111 Comments

 1. Sara

  Den här paletten har jag verkligen suktat efter! Den är perfekt för mig som gärna har allt på ett ställe, och går att kombinera på så många vis! Så fin vill verkligen vinna så hoppas på det bästa. Följer & gillar gör jag också. Ha en fin jul 🙂

 2. Caroline jansson

  Jag brukar aldrig sminka mig så mycket, dels för att jag inte kan, dels för att min hud är så känslig. Så jag känner mig så tråkig varje dag. Jag vill testa att sminka mig mer. Med bra produkter som ni är experter på:) håller verkligen tummarna. Vill så gärna vara fin om dagarna.
  Följer Facebook och instagram ccjansson

 3. Michaela Lindh

  Det här är sannerligen en jackpott! Att vinna detta kit och få vinnarmejl på julafton vore helt barnsligt roligt 🙂 Följer på Facebook och instagram (michaelajomalindh) 🙂

 4. Louise Karlsson

  Men åå vilken dröm!! Jag skulle bli överlycklig om jag vann då jag ej äger något bra smink. Använder drugstore smink då jag känner att jag er har pengarna att lägga på dyrare smink. Tycker dock smink är fantastisk kul och vet att smashbox är ett så himla bra märke!! Eftersom jag pluggar har jag ingen bra inkomst och kan inte lägga hur mycket pengar som helst på smink, därför blir det lätt inte det bästa sminket direkt. Skulle bli så glad om jag vann, att äntligen få prova RIKTIGT bra smink! Att paletten även är Limited edition är ju super spännande! Kommer nog aldrig få tag i denna om den ej kommer tillbaks om några år när jag är klar med studierna. I varje fall, håller tummarna nu haha! Kram och, vad säger man, god ”dan före doppade dan”, hihihihi

  Juste!! Följer på instagram och Facebook också! Ig: Louisekarlssoon
  Facebook: Louise Karlsson

 5. kräksjukan nåt hemmet vilket är mindre kul.
  Känns som om detta inte blir någon jul.
  en palett för att fuska till lite färg igen på kinden så blek. Att ta hand om barn och sambo är ingen lek.

 6. Solbritt Ilkert

  Vilken härlig palett den skulle nog mig gett
  ett utseende som är väldigt fint
  (så ge mig den är du snäll) det är en hint.

 7. liselotte

  Denna vill jag vinna,
  för att den under granen finna.
  Så nu hoppas jag att det är min tur,
  att i denna lucka ha största tur.
  Önskar dig en riktigt God Jul,
  och hoppas du får det riktigt kul.

 8. Anna

  Min dotter skulle älska denna palett, att få ge henne den i 20-årspresent vore SÅ kul!
  Jag håller tummarna för att Tomten skickar denna fina vinst till just mig efter jul.

  gillar och delar

 9. Elin L

  Hej!

  Vilket mirakel och magi
  vinner nog i min fantasi
  Smashbox finns i något paket
  annars får jag väl köpa det

  God Jul och Gott Nytt År!

 10. Sarah

  Jag vill gärna vinna denna och ge den till min syster i julklapp med rimmet:
  ”Du är ju så vacker, så vacker ändå,
  men ibland så kanske det behövs bättras på.
  Här får du av mig en form av palett,
  ta med den i väskan, sen går det så lätt.”

 11. Ulrika Andersson

  Å, vilken toppenvinst, ja den skulle man verkligen bli glad över om man hittade under granen. Vilken underbar box, med bra spegel. Har inte provat contouring, men hade varit så kul att prova med dessa produkter. Dessutom fina ögonskuggor och bryn, en alldeles perfekt, välfylld palett.

 12. Sophie Olsson

  Men alltså, vem vill inte ha denna? Och hur ska jag kunna motivera till att JAG ska vinna den. Kan bara säga att jag är otroligt kinkig på färger när det gäller en så här palett, och denna känns ju helt rätt. Jag älskar märket! 🙂 Jag har dåligt med paletter av denna sort då jag har svårt att applicera bl a ögonskugga, men med denna får man ju många färger att träna med bl a!

