135 Comments

 1. Wow, vilken fantastiskt vinst! Det vore underbart att överraska min älskade dotter med denna lyxiga vinst. Hon har börjat visa ett allt större och större intresse för skönhet och make up, och just nagellack är något hon tycker riktigt mycket om. Hon älskar när jag målar hennes naglar i olika färger och pysslar om hennes händer. I framtiden drömmer hon själv just nu om att jobba med styling, så detta vore ett toppen kit!

  Gillar din FB (Sanna Kaakinen), där jag även har delat tävlingen offentligt. Följer dig på Instagram (Mammasvardag) och har givetvis även röstat på din julkalender.

  Kram Sanna

 2. Katarina

  Får inte använda nagellack på jobbet så vore underbart att få frossa i härliga färger på naglarna när det blir helg

 3. Efter att jag gått ner 28 kg (sedan april i år) så har mitt hår och mina naglar fått ta en hel del stryk pga näringsbristen. Jag äter massor med tabletter för att hålla naglarna snygga, men trots mycket vård och omsorg så ser de inte roliga ut om jag inte använder nagellack. De är ojämna och spricker lätt – oftare när jag inte använder lack konstigt nog. Så håller tummarna för lite extra fin färg till jul!

  Gillar på facebook och instagram givetvis.

  Kram
  Lotta

 4. Tatiana

  Jag ska på en blind-date på självaste nyårsafton som mina vänner ordnat och är himla spänd på det. Att få måla naglarna i något av Opis snygga lack och smörja händerna lena skulle hjälpa till att hålla handsvetten och nervositeten borta.

  Följer givetvis på fb och Instagram @tatsuli_tatiana

 5. Malin Kinberg

  En färgglad present så här i december hade inte varit fel. Både naglar och händer ser trista ut i detta väder, de behöver definitivt piggas upp!

 6. Tova

  Jag skriver hela dagarna och tillbringar därför mycket tid med händerna i blickfånget, färger är kul och jag blir glad när jag har färglada fingrar.

 7. Ja hade behövt vinna detta för att sätta lite guldkant på tillvaron. Då jag just nu inte har något nagellack. Jag fick barn för några månader sedan och sen dess har inte jag varit prioritera ett. Men jag tycker att det är dag att lägga lite tid på mig nu ☺

 8. Anna

  OPI nagellack är verkligen en underbar klapp att både få och ge bort i jul.
  Att vinna i dagens tävling vore därför otroligt kul!

  gillar på facebook

 9. Annika

  Lackat och klart inför jul som fest,
  OPI klarar uppdraget bäst.
  Att med många härliga färger få variera,
  Sedan med mjukgörande krämer alternera.
  Håller mina tummar och tår,
  Att just jag detta lyxiga set får!

 10. Vendela

  Dessa kit skulle passa perfekt till min kompis som älskar Breakfast at Tiffanys! Hon skulle nog tycka det var jättecoolt att få nagellack från en Tiffany kollektion! 🙂

  Jag gillar på facebook och följer på instagram!

 11. Malin Svensk Björck

  Varken mina händer eller naglar är nåt jag vill visa fram just nu. Tur det är säsong för vantar!
  Händerna är torra och nagelbanden ännu torrare.
  Så synd för jag gillar att pigga upp livet med färgglada nagellack.
  Kanske detta kit kan hjälpa mig att gå ordning på händerna igen och göra livet färgglatt igen!
  Följer på instagram, hostdagjamningen.
  Gillat på Facebook, Malin Svensk Björck

 12. Då jag jobbar i butik så blir händerna och naglarna väldigt lätt torra och slitna. Jag skulle behöva riktigt bra krämer och snygga nagellack för att få ta hand om händerna riktigt 🙂

 13. liselotte

  Jag har under många år haft svårt handeksem, så mina händer behöver extra omsorg, denna vinst skulle passa mig perfekt och pigga upp vardagen en hel del

 14. Julia Mattson

  Åh detta hade jag velat vinna! Avojuices har jag länge tänkt på att prova men det har helt enkelt bara inte blivit av, så detta hade ju passat mig perfekt! Dessutom har jag 2 st OPI-nagellack hemma och är meganöjd med dom så några extra i dessa fina färger hade passat perfekt!

