122 Comments

 1. Sabina S

  Min hy är inte riktigt anpassad för Skandinavisk kyla och därför väldigt torr den här delen av året. Att vinna lite vårdande produkter för ledsna händer vore fantastiskt!

 2. Elin L

  Hej!

  Mina händer behöver vård och ans
  hjortronkitet ger mina händer en chans
  att åter bli ungdomligt mjuka
  just nu ser dom ut att vara sjuka
  mirakelkur från c/o Gerd
  är jag verkligen värd

  God jul!

 3. Lotta

  Då jag snart fyller år(22/12) kanske jag en fin överraskning får.
  Jag behöver en ny bra vårdande handkräm, så också en bra handtvål som jag kan ställa in i mitt badrum som fått ett litet lyft.

 4. Tatiana

  Inte bara kylan och den torra vinterluften utan även allt diskande för hand har påverkat mina händer så de blivit så torra att huden spruckit upp lite här och där. Skulle verkligen uppskatta dessa produkter som dessutom är ekologiska vilket gör de än mer åtråvärda!

 5. Sanne

  Mina frasiga och spruckna händer skulle behöva lite extra omvårdnad nu i vinterkylan. Spenderar mycket av min tid utomhus, fixar ved och är ute med hunden så mina händer hade behövt lite kärlek.

 6. Katarina

  Tvättar och spritar händerna väldigt ofta på jobbet vilket mina händer inte mår så bra av så dom skulle verkligen må gott av detta lyxiga set

 7. Ekologiska produkter är alltid det bästa!

  Själv är mina nagelband sönderpillade på grund av hård och torr hud, samt att jag har endålig vana att bita vid oro. Jag tror att det är dags för mig att bry mig om mina stackars händer och fingrar.

  Gillar på facebook (Amanda Linnarsson)
  Följer på instagram (_secondlifereplay)

 8. Tess

  Min hud behöver bli soft
  och näsan mår bra av hjortrondoft
  två fina flaskor från Gerd
  det är min hud riktigt värd

 9. liselotte

  Vill gärna vinna detta för jag har problem med torra händer efter flera år med svårt handeksem, så detta kit skulle vara perfekt för mina händer

 10. Annika Andersson

  Mina händer är ständigt torra och jag behöver bra tvål och bra återfuktning. Håller tummarna för att jag får testa just detta!

 11. Tilda Bengtsson

  Min händer hade verkligen mått bra av lite tvål som tar han om dem. De är helt fnasiga och efter varje gång jag tvättar dem så behöver jag smörja in dem. De hade verkligen behövt denna tvålen att ta hand om dem!
  Gillar och följer dig på Facebook och Instagram @whatews 🙂

 12. Frida

  Jag har problem med torra händer året runt, men denna årstid gör torrheten att jag får eksem som kliar och vätskefyllda blåsor. Händer lätt att jag slarvar med handkräm under dagen då det är meckigt att hålla på tuber osv (har bara hittar handkräm i tub som funkar hittills) och tänker att det vore mer lättillgängligt för mig med en pumpflaska på skrivbordet! Följer på insta 🙂

 13. Anneli

  c/o gerd ekologiska snälla produkter vill jag jättegärna använda till mina händer för då mår både mina händer och naturen bra.

 14. Alex

  Det skulle vara fint att ta hand om denna skandinaviska hy med hjortronolja från Lapland. Bra att den även var ekologisk!

 15. Malin Svensk Björck

  Jag har verkligen supertorra händer och nagelbanden spricker. Det gör ont och inte ser det så fint ut heller. Visste inte att detta företaget fanns men det låter ju som underbara produkter och jag vill mer än gärna testa!
  Älskar produkter som är snälla mot både, kropp och miljö.
  Följer på instagram, hostdagjamningen
  Gillat och delat på Facebook, Malin Svensk Björck.
  Ha en härlig dag!