 13. Maja

  Den här paletten är precis vad jag har letat efter, har hittat några men då är inte färgerna så fina och priset är dyrt. Men här är alla riktigt fina färger, och det skulle bli en riktigt fin julklapp!

 14. Sanna

  Det är verkligen den perfekta paletten och så smidig att ta med på resor. Hur skulle jag inte vilja vinna den här? Helt enkelt ser den ut som den perfekta paletten som jag saknar i min kollektion. God jul!!:)

 15. Anna Nordin

  Jag har alltid velat prova smashbox contouring, har hört så mycket bra om det, men som student får jag inte med lyxsmink i min budget.

 16. Philip

  Smashbox är min flickväns absoluta favorit och varje gång något limited edition släpps är det allt hon pratar om. Att se henne sminka sig är en stor glädje i mitt liv för det är verkligen en konstform och att se henne så vacker och med så mycket självförtroende är något av det bästa jag vet. Inget i hela världen gör mig lika lycklig som hon och därför vill jag ge tillbaka en bråkdel av den glädjen till henne. Har gillat och följt för extra chans!

 17. Violino

  Gillar Beyond Beauty på Facebook och Instagram (elaisa_56 på Instagram)
  Den här jättefina vinsten skulle fantastiskt att vinna! Alla sminkprodukter i min necessär har passerat bäst-före-datum med råge!
  De skulle verkligen behöva kasseras, vore så roligt att få fylla sminkväskan med de här superfina produkterna!
  Ett litet rim så här dan’ före dopparedan’:

  Här är paletten som ökar chansen,
  att hitta den rätta nyansen!
  Det sägs att man är vacker naturell,
  men vill gärna piffa till mig till julekväll!
  Välj för dagen den kulör,
  som passar bäst till klädsel och humör!

  Önskar en riktigt mysig och fin God Jul!

 18. Jackie

  Wow vilken lucka! Vem vill inte vinna denna fantastiska produkt! Som student på universitet har man ej överflödigt med pengar tyvärr så smink är tyvärr inte överst på listan, så skulle bli så glad om jag fick lyckan att vinna denna lucka <3 god jul

 19. Carola

  Med denna vackra palett, får man så praktiskt allt i ett. Färger till både ögonlock och kind, bli vacker som en nyponros och fager som en lind.

 20. Titti skarp

  hej jag hoppas och önskar mig denna palett då jag står utan smink efter att ha rensat ut det gamla och in med nytt
  men i bland sätter plånboken stopp för det jag önskar och vill ha
  så hoppas denna lucka ger mig turen efter julen

 21. MariaM

  Denna palett hade varit perfekt att vinna. Allt smink jag har är många år gammalt och jag har slängt nästan allt. Lite påfyllning vore underbart!
  Gillar på fb, Maria Mattson.

 22. malin

  Vilken härlig palett – bara användbara färger, hur snyggt som helst!
  Jag hoppas verkligen att jag vinner så kan jag våga testa något nytt, måste erkänna att min sminkning är pinsamt oinspirerad och basic. Vore härligt att börja det nya året med att överraska mina jobbkompisar med en ny, snygg stil.

 23. Tatiana

  Vilken lyxpalett, wow! Jag har lyckats att gå ned 23 kg efter mycket kämpande och håller på att skaffa mig en ny garderob och ny look. Vore jättekul att vinna den här härliga paletten och leka fram en snygg make-up nu när jag känner mig mer bekväm med min kropp och mig själv.
  Följer givetvis redan både på Instagram och fb.

 24. Rosis

  Vilken fantastisk lyxigt makeup-kit att till sig själv här få.
  Börja sminka mig så mycket finare då…

  Är på sjukhus fn och saknar min familj, jobb och vänner här.
  Kanske ett julpaket med smink kan muntra upp mig:-).

