligen är i behov av lite kärlek!

 6. charlotta hellström

  vilken underbar gåva till min son som har lite av en problem hy kanske kan detta bli hans nya ”go to kit”

  // Lotta som delat på fb

 7. Sabbi Corneteg

  Verkar vara en perfekt rengöring särskilt under vintern när huden utsätts för både kyla och fukt.

 8. Detta lät som en väldigt spännande produkt, och tänkt att ge till min syster som har problem med sin hud. Förhoppningsvis så börjar hon tvätta ansiktet varje dag om hon får en enkel produkt att använda

 9. Caroline

  Jag brukar vara rätt skeptisk till svampar. Men när jag läser om dessa blir jag riktigt nyfiken. Måste ju verkligen testa för att se om de kan göra underverk för just min hy.

  Följer på fb!

 10. Felicia Lu

  Följer redan på instagram (iamfeliciachristinalundstrom) & på facebook (Felicia Christina Lundström)

  Skulle verkligen vilja testa på dessa svampar,så skulle vara en dröm att vinna!

 11. Anneli P

  Oj en sådan smart svamp visste jag inte fanns, så att testa en sådan hoppas jag att jag får en chans!
  gillar på facebook

 12. lisa - mamma till Loa

  Ja tack gärna!
  Känslan av att tvätta bort sminket med krämer eller oljor har aldrig fått mig känna helt fräsch, kanske gör denna svamp det? Låter ju hur bra som helst att den peelar samtidigt. Har ofta en ”torrkänsla” i ansiktet och ser det igenom sminket vilket jag hatar, denna svamp kanske kan hjälpa mig att bli av med det då man peelar samtidigt.

 13. Rosis

  Vill gärna dessa coola svampar ha.
  Skrubba rent min hud så himla bra.
  Ett fint paket till mig själv i jul.
  Vinna detta nu här vore ju jättekul:-)!

 14. Det här är exakt vad min kära vän önskat sig sen två år tillbaka och hon har fortfarande inte fått/köpt dem! Det vill jag nu jättegärna ge till henne.

  Följer på instagram (heter _secondlifereplay)
  Följer på fb (Amanda Linnarsson)

 15. Jag är med! Jag gillar på fb, följer på instagram!
  Jag vill vinna dessa svampar för att få ordning på min eländiga hud. Jag får aldrig till någon bra rutin och blir aldrig helt ren från all smuts! Dessa svampar hade passat perfekt!

 16. Tess

  Vilken spännande grej
  Jag vill gärna tvätta mig
  med svampar av konjaksrot
  det kan nog inte smutsen stå emot

  jag är verkligen taggad på att vinna dessa! och följer på insta (tessifufu)

 17. Tove Vispe

  Svampar från skogen tycker jag om, men det här som magi eller spådom? Tänk att en rund liten sak kan vara så bra, en sådan borde alla ha! En till mig, till min syster och min mor, och en till vännen som på andra sidan gatan bor. Fantastiskt fina och varma som förtjänar det bästa, så det är klart att vi detta vill testa!

 18. Elina Söderberg

  Jag har så himla tråkig hy på hösten och vintern, det känns som inget jag gör fungerar och inga produkter hjälper. Det har varit kul att testa någon ny produkt som faktiskt låter naturlig och äkta!

 19. Monika

  Hoppas på att vinna dessa svampar, vill gärna prova deras effekt på min hy som behöver fräschas upp och kanske hjälper de även till att minska min problemhy

 20. Anna Mårtensson

  Har faktiskt aldrig hört talas om dessa förr, men de hade vart spännande att få prova! =) Så jag är gärna med och tävlar.

 21. Åh vilket pris! Med en hud som verkligen behöver återställas och renas, som förändrats väldigt det senaste skulle detta kunna vara det som passar allra bäst. Det som kan rädda den och få den sådär perfekt igen!

