107 Comments

 1. Annie

  Hej! Jag älskar smink men har inte ekonomin till att prioritera det i första hand. Detta skulle vara en fantastisk julklapp!

 2. Hanna N

  Jag som varit så himla snäll,
  knappt ätit en enda karamell.
  Önskar mig mycket som är kul,
  till denna härliga jul!
  Jag knappt har tid att blinka,
  när jag med alla dessa produkter mig sminka!

  God jul!

 3. Louise Karlsson

  Men åå vilken dröm!! Jag skulle bli överlycklig om jag vann då jag ej äger något bra smink. Använder drugstore smink då jag känner att jag er har pengarna att lägga på dyrare smink. Tycker dock smink är fantastisk kul och vet att makiash är ett så himla (sjukt) bra märke!! Eftersom jag pluggar har jag ingen bra inkomst och kan inte lägga hur mycket pengar som helst på smink, därför blir det inte det bästa sminket direkt. Skulle bli så glad om jag vann, att äntligen få prova RIKTIGT bra smink!! Alltså när jag säger bra smink menar jag kvalité och att det ej är djurtestat. Makiash är ju ett såkallat ”cruelty free” märke vilket för mig, är sååå himla viktigt. Djuren är de viktigaste som finns på vår planet och skulle aldrig få för mig att använda smink som inte har respekt dör djuren. I varje fall, håller verkligen tummarna nu haha! Kram och god jul hihihihi
  Facebook: Louise Karlsson

 4. Louise Karlsson

  Men åå, säger som på förra tävligen. Har inge bra smink och detta verkar som ett så bra märke. Detta är även cruelty- free, vilket är något som är ett måste för mig när jag köper smink. Jag skulle bli överlycklig om jag vann eftersom jag äääälskar smink men ej har något bra smink. Puss och kram skumbanan, Hahaha god jul på dig finis!!❤️❤️

 5. SANDRA

  Helt ärligt för att jag aldrig nånsin har råd att köpa skönhetsprodukter. Smink är mitt stora intresse, så det är sjukt tråkigt! Hade gärna vunnit detta så att jag kan ha lite bra smink att träna upp mina skills med!
  Följer och gillar på facebook 🙂

 6. Caroline Torbjörnsen Valberg

  Har en dröm om en julklapp idag så hoppas jag får denna! Älskar att sätta guldkant på mig själv vid speciella tillfällen.

 7. Katarina

  Vill vinna för att överraska bonusdottern med detta paket. Hon sminkar sig mer än vad jag gör och skulle verkligen uppskatta detta

 8. Carola

  Ett fantastiskt pris i denna sista kalenderlucka, jag håller tummarna hårt för att vinna, sån lycka! Jag hoppas att turen ger mig en chans, att bli snygg & vacker på dans. Med makiash i min necessär kan jag sminka mig fjärran och när.

  God Jul & tack för en rolig kalender. 🙂

 9. Sandra Berly

  Vill börja med att tacka dig för en underbar julkalender här på din blogg, en stor eloge ska du ha för att ha fixat detta för dina läsare! STORT tack 🙂

  Nu till min motivering som lyder som så att smink i all ära har alltid fått mig att kunna vara mig själv, känna mig vacker och stolt. Smink har på ett sätt stärkt mitt självförtroende som länge varit lågt sedan liten, jag fann smink som ett intresse och det blev direkt en hobby på fritiden min. Att få skapa och vara kreativ, precis som konst.. Ja det är min grej det! Idag siktar jag på att få bli make up artist och få sminka andra en vacker dag. Just därför hade jag super duper gärna velat vinna din sista lycka, för att få träna men också för att det skulle vara till stor användning då jag dagligen sminkar mig. Både till vardags och till fest 🙂

  Håller alla tummar och tår jag äger nu! Kram och God Jul 😀

 10. Jackie

  Åh vilken fantastisk lucka! Som student på universitetet är denna lucka en dröm kan jag lova! Älskar allt som har med skönhet att göra och tycker att det är så roligt med just smink och få prova på och experimentera sig fram! Så skulle bli jätte glad om jag hade turen att vinna! God jul 🙂

 11. Anna Mårtensson

  Har funderat på att testa detta märke en tid nu men inte kommit till skott, hoppas jag får chansen nu 😉 Verkar vara snygga kvalitetsprodukter =)

 12. Mary

  Tack för en helt fantastisk julkalender! Du har verkligen ordnat allt så bra! Önskar dig nu en riktigt god jul <3

  Hör ni hur kyrkklockorna slår?
  min bästis ska gifta sig nästa år!