 16. Sandra

  Jag vill vinna och då kommer jag ta med kitet till jobbet. Jag arbetar på en förskola och vi tvättar händerna så många gånger att vi alla blir torra. Detta skulle lyxa till handtvätten 🙂

  Jag följer på instagram!

 17. Jeppe&Jullan

  ”Bara julklappar till barnen, okej?”,
  det är inte alls min grej!
  Tycker outtalade regler är trista,
  jag vill också skriva en önskelista!

  Kära tomten – jag har så fasligt torra händer,
  och hoppas på vinst i dagens kalender.
  Med svensk kvalitet från C/O Gerd,
  det är den här småbarnsmamman värd!

  Gillar på Facebook, Kristina Karlsson
  Instagram: Lulefamiljen

 18. Maria

  Hmm min man gillar inte några dofttvålar men hjortron gillar han ju så denna kanske blir godkänd 😉 Verkar vara en superbra tvål och jag hoppas på det bästa 🙂 Handkrämen skulle jag älska!! Vill ha något som känns lite lyxigt och det känns som att dessa är precis vad jag letat efter! Följer på instagram mariamonroees.

 19. Tova

  Har märkt att jag slarvar mindre med handtvätt om jag har pumptvål istället för en hård bir, vill gärna ha en som luktar gott med

 20. Asa

  Jag vill vinna eftersom mina händer är sjukt torra just nu och jag tror verkligen att de här litet skulle kunna hjälpa mig att få tillbaka händer man inte behöver skämmas över

 21. Jag älskar ekologiska produkter så det är alltid kul att upptäcka och testa nya. Särskilt nu efter jag fått barn för 7 månader sedan så tycker jag det är extra viktigt att inte ha produkter med massa kemikalier i. När man byter blöjor och tvättar händerna hela dagarna och därefter går ut och promenerar med barnvagnen, så får man dessutom super torra händer ?

 22. Malin

  Alla vill vi vinna
  och inte i mängden försvinna.
  Från skogen värld
  utvinns denna flärd
  och den är JAG värd.

 23. Milla

  Detta skulle jag vilja vinna då jag verkligen älskar ekologiska och Svenska produkter som jag anser att man borde stödja. För då vårdar vi även om det viktigaste naturen.

  Med vackra händer,
  är det något som händer,
  vårdande ingredienser som näring ger,
  något som gör att alla ler

 24. Carina

  Hjortron är en favorit, och torra händer är något man verkligen får under vintertid. Jag behöver absolut vinna detta kit!

 25. Emma w

  Å har drömt om att prova detta märke länge. Har under en längre tid haft problem med torra händer och sprickor som ibland är superdjupa och det gör grymt ont. Har provat en massa produkter men hittar ingen som håller måttet. Att jag jobbar på lab och spritar händerna tusen gånger om dagen gör inte saken bättre. På jobbet är ju mina händer ofta i fokus och det patienterna ser och då vill man gärna ha fräscha lena händer istället för torra spruckna…..
  Gillar på fb och följer på instagram

 26. Tove Vispe

  Med hjälp utav skogens gyllene frön
  kanske min hud kan bli len och skön.
  Mina händer de brister av stånk och stön,
  och hoppas att någon hör våran bön.

 27. Pernilla

  Då jag inom vården jobbar och till sjuksköterska pluggar, gör att jag ofta med vatten och tvål mina händer gnuggar.
  En skön kur för att göra händerna särskilt mjuka och fina, hade då rakt inte varit en pina!
  Snarare hade det varit något jag verkligen behöver, ett hjälpmedel mot torra händer vore ett riktig lyckoklöver!

  (gillar även er sida på Facebook)

 28. Malin Nordblom

  Vill att händerna ska bli mjuka och lukta gott! Då kommer jag att känna mig som en prinsessa på ett slott.