 22. Tilda Bengtsson

  Jag hade verkligen velat testa dessa svamparna, har hört så mycket gott om dem. Och då jag har problemhy med acne (suck!) så hade det varit extra spännande att se ifall den gör någon skillnad. Det hade ju varit helt fantastiskt i så fall!
  Följer dig på Instagram (@whatews)

 23. Moa

  Jag har själv provat en såndan svamp fast från ett billigare märke och blev helt såld! Nu vill jag ge dessa (eller åtminstone en av dem hehe), till min pojkvän som har brottats med akne sen låång tid tillbaka. Jag själv vill självklart ha resterande som en julklapp till mig själv! 😀
  Följer dig på fb.

 24. Malin

  Nähä, det där kan inte fungera men du får gärna övertyga mig med ett test 🙂 För nog vill man ha en fin hy så klart och just nu i nov-feb så skrattar min man åt mig för att jag smälter in i väggen, glåmig, vit och trist. Behöver motbevisa honom.

 25. Paola

  Aha, NU vet jag vad det är för märkliga svampar som står på dotterns önskelista! Dessa  Tänk om jag kunde vinna dem … för hjälp, de är ju mycket dyrare än vad min plånbok gillar.

  Följer/gillar som Paola Allegrini/mikkimuz

 26. Ann-Sofie

  Jag har länge funderat på att testa en sån svamp då jag känner att huden inte blir riktigt ren av bara ansiktstvätt etc. Även vid sminkning saknar jag en bra svamp ?.
  Låt mig få en svampigare jul!

  Följer på instagram och Facebook

 27. Carola

  När man står instängd i ett kök större delen av dagarna behöver huden all kärlek den kan få ( och lite till )

 28. Sandra S

  Nu på djupet din hud ska bli ren
  För denna tar bort döda hudceller så att du blir len
  Lyxa till det med en ansiktsbehandling när du vill
  Den här klarar allt och mycket där till

 29. Hanna

  Efter att mest se ut som en gammal dy,
  kan jag nu få fräsch och härlig hy!
  Med hjälp av denna mirakelsvamp,
  kan jag nu känna mig som en riktig vamp!

 30. Men åå, spännande!! Aldrig hört talas om dessa. Jag fyller 30 nästa år och har fortfarande problemhy så speciellt den för acne skulle ju vara jättekul att testa! En lyxig spakväll med ansiktsbehandling när barnen kommit i säng skulle vara toppen för denna ensamma småbarnsmorsa som sällan kommer iväg på ”egna saker” 🙂

  Gillar/följer på fb och instagram (matatilda).
  Kram Matilda

 31. Har hört talas om den här men aldrig provat. Skulle vilja testa om djuprengöring och loofah kan göra något åt min torra, trötta, glåmiga hy och hud. De andra svamparna tänkte jag dela med mig av till dottern som har anlag för fet hy och sonen som har ganska mycket acne.
  Följer på IG, heter frokenfumlig där.

 32. maria Lindholm

  ååh härligt lucka:)
  jag skulle vilja vara med och delta då dessa svampar skulle vara bra till min sambo, han klagar hella tiden på sin hy är dålig och att han skulle behöva en ansiksbehandling men då jag inte har råd med det skulle dessa vara perfekta.. ååh håller veklingen tummarna:)

 33. Malin Ericstam

  Med en nyfödd mitt under en renovering finns inte mycket tid för mig själv. Så huden har tyvärr blivit lidande och skulle behöva en extra boost. Älskar dessa svampar som är milda men effektiva nog för min känsliga hud och tidseffektiva i mitt fullspäckade liv. Skulle verkligen bli glad om jag vann och fick testa nya svampar.

 34. Malin

  Jag vill absolut vara med och tävla! Jag vill vinna för att jag aldrig provat en sån där rengöringssvamp men skulle behöva en framförallt nu under vinterhalvåret då min hud börjar bli helt bananas! Kanske kan dessa råda bot på mitt problem? Jag hoppas det! 🙂 Jag följer på facebook!