  Då har jag fått en stor ära,
  att vara hennes tärna.

  Men också en annan uppgift,
  att sminka henne innan hon blir gift.

  Men jag kring sminket fundera,
  måste till samligen verkligen addera.

  Vill ju knappast måla henne med mitt gamla,
  så har till nytt smink försökt skramla.

  Denna vinst vore helt perfekt,
  skulle på henne skapa en så fin effekt.

  Ett paket för ögon, naglar och hud,
  allt för att fixa en vacker brud!

  Skulle efteråt detta till henne ge,
  till bröllopsresan göra succe!

 13. Anette tornemo

  Vilket perfekt kit! Fastnar lätt i att använda samma smink år ut och år in men 2017 innebär mycket spännande förändringar för mig och då vore det fantastiskt att få gå in i det nya året även med ett nytt spännande yttre ?

 14. Malin Svensk Björck

  Underbart kit och skulle gärna vunnit detta till mig själv. Men om jag vinner skulle jag ge det till min väninna som.ptecia avslutat alla behandlingar mot bröstcancer. Vi hoppas nu att hon är frisk!
  Hon är sliten dels pga cancern men även pga ryggproblem hon haft i flera år.
  Hon skulle behöva lite uppmuntran och en chans att få göra sig fin och njuta av livet.
  Följer på instagram, hostdagjamningen
  Gillat och delat på Facebook, Malin Svensk Björck
  God Jul!

 15. Tack för en toppenkalender! Smashing verkligen!

  Detta kit skulle vara fantastiskt att vinna
  Och göra mig till en lycklig kvinna
  Strålande både inuti och utanpå
  Makiash kan få mig att känna så!

 16. Tess

  Det vore en dröm om detta kit
  Till jul kunde bli mitt
  med färgerna i Makiash palett
  Blir nyårssminket lätt

  Gillar och följer – Tessifufu

 17. Anette Eriksson

  Jag gillar och följer ( manettan)

  Vilken fantastisk makeup i härliga nyanser
  det blir ju helt perfekt till vinterns romanser
  För jag ska faktiskt börja dejta utanför chatten
  och då räcker det inte med tvål och vatten
  Så hjälp mig gärna att bli glamourös
  med hälsning från en (snart FD ) singeltös

 18. Wow! Jag önskar mig detta kit för att hitta inspiration och på nytt känna att jag vill leka med sminket, testa på nya saker och ha det fantastiskt kul! Lära mig och bli bättre, utvecklas och ha det allmänt fint!

 19. Paola

  – Tomten, tomten i släden där,
  ser jag verkligen ut så här?
  I jul vill ju alla tindra så klara,
  men glåmiga jag, se på mig bara.
  Så färglös och tråkig, det här är ej kul.
  Jag vill ju inte känna mig ful.
  Finns några mirakel, snälla, så säg
  Kan du komma och rädda mej?
  – Hohoho, visst finns bot, jag messar mina BeyondBeauty-nissar.
  Du lär få ett paket du inte dissar.
  Räddningen kommer från Makiash såklart,
  tare’ lugnt, snart bli allting alldeles underbart!
  – O tusen tack kära tomten, då kan jag stråla på julens alla fester,
  och imponera stort på alla avundsjuka gäster!

  Gillar/följer som Paola Allegrini/@mikkimuz
  paola.allegrini@ymail.com

 20. Michaela Lindh

  Man slutar aldrig att förvånas över kvaliteten på dina tävlingar, och du slutat sannerligen på topp! Att vinna en komplett look på självaste julafton vore helt underbart! 🙂

  Följer på Facebook (Michaela Lindh) och på instagram (michaelajomalindh) 🙂

 21. Ellen

  Turen är nu på min sida och vem vet vad som håller på ske
  Med hjälp av sminket från Makiash som får mig att le så har jag snart hos prinsen gjort
  Entre .
  Oj vilken succé om beyondbeauty just mig vill denna julklappen ge.

  Följer på instagram och Facebook

 22. Madeleine Jonasson

  Jag har varit väldigt modig den senaste tiden och har utmanat min ångest som jag har plågats av sedan 11 år tillbaka och nu jag gjort saker som jag ALDRIG trodde att jag skulle klara av så jag tycker att jag är värd en liten present. och efter 11 år som sjukskriven så har iaf inte jag råd med något så roligt som smink.