 25. Cassandra

  Är det någonting jag behöver så är det smink! Jag är endast behovsanställd och jobbar därför inte mer än på helgerna, och tyvärr räcker inte lönen till smink och annat lyx utan allt går till hyra och andra räkningar. Därför skulle jag bli extra glad för denna fina vinst!

 26. Joanna Wozniak

  ahh det vill jag vinna för jag vill ha mer makeup jag har så lite just nu och det är gammalt och jag vill vinna att lära sig använda det

 27. Tina Carlström

  Jag har sett så många blir så fina och få fram de speciella ansiktsdragen med dessa paletter. Jag har själv aldrig testat men har länge varit sugen på att göra det. Skulle vilja få använda det bästa sminket för att bli så baker jag bara kan bli.

 28. Ellen Eklund

  Om jag skulle vinna skulle jag finna,
  Att jag hamnar i kval, för jag kommer ha många val. En palett så grann, man tror knappt att den är sann! Om jag skulle vinna, kunde vi slå vad, om jag jag skulle bli så glad!

 29. Tuva Hjorthall

  Med dessa underbara skuggor blir ögonen mina otroligt fina.
  Gör att jag känner mig snygg och blir riktigt trygg!
  Speciellt den lila skuggan föll jag för, så snygg att jag dör!
  (Gillar/Följer på FB och Instagram)

 30. Detta är den bästa tävlingen du hållit hittills ?? Jag skulle vilja vinna denna åt min mamma. Hon älskar Smashbox men har inte så mycket pengar. Julklappar har jag redan köpt till henne, men att ge henne en extra skulle få henne så lycklig.
  Följer dig på fb och instagram redan. Kram ☺️

 31. Sofia Eriksson

  Ojjj min motivering är otroligt enkel. Detta är den perfekta paletten, jordnära, fina färger som passar till både vardags och fest. Har blivit kär i denna!

 32. Alice

  Jag är den där tjejen som i andras ögon ”aldrig sminkar sig”. Visst, jag går osminkad till jobbet på vardagarna. Men det betyder inte att jag inte vill piffa till mig när det vankas festligheter!

  När jag använder smink så sällan känns det ibland onödigt att leta runt efter tusen olika produkter till bryn, ögon och kinder. Om jag fick möjligheten att vinna denna palett från smashbox skulle bristen på produkter aldrig mer vara ett hinder. Jag skulle se flawless ut på dansgolvet, och vem vet – det kanske inspirerar mig till att göra vardagssminkningar? Hoppas, och följer på instagram. God jul!

 33. Anna

  För ett par veckor sedan köpte jag en ögonskuggepalett med perfekta basskuggor som jag velat ha i en evighet. Tre dagar senare hade en fluffig liten filur vält ner den i golvet och paletten var bortom all räddning och fick vila i frid. Därför hade det varit väldigt fint att få vinna den här! (jag följer på instagram)

 34. Malin Svensk Björck

  Allt i denna palette verkar underbart och är sånt jag gärna vill ha och även behöver.
  Verkar riktigt lyxigt och bra också. Det vore en julklapp det??
  Eftersom jag har rosacea så finns det liksom ingen chans till vacker hy utan smink och när man ändå håller på med foundation kan man ju lika gärna fortsätta med contouring och snygg ögonmakeup. Då skulle denna palette vara toppen!
  Följer på instagram, hostdagjamningen
  Gillat och delat på Facebook, Malin Svensk Björck
  God Jul!