 35. Maria

  Jag brukar inte gilla konjak, men konjakrot är en annan sak. Testar gärna att peela mig me’ den, känner mig kanske ren som i Eden!

 36. Titti skarp

  hej

  spännande jag skulle behöva en omgång eller fler
  rengöring och detta är precis vad jag önskar men min man kommer nog inte att köpa mig nåt liknande i klapp så håller tummar na hårt för att jag just denna lucka får
  redan gillare på fb
  men delar
  mvh Titti

 37. Anna-Märta Stålnäve

  Då jag har torr hy och syrran acnebenägen fet hy vore det en perfekt vinst att dela på! Vi är båda hudvårdsintresserade och ingen av oss har testat dessa svampar men vi har ju hört desto mer om dem vilket gjort oss väldigt sugna på att prova.

 38. Julianna Fredriksson

  Av vardagsstress man lider,
  från detta passande av alla tider.
  Flänga hit och ditt är ett evigt slit. Vill koppla av så jag slipper alla krav. The Konjac Sponge Company vilken underbar feeling,
  stunder av lyxig hudvård, är vad jag mest av allt önskar.

  Delar på Facebook
  och gillar på Instagram
  med namn julianna71

  Mvh Julianna Fredriksson
  julianna@bredband2.com

 39. Jenny

  har aldrig testat dessa svampar, men vill helt klart få chansen att göra ! med en nyfödd liten kille och en galen storasyster får jag inte mycket tid till att av, vilket gjort att jag återigen fått dålig hy. kanske skulle dessa produkter hjälpa mig få bukt med min problem hy?
  hade blivit så glad!

 40. Christina Frisberg

  Spännande, jag har aldrig provat sådana och inte ens hört talas om dem, jag skulle mer än gärna prova dem, vem vet man kanske tycker de är görbra. ???

 41. linnea nilsson

  Låter som någonting för mig, min hy har totalt brutit ut.. Jag har alltid haft lite finnar och orenheter men nu när jag är i 20 års åldern är den värre än någonsin.. har testat super dyra produkter som bara gjort min hy värre, jag har testat vardagsknep som att ofta byta lakan och tvätta noga ändra kost osv.. Detta kanske hade funkat på min hy, hade vart super roligt att få testa!!! GODJUL.

 42. Nathalie

  Foundationen kommer bli fin,
  och jag kommer även ha en glad min.
  Låt mig vinna denna svamp,
  för att slippa få damp.
  På min syster när hon snor från mig,
  jag skulle vilja ha den utan massa ståhej.

 43. Linnea

  Jag har ingen direkt motivering till varför just jag vill vinna. klart att man vill unna sig ibland, men för mig är det roligare att ge än få. så jag hade gett bort till mina nära och kära i julklapp.

 44. Malin Gylling

  Min dotter har om dessa pratat,
  snälla mamma, har hon tjatat.
  Tänk att få se hennes min,
  när hon får dessa i julstrumpa sin.

 45. Mia Alm

  Vilken lyx och något som min norrländska hy verkligen skulle behöva. Självklart vill jag vara med och tävla om svamparna från The Konjac Sponge Company !

 46. Emelie B

  Något jag älskar är söndagar, då brukar jag och mamma alltid ha hemma spa. Med anikmasker, fotbad, hårmask osv, bara för att man man och ska! Att unna sig själv gott är super viktigt i den stressiga vardagen! Därför hade detta passat perfekt till oss nu innan jul, att få testa på dessa skrubbars olika slag hade vart super kul. Kanske hittar man en favorit till söndags spat fram över! Håller tummarna. Kram

 47. Malin Kinberg

  Har aldrig hört talas om dessa, men nu blir jag väldigt nyfiken. Har känslig hy och har svårt att hitta bra ansiktsprodukter, vill hemskt gärna prova dessa!

