128 Comments

 1. Emelie Wandel

  Jag hade gärna lyxat till det med nya hårprodukter. Jag har långt och väldigt tjockt hår. Det går åt en del schampoo här hemma 😉

 2. Marike Wikström

  Mitt hår är tjockt, rött och frissigt. Inte så kul när man är 50+. Är ju rädd att skrämma barnen på byn!

 3. Tess

  Är det nån som har frissigt hår så är det jag. Allteftersom dagen går så blir håret bara större och större tills det nästan når full afro om jag inte har jättemycket produkter i:) så believe me, jag behöver det här

  gillar och följer på alla sätt som går

 4. Lotta

  Jag har länge letat efter ett bra schampo och balsam för frissigt hår men tyvärr inte lyckats.
  Så nu hoppas jag på tur.

 5. Tatiana

  Efter att fött och ammat mitt tredje barn så har hormonerna påverkat håret till det sämre. Vore härligt att få boosta det med Davines Love <3

 6. Linn

  Min mamma och jag har samma hårtyp, och eftersom det alltid är hon som får dela sina bättre produkter med mig (som är en fattig student), så hade det varit en oslagbar julklapp att för en gångs skull få dela med mig av lyxiga härliga produkter med henne!

 7. Moa

  Gillar och följer dig på fb och instagram.

  Jag vill vinna detta till mig själv. Har extremt tjockt hår och jättetunna hårstrån vilket resulterar i tovor och statiskt hår konstant.
  Dessutom är det dyrt att underhålla mitt svall, så detta skulle ej sitta fel i plånboken heller. Plus att förpackningarn var väldigt annorlunda och snygga!

 8. Malin Svensk Björck

  Med detta min mamma slipper se ut som ett troll
  Hon istället på håret får total koll
  Kanske hon även hittar en man
  Om jag detta lilla kit vann
  Om hon vacker sig känna få
  Hon nog ut och dejta våga gå

  Följer på instagram, hostdagjamningen
  Gillat och delat på Facebook, Malin Svensk Björck
  Ha en fin lördag!

 9. Anna Lundqvist

  Torrt, sprött hår som ett troll
  Mitt hår är ostyrigt och utan kontroll
  Med Produkter från devine skulle håret få glans
  Ja hela kalufsen skulle bli mjuk och komma i balans

 10. Anneli P

  Mitt hår är torrt och det blir värre i vinterkylan så återfuktande Love skulle vara fantastiskt trevligt att få.

 11. Annika Andersson

  Mitt hår är alltid ett problem vintertid med kyla, fukt, blåst. Testar gärna en ny produkt som kanske kan hjälpa mig att få ordning på det.

 12. Johanna björk

  Wow. vore underbart att få chans att testa en riktigt bra produkt som passar för mitt hår. För tillfället försöker jag undvika att tvätta håret då det bara blir katastrof utav det.

 13. Angelica

  Jag vill vinna för att mitt hår är så frissigt att det mer och mer liknar en enbuskes barr än ett hår 🙁

 14. Sofie Andersson

  Jag och mina tonårsdöttrar vill ha det snyggaste håren i byn. Trötta på vinterdött och stripigt och livlösa strån.

 15. mitt hår känns så torrt och elektriskt, så skulle behöva en riktigt bra kur med bra schampo och balsam.
  Följer på instagram 3mmapersson heter jag där och gillat på facebook (Emma Persson). =)

 16. Tuva Hjorthall

  Hej! Jag har typ frissigaste hår, men jag hoppas det blir ändring nästa år! 2017 kommer bli den tid då det återuppstår, om det nu går. Som sagt, ens hår påverkar ju hur man mår, därför hoppas jag att jag dessa produkter får. De verkar så bra! Precis vad jag vill ha.. Synd bara de inte är mina, eftersom de är så himla fina!

 17. Sabbi Corneteg

  Det frestar med lite love till mina spretiga testar. Kanske kan de få lite love, tender and care om jag vinner det här.

 18. Åh, perfekt till mig och mitt hår! Jag har ärvt min mammas struktur på håret, dvs VÄLDIGT risigt och spretigt åt alla håll och kanter. Har länge försökt hitta bra produkter som motverkar frissigt hår!

 19. Fanny

  Jag har långt, tjockt hår som alltid kräver lite extra vård men efter en graviditet och förlossning är det verkligen i behov av extra omtanke. Skulle vara så fantastiskt att få prova detta och kanske få lite ordning på det där barret!

