203 Comments

 1. Katarina

  Produkter från Rituals vill jag gärna ha
  dom både doftar underbart och är så bra
  så om jag detta får vinna
  blir jag en mycket lycklig kvinna

 2. Elin Nilsson

  Jag har under denna termin förstått hur mycket tid och energi som måste läggas ned på plugg på gymnasiet.
  Terminen är snart slut och det närmar sig jullov men innan dess så återstår flera slutprov i många kurser som jag måste ta mig igenom. Dessa tuffa veckor jag har framför mig skulle bli så mycket mer spännande och rolig om jag skulle få hem denna tidiga julklapp från rituals som jag för övrigt är helt besatt av. Jag skulle inte kunna tänka mig en bättre julklapp! 🙂

 3. Lena P

  Doft av apelsin och kanel mmmm…. Det är vad jag behöver för att lugna ner mej mellan varven nu i jul. Är mycket nyfiken på teet med. Vore bästa julklappen för mej med detta lyxiga paket.

 4. Belinda

  Jag älskar Rituals, ända sedan första gången min syster kom hem med dem från Holland. Så man kan kalla mig ett troget fan. Som lärare behöver jag ta vara på rofyllda stunder för att orka hjälpa alla igen nästa dag – Rituals hjälper till med det. I want. I crave. I need.

 5. Ana Alonso

  Det skulle vara super trevligt att få denna doft från Rituals och låta min dotter lukta på mig och att hon skulle säga: mamma du luktar så gott!

 6. sara

  åh älskar rituals, skulle vilja vinna för att deras saker är så himla mysiga och väldoftande, men är sånt som jag oftast inte unnar mig själv.

 7. Elin L

  Hej!

  Mmm apelsin och kanel = härligt julig doft
  kanske någon i omgivningen blir soft
  ja tänk om jag fick vinna detta underbara kit
  för mig och kroppen skulle det bli en hit

  Är inte med i Facebook eller Instagram.
  God Jul!

 8. Anette Eriksson

  Nu har det hänt, det jag inte trodde var möjligt
  måste erkänna att det faktiskt känns lite löjligt
  Jag har blivit klimakteriekäring nummer ett
  svettas när det är kallt och fryser när det är hett
  Ibland blir jag knallröd om ansiktet och halsen
  om nån säger nåt, drar jag förkylningsvalsen
  Det skulle verkligen kännas toppen
  med en sparitual när hormonerna lever rövare i kroppen

  Jag gillar på facebook och följer på instagram (manettan)

 9. Charmaine moniz

  Rituals are what I need
  När ritualerna tar för mycket tid
  När dofterna försätter mig dit jag vill
  And don’t have all that time to kill

 10. Lotta

  En riktig juldoft apelsin och kanel. Detta kit vill jag gärna vinna.
  Hoppas på en extra tur då jag snart fyller år, den 22/12,

 11. Camilla H

  Jag skulle detta mer än allt vilja vinna,
  För att egentid och mig själv glädje bringa,
  För att jag åter andra ska orka kärlek ge,
  Vill jag även få mig själv att le.

 12. Rituals ska få mig att njuta
  av välbehag ska jag tjuta
  lite body cream räcker bra
  som jag på kroppen ska ha
  huden blir mjuk och len
  både armar, kropp och ben
  hemma-SPA är ju så otroligt kul
  Jag önskar er en riktigt god jul

 13. Anna

  Så härligt om min lägenhet skulle dofta underbart av kanel och apelsin denna jul.
  Att få vinna detta lyxiga paket vore verkligen riktigt kul!

 14. Felicia Lundström

  Jag följer redan på Instagram (iamfeliciachristinalundstrom) och gillar redan på Facebook – Felicia Christina Lundström (Stockholmaren)

  Skulle vara en dröm att vinna detta kit, jag älskar Rituals & juldofter!

 15. Anneli P

  Rituals vinterkollektion med härligt doft som ger lugn till kropp och själ, önskar jag väldigt mycket nu i vinterstressen.

 16. Annika Andersson

  Med sjukersättning är det sällan man kan unna sig lyx. Att vinna detta vore underbart och jag skulle känna mig som en prinsessa!

 17. Annika Lindström

  Godmorgon!
  Åh detta vill jag vinna till min fina mamma som älskar allt som har med mys, och avslappning och göra! Hon är med andra ord en stammis hos Rituals
  Hon förtjänar lite lyx nu i vintertider efter en stressig höst!

  Ha en fin dag!

 18. Agnes Larsson

  Jag skulle vilja vinna eftersom jag har länge tänkt på att testa Rituals produkter, men har tyvärr inte råd eftersom jag pluggar och har studiebidrag.
  Jag gillar BeyondBeauty på Fb och följer på Instagram nu!

 19. Jordan

  Älskar rituals men om jag vann detta kit så skulle jag inte behålla det själv. Jag skulle ge detta paket till min fina vän som har introducerat och fått mig till att älska rituals

 20. Angelika

  Jag skulle vilja ge detta till min syster , dels för att hon är bäst men även för att hon aldrig skämmer bort sig själv.

 21. anna

  Rituals är ett riktigt lyxigt märke som jag tänkte skämma bort mig själv med. Haft en hektiskt höst så detta vore verkligen perfekt för att stressa ner inför jul.

 22. lisa - mamma till Loa

  För jag är trött, grå och tråkig. Jag behöver ljusna lite, med hjälp av Rituals vinterkollektion, The Ritual of Light kan det komma ske. 😀

 23. Maria Strandberg

  I vår lägenhet har vi ofta en unken lukt.
  Jag vet inte riktigt vad som gått fel,
  men jag tror bestämt att med dofter av apelsin och kanel, kan vi med problemet få bukt.
  Hjälp oss nu att julstämningen få till,
  så att tomten till oss också komma vill.

 24. Erika Häggström

  I ett bubbligt bad som doftar apelsin,
  kommer jag i stämning och känner mig julfin.
  När stressen kryper på tar jag mig en kopp lugnande thé, sätter mig i en fotölj och räknar till tre..
  (Följer/gillar på Facebook samt
  Instagram/erikamarialouise)
  Kram!