 23. Malin Byman

  Men en ögonbrynspenna från Hm a la -99 och ögonskuggor från jag gick balen -03 kan min makeup-bag behöva sig en liten uppdatering. Kommer inte unna mig detta själv så jag hade blivit fantastisk glad för denna julklapp!

  Ps. Följer på instagram.
  Ps2. God jul!

 24. Vi vuxna kommer inte att dela några julklappar i år utan endast barnen ska få. Fy så tråkigt tycker jag! Jag vill också ha! Därför önskar jag mig denna vinst full med sånt som är var kvinnas dröm! God jul!

  JessicaSundberg72 på Insta och jessica sundberg1 på FB

 25. Titti skarp

  hej
  mitt sminkskåp ekar tomt då jag rensat ut gammalt
  så är akut behov av nått nytt så detta vore min dröm
  att bunkra upp med för mig ett helt nytt märke
  kanske blir det en favorit
  hoppas på tur

 26. Sofia Eriksson

  Min kära mor skulle bli otroligt glad över detta då hon precis har gått på en sminkkurs och fått otroligt mycket inspiration till att skapa olika looker!
  God jul!

 27. Lisette Johansson

  har inte råd att köpa mig nytt smink, så har bara massa gammalt som jag har haft i flera år, som egentligen borde slängas!

 28. Anna

  Att få ge denna fina julklapp till min underbara tonårsdotter vore fantastiskt kul.
  Hon pluggar hårt, jobbar på Erikshjälpen, är snäll mot alla och har muntrat upp
  mig genom skilsmässa och strul.
  Jag tror att Tomten tycker att just hon borde få en extra, riktigt lyxig, klapp denna jul.

  gillar och delar

 29. Ulrika Andersson

  Vilken vinst och julklapp, en komplett look med massor av härliga färger. Jag hade gärna uppdaterat necessären som mest går i grått för tillfället. Så härligt med ett helt set matchande färger. Lär ju inte hitta något liknande under granen i år, min familj har inte riktigt koll 😉

  Passar på att tacka för en spännande julkalender, med mycket bra information om massor av produkter. God Jul!

  Gillar på Facebook och instagram (ulvali66)

 30. Camilla Hansson

  Oj vilken fullproppad lucka, kanon som avslutning.

  Det här får dig garanterat att stråla
  Inget annat får mig som detta att vråla,
  Kan knappast bättre vara,
  Tack du snälla rara.

  Ha en riktigt underbar jul ?

 31. Cassandra

  Jag är verkligen i behov av nytt smink då jag insett att det mesta utav mitt smink faktiskt har gått ut ur datum, och det känns inte jätte fräscht att sminka sig med gammalt smink. Så lite nytt skulle sitta fint!

 32. Min fina mamma har oturen att vara sjuk på självaste Julafton och kan inte följa med på vårt julfirande. Därför skulle jag vilja ge henne detta i en försenad julklapp då jag vet att hon älskar smink och alla sorters skönhetsprodukter!

 33. Malin

  Jag har aldrig provat det här märket, och skulle behöva byta ut mycket av mitt smink då mycket är gammalt. Just att byta ut det känns viktigt för mig nu när jag väntar mitt första barn för det som man kladdar på huden tas ju upp av kroppen. Jag gillar på facebook

 34. Joakim

  Julafton handlar för mig om kärlek och omtanke. Att visa sin uppskattning och umgås med sin fina familj!

  Jag hoppas därför få vinna detta set med skönhetsprodukter till min sköna fru! Hon betyder allt för mig och har hjälp mig så mycket i livet, när jag nådde min botten. Hon är värd all uppskattning hon kan få!

  God jul! Sprid nu lite extra kärlek! Det kommer iallafall jag göra!

  /Joakim

 35. Sara

  Har läst så mycket fint om makiash så skulle bli väldigt glad av att vinna så jag kan skämma bort mig och vara kreativ med dessa fina produkter. Följer och gillar! God jul 🙂

 36. Sabina S

  Detta skulle ge en fantastisk avslutning på ett år som inte varit det bästa. Denna vinst skulle innebära otrolig lycka!

 37. Ida

  Det nya året kommer att inledas med nya utmaningar och dessa vill jag möta med pigga ögon och stort självförtroende. Ett fantastiskt kit från Makiash kan hjälpa mig med just det.