 20. Samdra

  Jag vill gärna vinna! Jag är förskollärare och tar av och på mig mössor, halsduk mm och håret blir alltid så frissigt och elektriskt under en arbetsdag. Tycker jag har testat mycket men inte Davines.

  Följer dig på instagram!

 21. Elin L

  Hej!

  Frissigt hår är verkligen det värsta jag vet
  därför önskar jag detta skonsamma ”klet”
  Davine och Love är vad jag vill ha
  därför att för mig är dom så bra

  God Jul!

 22. Maria

  Mitt hår mår inte bra för det är blekt och färgat rött, skulle vilja vinna så att det kan få må bra hoppas hoppas vill inte att det ska se så slitet ut, följer på instagram /mariamonroees

 23. Mitt hår har en egen vilja som inte överensstämmer med min… Det är lockigt och all over the place. Vill absolut vinna detta för att kunna tämja eländet och faktiskt visa att jag i grund och botten har ett rätt vackert hår!

 24. Jag vill vinna därför att jag heeeela året har letat efter hårvårdsprodukter som passar mitt hår. Har fortfarande inte hittat något. Help me!

  Följer på instagram (_secondlifereplay)
  Gillar på facebook (Amanda Linnarsson)

 25. liselotte

  Jag vill vinna för jag behöver schampo och balsam, och detta är ju riktigt bra produkter så det är verkligen något jag behöver

 26. Josefin

  Med ett hår när man vaknar som ser ut som ett fågelbo ofta,
  är det svårt att låta plattången få softa.
  Detta har resulterat i väldigt slitet hår,
  jag har provat olika schampoon o balsam men inget går!
  Det är svårt som student att unna sig en dyrare sort,
  så därför hade det varit kul att vinna något som kan ta det frissiga bort! 🙂

 27. Jag är nu i fasen av att tappa håret efter graviditeten, det har varit långt och fint men nu börjar det bli frissigt och trött igen. Hr länge velat testa Davines då jag hört att det kan göra mirakel. Och kan dessa produkter göra det blir jag en väldigt happy mama!

  Gillar på facebook 🙂

 28. Ellen

  Mitt hår är oerhört frissigt och torrt såhär på vintern, så detta kit skulle passa mig utmärkt. Vore desutom jätteroligt att få testa nya hårprodukter då jag alltid använder ungefär samma.

 29. Davines produkter är helt underbara. Har tappat massor av hår pga mediciner så jag håller på att hitta ett sätt för att få håret att se enhetligt ut igen. Klippte mig kort, men det spretar massor fortfarande då håret går av. Så vore toppen att testa om dessa kan göra skillnad

 30. Anna-Märta Stålnäve

  Snacka om passande lucka! Köpte för någon vecka sedan nytt schampo då mitt var slut och tänkte lyxa till det med ett frisörmärke så blev rekommenderad ett från märket Eleven som hette moisture eller liknande då jag har just torrt och frissigt hår med lockar. Herregud vilket bottennapp! Mitt hår blir som svinto efter varje tvätt och det var längesedan mitt hår var så risigt men snålisen i mig vägrar köpa nytt förrän det är slut. Så låt mig vinna så jag med gott samvete kan kasta/ge bort katastrofen till schampo jag har innan jag får dreads!

 31. Jim Olsen

  Hej!
  Mina båda döttrar använder den här typen av produkter så de går åt som smör i solen (även nu på vintern). Så jag vill ge detta till dem…

 32. Julia Mattson

  Hade varit perfekt för mig då håret lätt blir trist & tråkigt nu på vintern, jag har dessutom både tjockt & långt hår så går ju åt en del schampo & balsam så hade verkligen behövt lite extra. Sen är de väl alltid kul att prova nya produkter & kanske hitta nån ny favorit!

 33. Julianna Fredriksson

  Denna vinst borde göra underverk för mitt slitna hår
  för nu så ligger tuffa vintern på lur
  och då blir det kallt och blött ute.
  Inne är det varmt och torrt och då blir
  ofta håret frissigt och det är ingen större
  hitt. Därför hoppas och önskar jag att
  få vinna denna underbara vinst.