 29. Katarina Andersson

  Med en tight studentbudget räcker inte pengar till att vårda händerna väl. Det märks särskilt nu i vinter när händerna är torra och fnasiga. Därför skulle detta ekologiska och svenska hudvårdskit göra mig till den lyckligaste och mjukaste studenten.
  – gillar och delar på facebook.
  – följer på instagram

 30. Malin L

  Vore perfekt för mig! Blir extremt torr av vinterkylan vilket gör att jag får ont på händerna som är för torra. Får hela tiden smörja. Dessutom lät det som en god doft med hjortron!

 31. Emma

  jag vill vinna eftersom jag faktiskt har väldigt torra händer, speciellt nu under vintern. dessutom försöker jag att bara använda ekologiska produkter och vad passar inte bättre än dessa då? som dessutom är svenska! 🙂 håller tummar och tår

 32. Emelie

  Hej!
  Jag tycker att det är så kul att ha en fin tvålpump i badrummet som gästerna kan beundras över. Att dessutom fånen handkräm skulle vara guld värt. Mina händer blir så himla torra under vintern. Otroligt intressant med hjortrondoft dessutom!

 33. Hanna

  Med händer som förstörs av kyla och att tvätta händer hela dagarna (jobbar inom förskolan),
  vore detta ett perfekt kit för att sköta mina slitna händer.
  Jag är såld på deras deo, och det är ju ett underbart märke!

 34. Anna

  Jag har torra händer på vintern, så lite vårdande lyx vore bra.
  Mjuka, sköna händer och snygga naglar vill man ju gärna ha.

 35. Rosis

  Detta lyxiga och ekologiskt kit vill jag ju gärna ha.
  Välgörande för händerna så himla bra.

  Vill detta från c/o Gerd få vinna.
  All min torrhet då enkelt kan försvinna.

 36. Jobbar i vården och där är det spritade händer som gäller. Så när jag är ledig är det extra viktigt att smörja och behandla händerna väl. Har luktat på denna duon på apoteket och den luktar sååå gott! Skulle bli en bra present då jag imorse blev erbjuden ett vikariat.

 37. Eva Olsson

  Jobbar på förskolan där jag bland annat byter blöjor ofta och torkar bort snor.
  Det gör att man tvättar händerna ofta.och dom blir torra.
  Kylan hjälper också till att händer blir ännu torrare och jag får självsprickor.
  Det skulle vara fantastiskt att vinnan så mina händer kan bli mjuka och fina.
  Stort plus är att det är ekologisk. Jag tycker att det är viktigt.

 38. Jag är gärna med och tävlar, och skulle vilja överraska min älskade mamma med detta i julklapp. Hon har ofta torra händer särskilt nu på vintern, och jag tror det här fantastiska priset skulle hjälpa mycket emot detta. Dessutom låter det som de har fantastiskt goda dofter!

  Gillar din sida på FB (Sanna Kaakinen), och har även delat tävlingen offentligt.

  Följer dig på Instagram (Mammasvardag).

  Kram Sanna

 39. Ingela Berglund

  hade varit roligt att se om denna handkräm kan göra torra händer mjuka. har provat många olika sorter men inte hittat någon jag tycker fungerar full ut

 40. Marie Persson

  Detta kit låter som en perfekt present till mamma, hon är ständigt på jakt efter bra produkter för händer som inte doftar för starkt. så skulle vilja vinna detta åt henne 🙂

  Gillar på fb och instagram!

 41. jasmine

  Mitt badrum är så tråkigt och fult
  med plastiga väggar i ljusgult.
  Men det skulle få sin en lyxig glans
  om detta kit sig på mitt handfat befanns.

 42. Åh jag älskar c/o Gerd! Har deras tvål och bodylotion med doft av lingon, en riktig favorit. Men nu håller de på att ta slut. Skulle vara väldigt kul att få testa nåt nytt från c/o Gerd, gillar verkligen att de är ekologiskt och från Sverige.
  Gillar på Instagram under Nettan_s_

 43. Trisse

  Torra och nariga händer är inget att visa upp. Så att se om sina ”tassar” är viktigt för mig, en helt vanlig tjej. c/o Gerd verkar ha fattat vad vi behöver. Sänd detta pris gärna till mig, för jag behöver!