 15. Jag hade så gärna velat vinna eftersom jag är så dålig på att fixa mina naglar eftersom jag inte har några fina nagellack så för att få lite inspiration skulle jag verkligen behöva ett kit med såhär fina färger! Skulle även behöva avojuicerna till mina torra händer och min torra hy så detta kit hade varit perfekt för mig, speciellt nu i vinter.

 16. Elin L

  Hej!

  Opis härliga hand- och nagelkit
  om det ändå kunde bli mitt ?
  den vården är något jag brukar glömma
  vård behövs annars måste jag dom gömma

  God Jul!

 17. Carina

  Gillar på fb!
  En jättefin vinst verkligen, skulle bli en fin julklapp till min dotter som är intresserad av skönhet.

 18. Hannah

  Tänk att varje gång vi skakar hand med folk, så kan de känner av hur torr och trott vår hud känns, NOT TO MENTION om vi har fin nagellack på! Men men men, om man vinna detta så är det nog andra bullar! God jul!

 19. Anneli

  Efter sommaren och höstens trädgårdsarbete skulle det vara trevligt att få skämma bort mina naglar med vackra och vårdande OPI.

 20. Mia Korch

  Som nybliven mamma
  är min nagelvård inte riktigt den samma
  Lite färgranna lack från Opi jag därför hoppas få
  jag skulle garanterat ta mig tid att bli nagelfin då!

 21. Älskar opi! Skulle vara toppen att vinna detta kit så att jag kan få fina naglar till den stora nyårsfest jag och mina kompisar ska ha i år. Gillar på instagram och Facebook också 🙂

 22. anna

  Åh, mina händer är sådär decembertråkiga just nu, supertorra och inte fått någon färg på naglarna på månader. Vore perfekt att pigga upp händerna med detta!

 23. Jag är ett nagel och handfreak. känner jag mig inte fräsh och snygg om händer och naglar så känner jag mig sjuk. Mår dåligt när händerna blir torra på vintern. Så Detta packet vore en dröm för mig. Jag älskar även OPI men tycker de är lite för dyra för att köpa mycket av. Men önskar jag kunde köpa nopi varje månad. 😛

  Jag gillar på fb ( Alexandra Dahlberg)
  Har även delat på fb.

  följer på instagram @axdal.se

 24. Jag har så tråkiga vinterhänder, dom blir så torra och spricker på sidan av pekfingrarna och tummen så det här paketet skulle mina händer bli glad av =)

 25. Isabelle

  Att få avsluta detta år med denna vinst hade ju varit guld! Att ha fräscha och fina händer är viktigt för mig om man har rätt produkter. Detta skulle göra allt enklare!

 26. Alex

  Jag önskar jag kunde infoga en bild på mina tråkiga naglar (inklusive mitt såret vars stygn just tagits bort på ena fingret). Jag som studerar ser på mina fingrar knapprandes på datorn en stor del av min vakna tid och det skulle vara roligt att få titta ner och bli lite glad över vackra färger och välfuktade händer 🙂

 27. Ida Bengtsson

  Vilken underbar vinst!! Jag skulle vilja vinna de här hand och nagelkitet då jag är väldigt mån om mina händer och speciellt naglar, känner mig väldigt naken utan nagellack! OPI är även ett av mina favorit nagellack !! så det hade varit drömmigt att vinna en liten julklapp till mig själv <3
  kram

 28. Michaela Lindh

  I somras fick jag reda på att jag hade en extrem d-vitaminbrist och jag hade ingen aning om hur mycket det förstörde mig utan min vetskap. Trötthet, ont i kroppen, orkeslös och mycket mer. Med denna vinst skulle jag kunna ta hand om mina händer åtminstone så de mår bättre 🙂

  Följer på Facebook: Michaela Lindh
  Följer på instagram: michaelajomalindh

 29. Carola Vanha

  Torra, tråkiga naglar och nagelband som jag har varje vinter skulle verkligen behöva sig en liten uppiffning med dessa fina set.