 48. Tuva Hjorthall

  Skulle mer än gärna vilja skina upp dessa mörka vintertider med en strålande hy! Med dessa svampar kommer den helt klart bli som ny! Dem vill jag gärna ha, då kommer jag känna mig superbra! =)

 49. Lisette Johansson

  Har alltid velat prova dom här svamparna, min hy är tilltäppt och spelar ingen roll vilka produkter jag använder, känns som ingenting gör min hy bättre!

 50. felicia

  jag är gärna med! Gillar att testa nya produkter, och att ta hand om mig, så detta vore en lyx att få testa på!

 51. Amanda

  Jag skulle villa vinna dessa svampar eftersom jag har dålig hy, har länge gått på medicin men nu på vintern blir den extra dålig. Dessa svampar skulle förbättra min hy otroligt mycket! ( använde en liknande förat men den försvann.. )

 52. Givetvis vill jag vinna svamparna. Hade en gång en svamp som jag fick i en glossybox och den var riktigt bra. Konstigt nog har jag inte köpt någon ny efter det.

 53. Maria Vastesson

  Något helt nytt som vore kul att testa för att se om man kan få ordning på sin hy, med önskan om att den ska bli som ny. Vacker, fin med härlig lyster- inte längre grå och dyster..

 54. Ida Erlandsson

  Som nybliven tvåbarnsmamma kommer tyvärr jag (och min hy) längst ned på prio-listan. Snälla, ge min hy den kärlek den förtjänar!

 55. Sofie Altuntas

  Jag har länge varit nyfiken på rengöringssvampar men varit skeptisk om de verkligen fungerar. Det skulle vara kul och testa och se om de verkligen kan göra underverk med min torra och känsliga hud. Håller tummarna.

  Gillar på FB – Sofie Altuntas

  Följer på IG – sofie_altuntas

 56. Elin

  Nu när vintern kom så kom även aknen och torrheten tillbaka, hade varit riktigt spännande att testa dessa svampar!

 57. Mia Korch

  Jag har en torr och acnebenägen hud, och jag letar ständigt efter nya produkter för att få bukt med mina problem.
  Härliga svampar hade vart något nytt som jag verkligen velat testa!

  Följer på Facebook och på instagram som Miasdag

 58. Jennya Johansson

  Oj, denna produkt har jag aldrig hört talas om och jag försöker ändå hålla mig uppdaterad genom att följa bloggar och kolla i modemagasin. Nu när jag läst om produkten genom att googla så väcker den helt klart min nyfikenhet och kosmetik och skönhetsvård är ett av mina intressen. Jag vill åldras med skönhet utan kirurgiska ingrepp och att vårda hyn med bra produkter är en förutsättning. Önskar dig en bra kväll/Jennya

 59. Lovisa

  Jag vill vinna för att kunna ge som julklapp till en nära vän som precis efter många år fulla av motgångar har kommit ut som trans! Förra veckan var vi och köpte massa nya kläder till henne och då nämnde hon hur svårt det var att hitta veganska skönhetsprodukter till ett rimligt pris så nu vill jag skämma bort henne! Självklart har jag gillat och följt på instagram!

 60. Milla

  Dessa har jag aldrig fått testa,
  perfekt att använda innan man ska festa,
  tänk så ren och len huden är,
  detta är något som mig klär

 61. Ida

  Jobbar i en miljö som sliter ganska mycket på hyn så underbara svampar som även är snälla mot skinnet är precis vad jag behöver och önskar.
  Gillar och följer på fb och Insta.

 62. Emelie Wandel

  Jag älskar dessa svampar. Min förra tog tyvärr ett dopp i toaletten. Den skickades till svamphimlen och nu letar jag efter en ersättare. Håller verkligen tummarna! ??

 63. Jag vill vinna helt enkelt eftersom att jag aldrig skulle ha varken råd eller tid att gå på någon ansiktsbehandling, så de här svamparna verkar nästan vara gjorda med just mig i åtanke. 🙂

 64. Madelene.A

  Jag har fått problem med min hy efter cellgifter så denna vinst skulle vara guld värd för min hy ? Håller tummarna hårt och hoppas massor! ?? Följer på Instagram med namn madde_cancersurvivor och gillar och delar på Facebook med namn Madelene Abrahamsson.