 25. Cecilia larsson

  Älskar julen men efter ett kämpigt år då finner jag inte riktigt julkänslan. Detta skulle vara en hjälp på traven till att hitta den och göra slutet på året bättre.

 26. Malin Eriksson

  Efter två graviditeter skulle jag behöva ha lite hemmalyx för att ladda batterierna igen. Vad passar inte bättre än ett sånt här kit då? Håller alla tummar och tår!

  Gillar på FB (Malin Eriksson) och på insta (malinsheriksson)

 27. Tess

  Jag skulle vilja vinna helt enkelt för att jag älskar Rituals produkter och just det här kittet är ju helt fenomenalt.

 28. Paola

  Jag är en flitig besökare i Rituals butiker. jag går ALLTID in och känner, klämmer och doftar … men jag har aldrig köpt något. Är alldeles för dålig på att unna mig själv, så det stannar vid detta. Skulle såklart bli världens gladaste om jag hade turen på min sida och Rituals-tomten kom och gjorde ett besök hemma hos mig i stället 🙂

 29. Elina Söderberg

  Jag har alltid viljat testa Rituals men inte gjort det än och vad är bättre än ett varmt bad med väldoftande produkter i dessa tider?

 30. Josefin

  Jag älskar vintern på alla sätt,
  men ibland är det inte alltid lätt.
  När vintern är som kallast och man bara vill krypa ihop i soffan i sitt hus,
  blir det otroligt mycket mysigare med ett bra te och ljus.
  Sen blir jag helt lyrisk av doften kanel och apelsin såhär kring jul,
  att få ha det som body cream och shower Gel hade varit mer än kul!
  Om jag skulle vinna denna lucka skulle jag bli mer än glad,
  jag skulle genast fira med ett rituals-skummigt bad! 🙂

  Gillar såklart på facebook sedan innan, med mitt email namn som användarnamn 🙂

 31. Okej, alltså på riktigt;
  DET HÄR ÄR RENA DRÖMMEN ATT VINNA!!! Kan inte säga mer än så. Jag behöver detta kit. Detta kit behöver mig. Typ.

  Följer på instagram (_secondlifereplay)
  Gillar på facebook (Amanda Linnarsson)

 32. jenny

  Jag älskar rituals produkter dom luktar så himla gott och känns så skönt. Jag hade velat vinna detta kit då både jag och min mamma älskar dem och dem är rätt dyra att handla i vanliga fall

 33. Skulle verkligen behöva att ”ta hand om mig själv” på kvällarna efter mycket jobb som det blir speciellt i december. Dessutom verkar dom lukta riktigt gott 🙂

  Följer på instagram (3mmapersson)& facebook (Emma Persson)

 34. Skulle jag vinna skulle många bli glada! Te till mor, ljus till svärmor och både jag och barnen gillar bubblor! Eftersom jag älskar Rituals shower gel behåller jag den helt för mig själv och jag vill gärna testa body creamen också för det har jag inte gjort. Sedan att det hela doftar jul gör det hela extra kul!

 35. Milla

  En rogivande rituale med apelsin och kanel,
  Är detta ett kit som aldrig blir fel,
  Ger en slöja av fukt och närande vård,
  Med detta slipper huden bli hård.

 36. SANDRA

  Efter ett år fyllt med stress och sjukdom så hade jag gärna vunnit detta för lite avslappning. Jag ska för första gången på länge få lite ensamtid nästa helg för att samla energi. Då hade denna vinst verkligen kommit till användning, tänker mig ett skönt hemmaspa 🙂

 37. Hilda

  Jag skulle jättegärna vilja ge detta kit till min mamma. Hon älskar teer, har ett badkar hon kan får mysa ner sig i ibland och jag tror att denna doft skulle passa henne så hon är helt klart värd detta!

 38. Jag gillar på fejjan 🙂

  Lite egentid och väldoftande mys är precis vad som behövs efter allt bus här hemma. Lek och stoj hela dagarna, då kan denna morsan behöva lite lugnt då och då!

 39. Tina Carlström

  Jag älskar rituals produkter. De ger en härlig doft, lämnar efter sig en mjuk hy och ger en energi tycker jag. Denna serie verkar väldigt spännande och trevlig. Skulle så gärna vilja testa den och får lite extra glamourkänsla till julen.

 40. Emelie Erlandsson

  Vill så gärna ha detta, rituals är mitt favoritmärke. Men med föräldrapenning är det svårt att få pengarna att räcka. Skulle bli en perfekt julklapp till mig själv, denna mamma behöver skämmas bort!

 41. Evelina

  Hela familjen skulle glädjas av detta väldoftande kit,
  med lite extra julkänsla i badrummet,
  det blir nog en hit,
  speciellt de flaskor som levererar badskummet.

 42. Charlotte

  Jag älskar Rituals och skulle gärna vinna detta kit för att lyxa till vardagen. Jag har fått som uppdrag från läkaren att försöka slappa av mer och vad skulle vara bättre då att ha möjlighet att planera lite me-time 🙂

 43. Linn

  Åh dessa produkter skulle jag vilja vinna. Har hört att de luktar så gott men aldrig ägt något från rituals. Skulle va en perfekt julklapp till mig själv!
  Gillar din Facebook-sida och följer både din instagram och din blogg på bloglovin!

 44. Julianna Fredriksson

  Åh hoppas drömmen den blir sann att jag denna fina vinst från Ritual gick och vann. Med så underbart lyxiga produkter blir det lätt stämning i mitt hus, och med tända ljus som får sprida sitt underbara sken.

  Följer på Facebook och
  på Instagram med namn
  julianna71

  Mvh Julianna
  julianna@bredband2.com

 45. Hannah

  Barnen i blöjor det luktar bäjs,
  alla kvinnor vet det är INTE så nice…
  doftar som räddar det måste man ha,
  beyond beautys vinst är jag väl kär (i)!