 35. Emelie Wandel

  Har haft en förjävlig vecka. Försöker dränka min sorg i materialism just nu. Följer på Instagram @emeliewii

 36. Tess

  Gillar och följer (Tessifufu)

  Va grym den är, smashbox palett
  Med den blir sminkningen plötsligt lätt
  Skulptera och måla, allt i ett
  Den här lilla lådan är rätt på alla sätt

 37. Anna Johansson

  Tänk att få vinna denna palett
  sminkningen hade då gått så lätt
  Vackra färger får mig att drömma
  ögonskugga är inte att förglömma
  Tänk att dansa runt i nyårsnatten
  sminkad fint med denna skatten

 38. Madeleine Jonasson

  Jag har varit väldigt modig den senaste tiden och utmanat min ångest som jag plågats av sedan 11 år tillbaka och nu har jag gjort saker som jag ALDRIG trodde att jag skulle klara så jag tycker att jag är värd en liten present. och efter 11 års sjukskrivning så har iaf inte jag råd med att köpa smink och jag ÄLSKAR smink . Följer/Delat på FB: Madeleine Jonasson följer på instagram: madelad83

 39. Siri

  Åh detta gör mig så exalterad!! Jag går just nu igenom en ätstörningsbehandling. På avdelningen har jag en underbar behandlingsassistent som hjälper mig enormt och fyller mörkret med skämt och skratt -jag vet inte vad jag skulle göra utan henne faktiskt.

  Hursomhelst har vi bland annat pratat just om smink och sminktips och hon har kommit fram till att hon vill uppdatera sin makeup och däribland skaffa highlightet och contour, samt fina ögonskuggor -oxh helst av allt ville hon hitta en palett med allt i ett.

  Jag skulle bli så lycklig ifall jag fick möjligheten att överraska henne med denna då jag vet hur mycket hon skull uppskatta att få paletten ❤️❤️

  (Sirisandberg99 följer på insta)

 40. Zara

  Men åh så underbar, bästa grejen i kalendern so far! Jag vill vinna för att jag är en snäll, men fattig, person som gör en massa bra för andra både på jobbet inom psykiatrin och privat. Tänker att universum (genom dig i detta fall:) vill ge något tillbaka som tack sådär ibland. Hoppas!

 41. Linnea

  Den här paletten har tagit mig med storm,
  den ger mig både makalös färg och form,
  ansiktet får djup och fler dimensioner,
  genom att applicera skuggorna på vissa zoner,
  jag skulle känna mig vacker med detta smink,
  hoppas att jag vinner smashbox palett, blink*!

  Följer på facebook och instagram

 42. Camilla H

  Shape matters palette,
  Är för mig helt helt rätt,
  Du behöver bara trixa,
  Resten kommer denna att fixa

  God Jul ?

 43. Mary

  Tack för en helt fantastisk julkalender. Den slutar (snart) minst sagt på topp! Hoppades verkligen att en sån här palett skulle tävlas ut! <3

  För smink är en stor del av mitt liv,
  skulle med detta set ta nya kliv.
  Det här märket är min stora favorit,
  enligt mig är de sminkvärldens elit.
  Prisvärt men ändå så bra,
  skulle allt i deras serie vilja ha.
  Äger konstigt nog ingen stor palett,
  contouring har jag bara på Youtube sett.
  Så detta skulle öppna upp en ny värld,
  att nu under ledigheten åka på en färd.
  In i sminkvärldens underbara magi,
  där jag med färger och former är helt fri!

 44. Claudia Kerttu

  Följer dig på fb och insta.
  Sminkväskan och dess innehåll har sett bättre tider. Jag skulle bli över överlycklig om jag fick chansen att prova dessa läckra ögonskuggor.

 45. Sabina S

  Att vinna produkter från fantastiska Smashbox skulle ge ett dåligt år ett underbart avslut! Ett av mina favoritmärken som gör det otroligt mycket roligare att sminka sig!

 46. Nadia

  Jag skulle otroligt gärna vilja vinna denna underbara palett åt min nyfunna vän Maria som kommit till Sverige från Syrien. Hon är ett ensamkommande flyktingbarn,endast 17 år och hon äger i princip inget lyxigt överhuvudtaget. Hon Älskar smink och hade en hel samling hemma i sitt land men nu har hon endast råd med det som finns i matbutiker. Hade önskat att få ge henne detta som en sen julklapp då hon inte har sin familj här att kunna fira med. Hade betytt mycket för oss båda!