 44. Ida Erlandsson

  Min lilla 3-åriga dotter Tuva älskar att greja mina toalettsaler. Hon smörjer in sig, piffar sig och gör precis som mamma gör. Därför är jag noga med att ha ekologiska produkter hemma.

 45. Erika Skäre Andreasson

  Min mormor (som under sin ungdom vistades mycket i Lappland) fyllde 100 år i september. Hon är lite trött och vilar mycket och hon älskar att få handmassage och manikyr när hon vilar. Hon har alltid brytt sig mycket om sina händer, så därför vill jag ge detta fina paket till henne i julklapp ???

 46. Linda Olofsson

  Fantastiska C/O Gerd! Har inte haft möjligheten att prova denna serie/doft . Tidigare provat deras serie som innehåller lingonfröolja. Ljuvliga produkter!

 47. Tuva Hjorthall

  För det första så bor jag i Norr, här är man alltid Torr! Jag lever i en liten By och har ovårdad Hy. Men vad ska man Begära, när det inte finns någon butik Nära? För de andra är hjortron är mitt Favoritbär, jag Svär! Jag plockar dem hela Tiden och med dessa produkter blir mina händer som Siden.

 48. Camilla Wiklund

  Jag älskar den svenska vintern, men det gör inte min hy. Den behöver riktigt bra hudvårdsprodukter och ständig återfuktning för att inte bli torr som fnöske. Följer på fb som camilla wiklund och instagram som lillakarlsbyn

 49. Jag skulle vilja vinna det här lilla kitet för att ge bort det till världens bästa farmor. Hon älskar krämer och har alltid gjort, jag har sedan barnsben hjälpt henne att smörja in sig på ryggen. Hihi finns bilder när jag som 5 åring står i sängen för att hjälpa henne. Hon skulle älska det här!
  Jag gillar och har delat på Facebook, samt följer på instagram med namnet @foodiebyam

 50. Cassandra

  Jag är beroende av att smörja in mina händer och vill gärna ha en handcréme i varje rum, denna fina flaska skulle passa in i vårat sovrum där den skulle få stå på mitt nattduksbord!

 51. Evelina

  Min mor kommer bli extra go å gla’
  för lite mer ren å mjuk kan hon ju alltid va
  Och vi håller ju detta bär extra kär
  Vi som från Lappland är.

  (Följer dig på Instagram, nightblur)

 52. Jerker

  Både jag och min fru har hudproblem året om, så det vore verkligen rätt familj vinsten hade kommit till om jag vann 🙂

 53. Johanna

  Igår umgicks jag med världens bästa kollega efter jobbet. Hon är trettio år äldre än mig, men vi är ändå jättegoda vänner och pratar om allt. Som en extramamma. Hon är skild och har vuxna barn och vi pratade om hur ensamt det kan bli att bo själv. Jag skulle vilja ge henne det här i julklapp för att visa hur mycket hon betyder för mig.

 54. Rebecka Johansson

  Vore en mycket uppskattande julklapp till min mor som letar mycket efter en bra handvård! Denna verkar mycket bra! Hon skulle bli överlycklig för detta!

 55. Astrid

  Jag har pinsamt torra händer, framförallt nu under vintern då dom spricker på alla möjliga ställen. Dessutom har jag ett jobb som kräver noggrann handtvätt flera gånger per timme, vilket kan vara en bidragande faktor. Det skulle få skönt att få ta en paus ifrån all torrhet och få smörja in händerna med någon riktigt härlig kräm mellan varven!