  Gillar och delar tävlingen på Facebook

  Mvh Julianna Fredriksson
  julianna@bredband2.com

 34. Annvie karlegrund

  Efter en tid med sjukdom har håret tagit skada, men nu börjar det äntligen att blomma ut igen, så behöver bästa hjälpen för att få detta barr till att bli ganska ballt!

 35. Jerker

  Jag testar vad som helst som kan funka på ett hår som inte vet om det ska vara fett eller torrt så här års…

 36. Emelie B

  Finns inge bättre än att ta hand om sig själv, för det är man alltid värd! Jag älskar att ha hemma spaer med mamma, där vi har ansiktsmask, tänder ljus och badar bubbelbad. Därför hade detta kit vart en toppen klapp till oss båda! Kram

 37. Sara

  Följer 🙂
  Motivering: Jag har långt hår som jag är noga att ta hand om så jag letar alltid efter de perfekta hårvårdsprodukterna. Davine är en ny bekantskap!

 38. Maria Vastesson

  Vilka roliga saker man hos dig kan vinna, saker man inte visste fanns men som låter så bra.. Jag kan inte mer än hoppas att vinsten blir min. Jag har ingen snyfthistoria att dra utan lever ett liv som många andra. Gift med jobb och barn. Tycker själv att håret är trist och älskar att vinna saker..

 39. Malin Kinberg

  Vore perfekt till mitt frissiga hår, i nuläget går det nästan att ta fel på det och skatboet i äppelträdet.

 40. Katarina

  Skulle verkligen behöva lite kärlek till mitt hår, som börjar bli långt (och därmed vansinnigt ostyrigt) för första gången på 100 år ca.

 41. Frida gyllenqvist

  Fick höra talas om denna produkt, skulle verkligen vilja testa den i mitt frissiga och torra hår.
  Kanske den kan liva upp mitt tråkiga ”vinterhår”?

 42. Sara

  Å, så fina. Har alltid velat prova davines men tyvärr varit för dyrt. Älskar att ta hand om mitt hår & det skulle verkligen behöva lite omtanke & fukt

 43. Jag skulle gärna vinna detta för att unna mig själv annat än butiksschampo som det oftast blir. Att få lite lyxig hårvård skulle nog göra vem som helst glad!
  Följer på insta (drommenom11barn) och gillar på fb (Annika Nilsson Pettersson)

 44. Amanda

  Mitt hår är supertorrt nu under vintern! Hoppas verkligen på vinst och att detta kan hjälpa håret lite! 😀

 45. Sara

  Åh jag har testat dessa för några år sedan och tyckte de var toppen för mitt självfall! Fast färgen ser annorlunda ut, så de kanske ändrat dem, men då blir jag ju bara ännu mer nyfiken! Tyvärr är de i lite dyraste laget för mig, så därför hade jag blivit jättejätteglad om jag vann dem!

 46. Astrid

  Det finns två sorters människor i denna värld: de som gillar att prova någonting nytt/ de som inte gillar att prova någonting nytt. Jag tillhör de förstnämnda. Det har blivit lite utav en hobby för mig.

 47. Jessica Eliasson

  Låter precis som svaret på mina böner.
  Har ett typiskt nordiskt hår.
  Blont, tunt, frissigt, flygit, trött.
  Hjälp!

 48. Carina Axdorff

  Perfekt julklapp till min dotter. Hon har fina hårstrån som trasslar ihop sig och blir torra. Ännu värre blir det under mössässongen. Gillar att det är ett för miljön skonsamt märke.

 49. Therese Kunnas Franzen

  Jag har väldigt frissigt hår, jobbar i ett växthus och reptilbutik så skiftar mycket mellan varmt och kallt och även väldigt hög luftfuktighet som sabbar mitt hår totalt så jag duschar varje kväll men skulle behöva en extra boost.

 50. Jag följer och gillar och jag vill vinna för att jag har en sjukdom som heter alopecia, som innebär att allt mitt hår ramlar av lite då och då (varannat år ungefär). Så när jag väl har hår vill jag gärna ta väldigt god hand om det!! 😀 😀

 51. Maria J

  Letar efter mycket sökande fortfarande efter ett holy grail schampo och balsam som kan tämja mitt frissiga hår. Har aldrig provat Davines, så kanske är dessa det mirakel jag väntat på? 🙂

 52. Mia Alm

  Denna hårvårdsduo skulle vara perfekt till vår årliga julklappslek. Vilken snackis det skulle bli och tänk vad alla skulle kriga för att vinna denna välbehövliga hårvårdsduo!!!