 38. Tina Carlström

  Oj en sån lyxig julklapp, den skulle vara en dröm för mig. Jag har väldigt lite smink och än värre gammalt smink. Behöver fräscha upp min sminkväska, med både nya färger och smink som inte är gammalt. Jag skulle bli så glad att få testa ett nytt märke för mig. Annars blir det att man köper samma vanliga smink som man alltid gjort.

 39. David Thorlund

  Min tjej som är så fin och söt,
  tycker att jag är en riktig nöt.
  Allt hon fick var strumpor och choklad,
  och det gjorde henne inte alls så glad.
  Hon hoppades tydligen på smink och sånt där,
  som jag typ inte vet vad det är.
  Detta hade nog gjort henne riktigt nöjd,
  och jag kan be om ursäkt med nacken böjd.

 40. Hannah

  Oj vilken bra vinst. Jag tycker att det verkar så kul med smink, men har kanske inte lärt mig alla trick ännu så känner mig lite dålig inom området. Men med ett sånt här kit skulle jag få mycket att öva med, och kanske bli ett riktigt proffs ?

  Följer på insta (haen84) och FB (Hannah Engström)

  God jul!

 41. Claudia Kerttu

  Tack för en underbart rolig, spännande och frestande..julkalender, detta år har varit ekonomiskt tufft men nu är det nytt år, och jag äntligen mot bättre hälsa går! jag följer dig på insta och fb.

 42. Amanda L

  Jag skulle vilja vinna dagens lucka eftersom mitt smink är gammalt. Och gammalt smink är ohälsosamt. Känner jag mig själv rätt kommer jag inte köpa nytt smink föränn mitt smink är slut. Använder allt trots att sista datumet har gått ut. Så jag antar att det vore en räddning för min hy att få nytt smink istället.

  God jul!

  Följer på Facebook och instagram (heter Amanda Linnarsson och _secondlifereplay där)

 43. Camilla Sandmark

  Hej!
  Jag har så otroligt dåligt med sminkprodukter. Använder oftast bara mascara och lite läppglans men saknar de där produkterna som gör makeupen komplett när man vill visa sitt bästa jag. Vore härligt att få vinna och att det är ett svenskt märke är ju spännande.

 44. Tova

  Jag är en av dem som sitter ensam under julen, När det finns en massa tävlingar att göra får mina dagar en mening att tävla istället för julförberedelser. Blir det några klappar får jag dem av tävlingstomten. Vinner jag inget har jag ändå fått tiden att gå och glädjen att hoppats under tiden

 45. Eva Sjöström

  Åh vilken läcker make up!
  Jag skulle vilja vinna för att jag skulle behöva piggas upp. Bl.a. Har jag varit sjuk & haft det kämpigt på jobbet.
  Hur lycklig jag skulle bli att vinna allt detta
  God jul

 46. Christina Frisberg

  Oj vilka härliga grejer sånt som är åtråvärt för de flesta tjejer, det gör en snygg och otroligt bildskön därför ber jag nu en stilla bön att tomten ska hitta hem till mig trotts att han inga renar kan dra honom hit då de behöver ju snön.
  God Jul !???

 47. Maja

  Skulle vilja vinna för att jag älskar smink, & åååh vad fint det här var! Har inte så fint smink, men det här verkar sjukt bra och det skulle bli intressant att testa. Perfekta julklappen helt enkelt!

 48. Ida Erlandsson

  Jag skulle bli så glad för detta kit för jag tror jag skulle få ny inspiration för vårens sminkningar.

 49. Erik R

  Det är nu eller aldrig som gäller! Skulle vilja vinna detta kit till min bästa kompis som har haft en tuff julafton med en massa tårar och ensamhet. Att få vinna skulle kunna ge henne något från denna jul som är värd att minnas. Är helt värdelös på att beskriva och uttrycka mig varför jag ska vinna men känner bara att jag måste försöka för jag tycker om min vän så mycket. Håller tummarna för att denna motivering sticker ut och berör.