 56. Anjé Galbe

  Svärmors händer är torra och fula
  Kanske kan den här mirakelkrämen få henne att hjula
  Eller åtminstone med mig sluta strula
  Så jag inte skjuter mig själv med en kanonkula

  PS. Hon älskar hjortron som är så brandgula

 57. Marike Wikström

  Vi har frysen full med hjortron men de är till för ”invärtes bruk”. Skulle vara roligt att testa ekologiska hudvårdande produkter med innehåll av dessa bär som är så vansinnigt goda att äta.

 58. Men ja! Hoppas på tur att vinna då detta skulle vara en perfekt present till min mamma som fyller år på julafton. Hennes mamma var ifrån Lappland så just norrländska produkter ligger oss i familjen lite extra varmt om hjärtat 🙂 Dessutom jobbar hon i kök och är alltid torr om händerna så detta skulle verkligen vara toppen för henne.

  Kram Matilda (gillar/följer på fb och insta som Matilda Pettersson och matatilda)

 59. Jannike

  Som sjuksköterska tar händerna lätt stryk efter bara en dags jobb. Nariga och såriga behöver de den bästa behandlingen, o c/o gerds produkter är bland de bästa! Jag följer på instagram 🙂

 60. Åse

  Oavsett vad man har gjort på muggen;
  Läst eller badat eller klippt luggen
  Så är det nog säkrast att tvätta sin tass
  Det gör ju de flesta som varit på dass

  Men tvättar man ofta så sker det en grej
  Med huden när just man har lögat sej:
  Naturliga fetter och talg försvinner
  Och allting i handfat och rör utrinner

  Så minns nu att använda kräm och lotion
  Massera ordentligt, det är ju motion!
  Och passa nu på när du väljer rätt sort
  När du för en vara din slant ger bort

  För även det enklaste köp har en mening
  Du vill ha båd’ lyx och funktion i förening!
  Och tänk på miljön för dig själv och för andra!
  Nu kan du lugnt ut ur badrummet vandra!

 61. Maria

  Min mamma har ofta torra händer och söker passande handkräm. Detta kit kunde möjligen åtgärda problemet både vid tvätt och efter tvätt! Och att det lär dofta gudomligt gör bara saken bättre! Jul för alla sinnen!

 62. Madelene.A

  Hoppas vinna dessa fina produkter att ställa i vårt nyrenoverade badrum. Produkterna verka grymma och flaskorna är jättefina! Man behöver piffa upp badrummet så här på vintern. Håller tummarna hårt! Gillar & delar på Facebook med namn Madelene Abrahamsson. Följer på Instagram med namn madde_cancersurvivor.

 63. Sofie Altuntas

  Jobbar som lågstadielärare och tvättar händerna ofta. Detta har resulterat i torra händer och oönskad allergi. Med dessa fina produkter skulle mina händer må mycket bättre. Håller tummarna.

  FB: Sofie Altuntas
  IG: sofie_altuntas

  Hoppas

 64. Therese Kunnas Franzen

  Jag jobbar i en reptilbutik med växthus så tvättar och spritar händerna hela dagarna ofantliga gånger pga smuts och att undvika smittor mellan djuren så de torkar ut riktigt mycket!
  Tuwws@hotmail.com

 65. Ulrika Andersson

  Såklart man är snäll i juletid, speciellt när ett så fint pris delas ut. Mjuka händer vill ju alla ha, och speciellt i vintertid när huden blir så torr.

 66. Caroline L

  Jag fyller år på juldagen och önskar mig denna vinst i present. Gillar att testa nya skönhetsprodukter och gärna ekologiskt.

 67. Gillar både på facebook och Instagram och har delat på facebook under namnen.

  Instagram:fiinaste_flikkan
  Facebook: jessica Pettersson

  Skulle verkligen vilja vinna det här paketet till min man vars händer lider av extremt svårt uttorkning, känns som om han flaggar skinn överallt. Så detta skulle förmodligen hjälpa hans händer och låta mig slippa städa.