 46. Emelie Wandel

  Min pojkvän snor de flesta av mina kroppsprodukter.. Hade varit underbart om jag kunde få fylla på badrumsskåpet hemma med dessa härliga produkter.

  Följer på instagram och Facebook! Håller tummarna 😀

 47. Malin Gylling

  Tänk att få lyxa till det till jul,
  det vore riktigt kul,
  genom Rituals kit med apelsin och kanel,
  skulle det inte bli fel.

 48. Ingela Berglund

  Oh, det låter som detta är en underbar lukt. Skulle passa mig alldeles otroligt bra. Har alltid älskat doften av apelsin och kanel, det för tankarna till jularna när man var liten och fick hälsa på farmor o farfar. De hade alltid många apelsiner hängande tillsammans med knippen av kanelstänger, i rött band

 49. julia

  Jag och mamma brukar alltid göra fotbad och ha ansiktsmask på söndagar som en spa dag, men nu har jag flyttat hemifrån och vi har nu inte setts på 5 månader. Åker hem över jul och hade varit så underbart att få ta med sig detta kit och ha hemmaspa när jag är hemma med min fina bästa mamma!

 50. Nathalie

  Jag har precis upptäckt Rituals och jag tycker att deras produkter är helt perfekta när man behöver slappna av. Julen innebär mycket roligt, men det kan även bli en hel del stress. Mitt i denna stress skulle jag behöva lite avslappning från Rituals.

  (Både gillat och följt!)

 51. Jessica Eliasson

  Har äntligen efter 11 veckors renovering blivit klara med badrummet. Nu är det roligaste kvar. Piffet! Dessa väldoftande artiklar från Rituals hade varit toppen. Följer på IG och Facebook. God jul!

 52. Anjé Galbe

  Waow, vilken underbar julklapp ni ger!
  Precis som produkten Ritual of Light, behöver vi alla sprida ljus och värme till nära och kära, främlingar och varelser.
  Och det börjar hos dig själv. Tro på dig själv och den styrka du har inom dig. Och våga dela med dig av den. Visa vägen för andra!

  Följer er på facebook och instagram

 53. Sandra Montan

  Åh vad mysigt detta kit skulle vara, det skulle bli som ett mysigt litet avslappnat hemmaspa.
  Att få vinna detta skulle få vara super då man nu under juletider kan behöva få koppla av under all denna stress.
  Jag håller tummarna och följer på insta (saandramontan)

 54. Moa

  Jag är ett stort fan av rituals. Detta kit var dessutom superfint, kan inte säga så mycket mer än så haha.
  Vet inte riktigt om jag vill vinna detta som en belöning till mig själv eller till min pojkväns syster. Jag själv pluggar natur, har en häst och jobbar som hälsokostrådgivare dagtid, servitör kvällstid och bartender på helgnätter. Det kanske förtjänar en boost!

  Gillar och följer!

 55. Linnéa Olsson

  Som nybliven småbarnsförälder har jag inte så mycket tid över
  då ska vi inte heller tala om bristen på klöver.
  Jag vill så gärna vara fin till jul
  därför hade denna vinsten varit superkul!

 56. Isabella Lara

  Jag vill så gärna vinna det här för att jag älskar rituals och jag har nyss flyttat till min egna lägenhet som har badkar!! Äntligen för det har jag saknat att ha. så jag skulle bli jätteglad, en julklapp till mig själv 🙂

 57. Andreas Andersson

  Hoppades på att vinna så jag kan ge min älskade flickvän denna i julklapp då hon älskar ritual dofter.
  Och jag anser henne värd ett paket i jul då det inte finns ekonomi till att inhandla några för vår del i år hoppas jag att vinna

 58. Maria J

  Jag har precis gått in på mitt fjärde år på universitetet och med en CSN-budget är lyx sällsynt. Skulle bli både glad, motiverad och tacksam av denna fantastiska vinst!

 59. Ellen jonsson

  Såg dessa produkter och tänkte direkt på min mamma, detta vore den perfekta julklappen till henne! Hon gör så mycket snällt för mig och det vore roligt att ge någonting fint tillbaka.

 60. Tilda Bengtsson

  Jag hade velat vinna detta kitet för att ha en mini-spa tillsammans med mina fina vänner. De är värda all kärlek och jag hade velat skämma bort dem rejält! Tänk vilken underbar vinst!
  Följer och gillar dig på Facebook (Tilda Bengtsson) och på Instagram (whatews)

 61. Åh, kanel och apelsin låter som en helt ljuvlig och härlig juldoft och ett hemmaspaskit som gärna får bli mitt, för lite lyx och flärd är jag verkligen värd! 🙂 Efter stressiga dagar på jobbet skulle ett bad vara avkoppling på alla sätt och Rituals produkter känns väldigt rätt! 🙂 Nu håller jag både tummar och tår att jag en fin klapp av tomten får.

  Gillar på Facebook som Malin Gustafsson och följer på Instagram som frozenvanilla_

  frozenvanilla@live.se

 62. Michaela Lindh

  Följer på Facebook och Instagram 🙂

  Jag hade oerhört gärna velat vinna detta väldoftande lite då det hade lyst upp den annars gråa vardagen. Behöver lite tur för att bli lycklig igen! ?

 63. linnea-aurora

  jag ska vinna för att jag vill sätta extra guldkant på min vardag med dessa kvalitativa produkter. mer harmoni behövs i mörka tider som dessa.

 64. jag vill helt enkelt vinna för att jag har hört så mycket bra om Rituals men aldrig haft chansen att lukta på eller använda deras produkter, så vore kul att äntligen få chansen 🙂 dessutom är förpackningarna så snygga så dom skulle passa perfekt i mitt badrum som inredning också 🙂

 65. Det vore verkligen toppen att vinna, för som jag skrev när ni tävlade ut hårprodukter har jag en hudsjukdom som heter alopecia som påverkar hud, hår och naglar. Nu är jag mellan skov och måste ta extra hand om mig själv. Jag skulle vinna Rituals för att de har en närmast helig syn på hudvård – något som jag verkligen behöver just nu

 66. Frida gyllenqvist

  Har luktat på serien och den luktar så himla gott! Skulle inte va fel att lukta apelsin/kanel lagom till jul.