 50. Johanna VL

  Jag har inte haft någon inkomst sedan septemeber och därför inte kunnat unna mig någonting. Imorgon fyller jag år och det brukar glömmad bort i julstöket så det vore en underbar födelsedagspresent åt mig själv 🙂

 51. Åh, vilket lyxigt kit som jag hoppas blir mitt, för till nyår blir det galej och jag drömmer då om att få vara en extra snygg tjej, med nya ögonskuggor som gnistrar och glimmar mina ögon så fint tindrar, läckra färger som får mina läppar att le de skulle bli succé! 🙂

  Gillar på Facebook och delar tävlingen där som Malin Gustafsson

  Följer på Instagram som frozenvanilla_

  God jul! 🙂

 52. Linnea

  Vilken härlig tävling. Jag skulle vilja vinna det här smink-kittet till min mamma. Skulle vara roligt att överraska henne med en så här fin present.
  God Jul!

  Följer på facebook och instagram

 53. Julianna Fredriksson

  Starstruck – himlavalv, jag vill glittra som en stjärna, att inleda nästa almanacksår och göra sig så fin som det bara går är ju superenkelt . Jag vill att glammiga Makiash mig skall pryda. För detta smink tilltalar mig helt enkelt och är som gjord att fira nyår i.

  Följer på Instagram med namn
  julianna71

  Gilllar och följer på Facebook
  med namn Julianna Fredriksson

  Mvh Julianna

 54. Madelene.A

  Jag älskar smink och att testa nytt smink och nya färger. Och jag behöver uppdatera min sminkväska med nytt härligt smink. Jag har varit extra snäll i år och hoppas att tomten är snäll mot mig nu. GOD JUL & GOTT NYTT ÅR! Gillar & delar på fb/Madelene Abrahamsson. Följer på Instagram/madde_cancersurvivor.

 55. Birgitta

  Hejsan!

  Med detta fina smink blir man så fin, utan att man får lida pin.
  Produkterna är ju superfina, som jag hoppas få bli mina.
  Då ska min kära dotter få dom av mig, skulle inte det var okej så sig.
  Livet har varit så svårt, nu när hon med sjukdom kämpat så hårt.
  Så nu håller jag tumme och tå, att den fina vinsten mig ska nå
  så hon den av mig kan få. Gillar/delar på FB https://www.facebook.com/birgitta.abrahamsson.9
  Kram och God Jul!

 56. Frida Bergner

  Nya skönhetsprodukter är något jag behöver,
  men som arbetslös blir det inte många kronor över.
  Så när ersättningen inte räcker till för behövlig shoping,
  ja, då kan man tävla och ha en förhoppning,
  att jag detta skönhetskit får.

  Följer, gillar o delar på fb
  Följer på insta: fridabergner

 57. liselotte

  Jag vill vinna för jag behöver verkligen nytt smink, och nya sorter, kör bara på det gamla vanliga hela tiden.

 58. Hannah

  Om jag vinna och det hoppas jag på,
  så skulle jag va fint när jag på dejt ut o gå,
  att rymma på å är ganska så lätt,
  men utan fin smycke så ser man så vit o inte kavat!
  God jul i stugan!

 59. Ringvor Andersson

  Jag skulle ge sminksetet till min dotter som bestulits på allt sitt smink
  när hon tävlade i bikinifitness nyligen, så ledsamt för henna.

 60. Violino

  Ännu en fantastisk vinst i den jättefina kalendern, tack för att vi fått vara med!
  Skulle bli jätteglad om jag vinner idag! I min necessär har alla makeup-produkterna nått bäst-före-datum för länge sedan. Det skulle vara så kul att få kasta allt det gamla och fylla sminkväskan med nya, fräscha och fina makeup-produkter!

  Min naturliga skönhet får en liten kick,
  av detta kvinnliga trick!
  Vacker är jag väl kanske redan idag,
  oemotståndlig blir jag nu i ett slag!

  Önskar en riktigt God Jul och Gott Nytt År!

 61. Sara Källström

  Detta märke är för mig helt nytt! Vore kul att testa på! Alla saker kommer komma till användning av mig eller mina tonårstöser som jag gärna delar med mig till! Nu håller jag tummarna och hoppas sista dagen!
  God Jul!
  Gillar & delar på fb!
  Följer på instagram. Obosara82

 62. Charlotte Therese Björnström

  Jag känner mig extra värd att vinna då denna jul ”firas” ensam med Mr Flunsa som kom på ytterst ovälkommet besök, med 40 graders feber, inga andra julklappar hade han med sig. Vi tog en tur till tvättstugan idag trots feberdimman, för att tvätta alla frossdränkta lakan från de senaste nätterna så jag har några att byta med igen de följande nätterna. Det var inte riktigt så här jag hade tänkt mig julen. Hoppas att en vinst kommer att göra den mycket bättre!