 65. Hannah

  Jag älskar naturliga och djurvänliga grejer, och hudvård. Så den här vinsten skulle göra mig, mitt hjärta och mitt ansikte väldans glada ?
  Följer på insta @haen84

 66. liselotte

  Jag är gärna med och tävlar, vill vinna för att kunna ge dessa till min dotter, tror det skulle bli en perfekt julklapp till henne.

 67. Evelina

  Jag behöver vinna för att detta skulle vara den perfekta julklappen till min sambo (som är nästan omöjlig att köpa presenter till..) Han plockar mycke svamp, älskar konjak och får alltid sämre hud under vinterhalvåret, så detta skulle kanske få hans ansikte att lysa upp av glädje från insidan och ut!

  Följer dig på IG (nightblur)

 68. Mitt ansikte kan man ibland kalla ”kraterfejja”, det skulle säkert dessa svampar greja!
  Därför vore denna vinst helt underbar, så jag kan se att under ytan en fin hy man har.

  michaelasoderholtz@gmail.com, följer och delar på Facebook (Michaela Söderholtz), Följer på Instagram (thesmalltowngal)

 69. Sanna

  Önskar att jag ibland skulle kunna,
  såna här lyxiga prylar mig unna.
  Men tyvärr är man på listan längst ner,
  alltid är det något barnen behöver mer.

 70. Kristiina Söderström

  Hej!

  Jag brukar säga att den enda svampen jag gillar är godissvamp!
  Har aldrig lärt mig äta svamp i någon form meeen nu är jag redo att lägga till en svamp till i min gilla lista.
  Efter att ha läst om denna fantastiska produkt! Wow, precis vad min hud skulle behöva, lyx när det är som bäst och
  behövs som mest!

  God Jul!
  Med vänlig hälsning
  Kristiina

 71. Anjé Galbe

  Jag har inte testat dessa produkter förr, men med tanke på att de består av växtfibrer och inte testade på djur så är förhoppningarna stora. Jag skulle känna en stor ära, om det blev jag som fick dessa produkter i julklapp av er. Dom kommer väl till hands dessa kalla, gråa dagar.

 72. Charlotte Therese

  Följer på FB och ig!

  Jag har aldrig testat nåt liknande, men tål inte starka ansiktsrengöringsprodukter, så det vore underbart med något som gör rent på djupet utan att skada. Håller tummar och tår!

 73. Jag hade aldrig hört talas om sådana här tills nu när jag läste detta, skulle vara väldigt spännande att få se om detta kan göra under på min tråkiga vinter hud 🙂

 74. Tatiana

  Dessa härliga svampar skulle jag gärna vinna åt min sambo. De skulle definitivt locka honom att ta hand om sin hy bättre. Vi är också båda måna om att inget är djurtestat och att innehållet är helt veganskt så det finns många fördelar!
  Följer såklart redan både på fb och på instagram!

 75. Josefin

  En scrub hit och en ansiktsmask dit,
  provar allt men hyn ser ändå ut som skit!
  Aldrig provat dessa men skulle gärna vilja,
  kanske kan man då äntligen från finnarna sig skilja.
  En användning av dessa kanske får mitt ansikte att skina,
  åhh skulle gärna vilja att dessa vore mina!

 76. Eva Å.

  Huden ändrar sig när man blir äldre men behöver rengöras ändå.
  Dessa svampar har jag aldrig provat de gör kanske susen.

 77. Linn Jonsson

  Gammal, blek och grå. Ingen 40-åring vill känna sig så.
  Behöver mer hjälp än du kan ana. Denna ska bli min nya vana.
  2017 är då det vänder. Då är min hy i goda händer.
  Den kommer glänsa och ha lyster. Jag byter namn från dyster till yster.