 30. Emelie Erlandsson

  Jag har äntligen slutat bita på naglarna och då skulle detta vara en fin belöning till mig själv.

 31. Joanna Wozniak

  Jag vill vinna nagelkit för jag biter mina naglar och har svårt att sluta och om jag vinner så fint kit då har ja bra reason att ta hand om de!!

 32. Tuva Hjorthall

  OPI är det bästa jag vet, de gör att jag känner mig himla het! Älskar deras produkter, lika fräscha som citrusfrukter. Naglarna mina blir så otroligt fina! Det är en vacker syn, och handkrämen gör dunder för hyn! Skulle bli överlycklig om jag vann detta pack med kräm och lack!! (Följer dig på både Facebook och Instagram)

 33. Titti skarp

  hej

  har äntligen fått lite längd på mina naglar och jag hoppas och önskar få testa för mig ett helt nytt märke av nagellack
  brukar sällan måla naglarna då jag har haft en förmåga att klippa så fort det blivit längd
  så hoppas på turen i denna lucka

 34. Ida Erlandsson

  Som nybliven tvåbarnsmamma är orken minimal för att piffa sig ofta. Men med snygga nagellack skulle jag hela tiden ha snygga händer iallafall där det inte kräver ompysslande varje dag.

 35. Jag har precis slutat att jobba med lagerplock ( finns inget som förstör naglarna mer än att öppna kartonger och riva upp förpackningar ). För att fira mina händers nyvunna lycka och ett nytt jobb hoppas jag på att vinna detta vackra set!

  ”Happy girls are the prettiest” Audrey Hepburn

 36. Vintertid har jag väldigt torra händer men bortsett från det är jag väldigt nöjd med både dem och mina naglar. Jag skulle inte kunna ha långa naglar men de är i alla fall inte nedbitna och jag skulle gärna vilja ha lite lack på dem till jul och nyårshelg och roligheter nästa år! Och vem vet, kanske kan hand- (och kroppskrämerna) göra mina häder mindre torra också!

 37. Hanna

  När jag tittar på händerna börjar jag knorra,
  när blev mina händer så här torra?
  Nu vid säsonger för julfrid,
  har jag ju en massa tid!
  Jag är ju inte den som syr,
  kanske jag ska ägna mig åt manikyr?
  På juldagen kanske jag möter mina själsfränder,
  när jag visar upp mina nya fräscha händer!

 38. Carina

  Min dotter och jag skulle bli lika glada över denna vinst. Då skulle vi sitta och leka skönhetssalong under jullovet och experimentera med olika färger.

 39. kexin

  JAg vill ge till min mamma <3 har precis flyttat hemifrån så ses sällan. Vill ha spakväll när vi träffas över jul och visa att hon är viktig för mig. DEtta hade varit perfekt till ändamålet

 40. Tina Carlström

  Älskar nagellack men har aldrig testat OPI, skulle verkligen vilja göra det. Vem vill inte känna sig lika snygg som Audrey för ett tag. Snygga färger dessutom!

 41. Anja L

  Snyggt och elegant. Får inte använda nagellack på mitt arbete därför vore det fint att få måla sig fin till julhelgen.

 42. Ingela Berglund

  Skulle främst vilja testa handkrämen. är alltid torr om händerna på vintern. HAde också varit roligt att få färg till naglarna, så man blir riktigt fin till helgen

 43. Hannah

  Här behövs all vård som finns att få till mina naglar så slitna så. OPI är något av en favorit, så jag hoppas att turen skickar vinsten hit.