  Varma kramar från Nadia 🙂

 47. isabelle

  Denna palette hade gett vardagen en skimrande gloria,
  då pengar för en student är en smärtsam historia.
  Varken ögonskuggor eller contour jag har,
  vilket gör att min sminksamling känns sorgligt bar.
  kanske slipper jag ha huvudet i en hink,
  om jag vinner detta smink.

  liljekvist_56@hotmail.com

 48. Julianna Fredriksson

  Ja vad ska jag säga…
  lite glamour i min tråkiga vardag vill jag ha,
  så snälla min motivering ta,
  så jag kan glänsa lite extra och lyxa till det på
  självaste nyårskväll med denna palette

  Följer på Instagram med namn julianna71

  Gillar och delar på Facebook

  Mvh Julianna

 49. Åh, denna palett känns rätt på alla sätt, den skulle passa perfekt både till vardags och fest! På nyårsafton jag gärna glimmar och med ögon tindrar! 🙂 Så hoppas på turen att få prova denna palett. 🙂

  Gillar på Facebook och delar tävlingen där som Malin Gustafsson och följer på Instagram som frozenvanilla_

  God jul! 🙂

 50. Susanna

  Mitt ansikte är RUNT! Jag behöver hjälp med struktur! Kan denna palette vara min räddning, jag väntar med spänning 🙂

  Följer på insta/ @printforthewin

  GOD JUL!
  /Susanna

 51. Eva Olsson

  Håller med. En riktig jackpott?.
  Med så mycket att välja på så måste man bara bli inspirerad av att hitta en ny look.
  Har man tur kanske man ser ut som en filmstjärna

 52. Therese Kunnas Franzen

  Bara hört bra om.smashbox och skulle väldigt gärna vinna denna.
  Jag har fruktansvärt mycket gamla ärr jag gärna hade vilja lära mig att täcka ordentligt så man någon gång får känna sig någorlunda fräsh och kanske känna sig en aning söt. 🙂

  • Therese Kunnas Franzen

   Följer på instagram och facebook också såklart! Namn: Therese kunnas Franzén och theresekunnasfranzen.

 53. Sara Källström

  Behöver piffa upp mina ögon så de syns rätt, därför känns denna palett för mig helt perfekt! Skulle vara härligt att lite nya färger ha från ett märke som verkar så bra!
  Följer på insta: obosara82
  Gillar & delar på fb. Sara Källström

 54. Ellinor

  Ooh denna paletten vill jag vinna! Så allsidig fiffig och smart, jag håller verkligen med dig att det är en riktigt jackpot! Jag är nykär i makeup och är fortfarande lite bland de rosa molnen och den här smashbox paletten är en som en kista i slutet av regnbågen! 😀

 55. Stella Löfvenhamn

  Detta är en riktig drömvinst!
  Jag har inte köpt nytt smink tror jag sen jag blev mammaför snart 5 år sedan.
  Det är på tiden att hotta upp necessären nu!
  Gillar, delsr på Facebook och hoppas innerligt på vinst.

  God jul!

 56. Marielle

  Den här paletten har jag verkligen trånat efter! Så hoppas på turen att få prova denna palett.