 78. Helena Wiberg

  Min ansiktshy har en jobbig period nu. Detta är kanske undermedlet för att få hyn fräsch. Gillar o delar på facebook

 79. För att dumma, dumma jag fick en i min Glossybox men sålde den! Hur dum får man va liksom??
  Nu ångrar jag mig bittert så jag hoppas på ett besök av Beyond Beauty-tomten och en chan att rätta till mitt misstag.

 80. Emelie jakobsson

  Jag skulle jätte gärna vilja vinna, då jag har haft problem med min hy sen jag var tio och är nu 20.. jag har läst att svampen är otrolig och har själv tänkt på att köpa den, men med studier och betala hyra osv. Har man inte alltid råd att unna sig själv, jag har även gillat på Fb och delat.

 81. Ronja

  Hade inte hört talats om det innan, men skulle verkligen vara perfekt då jag är väldigt lat på morgonen och brukar inte orka ta fram massa olika produkter. Och har inte hittat något milt, naturligt och bra för min hud.

  Så hoppas verkligen jag vinner, kan vara räddningen på min problem hy.

 82. Elise

  Det hade verkligen varit helt fantastiskt att vinna dess svampar nu till vintern! Hyn i mitt ansikte blir alltid så tråkig och jobbig att handskas med. Att vinna dessa svamparna och få lite vardagslyx hade verkligen suttit fint nu mitt i den kalla månad vi har framför oss!

 83. Hej.
  Gillar dig på instagram under namnet : Fiinaste_Flikkan
  Gillar dig på facebook under namnet : Jessica Pettersson

  ”Min hud har alltid varit svår att tämja. En så här svamp kunde hjälpa emot denna sämja.
  Och kunna ge mig en hud så jag känner mig fin. Önskar så gärna att vinsten är min.
  Svamparna ser ut att vara av bästa kvalité. Vilken underbar lucka, vilken perfekt idé”

 84. Elin

  Känner att den skulle vara perfekt för lite lyxigare rengöring som är så viktigt och att få ha denna och ett litet hemma spa en söndagskväll låter ju riktigt underbart! Känner även att min hy behöver lite lyster och uppiggning nu på vintern

 85. Frida

  Har mycket problem med oren hy så det vore väldigt värdefullt att få testa svampar för extra skjuts i rengöringen! Har aldrig testat någon typ av svamp innan, men känns som att det borde vara milt men effektivt 🙂 Följer på insta!

 86. Michaela Lindh

  Med återkommande finnar inser jag att jag måste börja ta hand om min hy. Tänker ofta att det är en lång procedur att ta hand om hyn men med dessa svampar kanske det blir lättare både för mig och sambon att sköta oss! 🙂

  Följer på Facebook och instagram 🙂

 87. Maja Lind

  Åh! Skulle vilja unna mig lite rengöring till min trötta mammahud! Hinner aldrig mer än att tvätta av ansiktet lite snabbt, tar mig inte tid till mer än så. Detta låter som en perfekt lösning för en tvåbarnsmamma med småbarn 🙂
  Gillar på fb!

 88. Hedvig

  Min blev äntligen bra i somras efter några år av akne, men nu de senaste veckorna har den fått spratt i gen och det ger mig smått panik. Hoppas verkligen att dessa svampar skulle kunna lugna ner både mig och min hud!

 89. Anni

  Själv har jag testat konjac sponge och tycker att den funkar superbra. Igår såg jag och en kompis just dessa på Åhlens och hon ville ha men visste inte om det är prisvärt. Om jag vinner skulle jag behålla en till mig själv och ge de andra tre till kompisar som julklapp.
  Gillar och följer!

 90. Isabell

  Jag har länge letat efter någonting som fungerar för min horribla hy – allt från dyra tabletter och hårda kemiska medel till billiga ica basic-saker. Testat otaliga dieter, vattenmängder och timmar sömn men ingenting tycks hjälpa.
  Att få chansen att testa en konjac sponge (och att det skulle visa sig förbättra min hy) skulle verkligen vara ett julmirakel!