  Gillar på FB!

 63. MariaM

  Ett nytt märke för mig och ett fantastiskt välfyllt paket. Hoppas att få fylla på i mitt sminklager, för det gapar tom efter en utrensning där allt gammalt och dåligt slängdes!
  Gillar på fb, Maria Mattson.

 64. Lisa

  Min motivering – jag har aldrig vunnit smink – inte ens en kajalpenna och vilken dröm det skulle
  vara om jag plötsligt skulle vinna mer än en kajalpenna !
  Det tycks dock vara en utopi, men drömma får man och tänk om drömmen äntligen blev sann
  och att man äntligen i Beyond Beautys fina kalender vann 🙂

 65. Carina

  God jul!
  Är så tråkig och sminkar mig på samma sätt varje dag. Om jag vann detta skulle det vara kul att testa nya färgkombinationer. Har inte heller testat detta märke så det vore kul!

 66. Jag älskar deras löspuder så jag är ett stort fan!

  Varför just jag? Well, jag har väl kanske hamnat i min standardfälla gällande smink. Ser i princip likadan ut varje dag men det vore ett bra mycket roligare 2017 om jag klev ut ur min comfortzone med MER färg och framförallt vågade testa något nytt! Ut med det gamla och in med det nya 🙂

 67. A M

  Jantelag, släng dig i väggen är du snäll!
  För detta inlägg kan jag komma att få skäll!
  För i Sverige passar det sig inte att säga att man är bra,
  men det har jag bestämt mig för att strunta i, ja!
  Jag är mamma och väldans bra, så det så!
  Jag leker, stöttar, uppfostrar och håller på!
  Förtjänar inte det att firas lite extra ibland, så säg?
  Som med lyxigt smink, från beyond beauty till mig?

 68. Elin L

  Hej!

  Vilken ofantlig lycka
  att mig själv få smycka
  med all denna smink
  som får plats i min hink

  God Jul och Gott Nytt År!

 69. Sandra

  Jag är en tjej som inte riktigt lärt mig det där med en snygg sminkning än, men för att kunna träna behövs ett bra baskit som tyvärr kostar rätt mycket att införskaffa. Därför blir det aldrig av att jag lär mig, så därför skulle detta kit vara en perfekt start för att lära mig få till snygg sminkning 🙂

 70. Corina M Cadbrand

  Drömmen för en sminkälskare som tyvärr inte riktigt har råd att leva ut sina ”sminkdrömmar”. Vad roligt jag hade kunnat ha med en sån härlig vinst 🙂

 71. Frida W

  Det här är världens finaste smink-kit,
  och det är helt otroligt att det KAN bli mitt!
  Att få sminka mig med Makiash vore underbart,
  och det hade gett året ett fantastisk start.
  Jag vill att 2017 ska bli ett snygg-år,
  och detta paket räcker nog ända till nästa vår…

  (Följer på Instagram och gillar på Facebook! 🙂 God jul!)

 72. Wow, vilket fantastiskt pris och vad otroligt lyxigt det vore att få unna sig allt detta. Som ensamstående mamma är det sällan jag unnar mig det där lilla extra, och lite nytt smink inför 2017 hade verkligen inte suttit fel. Rensade nämligen ur sminkväskan nyligen och det blev inte alls mycket kvar då mycket var gammalt, slitet och förstört.

  Gillar din sida på FB (Sanna Kaakinen), där jag givetvis delat tävlingen offentligt. Följer även dig på Instagram (Mammasvardag).

  Kram Sanna

 73. Eva Olsson

  Det är roligt att ge julklappar men det är roligt att få också.
  Det vore helt fantastiskt att vinna denna julklapp.
  Att få så mycket smink som kan inspirera mig ?
  God Jul ?