 44. Marie Persson

  För fina naglar till nyår och ge huden en boozt inför januaris kalla vindar. Gillar på fb och instagram!

 45. Claudia Kerttu

  Med en dotter som älskar att måla naglarna har hon nu börjat klaga på att det är dålig kvalité på det hon har och så en nöjd dotter skulle det bli!

 46. Tove Vispe

  Jag har bitit på naglarna så länge jag kan minnas, och skämts för att visa mina händer. Nu har jag äntligen lyckats sluta och set vore underbart att kunna göra sig extra fin med dessa produkter!

 47. Felicia

  Min absoluta favoritfilm är Breakfast at Tiffanys. Att få känna sig som Audrey Hepburn om än bara på naglarna skulle det göra min dag. Min absolut största stilikon är hon!

 48. Sofia Eriksson

  Vilken grym tävling! Jag skulle vilja vinna detta kit till min femtonåriga lillasyster som älskar att greja med naglar. Hon är grym på det och älskar att hitta på nya saker med naglarna!

 49. Malin

  Jag vill vinna för att jag senaste månaderna har slarvat med att ta hand om mina naglar, men äntligen kommit igång igen! Har dock märkt att jag behöver fylla på en hel del lack då flera börjar ta slut eller har torkat till sig. Ett juligt rött står på listan, samt ett rött med glitter/skimmer så bara där har jag prickat i hälften av lacken i kitet! Skulle vara riktigt kul att även få prova på ett härligt blått lack, då det är något jag aldrig testat, samt en klassisk rosa! Jag har aldrig provat krämerna från OPI, så det skulle mina torra händer bli riktigt glada över! Jag vill alltså vinna för att få ett kit med härliga produkter att frossa i nu när jag känner att jag både har och vill lägga ner extra tid på just mina naglar! Jag gillar på facebook.

 50. Maria

  Åh, känner mig väldigt fin med fina naglar/händer, skulle känna lyxigt att vinna detta nu till julen. Hoppas hoppas, jag följer dig på instagram mariamonroees, kram!

 51. Ann-Sofie

  Händer och naglar tar stryk av det kallare och torrare vädret så detta vore toppen! Mina två tonårstjejerna skulle bli extra glada för nya nagellack. Hårdvaluta i huset!

 52. Astrid

  Mina händer blir torra och trista på grund av mitt jobb där jag tvättar händerna flera gånger i timmen! Skulle vara fantastiskt om mina händer för en gångs skull får sig ett riktigt lyft! Både med ett snyggt lack och mjukgörande kräm

 53. Emmie

  Kollektionen såväl som denna klassiska rulle är tidlös
  Med Tiffanys man blir så glamourös
  Filmen, smycken eller dessa lack spelar ingen roll
  Med dessa så går mitt liv inte i moll

 54. Wow, så himla lyxigt! Mina händer behöver verkligen vård och sedan såklart lite fin färg på naglarna 🙂 Jobbar hos ett postombud och har småbarn hemma så händerna får utstå mycket..

  Gillar och följer på insta (matatilda) och fb 🙂
  Kram Matilda

 55. Sandra Berly

  Detta skulle jag vilja överraska min syster med som älskar allt som har med naglar att göra, hon jobbar även som nagelspecialist och för naglar på vänner och bekanta. Dock har hon aldrig tiden till att unna sig själv massa nagel och handvård, därför tänkte jag att detta hade fått vara en toppen klapp till henne i jul!

 56. Hilda

  Jag älskar nagellack och skulle gärna vilja vinna detta kit. Att jag dessutom har världshistoriens fulaste och torraste nagelband som antagligen skulle bli bättre med en väldoftande handkräm gör dätta pris ännu bättre.