 53. Ronja

  Detta skulle kunna vara räddningen på mitt supertorra, frissiga hår. Skulle verkligen behöva en sådan här kur istället för vanligt schampoo och balsam..

 54. Marie

  Vet hur fantastiskt bra davines är! Gillar ert tänk och allt ni gör för miljön. Önskar mig bara era produkter i julklapp!

 55. Malin

  Jag vill vinna för nu under graviditeten med mitt första barn så har jag inte vågat gå till frisören för att slinga mitt hår som jag vanligtvis gör, då läkare inte kan garantera att det inte är skadligt för barnet. Så mitt hår är ett enda stort virrvarr med utväxt, friss och torrt, allt samtidigt såklart! Så när jag läser om dessa produkter och att de innehåller bra vitaminer för håret så låter det ju verkligen som något mitt hår skulle bli överlyckligt över! Jag gillar på facebook 🙂

 56. Belinda Fihn

  Gillar och följer!

  Till våren kommer det en mig i miniformat, då lär bajsblöjor och smutstvätt bli vardagsmat. Att få barn är ju sann lycka, men det lär bli synd om huden kan jag tycka. Med detta kit skulle huden må gott, och mammalivet skulle verkligen bli flott!

 57. Camilla Sandmark

  Oj, så spännande de ser ut. Har aldrig hört talas om det här märket som jag tror skulle vara toppen för mitt hår. Skulle vara kul att få testa och ja, det är en lite annorlunda förpackning av balsam. Gillar på fb och har delat inlägget där.

 58. Jensan

  Detta året har mitt hår gått från långt till jättelångt. Frissan ska snart besökas och efter det vill jag fortsätta ge love till mitt hår. Dessa produkter har jag aldrig hört talas om! Vore kul att testa och så blev jag förtjust i förpackningarna!

 59. Andrea f Cronhielm

  Har numera frissigt, matt hår som lätt går av så det behöver all näring det kan få.

  Följer dig! (Deeandriia & Andrea Effse).

 60. Elin

  Detta hade varit riktigt lyxigt att få hem, som en julklapp till en själv. Återfukantande och bra shampoo är absolut ett måste så hoppas på vinst på dessa fina produkter

 61. Mia Korch

  Mitt hår har blivit så torrt och frissigt efter min graviditet. Bra hårprodukter hade vart till stor hjälp så jag vågar ha utsläppt hår i vinter.

  Följer på instagram som Miasdag

 62. Hanna

  Jag skulle vilja vinna för att jag älskar davines men ej har testat denna serien. Jag har tjockt och bångstyrigt hår och är alltid ute efter något som kan tämja det!

 63. MariaM

  Ett så trassligt och livlöst hår som mitt har blivit, behöver verkligen en god hjälp för att bli sitt rätta jag igen!
  Gillar, följer och delar på fb, Maria Mattson.

 64. Jag har aldrig riktigt hittat ett bra schampo och balsam som passar mitt frissiga hår så hoppas verkligen på att vinna detta, låter ju hur bra som helst!

 65. Anna

  Jag har ofta frissigt hår, så denna vinst vill jag gärna ha.
  Att få riktigt snyggt hår till nyår vore ju riktigt bra!

 66. Lisette johansson

  Hade velat prova några nya produkter då jag inte hittat något som passar mitt hår, har så tunt & fint hår som det kallas, så kan knappt ha det nersläppt för jag får inte till det med dom produkterna jag har nu!

 67. Jane Larsson

  Hade varit suveränt att prova detta!
  Ska gifta mig till våren och har en dröm om friskt och fint hår tills dess.
  Men i denna vinterkylan blir det allt annat än fint!
  Frissigt och torrt och riktigt trist..

 68. David Thorlund

  Att överraska min älskling hade varit kul,
  så hon kan känna sig extra vacker till jul.
  Då kanske de dåliga hårdagarna är till ända,
  något hon aldrig trott kan hända!

 69. Tilda Bengtsson

  Följer och gillar dig på Facebook (Tilda Bengtsson) och på Instagram (whatews)
  Jag hade velat vinna detta för att ge till min sambos syster som hela tiden klagar över frissigt hår som flyger överallt hela tiden. Det hade passat henne perfekt!

 70. Kattis S

  Jag har frissigt hår, mitt hår ser ut som änglahår, det låter kanske fint, men jag gillar det inte.
  Skulle vara underbart att få slätt fint hår med detta kit.