 67. Sandra

  Åh detta vill jag vinna. Jag var på Rituals igår och köpte en hel del julklappar men prioriterade inget till mig själv. Jag älskar deras produkter!

 68. Johanna

  Jag skulle vilja ge det här till min fina mamma som har haft en tuff höst på jobbet och som verkligen förtjänar att slappna av på julledigheten. Skulle ge paketet med det här rimmet:

  Här ska du få känna en härlig doft,
  gör dig avslappnad och riktigt soft.
  Unna dig nu ett hemma-spa,
  stäng ner alla tankar och bara va.
  Tänd ett väldoftande ljus,
  i ditt privata lilla badhus.
  Tappa upp ett värmande bad,
  varför inte lyxa med rosenblad?
  Avsluta med att smörja in din hud mjuk,
  och svep in dig en en varm handduk.

 69. Maria P

  som småbarnsförälder är det lätt att prioritera bort sig själv… så nu önskar jag mig en vinst som bara är till mig! Sen att doftljuset kan maskera dofterna från blöjhinken medan jag ligger i badkaret är så klart ett stort plus =)

 70. Sara Hedström

  Ett spa där jag kan njuta, och inte passa tiden för att sluta. Jag önskar att få denna gåva, dels för att få vara riktigt mjuk när jag ska sova. En underbar doft med fina toner, det borde ju vara värt miljoner! Ett hetsigt år med mycket smärta, så denna fina kit kommer definitivt att underlätta! Allt jag vill för vintern kunna, är att bara mig få unna!

 71. MickeyyLi

  Vill vinna så jag kan ge kitet till mina föräldrar (deras badrum går i just svart och guld så skulle bli så fint där) dessutom förtjänar de lite vardagsrum då den ena gått in i väggen och är sjukskriven och den andra just börjat på ett nytt jobb med all stress det tillför. Vill att de ska få njuta lite nu i slutet av året, ladda om. 🙂

 72. Joanna Wozniak

  OMG jag älskar rituals !!! och jag fick ingen adventskalender från Rituals för den var slutsåld så hoppas på tur här 😀

 73. monica

  Varför skulle man inte vilja vinna detta kit!? Ser framför mig en myskväll med en lång skön dusch, insmörjning med den härligt doftande hudkrämen, och sedan soffhäng med doftljuset tänt och en stor kopp av teet!

 74. Malin Svensk Björck

  Jag har flera obotliga sjukdomar och tillbringar mycket tid hemma. Vill att vårt hem ska vara mysigt och ombonat. Så det inte bara känns som ett straff att tvingas vara här större delen av tiden.
  Så jag gillar att ha mycket kuddar och plädar i soffan, levande ljus, bra böcker att lösa och massa te.
  Vore underbart om jag fick testa detta ljus istället för dom vanliga lite tråkigare jag har.
  Älskar dom dofterna!
  Jag badar varje dag också för smärtlindring och att ta med dofterna in dit skulle nog göra badet extra mysigt och lyxigt ?
  Jag följer på instagram, hostdagjamningen
  Gillat och delat på Facebook, Malin Svensk Björck
  Ha en fin andra advent!

 75. Ellen Eklund

  Jag älskar Rituals! För mig är det ett varumärke förknippat med lyx och kvalitet. Min foaming shower gel tog precis slut så hade passat perfekt att få ett nytt att testa. Deras produkter är to-die-for och står högst upp på min önskelista i år. Håller tummar och tår!

 76. Ida

  Älskar både Rituals och doften av apelsin och kanel. Detta vore det mest underbara sättet att få lite värme och avslappning i vinter.

 77. Malin Ericstam

  Efter en tuff graviditet och förlossning samtidigt som vi renoverat lägenhet själva är jag rätt trött och stressad. Hade varit underbart att få koppla av med Rituals nya kollektion.

 78. Jenny

  Åh vad jag hoppas att jag vinner detta kit,
  jag tror att det skulle kunna bli en riktig hit,
  i min badrumshylla nu til jul,
  ta ett varmt bad och slippa vara ful!
  Kanske till och med ett bad med bubblor,
  jag känner redan nu hur jag fylls med julkänslor!
  Jag har hört mycket bra om Rituals och speciellt deras duschskum,
  jag hoppas på att få testa på det i mitt badrum!
  Jag hoppas du blir min lilla överraskning,
  nu tackar jag för mig och denna önskning!

  Följer!

 79. Lotta Larsdotter

  Vill gärna unna mig liten egenlyx av toppenkvalité efter en fullspäckad arbetsvecka. En hemmaspakväll vore underbart!

 80. Claudia Kerttu

  Rituals uppfyller mina drömmars doft, huden blir även av produkterna silkeslen soft. Vilken lyxig glamour, som passar denna stressade tonårsmor.

 81. Ann-Sofie

  2016 började med en stor sorg. Nu när året närmar sig sitt slut är det dags för mig att tänka mer på mig själv och min hälsa och kropp. Ett lyxigt väldoftande set skulle vara en välkomnande del till mitt nya jag-tänk.

 82. Anna Ottosson

  Skulle gärna vilja överraska min mamma med dessa produkter, en perfekt julklapp! Duschskummet får dock min lille son, som ääälskar när det luktar ”mat” i duschen 🙂

  Följer på facebook och instagram

 83. Zara

  Trött sjuksyrra och småbarnsmamma,
  ekorrhjulet gör att de flesta dagar är desamma… Behöver slappna av och ”bara vara”, hitta ro som går att bevara.