 68. Jag skulle vilja vinna då detta hade varit en perfekt present till min mormor! Hon smörjer alltid in sig med bodylotion efter hon tvättat händerna så att ha matchande tvål och handkräm hade ju varit perfekt tror jag.

 69. Anna-Märta Stålnäve

  Nyinflyttad i min lägenhet och har för första gången i mitt liv ett jättestort badrum som jag nu inreder. En sak jag tycker är så himla fin är att ha ett matchande set med handtvål och handcreme vid handfatet, gärna på en fin bricka, både för funktionen men även som inredningsdetalj så den här vinsten hade gärna fått flytta in i mitt nya fina badrum.

 70. Hannah

  Det hade varit jättekul att vinna detta, företaget finns ju i Jokkmokk och jag kommer därifrån. Så bara den grejen hade känts kul ?

 71. Sandra Berly

  Jag vill vinna detta till min syster då hon är så mån om sin kropp och hälsa, hon älskar allt som har med skönhetsprodukter. Spelar ingen roll vad det är, bara hon vet att det är bra för henne så älskar hon det. Hon är så pedant, allt ska liksom vara fräsch och rent! Vilket är tvärt emot mig haha, men därför hade jag gärna velat ge henne detta i julklapp 🙂

 72. Åh, mina torra händer skulle verkligen behöva detta kit,
  de spricker så lätt av denna vinterkyla och att jag jobbar som kock och kommer i kontakt med handsprit och vatten varje da´, det är för mina händer inte alls bra. Jag hade gärna provat dessa hjortronprodukter mot mina händer som börjar få eksem och mest är till problem!

  Hoppas på tur. 🙂
  Gillar på Facebook somMalin Gustafsson och följer på Instagram som frozenvanilla_
  Har delat på Facebook https://www.facebook.com/malin.gustafsson.7169

 73. Susanne G

  En norrlänning i exil,
  önskar i badrummet lite mer stil,
  och med c/o Gerds fina ekoset
  tas händerna om hand så lätt,
  samtidigt som hjortronen stillar längtan efter norr – det får bli min sista knorr.

  facebook och Instagram gillas såklart,
  och nu är detta rimmet klart!

 74. Jessica Eliasson

  Försöker alltid gynna svenska företag. Detta gäng var nytt för mig. Låter väldigt spännande. Att sedan behovet finns av just handvård är ju toppen. Är så narig så här vintertid. Hoppas få upptäcka en ny favorit.

 75. Christina Frisberg

  Älskar att piffa till det i badrummet med nya fina produkter och frääscha nya handdukar och ddenna ivålen/handkrämen ser ju ut att vara prima produkter.

 76. Michelle Lindahl Bernard

  Jag vill vinna detta kit inte bara för de verkar vara bra, utan för att det ska bli fint i badrummet för alla gäster vi kommer att ha till julen/nyår/glöggfest nu i december!

 77. Jag skulle vilja ge bort detta till min lilla mormor. Hon är alltid noga med sina händer & att ge henne såhär fina produkter tror jag skulle bli succé 😀 Följer på instagram <3

 78. Gerdan R

  På vintern blir mina händer nariga, röda och väldigt torra. I fingertopparna får jag ofta sprickor som gör väldigt ont. Jag har ännu inte hittat någon kräm eller olja som riktigt hjälper. Därför hoppas jag innerligt vinna detta lyxiga kit och få mjuka händer utan problem i vinter.