 57. Linn E

  Kanske är det bara öken och bränder
  som är torrare än mina händer
  De hade behövt lite kärlek ibland
  eftersom vi bor i ett så kallt land
  Mina händer är av kylan såriga
  Kanske hade det löst sig om de var mer håriga?
  Men det är ju inget jag varken vill eller kan
  därför vill jag vinna setet från OPI, minsann!
  Förutom återfuktade händer och mindre sår
  kunde man visst vinna nagellack till vardag och nyår!
  Att vinna detta set hade gjort mig riktigt glad
  och jag hade haft finast händer och naglar i denna stad

 58. Christina Frisberg

  Ojojoj! Vilken lyxig lucka 🙂 Jag som arbetat så länge som sjuksköterska och inte fått ha långa eller målade naglar , är ju svältfödd på den fronten , nu när jag slutat arbeta som sköterska och arbetar som vårdlärare i stället få ju frossa loss på nagelstylingfronten hur mycket som helst , så denna vinst vore vääääldigt välkommen här 🙂

 59. Fia

  Det här är ett riktigt drömpaket! Älskar hur fina naglar får mig att känna mig piffig oavsett hur risig jag känner mig för övrigt.
  Jag vill vinna så jag och min bästa kompis kan ha Audrey Hepburn inspirerade nagellackskvällar tillsammans 🙂

 60. lisa - mamma till Loa

  Önskar vinna till mina trötta och tråkiga händer. Lite färg som förmedlar positiv energi hade ja inte tackat nej till <3

 61. Eva Å.

  Det är så lätt att glömma bort sina händer särskilt om man tvättar dem ofta och nu på vintern märks det särskilt mycket. Det är bara att skärpa sig och smörja händerna efter varje handtvätt. Denna julklappen skulle komma till användning både som hand-kur och uppfräschning.

 62. Rosis

  Så kul det vore att detta lyxiga kit till sig själv få.
  Göra mig lite piffig till julens fester då:-)!

  Kämpar på sjukhus nu så behöver peppas upp med något skoj att vinna.
  Vinsten kanske gör så att jag snabbare från hospitalet kan försvinna:-).

 63. Maria Strandberg

  Händer vackra som få, ja det vore nåt ändå! Med naglar så färggranna, kommer folk knappt tro att de är sanna. Snäll har jag varit det lovar jag dig, så nu tycker jag faktiskt att du ska välja mig! 🙂
  Följer på instagram mariakstrandberg

 64. Gillar och delat, följer!
  Mina naglar är katastrof. Nagelband som spricker, naglar som bryts åt alla håll och kanter. Och min händer är torra som sandpapper…

 65. Alice

  Jag vill vinna då jag älskar att testa nya nagellack och produkter men tyvärr har typ nio tiondelar i min nagellackslåda torkat. Dags att uppdatera!

 66. Camilla Wiklund

  OPI står för bra kvalité, och Audrey Hepburn är min stil-idol. En riktig skönhetsikon, och Breakfast at tiffanys är min favoritfilm. En klassiker som aldrig går ur tiden! Jag har en jättestor tavla med Audrey Hepburn motiv, den inspirerar mig och är jättesnygg! Klart man vill vinna detta fantastiska pris!

 67. Ida Axelsson

  Detta vore en fantastisk julklapp till min lika fantastiska mor. Tänk att få ge bort något så fint!

 68. Milla

  Detta vill jag vinna,
  för att mig själv bringa,
  naglar som får en att le,
  vackra händer som alla kan se,
  lysande lack sitter som ett smack,
  och vårdande kräm som för torra händer,
  till världens mjukaste vänder

 69. Linn

  Åh detta behöver mina stackars tråkiga och torra händer!! Vad piffar upp mer än ett nagellack! Men jag förbrukar så mycket handkräm så detta vore perfekt för mig!

  Självklart gillar jag din fb sida och följer dig på instagram!