  Följer givetvis både på Instagram & fb

 57. Madelene

  Skuggor till vardag o fest
  Är vad jag önskar mig mest
  Skimmer o matta på rad
  Skulle göra mig riktigt glad
  Håller tummar och tår
  Att denna vinst jag får

 58. Hanna palm

  Detta vore min perfekta julklapp! Jag har i alla tider varit ganska ointresserad av smink, det har varit foundation och mascara, på sin höjd lite ögonbrynspenna. Men nu har min syster blivit en riktig skönhetsjunkie och verkligen fått mig att inse hur kul det är med smink!! Jag verkligen älskar känslan och självförtroendet man kan få av ett par röda läppar eller en snygg ögonskugga! Än så länge ör jag en riktig rookie, men jag vill verkligen lära mig! Jag försöker därför nu bygga upp mitt egna lilla sminkförråd, men det tar tid.. Jag jobbar i nuläget bara halvtid så det gäller att tänka igenom köpen noga, därför tar det som sagt lite tid att få ihop min egna lilla sminkneccesär. Därför skulle detta vara drömmen för mig, jag vill ju inget annat än att komma igång och lära mig! Håller alla tummar och tår, denna palett hade kommit till mycket stor glädje!

 59. ÅÅÅh, jag har verkligen kollat in den här paletten i evigheter. Känns som att jag velat ha den i hela mitt liv, men det är omöjligt haha! Jag älskar färgerna i den här paletten och är verkligen sugen på att testa den.
  Jag följer, gillar och delar på Facebook!
  + följer på instagram @foodiebyam
  God Jul! <3

 60. Jane Larsson

  Jag vill vinna för att jag behöver det!
  Det mesta av mitt smink är så gammalt att det borde vara slängt för längesen!
  Måste bli bättre på att byta ut och ta hand om det!

 61. Hannah

  Jag älskar smashbox fina smink är så kvalitativt och bra, och märken som tydligt är emot djurtestat vill man ju alltid ha. Sen vore det så perfekt att ha allt smink i ett enda kit, så jag skulle bli så lycklig om detta pris blev mitt.

  Följer o gillar på FB (Hannah Engström) och insta (haen84)

 62. Tilda Bengtsson

  Åh wow vad bra! Detta vill jag verkligen ha! Ett snyggare kit blir svårt att hitta. Men nu måste jag gitta.

 63. Maria Strandberg

  Vem är väl inte svag, för vackra och framhävande drag?
  Med denna skugga, tror jag killarna direkt kommer hugga!
  För med denna palett, kan det ju inte bli annat än hett!

 64. Ronja

  Detta skulle vara jättekul att vinna detta, är dålig på att sminka mig men skulle vilja bli mer insatt.. då jag fyllde 20 år förra veckan. Skulle va väldigt kul speciellt till nyår.

 65. Anna-Lena Wannerheim

  Med denna magiska palett mina ansiktsdrag skulle komma fram till sin rätt, lika lätt som ett trollspö svingat. Fräsch som en nyponros hela dagen jag kanske jag blir av maken tagen 😉

 66. Anni

  Älskar primers från Smashbox men har inte testat andra produkter från märket. Sen äger jag inte heller någon märkespalett och vill så gärna vilja ha fler ögonskuggor, önskar en vinst!
  Gillar och följer!

 67. Sandra petersson

  Jag är så sjukt dålig på att köpa bra smink, håller mig till det billigaste som sjukskriven och det blir alltid katastrofalt resultat. Jag vill också testa lite lyxigare smink så sminket håller hela kvällen.

 68. Jag är med och har gillat på fb samt följer via instagram. Skulle vilja vinna då jag söker den perfekta paletten som är to go. En palett med variation av ljusa och lite mörkare skuggor samt. Dessutom är de flesta skuggorna i varma toner vilket är det som passar mig bäst. Denna palett vore definitivt en dröm att få vinna.

 69. Wow, vilken härlig tävling! Det hade varit underbart att få unna sig denna fantastiska vinst då jag sällan unnar mig nytt smink. Nu rensade jag dessutom faktiskt ur min sminkväska nyligen, och det blev inte alls mycket kvar. Det vore därför underbart att få fylla på med lite nytt inför 2017. Extra kul med en massa nya, spännande och snygga färger att leka loss med.

  Gillar på FB (Sanna Kaakinen), och har givetvis delat tävlingen offentligt. Följer på Instagram (Mammasvardag).