 84. Trisse

  Tänd ett ljus, koka en kopp gott te och koppla av från dagens stress och jäkt.
  Rituals kit passar mig perfekt i både doft och smak
  när jag lutar mig tillbaks

 85. Emelie B

  Min kära mor är ett stort fan av rituals och brukar ofta gå in i den butiken för att titta på allt nytt som kommit in! Att få överraska henne med detta kit i jul hade gjort henne så glad och nöjd, speciellt då de är en limited edition special! Håller verkligen tummarna för att få överraska min lilla mamma som förtjänar det bästa! Kram

 86. Gunilla Egelstad

  Skulle älska att få ett väldoftande hus tack vare Rituals till jul!
  Vi har precis skaffat katt och doften av kattlåda är ibland inte så kul.
  Jag tror hela familjen skulle av detta set njuta – gå omkring och sniffa hela dagarna får mig nog att glädjetjuta!

  Gillar, följer och delat på facebbok.Följer på Instagram.

 87. Maria

  Åh vad jag vill lukta gott och känna mig lite speciell, hoppas hoppas!! Jag följer dig på instagram såklart!

 88. Maria Vastesson

  Jag har aldrig testat rituals produkter men hört så bra om dem så jag är rädd att jag blir fast.

 89. Hanna

  Skulle va väldigt roligt att vinna och ge till min syster så hon har härliga dofter om sig innan det är dags för att få en liten bebis! Haha! God jul alla!

 90. Maria Karlsson

  Det här kitet ser så lyxigt ut och kan tänka mig att det doftar magiskt!

  Tog examen i våras och har sedan dess jobbat heltid utan semester, vilket nu börjat kännas i kroppen. Skulle behöva en helg med att bara unna sig själv det där lite extra. Möjligheten att kolla alla dem där mysiga filmerna man inte sett, äta gott och sen självklart lite spa-feeling. Att göra detta med en underton av apelsin och kanel skulle öka den där lilla lyxiga känslan och tända ljus blir pricken över i.

  Kram, Maria.

 91. Malin Kinberg

  Åh, en för tidig födelsedagspresent hade varit härligt. Fyller år den 22:a denna månad och det skulle sitta fint att kunna börja dagen i badrummet med detta kit!

 92. Linnea Folkesson

  Åh jag älskar Rituals produkter med deras underbara doft
  Efter en lång och jobbig skoltermin förtjänar jag att ha det soft
  Dessa produkter skulle hjälpa mig att koppla av
  Och slippa tänka på alla betygskrav
  Bara ta ett avslappnande bad och tända ett ljus
  Som sprider en ljuvlig doft i hela mitt hus
  Jag håller tummarna för att jag vinner
  Så jag all denna stress lyckas övervinna

 93. Ann-christin O

  Ååååååh vad jag hoppas vinna detta paket,då till klapp jag vet,vem som detta ska få, nöjda & glada blir vi då båda två

 94. Jessica

  Detta skulle passa perfekt i det nyrenoverade badrummet. Ett lååååångt varm bad med ljus och härliga dofter.

 95. Marike Wikström

  Det finns många sätt att sätta guldkant på en annars så trist vardag. Min man jobbar borta och den här svängen är han borta en hel månad. Skulle vara härligt att få välkomna honom med Rituals härliga dofter. Självklart följer jag beyondbeauty på Instagram

 96. Ellen Haglund

  Jag har tre barn, två katter och en hund.
  Det är sällan jag får en ledig stund.
  Även om lyx inte är min vana precis
  Skulle det kännas härligt på nåt vis
  Att få Rituals att lyxa till
  min vardag, så ofta jag vill.

 97. Anna L

  I vintermörkret blir man depp
  glåmigt blek och behöver lite lyx för att slippa hänga läpp
  Få hemmet och sig själv fräscht med väldoft
  En riktigt härlig julkänsla så soft
  lyxig gåva som sprider ljus
  det skulle kännas häeligt i vårt hus
  vacker att njuta och beskåda
  romantisk känsla för oss båda

  Anna Larsson på Facebook

  Zemam på Instagram

 98. Sofie Altuntas

  Jag vill presentera mitt solljus Margareta,
  hon är världens bästa mor ska du veta,
  en kärlek så djup, fantastisk och villkorslös,
  har hon stått ut med mig hennes lilla vikingatös,
  vi bor långt ifrån varandra sedan många år,
  och saknaden är stor som du kanske förstår,
  inte ofta jag henne med presenter kan skämma bort,
  speciellt med ett Rituals-kit av bästa sort,
  nu håller jag tummarna för turen att vinna,
  så jag kan överraska min superkvinna

  Gillar på FB – Sofie Altuntas
  Följer på IG – sofie_Altuntas

  Hoppas

 99. dessa doftar himla gott, med denna vinst hade jag prima mått.
  hoppas på vinst på denna fina tävling, så slipper jag lukta som en grävling 😀

  följer och delar på Facebook (Michaela Söderholtz) och följer på Instagram (thesmalltowngal)

 100. Birgitta

  Hej!

  Skulle vara så roligt att få ge min älskade dotter det fina paketet i julklapp. Hon har kämpat så med sjukdom sedan år 2012.
  Det skulle verkligen sätta guldkant på hennes tillvaro. Så nu håller jag tumme och tå, att den fina vinsten hem till mig ska nå
  så hon den av mig kan få.
  Gillar/delar på FB med namn https://www.facebook.com/birgitta.abrahamsson.9
  samt följer på IG med namn skogsfrun53
  Kram

 101. charlotta hellström

  Det vore så underbart kul att få slå in detta till jul, för jag tror på teorin om att skicka vidare allt som är fint och du själv vill ha. för min kassa är allt för skral för kunna göra lyxiga val, men mitt hjärta är stort i det glädje bor att få dela med andra och det gör mig rik. sätter min hopp till att underbara gåvor till alla kunna vinna.