 79. Maja Lind

  Jag tvättar händerna väldigt mycket (blöjbyte + torka storasyster efter toabesök) och är så trött på alla dåliga tvålar som gör händerna torra som fnöske! Skulle verkligen uppskatta detta pris, så jag kan få mjuka händer igen ♥ Gillar på fb +insta @fiffel

 80. Anna L

  stackars mina tassar som längtar omsorg så detta hade varit fint att unna den fnasiga stackarna

  zemam på instagram
  Anna Larsson FB

 81. Elin

  Har extremt torra händer, vilket kanske inte är så konstigt med tanke på att jag jobbar en hel utomhus. I alla fall vore en återfuktare helt underbart och med mandarindoft är den ju perfekt i jul! 🙂

 82. Malin

  Lyssna upp, ja snälla hör nu noga på,
  så ska jag berätta varför jag denna klapp ska få!
  Jag är mamma och ganska bra, så det så,
  jag leker, stöttar med läxor, uppfostrar och håller på!
  Förtjänar inte det att hyllas extra ibland, så säg?
  till en norrlandstös, som precis flyttat norrut igen.
  Jag har förträngt kylan och hur fnasiga mina händer kunde bli,
  att det är närproducerat dessutom -det är helt i min melodi!
  Så, nu håller jag alla mina tummar och tår,
  att det är just jag som detta fantastiska set får!

  Jag gillar såklart på både IG och FB för extra vinstchans!

 83. Johanna VL

  Jag ÄLSKAR hjortron. Bästa bäret. Och det är säkert lika fantastiskt i annan form, som i hudvård. Önskar i födelsedagspresent 🙂

 84. Daphne Alice

  Jag vill vinna för att jag inte tål vanlig tvål, får eksem och kli direkt, jag har också väldigt torra händer som skulle behöva en bra kräm just nu!

 85. Leeloo

  Jag älskar att prova nya ekologiska produkter, speciellt tvålar och krämer, ett extra plus när det är svenskt. Dessa två får gärna ta hand om mina torra händer i kylan.

 86. Ana Alonso

  Det skulle passa perfekt nu när vi måste tvätta händerna ofta när kräksjukan är på besök. Mina händer skulle uppskatta den.

 87. Sara S

  Min bästa vän har ett stort dilemma
  Jobbiga eksem som på händerna vägrar lämna
  Inte blir det bättre med uttorkande tvålar
  Eller utskrivna krämer som inte håller vad de lovar
  Jag tror bestämt att detta kit skulle göra gott
  Det är ju för tusan ekologisk handvård av bästa sort!
  I annat fall kan du räkna med att jag står i full färd
  Redo att överta dessa godbitar från c/o Gerd!

  Har gillat din fb-sida och följer på insta! Heter santapola där. ?

 88. Anna Johansson

  Min vän från norr håller i årets julbakkväll. Det här vore en fin (och användbar) tack-present väl!?
  God jul!

 89. Jeanette

  Hurra för svensktillverkat och hurra för ekologiskt – 2 saker jag försöker köpa så stor del av som jag kan.

 90. Emma Eriksson

  Fnasiga och torra blir händerna av vinterns kalla tid
  då behövs bra produkter för att ge dem näring och frid
  Att checka in hos c/o Gerd är rena hälsokuren
  därför hoppas jag nu på decemberturen
  Med hjortronkitet får händerna softa
  och tänk så gott de kommer att dofta!

  Följer på fb som Emma Emser Eriksson, på insta som emser1973 och delar såklart tävlingen 🙂

 91. Malin

  Jag vill vinna för att min hud är kaos på vintern, och det här året har just händerna krånglat extra mycket, så det skulle vara kul att få vinna något som förhoppningsvis hjälper mot torrheten!

 92. Johanna björk

  Jag arbetar inom vården vilket gör att jag tvättar händerna lite för ofta för att huden ska må bra. För att inte tala om det eviga handdpritandet.. Hade varit guld att få vinna denna lyx
  Till mina allt för utsatta händer.

 93. Ronja

  jag vill vinna då jag har väldigt torra händer speciellt eftersom det är kallt nu + att jag spritar och tvättar händerna ofta då jag jobbar i hemsjukvården.

 94. SANDRA

  Åh! Detta är exakt vad jag behöver 🙂
  Jag har lidit utav extrem näringsbrist vilket resulterat i torr, sprucken hy i ansiktet samt att håret blivit tunnt och skört. Det här kitet känns verkligen ultimat för mig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.