 91. Emelie

  Är gärna med och tävlar igen! 🙂
  Har faktiskt aldrig testat svampar tidigare, hade vart väldigt spännande att få chansen att pröva.

  Trevlig helg!

 92. marre

  Hej. Jag är så gärna med och tävlar. Jag vill så gärna vinna då jag har sån himla känslig hy samt så har jag äntligen börjat ta hand om den, men har aldrig hittar något bra för mitt ansikte.

 93. Julia Johansson

  The Konjac Sponge, spänning och romantik,
  Varje Sponge känns fängslande unik…
  Lekfullhet utstrålas genom färgskalan,
  Där stark tradition för märkets talan.
  En saga så sann om jag vann –
  Och ”super beauty” under julgranen fann 🙂

 94. freja

  Jag har precis kommit underfull med hur viktigt det är med att rengöra ansiktet och sköta hyn speciellt där.
  Hade varit perfekt att vinna dessa så jag slipper använda händerna 🙂
  Jag gillar din sida på facebook och följer dig på instagram

 95. Det är svårt att hitta riktigt bra produkter som är veganska, så jag vill gärna testa dessa! Har besvärlig hy med både psoriasis och acne. Är på jakt efter produkter som funkar även på känslig hy. Följer på fb som Camilla Wiklund och instagram @lillakarlsbyn

 96. Isabella Lara

  Jag skulle gärna vilja vinna för att jag har ganska känslig hy, har testat många olika ansiktstvättar, scrubbar osv men ingen som har varit riktigt bra. Älskar alla sorters skönhetsprodukter, kul att testa något nytt.

 97. Pernilla

  Jag skulle vilja vinna för att jag tror min trötta och trista hy skulle behöva ett litet lyft med hjälp av dessa!

 98. Christer Sköldälw

  Jag skulle vilja vinna detta för att överraska min fru med det. Hon ställer upp för mig och vår dotter i vått och torrt. Hon finns alltid där för oss. Om jag vinner blir jag en glad man och min fru blir garanterat ännu gladare om jag får överraska henne med detta.

 99. Maria

  Eftersom tonåren gör ut sin rätt i mitt ansikte genom finnar och pormaskar skulle detta set göra mig mycket bekvämare i mig själv. Jag vill kunna känna mig fin utan smink och spackel, och då är grunden till det bra ansiktsvård och bra hudvårdsprodukter! Gillar på facebook med namnet maria palm!

 100. Anna L

  Nu blev jag nyfiken att få prova på
  slippa billiga fusksvampar då
  naturligt som rengör min hy
  jag kommer känna mig som ny

 101. Aimee

  I would actually like to put these in my husband’s Christmas stocking this year. He’s always looking for a good exfoliant to use on his shaving days. 🙂

 102. Decibel S

  Jag följer dig på båda kanaler. =)
  Jag har alldeles nyligen avslutat en antibiotikakur på 20 dagar, pga. en envis hudinfektion. Nu mer än någonsin har jag insett behovet av en mer noggrann men också skonsam rengöring än vad jag tidigare gjort. Jag har hört så himla mycket gott om dessa conjac sponges. Och jag skulle oerhört gärna vilja testa och se om inte detta är en metod som passar min hy. Rengöring på djupet är essentiellt, men konsistensen är likaså viktig då min hy är lite känslig. Jag vill bara göra allt för att hålla hyn i toppskick, och undvika infektioner i framtiden om så går.
  Det vore således underbart att vinna detta kit. Hudvård är mitt stora intresse, och kan jag förbättra min hy så vill jag ta vara på den chansen. =)

  Mvh/ D

 103. Leeloo

  Åååh, dessa verkar riktigt bra!
  Det senaste har jag försökt använda mer naturliga produkter så detta hade varit fantastiskt att vinna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.