  önskar er alla en god jul

 102. Johanna björk

  Åh.. Det ända jag önskar mig just nu är lite avkoppling i all stress kring jul, barn och jobb. Denna present skulle verkligen hjälpa mig att varva ner en kväll ❤️

 103. Lite vardagslyx i denna stressiga juletid skulle man verkligen önska sig, efter slitningar av jobb och massa springande behöver man bara lite lugn och ro med rituals 🙂

 104. Kristina K

  Jag tycker förutbestämda regler är trista,
  vem sa att vuxna inte får skriva önskelista?
  Jag är en småbarnsmamma norr om luleälv,
  som är sådär pinsamt dålig på att unna mig själv.
  Produkter för ett hemma-SPA vore ju toppen,
  njutning för både själ likväl som kroppen.
  Ett härligt kit med produkter som drömmen väcker-
  jag vill rå om mig själv – och bli vansinnigt läcker!

  Facebook, Kristina Karlsson
  Instagram, lulefamiljen

 105. Hannah

  Jag har efter fem månader äntligen färdigställt min första egna lägenhet. Men fortfarande är det något som saknas, en doft av hemkänsla. Jag tror att det kan vara den här doften från Ritual. Den vill hem till min lägenhet och förgylla varje hörn av den. ?

 106. Har delat och gillat på fb, samt följer på instagram sedan tidigare!
  Jag hade älskat att få hem det här i min brevlåda, att lukta gott vill alla. Och Rituals levererar alltid med sköna och bra produkter, tackar verkligen inte nej till det här. Även extra kul med juledition, kanel och apelsin låter underbart!

 107. Carina Axdorff

  I vårt stora, kalla dragiga trähus skulle det behövas ljus och värme.. en härlig väldoft är ett plus i kanten. Julstämning

 108. Frida Fornander

  Med en doft av kanel och söt apelsin, kommer jag känna mig otroligt fin.
  Och när det är limited edition kan det inte bli mer än perfektion.
  Med Rituals går det aldrig fel, märket är en sann juvel.

  Nu hoppas jag på att få vinna en fin julklapp till mig själv!
  Jag har gillat både på instagram och facebook 🙂

 109. Anna Johansson

  Även om jag gärna vill behålla dessa godingar för mig själv egentligen,
  så går de direkt som klapp till min vän, som håller min hand när jag allra helst vill slippa ifrån verkligheten!

  God jul!

 110. marre

  Hej först och främst vill jag bara säga att jag älskar din blogg. Jag är så gärna med och tävlar om dessa urballa och goda doftljusen. Varför jag vill vinna är för att i min familj så älskar vi ljus och tänder det oavsett om det är morgon eller kväll, tycker att det är mysigt samt så hade det varit en bra julklapp till mig 🙂

 111. Rebecka Bergström

  Jag skulle såååå uppskatta denna vinst. Den innehåller verkligen allt jag älskar. Att börja dagen med ett bubbelbad, smörja in sig ordentligt i detta torra väder och dricka en absurt stor kopp te. Allt detta i skenet av ett doftljus vilket jag för tillfället är besatt av. Har aldrig provat några av Rituals produkter så som sagt, jag skulle verkligen uppskatta detta kit!
  God jul!

 112. Annika Samuelsson

  Vilken fin och härlig vinst otroligt fräscht och underbart
  älskar Rituals så klart. Skulle dela denna vinst med mina fina dotter som också förtjänar det bästa
  och nu dessa fantastiska produkter kan få testa.

 113. Filippa

  De säger att man attraheras mer av doft än utseende… Jag är på G med mitt livs kärlek, så självfallet vill jag dofta ljuvligt runt honom! Och för min egen skull för den delen… 😉 God jul!

 114. Alice

  Vill så gärna skriva ett litet fint rim som så många gör, men tyvärr kan jag inte rimma så skriver min motivering på det vanliga (tråkiga) sättet istället;

  Jag är ett stort fan av doftljus och har några stycken så själv behöver jag inget, men min kusin har önskat sig i julklapp och visst vore det superkul att uppfylla hennes önskan? Att dom dessutom är från Ritual skadar ju inte 😉

 115. Pernilla

  De är ju så otroligt vackra ! Dom vill man ha stående på en hylla som ett konstverk så att alla kan se dom. Jag skulle bli så överlycklig om jag vann dessa 🙂

 116. Felicia Lundström

  Älskar allt Rituals har och älskar även juldofter så skulle vara en dröm att vinna detta kit!

 117. Tommy

  Hej hopp

  Nu luktar ju visserligen min sambo redan gott som en ros, men lite nytt lyx är aldrig fel.
  Med denna vinst skulle jag ordna en privat SPA kväll för henne med massage, bad och rofylld musik så hon kan koppla av och ladda sina batteri efter en tung höst…

  Ha det fint
  Tommy

 118. Frida Elmgren

  Vilken fantastiskt julkalender du har,
  givetvis håller jag precis som många andra tummarna att jag denna luckan tar.
  Nu när det ute är blåsigt, kallt och grått,
  önskar jag mer än gärna att skämma bort min kropp lite smått.
  Känna av en touch av elegance,
  detta paket från Rituals ger mig en chans.
  Det är lätt under vardagens alla krav,
  att bli en liten arbetsslav..
  Det skulle vara underbar att bara vara,
  med en julklapp som denna så skulle jag med all säkerhet detta klara 🙂
  Nu håller jag tummarna att du med ditt trollspö ska slå
  och att jag denna fantastiska julklapp ska få.

 119. Daniella Andersson

  Nu är julen här och många dofter den bär. Men när man mycket skolarbete tyvärr har fått så vill man ju iallafall lukta lite extra gott. Rituals passar perfekt som lukt och det är såklart en favorit produkt. Så snälla ge mig denna klapp för den har ju trots allt ingen prislapp. 😉
  (Jag följer beyondbeauty på instagram)

 120. Michelle Rönntoft

  Min studentbudget är tyvärr inte lika passionerad över hudvård, doft och liknade som jag är. Så detta vore en rolig julklapp till mig själv!

 121. Stina

  Jag har hört väldigt mycket gott om Rituals men aldrig haft lyckan att få prova. Det här skulle bli en fantastisk julklapp till mig själv.

 122. Maria

  Jag hade så gärna vilja ge detta paket till min Mamma. Hon kämpar varje dag, och hon förtjänar att få lyxa till det med underbara produkter från Rituals!