 70. Tess

  Så här efter andra advent
  vore det kul med en färgglad present
  mina naglar behöver till jul piffas till
  därför OPI jag vinna vill:)

  har gillat och delat och följt

 71. Anna-Märta Stålnäve

  Fina händer och naglar är tyvärr inte oss sjuksköterskor förunnat så nu när jag har lite längre ledighet vid jul ska jag lyxa till det big time och verkligen vårda mina tassar. Till julens fester blir det dessutom nagellack vilket jag inte haft sedan min sommarsemester så då hade ju det här vårdande och lyxiga kitet suttit perfekt!

  Följer/gillar på IG och FB!

 72. MickeyyLi

  Perfekt vinst!
  Går Finsnickeri utbildning och bygger ett Nagellacksskåp till min närmsta vän som fyller år/+julklapp snart! Behöver ju dessa godbitar att fylla det med för att göra presenten ännu mer lyxig! <3 🙂

 73. Sofie Altuntas

  Har börjat intressera mig allt mer för handvård och allt som hör till. Vackra naglar tackar jag inte nej till.
  En fin och behövlig julklapp till mig själv efter ett hårt studieår.

  FB – Sofie Altuntas
  IG – sofie_altuntas

 74. Tilda Bengtsson

  Gillar och följer på Facebook och på Instagram (@whatews)
  Jag hade velat vinna detta då mina händer och naglar mår så himla dåligt denna årstiden. Det spelar ingen roll hur mycket jag smörjer in och försöker ta hand om dem, de fnasar, bryts av och blir irriterade! Detta kitet hade gett mig lite motivation till att hålla ut, att det snart blir bättre med de torra händerna och fnasiga naglarna. De hade blivit så bra ompysslade!

 75. Jennya Johansson

  Det är ju en dröm som nästan är för bra för att vara sann. Vilken lycka och glädje det skulle vara om just jag av alla vann – så jag inte i mängden av alla tävlingsbidrag bara försvann…

  Jag har alltid nagellack och gillar att experimentera – som att måla varannan nagel syren och varannan lila. Med ett tufft glitterlack över kan det bli en häftig färgcombo. OPI-lack är jag väldigt svag för. Det är ett nagellack jag kan lita på – för det sitter länge och bra!

  Gillar på FB under Jennya Johansson och på Insta under jennyannhbg
  Kram Jennya

 76. Madelene.A

  Vilken drömvinst! Jag älskar att pyssla om mina händer och det behövs speciellt så här på vintern. Hoppas vinna så att jag kan ha en riktig myskväll bara jag och mina händer. Är riktigt nyfiken på dessa produkter. Håller tummarna hårt! Gillar på Facebook med namn Madelene Abrahamsson och delar även där. Följer på Instagram med namn madde_cancersurvivor.

 77. Jane Larsson

  Jag jobbar som florist,
  det är kul men samtidigt trist.
  För händerna gillar det inte mycket,
  och mitt sk*tnagellack pallar inte trycket.
  Men med grejer med kvalité
  skulle kanske handvård ändå vara en idé.
  2017 skulle då få bli händernas år,
  och jag ortens finaste händer får?!

 78. Med ett riktigt cocktailparty för mina händer,
  kanske torrheten till mjukhet äntligen vänder,
  med snygga lack i härliga färger,
  kanske jag gubben min snärjer.
  Med mjuka händer och nymålade naglar,
  kanske det kärleksfulla kommentarer haglar!

 79. Therese Kunnas Franzen

  Vill vinna då jag jobbat i växthus och reptilaffär, mycket handsprit, smuts och tvättning av händerna så är alltid torr och mitt nagellack försvinner fort så skulle behöva några som håller riktigt bra!

 80. Sjuksyrran

  Räddar liv och torkar tårar, ofta utan ens ett tack, behöver lite uppmuntran i vardagen med världens finaste lack!