  Kram Sanna

 70. Martina Andersson

  Fantastisk är bara ett av orden som beskriver denna. Jag skulle vilja vinna denna för att den är perfekt att ta med sig till gymmet då den har allt!

 71. Anna T

  Efter en rensning i badrumsskåpet står jag nästan helt utan smink så denna vinst skulle vara helt perfekt just nu! Denna paletten är verkligen allt man behöver.

  Följer på instagram och gillar på Facebook

 72. Christina Frisberg

  Skulle verkligen bli glad för den fina paletten skulle be min dotter att lägga en snygg makeup på mig , lite nya influenser skadar aldrig 🙂 <3

 73. Emelie

  Åhå, jag skulle vilja vinna för att kunna be looking flawless bara!

  Följer på både instagram och facebook :*

 74. Jan

  Följer.

  Jag vill vinna detta åt min flickvän som är den finaste personen som finns. Hon har gjort mig till en bättre människa. Förr var jag en lite för vild person men hon fick mig att se det fina i små saker och att vara snäll och respektera andra. Hon har förändrat mitt liv till det bättre och positiva. Hon har räddat mitt liv, hon är mitt allt! ♥

 75. Cecilia B

  Åh vilket fin kit, hoppas vinna. Behöver nytt smink och mer inspiration, det kan en fullmatad palett från Smashbox ge mig!

 76. Astrid

  Det jag älskar med denna palett är att allt är samlat på ett och samma ställe! Nu till vardags har jag 5 olika paletter, vilka är lätta att tappa bort eller glömma kvar när man är bortrest, sover hos sina vänner etc. Denna palett skulle underlätta enormt!

 77. Pernilla

  Jag skulle vilja vinna eftersom denna palett innehåller allt man behöver om man är på resande fot. Istället för att ta med sig flera olika paletter med ögonskuggor, contour och highlighter för sig, så kan man endast ta med en palett och ändå ha allt!

 78. Johanna VL

  Den perfekta paletten. Vore en fin tröst för mig som firar jul, min födelsedag och nyår ensam med mina tre barn – utan pengar dessutom då jag ej fått igång någon a-kassa :/

 79. Malin

  Jag gillar på facebook.
  Jag vill vinna för att jag aldrig provat något från Smashbox och för att jag behöver rensa ut allt gammalt smink jag har hemma. Det är något som blivit väldigt viktigt för mig sedan jag blev gravid, då mycket av det känns ofräscht att använda eftersom att jag har haft det i så många år…

 80. annsophie

  julen står för dörren med glitter och glamour
  och i juletider är alltid väntan så stor
  min dotter stora önskan är i år
  att smashbox hon får
  Drömmer om denna fantastiska kit
  makeup som blir exklusiv och fläckfritt.
  om jag vinner ske ge..
  som får min älskade dotter att le

 81. Jessica

  Paletten vill jag vinna för att den helt enkelt är komplett! Perfekt utval utav färger, samlade i ett. Hur bra? Dessutom ett märke med smashbox kan ju inte gå fel heller!

  Håller tummar hårt, hoppas tomten är god och Karman treats me well! 😉

  Följer dig på insta /gillar på fb!

 82. Madelene.A

  Vilka härlig vinst ☺️ Jag behöver uppdatera min sminkväska, så hoppas till tusen på tur nu! ❤️ Jag har varit snäll i år och jag hoppas tomten är snäll mot mig ❤️? Gillar & delar på fb/Madelene Abrahamsson

 83. Sandra Berly

  Jag är förmodligen den sista som kommenterar detta inlägg och hoppas infriat ändå att ha chansen att få vinna denna palett! Blev så himla glad när jag hittade din blogg och dina otroligt fina luckor. Hade mer än gärna viljat vinna denna palett som både går till vardags men också fest. Smink i all ära får oss kvinnor att stå upp för oss själva och bevisa hur vackra vi är. Men denna gång hoppas jag på att jag får bli den lyckliga vinnaren! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.