 123. Ulrika Andersson

  Rituals tillhör nog mångas favoriter, så även mina. Spännande produkter med lyxiga dofter. Ett sprakande vinterkit för fest, lyx och mys skulle pigga upp många långa mörka vinterkvällar.

 124. Madelene.A

  Jag älskar Rituals produkter och jag är så nyfiken på att testa dessa som verkar helt underbara! Hoppas få skämma bort mig själv med dom i vintermörkret ?? Gillar på facebook med namn Madelene Abrahamsson och delar även tävlingen där. Följer på Instagram med namn madde_cancersurvivor ☺️

 125. Frida Ekström

  Rituals är en riktig favorit- sommar, höst, vinter och vår!
  Jag hoppas att jag denna fina julklapp får!

  Självklart följer jag BeyondBeauty på både Facebook och Instagram!?

 126. Marie

  Snälla, nyp mig armen och säg att det är sant 
  att även det finaste pris kan gå till en tant 
  som tycker att detta med skönhet och välmående är otroligt intressant
  och som behöver nya influenser
  när hon nu blivit så dansant.

 127. Christina Frisberg

  Ojojoj! vilket helt otroligt lyxigt paket , ja glamour är dju ett bland det bästa jag vet, Drömmer & hoppas att BeyondBeauty tomten ser till att detta just i min brevlåda stoppas.
  Trevlig 2:a Advent till dig & mig & alla andra 🙂 <3

 128. Astrid

  Huden blir så torr och trist under vintern, speciellt händerna! Cherry blossom rice milk handkräm har länge varit en favoritkräm som fungerar superbra! Skulle vara kul att få prova lite nya produkter från Rituals och se om jag fortsätter att bli positivt överraskad!

 129. Rebecca

  Jag vill vinna dessa som en julklapp till min fina mamma som har haft ett stressigt år med byte av jobb och dåliga arbetsvillkor. Jag skulle verkligen vilja unna henne något fint och avkopplande.

 130. Martina Andersson

  Även om det är jag som tävlar så är det min mamma som ska få detta om jag vinner. Hon har precis tagit ett väldigt stor steg i livet och jag vill uppmuntra henne att fortsätta göra framsteg efter att pappa gick bort. Jag är så stolt och skulle gärna ge henne detta i en ”jag är stolt-present” 🙂

 131. Mia Korch

  Härliga dofter är det bästa som finns jag är hemma och myser
  speciellt när jag under vintern alltid går och fryser

  Följer på Instagram (miasdag) och Facebook (mia korch)

 132. Jenny

  denna vardagslyx vill jag ge till min syster som haft en svår och tuff höst med separation. nu bor hon i en egen lägenhet, med två småbarn som kräver all tid och ork. dessutom har hon väldigt ont om pengar. på julafton fyller hon år, världens bästa vän.. detta fina paket förtjänar hon.

 133. Hilda

  jag vill vinna detta väldoftande kit till min mamma
  hon betyder allt för mig och våra smaker är alltid detsamma
  mamma skulle bli så glad och jag skulle göra allt för att få se den lyckan på julaftons dag.
  det är henne jag är stoltast över, mer ljus i vardagen behöver.
  jag vill visa min uppskattning över att hon är den bästa mamman i denna värld och ta med henne på en riktig doft-färd.

 134. Emelie

  Skulle va riktigt roligt att vinna lite vardagslyx till mitt stressade småbarns liv 🙂 inte för att ja klagar älskar de men ibland behöver man nått extra

 135. Åse

  Det är något särskilt med hela kitet! Så visuellt vackert och både själsligt och kroppsligt välgörande – och tillsammans erbjuder de en välbehövlig luxuös vila mitt i julstöket, och kanske ännu mer i mellandagarna då man bara vill ta det lugnt och mysa! Jag springer in i varje Rituals-butik jag stöter på, det är ju omöjligt att inte älska deras produkter! Och så roligt att se hur det kommer alltfler! Kanel och apelsin – a match made in heaven för doftnördar som jag! Självklart vill jag vinna och de skulle bli så uppskattade i mitt hem!

  Gillar & Delar på FB enl anvisning 🙂

 136. Anna-Märta Stålnäve

  Efter 5 dagar med hemsk influensa är ett lyxigt kit med hemmamysprodukter precis vad jag önskar mig. Mina doftljus har gått varma (höhö) här hemma senaste dagarna så ett nytt vore välbehövligt.

  Följer/gillar på IG och FB!

 137. Johanna VL

  Jag vill kunna lyxa till det. Är arbetslös trebarnsmamma som väntar på att få igång a-kassa (det har hittills tagit mååånga veckor bara att få in alla dokument a-kassan behöver för att handlägga ärendet…). Att i juletider vara utan pengar är sjukt stressande – att få lyxa till det med sådana här produkter löser inte problemet, men det kan åtminstone bli en stunds avkoppling i badrummet. Så jag håller tummarna!

 138. Fanny Jäderfeldt

  Med doft av julen varje dag, skulle jag rysa av välbehag.
  Jag skulle må så gott, och alltid vara på topp.
  Med dessa som stimulerar alla mina sinnen, skulle denna doft bli ett livstidsminne.

 139. Anna J

  Skulle vilja testa lite mer från detta märke, upptäckte deras produkter för ett tag sen. Eftersom jag är känsliga mot vissa dofter så blev jag glad när de släpper dofter man klarar av.

 140. Maria Byland

  Wow vilken läcker och väldoftande lucka
  Vinner jag den skulle jag av välbehag sucka
  Då börjar jag 2017 med härlig lyx och flärd
  Och den ljuvliga doften fyller min härd
  Delar på Fb: Maria Byland & Insta: byland_sweden

 141. Charlotte Eriksson

  Skulle vara underbart att vinna. Jag älskar Rituals, deras produkter har verkligen det där lilla extra och ger lite lyx i vardagen.

 142. Anna

  Efter ett ganska tugnt år har jag förstått hur viktigt det är att ta sig tiden att varva ner och ta hand om sig själv. Tänk vad härligt att kunna få göra det med hjälp av rituals underbara produkter.