 71. Sofie Altuntas

  Jag är helt säker på att dess produkter kommer att göra underverk med mitt vintertrötta hår. Det skulle bli en mycket
  uppskattad julklapp. Hoppas.

  Gillar på FB – Sofie Altuntas
  Följer på IG – sofie_altuntas

 72. julia

  Med hjälp av davines kan jag bli en vackrare kvinna
  Tänk om jag detta fantastiska pris kunde vinna.
  Lite nya produkter skulle göra min dag
  Det vore väl välbehövligt tycker jag.
  Så nu håller jag tummarna, för jag har turen på min sida Och hoppas att omgivningen kring mitt tråkiga utseende ska slippa lida

 73. Jaaa! Mitt absoluta favoritschampoo- och balsam, har provat flera andra märken genom åren när ekonomin trytit, men går ALLTID tillbaka till Davines Love, det är det enda som mitt stora, torra, frissiga hår tolererar. Igår spenderade jag 2600 kronor på att klippa och ljusa upp håret, det är nu min stora stolhet och jag behöver fylla på mitt förråd med produkter som håller på att sina (jag hittade det här inlägget när jag googlade runt efter inköpsställen…). Jag skulle bli ÖVERLYCKLIG om jag kunde vinna det här, mitt hår behöver det om det ska hålla sig friskt och min dröm om att bli blondin till sommaren ska kunna gå i uppfyllelse. Kram!

 74. Leeloo

  Detta är första gången jag hört talas om dessa produkter, dom verkar riktigt bra. Jag har försökt att använda mer naturliga produkter i mitt hår så detta hade vart perfekt.

 75. Sofia Eriksson

  Mitt nyklippta och extremt tunna hår behöver all kärlek det kan få för att hålla sig fint länge!

 76. Jag har faktiskt aldrig brytt mig om mitt hår de senaste åren. Har kört billigt schampo och balsam och ingen inpackning eller andra finesser. På en pressträff härom månaden fick jag för första gången testa ett riktigt bra schampo. Jag insåg skillnaden och nu vill jag bara ha bra schampon och hårvård. Det här kittet skulle passa mitt hår perfekt och skapa ett friskt snyggt hår som skiner och glänser av liv!

 77. Jenny Alexandersson

  Mitt hår är ständigt fett, har provat att vänta ett tag med att tvätta håret och jag har bytt produkter så jäkla många gånger. Skulle få vara roligt att testa detta och se om det funkar på mitt hår.

  Gillar din sida på fb – Jenny Alexandersson
  Följer dig även på instagram – @jennyalexandersson

 78. Anna

  Mitt hår är just nu verkligen i behov av lite kärlek. Efter att ha varit gravid och ammat och nu tappat en massa hår så är det jag har kvar inte av den bästa kvaliteten. Slitet och frissigt är bara förnamnet!

  Följer på instagram och gillar på Facebook ?

 79. Eva Å.

  Håret mitt är slitet av ett antal toningar åldern gör väl också sitt. Vore roligt att prova LOVE shampoo och conditioner de kanske kan göra underverk med mitt hår.

 80. Sandra

  Jag har typ bebishår som gärna ställer sig rakt upp under dagen så att det ser ut som jag fått en elchock.. JAg har letat och prövat produkter utan att lyckats. Kanske detta kan vara lösningen till mitt hårgloria problem..

 81. Skulle gärna vilja få lite bättre hårkoll
  Då det just nu står åt alla håll.
  Extra kärlek till håret skulle verkligen sitta perfekt
  Jag tror att det skulle ge omedelbar effekt!

  Följer på instagram (Seethecolours) och gillar på facebook (Ulrika Larsson)

 82. Kattis Bergmansson

  När mitt hår känns torrt och sprött,
  applicerar jag då detta medan det är blött,
  väntar ett tag och skölja sedan ur,
  ser sedan resultatet av denna dunderkur.

  Följer på Instagram (CatVonBe) & Gillar på facebook (Catrin Kattis Bergmansson)

 83. Sara S S

  Har alltid varit intresserad av Davined som märke men har aldrig unnat mig det. Vore superkul att få testa om det är något för mig!