 81. Madeleine Jonasson

  Jag har varit väldigt modig den senaste tiden och utmanat min ångest som jag plågats av sedan 11 år tillbaka och nu har jag gjort saker som jag aldrig trodde att jag skulle klara av så jag tycker att jag är värd en liten present. Och med lite snygga naglar att visa upp för världen så blir det lättare att ta mig ut. Följer/delat på FB: Madeleine Jonasson och följer på instagram: madelad83

 82. MariaM

  Vackra händer vill jag ju ha, så detta kit skulle passa mig väldigt bra. Vällackerade naglar går snabbt som en dans, och väldoftande händer med extra glans!

  Följer på fb, Maria Mattson.

 83. Jessica

  Jag jobbar med att packa upp varor hela dagarna och får torra händer och trasiga naglar.
  Med detta underbara kit kan jag få mjuka fina händer och kanske piffa upp naglarna, det som är kvar av dom, med lite snyggt nagellack.

 84. Ulrika Andersson

  I år har jag varit riktigt snäll,
  ge mig en ny färg till varje kväll.
  Mjuka händer och snygga naglar,
  komplimanger och flirtarna haglar.
  Såklart jag hoppas på denna vinst,
  den räcker ju hela året ut – minst

 85. Mina händer har under lång tid haft kraftiga nagelbandsinfektioner. Jag sökte tillslut specialistvård och fick rådet att överhuvudtaget inte komma i kontakt med vatten. Det var ju såklart omöjligt men med diskhandskar, andra skyddande handskar och bra krämer börjar jag nu få ordning på händerna och naglarna. Äntligen kan jag få snygga naglar och det här kittet skulle vara en perfekt omstart för mig!

 86. Ida

  Min systerdotter har alltid så fina naglar så detta skulle vara en underbar julklapp till henne. Har jag tur kanske jag kan få en manikyr av henne så att vi blir lika snygga i jul båda två.

 87. Sandra

  Jag jobbar på ett äldreboende där vi brukar ha spa-dagar och pyssla om våra gubbar och gummor, och väldigt många av damerna vill ha sina naglar målade, och jag skulle vilja vinna detta kit till just dom så jag kan förgylla deras dag, om än för bara en stund. Jag själv får inte ha nagellack under arbetstid.

 88. Alexandra

  Snygga naglar ja tack.
  Måla naglarna med dessa färgerna när man äntligen slutat bita på naglarna och nu när dem är långa och fina.
  Vem vill inte känna sig ännu mer fancy med snygga nagellack.
  Och jag skulle även vilja ge 2 färger till mina bästa vänninor 🙂

 89. Mina händer skulle behövas fräschas upp lite. Det minsta man kan göra när man har ont om tid men ändå vill se fin ut.

  Följer på FB & IG @libramusik

 90. Fia

  Nu tändas tusen juleljus
  Och gäster samsas i vårt hus
  Det blir himla mycket städ och disk
  Så för att hålla handen frisk
  Det gäller att vårda och manikyrera
  Saknas kräm och lack? Här finns det flera!

 91. Elena

  För en gång skull är mina naglar fina, på grund av graviditet. Därför skulle jag vilja frossa i massa fina färger! ?

 92. Jag hade velat vinna då jag för några månader sedan slutade bita på naglarna efter att ha bitit hela mitt liv! Dessa kit hade varit pricken över i:et att pusha mig själv att inte börja bita igen!!

  Följer dig överallt sedan tidigare!

 93. Lena P

  Opi är favoriten bland nagellack. Sitter bra och läckra färger. Mår jag dåligt en dag målar jag mina naglar och livet känns ljusare. Doften på handkrämer gör mej licklig.

 94. Corina M Cadbrand

  Bra nagellack i härliga färger! Vill fira in med lite snygga naglar då jag under arbetstid inte får ha varesig långa eller snygga (målade) naglar. Dessutom är det bara sedan 1 år tillbaka jag slutat vara nagelbitare så tycker jag borde få fira detta rejält då jag aldrig kunnat få lika snygga naglar som nu 🙂

 95. Linnea

  För att jag totalförstört mina naglar efter ett par lösnaglar och de ser urusla ut. Därför behövs både lite omvårdnad och färg på händerna och naglar för att de ska se fina och fräscha ut nu i vinter.