  Följer både på instagram och Facebook

 143. Sophie

  Alltså julens dofter o rituals produkter i en perfekt kombination, det skulle jag verkligen vilja testa nu kring juletid.

 144. Maria Alm

  Det skulle vara underbart att vinna detta kit till min mamma. Hon förtjänar verkligen det bästa och hon har det kämpigt just nu med en kropp som inte vill vara med.

 145. Malin

  Som blivande mamma så känner man sig ju väldigt klumpig, jobbig och så ibland när man får ont, när kläderna inte riktigt sitter som man tänkt osv. Därför känner jag numera mig som finast när jag kommer ut ur duschen, och vill ju då gärna dofta riktigt gott! Så därför skulle jag bli glad om jag fick vinna detta att använda nu under graviditeten, dels för att komma åt den goda doften, men också för att få unna mig själv en ännu mysigare stund i badrummet! 🙂 Jag gillar på faceobok.

 146. Elin

  Så mycket har hänt på mitt jobb det senaste året vilket har lett till att jag har jobbat nästintill varje helg och kväll. Som relativt ny och den nästan enda som kan hoppa in har jag känt mig tvungen att tacka ja och ställa upp. Inget jag ångrar – älskar mitt jobb! Men börjar kännas i kroppen och huvudet hur mycket tid och energi jag faktiskt har lagt på just jobbet.
  Skulle vara helt underbart att få skämma bort min hy och mig själv med lite lyxiga produkter och samtidigt få chansen att koppla av en stund! 🙂

 147. Rituals har utan tvekan några av de skönaste och väldoftande produkterna på skönhetsmarknaden. Kanel och apelsin är dessutom två otroliga favoritdofter hos mig, främst när det kommer till jultider. Hade så gärna vunnit detta för att kunna dela med mig av det till min mamma, som förtjänar det mer än någon.

  GIllar på både instagram och facebook (linnea mellblom, linneajosefincom)

 148. I min lägenhet som jag håller på att fräscha upp så vore detta ett grymt sätt för att både sprida trevligt ljus och fräsch doft 🙂

 149. Fia

  Nedräkningen har börjat ! Ingen rast och ingen ro.
  Koka glögg, pynta gran, slå in klappar, och köpte jag saffran månntro?
  Min jag vill också få njuta av december, den förväntan jag ser hos mina små,
  Ett underbart kit fyllt av Rituals lyx vore ljuvligt om jag kunde få! 🙂

 150. Anne

  Denna är den enda doft Rituals har som jag verkligen gillar så hade så gärna velat vinna detta setet.
  Med detta väldoftande set
  Hade livet känts lätt
  Och jag blivit så glad
  För detta är ju bättre än choklad.

  • Anne

   Glömde skriva att jag följer på Instagram @lakrits456 samt på Facebook Anne Carlsson och har delat tävlingen.

 151. freja

  Ooohhh vilken härlig vinst 🙂
  Jag fann tycke fr rituals när jag fick en duschkräm i glossybox, och vilka lyxduschkrämer liksom!!
  Hade känt det som ren lyx att vina detta kit 🙂

  Jag gillar din sida på facebook (freja stenström)
  Och jag följer dig påinstagram (jigglyboobs)

 152. Wow, älskar Rituals! Som ensamstående mamma drömmer jag om att stänga in mig i badrummet när barnen har somnat och ha mitt eget lyxiga spa med dessa produkter! 🙂 Typ den ultimata lyxen för mig och såå välbehövligt.

  Följer/gillar på fb och insta (matatilda).
  Kram Matilda

 153. Ronja

  Om jag skulle vinna detta skulle jag ge det till min sambos lillasyster, hon skulle älska det. För likt mig så älskar hon märket rituals.
  Vi skulle kunna ha en mysig film kväll och tända ljuset.

 154. Julia

  Min mormor är inlagd på sjukhuset för tillfället och är sååå trött på sjukhusdoften. Hon älskar doftljus och lyxiga produkter så det hade varit superroligt att få överraska henne med ett väldoftande lyxpaket!

 155. Sophie

  Önskar vinna mamma lite flärd
  för det är hon värd
  Efter julens stressiga tid
  behöver hon sinnesfrid
  Att bara få av lugnet njuta
  och att huvudet mot badkarskanten luta
  uppleva Rituals väldoft
  och få en hud så soft

 156. Wow, vilken fantastiskt vinst! Det vore så kul att få överraska min mamma med denna lyxiga vinst i julklapp. Hon skulle verkligen älska detta kit då hon är riktigt förtjust i doften av kanel. Kort sagt vore detta en toppen vinst!

  Gillar din sida på FB (Sanna Kaakinen), där jag även har delat tävlingen offentligt. Följer även på Instagram (Mammasvardag).

  Kram Sanna

 157. Tatiana

  Jag ska på en blind-date på självaste nyårsafton som mina vänner ordnat. Jag är otroligt spänd och nervös inför det. Med denna avslappnande och lyxiga vinterkollektion från Rituals skulle jag kunna förbereda mig på det absolut bästa sättet och få nervositeten att försvinna och dofta oemotståndligt.

  Följer på fb och Instagram och har delat. <3

 158. Marcelina Malinowska

  Jag ÄLSKAR märket Rituals men tyvärr har jag inte råd att köpa det jag vill därifrån eftersom jag är en student och som alla vet studentlivet brukar vara ganska fattigt och trist med alla examinationer. Jag hade blivit ÖVERLYCKLIG och hoppat upp till molnen om jag vann detta mitt i tentaperioden 🙂

 159. Cornelia

  Rituals produkter verkar verkligen toppen, av det lilla jag hunnit prova är jag mer än nöjd.
  Kommer inte hinna få tag i dessa produkter innan årsskiftet, hade därför varit kul att vinna så man hinner njuta av apelsin- och kaneldoften nu kring jul.
  Gillar på Facebook och följer på Instagram.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.