 84. Gerdan R

  Nu måste saker hända
  med mitt hår som står på ända
  ett statiskt frizz
  som bara väcker diss
  tunt och sprött
  varenda topp är nött
  Davines Love, kom hit och gör magi
  vilken glad och hårfager tjej jag ska bli!
  Delar på FB (Ingegerd Rönnlid)

 85. Madelene.A

  Mitt hår har äntligen växt ut igen efter en svår sjukdom med cellgifter och jag älskar att skämma bort det lite extra nu ?Hoppas få skämma bort det med dessa fina hårprodukter ? Har länge varit nyfiken på dom ☺️Håller tummarna hårt!

 86. Elin

  Mitt stackars hår behöver all hjälp det kan få.
  Det är riktigt långt, ner till höften, och även väldigt torrt och slitet. Mitt hår och det jobb jag har är knappast ”a match made in heaven”, då håret allt som oftast kommer i kläm. Att då få vårda det på bästa sätt så jag kan behålla min fina längd vore underbart! <3

 87. Ann-Sofie

  Jag jobbar inom vården och tvättar mitt hår lite för ofta för att det ska va skonsamt. Blir lätt frissigt, speciellt nu under vintern. Davines är ett märke jag kikat på men inte köpt. Vill hitta rätt i schampodjungeln och skulle gärna testa Davines.

 88. Anna L

  Precis vad mitt hår behöver är styrka och struktur
  med hjälp Davines som vet hur
  man på lockarna får bukt
  med riktad utvecklad produkt
  så blir håret mindre defekt
  och lite mer perfekt
  inte bara livlös test
  utan frissfri lock för fest

 89. Med ett tjockt hårsvall som sträcker sig ned mot rumpan behöver jag bra produkter att lita på så vill gärna prova om dessa är kärlek för mitt hår.

 90. Linn

  Åh detta är den perfekta julklappen till min vackra mamma som kämpar såå mycket med sitt hår! Skulle vilja vinna detta åt min mamma!

 91. Claudia Kerttu

  Mitt hår all kärlek behöver, jag en stor fan av Davines Love produkter kan kalla mig en ”löver”.

 92. Alice

  Mitt hår behöver alla bra produkter som möjligt – efter att jag blekte det är det så torrt och risigt tyvärr. Vill gärna testa lite lyxigare schampoon och balsam men min studentplånbok tillåter inte så mycket.

 93. Sophie

  Jag blir alltid gråtfärdigt, när jag ser mitt hår i spegel.
  Torrt frizzigt och tunt. Kan inte bli sämre, kan
  bara inte förstå hur alla andra lyckas få hårstrån
  som sitter på plats, då mina flyger och far överallt.
  Söker land och rike efter det ultimata antifrizzmedlet
  kan detta vara rätt ?

 94. Kristina K

  Hej mitt i kvällen!

  Jag skulle springa hela dagen och hela natten,
  jag skulle simma över de mörkaste vatten.
  Jag skulle krypa på alla fyra genom diken och lera,
  skulle fortsätta tills jag faller – och sen lite mera.
  Skulle klättra över de högsta bergens toppar – for sure,
  jag skulle göra allt och lite till – för ett ofrizzigt hår!
  Men visst vore det smidigare på många sätt,
  om jag bara fick komma som nummer ett.
  Och med posten få en Beyond Beauty-avisering,
  för en helt galen,- men sann motivering!

  Jag följer på Facebook, Kristina Karlsson.
  Instagram (lulefamiljen)

 95. Milla

  Denna duo behöver jag nu som allra mest,
  Då mitt hår känns och ser ut som pest,
  Väldigt torrt, Tjockt och lockigt hår,
  Aldrig nog med fukt det får,
  Så snälla låt mig detta vinna,
  Så skulle du mig mer glädje än någonsin bringa

 96. Birgitta

  Hej!
  Så enormt fin julklapp till min kära dotter som har kämpat så med sjukdom sen år 2012. Det skulle verkligen sätta guldkant på hennes tillvaro. Så nu håller jag tumme och tå, att den fina vinsten hem till mig ska nå, så hon den av mig kan få.
  Kram

 97. freja

  Jag skulle vilja vinna pga av att mitt hr är så jäkla torrt och tråkigt..måste få liv i det igen och ge det lite kärlek(love) 😀

 98. Rolf

  Så fin present till min kära fruga, som garanterat åt henne skulle duga.
  Perfekt till hennes hår, när hon snart fyller år.
  Hoppas på lite tur nu!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.