 74. För att vara riktigt ärlig: Jag har stressat skiten av mig, jobbat som ett litet arsle de senaste veckorna. Handlat klappar, slagit in dom, åkt fram o tillbaka till ullared gånger två, jag har gjort julmat ända in i det sista, kokat julgodis flera gånger om och verkligen gjort allt. Nu är julafton över. Och även om man tycker om att ge (det är det roligaste) så är det alltid kul att liksom få nånting tillbaka om man får verka lite girig… Men ja, du förstår nog känslan. Visst, jag fick ju julklappar av mina föräldrar och min syster, det fick jag, så jag vart inte helt utan. Men gubben min vet att jag gillar makeup, egenlyx och annat

  Tänk nu om jag kunde vinna detta paket för att unna mig själv nåt kul <3

 75. Elin Mohlin

  Innan man och barn var jag moderiktig och chic
  Och till skönhetsprodukter en stor del av lönen gick
  Men plötsligt var jag 40 + och stressad småbarnsmor,
  Pengarna går numera till vinteroveraller och vattentäta skor
  Mitt stökiga badrumsskåp liknar mest ett apotek,
  Inte undra på spegelbilden är glåmig, trött och blek
  Så Beyond Beauty min stora skönhetsinspiratör,
  Jag längtar efter din superlyxiga vinst så jag tror jag dör.
  Jag hoppas så att jag 2017 får börja,
  att sminka mitt ansikte och med lyxiga produkter få smörja
  Och då skulle jag veta helt for sure,
  Att framför mig ligger det allra bästa år

  Gillar på facebook

 76. Lisa andersson

  Hej! Jag skulle vilja vinna detta fina sminket till tjejen jag hjälper. Hon har en cp-skada från födseln och har inga funktioner i kroppen hon kan styra över, därför jobbar jag hos henne som assistent. Hon är fantastisk, trots att hennes kropp inte hänger med är hon otroligt glad, snäll och modeintresserad. Hon älskar smink, hudprodukter och fina accessoarer. För henne är det viktigt och roligt med det yttre, det ger henne en känsla av att vara som alla andra. Hon fyller år nu i början av året och jag tror hon skulle bli själaglad om hon fick det här! ? Kram

 77. Christina Malmgren

  Hoppas Du haft en God Julafton

  Tror Jag gjort allt det jag skulle för att få extrapoäng…

  Jag är min egen Jultomte i år , en klapp som denna vill jag inte missa , den skulle ge färg och glädje i mitt liv . Har inte sminkat mig på ett tag så jag är i behov av det mesta och gärna det bästa. Trillade så nu ett fult är över mitt högra öga lyser rött inte vidare sött!

 78. Una

  Hejsan världens finaste du! Hoppas du har haft en bra julafton. Jag skulle jätte gärna vilja ha det!!! Det ser så fint ut och eftersom jag går i skolan och inte har så mycket pengar för jag jobbar inte så blir det svårt för mig att köpa nytt smink osv❤️

 79. Tatiana

  Snart har det blivit dags att återgå till jobbet efter lång föräldraledighet. Helt plötsligt så ska mjukisbyxorna och det sminkfria ansiktet bytas mot genomtänkta professionella outfits och läpparna ska få glans och kinderna färg. Vilken dröm det vore att starta på topp med dessa lyxprodukter och få känna sig glamourös från dag ett!

 80. Maja

  Hejsan fina du❤️
  Läst din blogg länge och den är så bra!!
  Har lagt upp din tävling på instagram och har taggat dig i inlägget.
  Jag vill verkligen vinna denna tävling för jag får inte köpa smink från mina föräldrar. Dom tycker det är dyrt och onödigt men vad gör man när det är ens passion? Hade jag vunnit så hade jag passat in bland dom andra tjejerna i skolan och inte känt mig utanför när dem pratar om smink?❤️
  God jul och gott nytt år fina du❤️

 81. Mila

  Hej fina du! Har delat din tävling på instagram och taggat dig i inlägget . Du är verkligen en inspiration för mig så skulle vara sjukt kul och vinna detta smink från dig men även väldigt användbart eftersom jag verkligen skulle behöva lite smink 🙂

 82. Caroline W

  Igår kväll skulle jag lägga fram julklapparna under vår gran. Döm om min förvåning när jag upptäckte att en fattades… Det innehöll en ögonskuggspalett och mascara till äldsta dottern. Har letat som en tok i hela huset men paketet är spårlöst borta ?. Hoppas nu på en vinst som jag kan ge dottern, det skulle göra henne glad ?!

  Tack för en jättefin kalender ❤️!

 83. Annso

  Åh vilken dröm! Jag som jobbar hela julen. Idag 7-21 och imorgon 7-17 och även hela nyår och sliter som ett djur önskar få lite uppskattning i form av nytt smink. Har inte firat jul alls utan jobbat o nu sova och upp imorgon igen.. Ensammaste julen någonsin men ibland måste man helt enkelt jobba sig igenom julen också. Sånt är livet.

  Följer på instagram och Facebook

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.