 96. julia

  Dessa kit hade fått mig att känna mig mer ”kvinnlig” och fin, när jag som mest ha torra händer och skitiga naglar i och med mitt jobb. När man skruvar i datorer är det svårt att hålla det cleant ;P

 97. Sandra

  Mina händer trivs inte alls med vinterkylan och är torra och fulla med sår på grund av det, så detta set hade helt klart varit en hjälp på traven för att återställa dem 🙂

 98. Maria Alm

  Jag skulle så vilja vinna detta kit så att jag får skämma bort min mamma. Hon är en underbar kvinna som tyvärr inte är så pigg. Trots att hennes kropp inte är samarbetsvillig så vill hon gärna känna sig fin. Det skulle vara så mysigt med en mor- och dotterdag där jag bl.a. får skämma bort min mamma och pyssla om hennes naglar.

 99. Frida Bergner

  Många saker dyra är..
  Och som arbetslös min plånbok inte mycket pengar bär.
  Jag en kvinna av dagens värld,
  längtar efter lyx och flärd.
  Dessa fina krämer och lack från OPI skulle göra susen,
  och uppskattas till tusen!

  Följer på fb och insta
  Delat på fb som Frida Bergner

 100. Eva

  Älskar OPI, älskar filmen Breakfast at Tiffanys detta måste alltså vara den ultimata kombon. Dessutom skulle jag älska att för en gångs skull kunna ta hand om mina tassar ordentligt så de blir lite glammiga och fina.

 101. Charlotte Eriksson

  Jag är helt salig över dagens vinst och önskar innerligt att jag äntligen vinner en produkt från OPI. Både förpackningen och innehållet är fint ? Jag har aldrig ägt ett OPI nagellack men jag har provat och jag var helt fast i det ?

 102. Kattis Bergmansson

  Här har vi hela arsenalen
  som jag skulle kunna ta till när jag ska gå på nyårsbalen.
  Annars jag som Askungen får gå
  färglös och grå.

 103. monica

  Jag älskar att ha fina naglar och tycker att det är avkopplande att pyssla om händerna och lacka naglarna. Tyvärr blir mina nagelband väldigt risiga under vintermånaderna och då är det inte lika roligt längre. Därför skulle dessa oljor hjälpa mig att få fina nagelband igen och sen kan jag lacka mina naglar med dessa fina färger! Följer på insta och gillar på facebook 🙂

 104. Anna L

  Jordens mest skämmiga händer och naglar med riktig skurtants-karaktär. Vill också känna mig mjuk och fin och slippa gömma naglarna. Det vore värdefullt!

  zemam på Instagram
  Anna Larsson på Facebook

 105. freja

  hade varit helt underbart att vinna dessa nu i vintertider, fina naglar och lena och väldoftande händer 🙂
  Gillar på både facebook och instagram

 106. Åh, detta kit är precis vad min torra och nariga händer skulle behöva i vinter, jag jobbar som kock och händerna kommer i kontakt med mycket vatten och är i stort behov av bra handkrämer och snygga lack, ja tack! 🙂 De hade verkligen piggat upp i år, så nu håller jag tummar och tår. 🙂

  Gillar på Facebook som Malin Gustafsson och följer på Instagram som frozenvanilla_
  frozenvanilla@live.se

 107. Anja

  När vintern är kall och man har ryggsäckar och vantar på sig är det svårt att motivera sig till att ta hand om sig själv. Men när alla andra åker utomlands över jul och jag extrajobbar på hade det suttit fint att få unna sig en fina manikyr och pedikyr med opi:s fina lack, och åtminstone drömma sig bort! 🙂

  Följer på insta och fb! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.