125 Comments

 1. Michaela Lindh

  Håret når ner till midjan och jag har haft långt hår hela mitt liv. Jag tar mer hand om mitt hår än något annat på mig själv så denna vinst är som gjord för mig 😀

  Följer på instagram michaelajomalindh
  Gillar på Facebook Michaela Lindh

 2. Katarina

  Hårborsten jag har idag har hängt med länge och skulle verkligen behöva bytas ut men har svårt att hitta nån som är bra. Denna vinst vore därför helt perfekt för mig

 3. Anna

  Med ett hår som efter ammning med tillhörande hårlossning är som ett trassligt nystan skulle detta kit vara räddningen. Tänk att kunna borsta igenom håret utan att behöva slita i tovorna.

  Följer på instagram annathornell86
  Följer på Facebook Anna Thornell

 4. Angelika

  Jag vill vinna för att jag är så otroligt håröm ! Vågar knappt borta mig, men har förstått att dessa borstar minskar att håret dras och slits i .

 5. Felicia Lundström

  Älskar dessa borstar!
  Tar inte alls lika mycket på håret som en ”vanlig borste”!
  Skulle vara en dröm att få vinna!!

  Följer på Instagram
  Gillar på Facebook

  Iamfeliciachristinalundstrom @insta
  Felicia Christina Lundström @facebook

  Mejl:felicialundstrom144@gmail.com

 6. Monica Bernpaintner

  Olika borstar för olika behov
  Jag sätter gärna alla fyra på prov
  Mina medelålders grå tar sig ton
  Kanske får en ny favorit plats på min hårborststron

 7. Annika Andersson

  Något nytt till håret vore perfekt! Jag har glömt bort mig själv ett tag och behöver en nystart för att känna mig som en vacker kvinna igen. Och håret har alltid varit lite av mitt problem.

  Gillar både på facebook och instagram.

 8. Haha detta hade varit perfekt för mig! Sedan jag blev småbarns förälder så glömmer jag att fixa håret jätte ofta. Sitter typ i bilen med lillan och kommer på att jag fortfarande har Sovknuten uppe. Hade jag vunnit så kunde jag äntligen se lite representabel ut i håret! ?

 9. Emma Bergström

  Varje morgon slutar i tjut
  I håret ska tovorna borstas ut
  I vår familj skulle en tangle teezer gå varm
  Både mamma och ungar skulle uppskatta dess charm

 10. Carola Vanha

  Ständigt trassligt och tovigt hår, med dessa borstar glansigt svall jag får. 4 borstar tom en för språng, dessa vill jag testa åtminstone en gång.

 11. Ingela Berglund

  Jag vet att min dotter skulle bli överlycklig för att få prova nya borstar. Hon har tjockt, långt, självlockigt hår. som kan vara jobbigt att borsta ut ibland. hon kommer hem till jul och att få överaska med dessa hade varit jättekul

 12. Mitt hår blir superlätt tovigt och jag har välidigt långt och halvtjockt hår. Eftersom jag jobbar heltid är jag alltid ute på språng och skulle vara perfekt att kunna ta med och fixa håret vart jag än är 🙂 <3

 13. Emelie Erlandsson

  Jag är verkligen i behov av en bra borste, som kan rädda mitt hår efter graviditet och amning. Jag tror detta kan vara lösningen för mig!

 14. Lisa - mamma till Loa

  För några år sedan hade jag dreadlocks och som alla vet så ska det egentligen inte gå att kamma ur dom utan man måste raka av håret om man inte vill ha dom längre. Jag lyckades kamma ur dom dock fick mitt hår ta stryk av det, men jag har kört kurar för håret och har på något vis ändå fått det rätt så fint. Jag tror dessa borstar kan vara bra för mitt hår så jag vinner gärna det 🙂

 15. Hannah

  tårar och tårar hon gråter, min tjej,
  Why has God given me long hair, she will say,
  hon älskar sitt hår och av att styla blir hon glad,
  men den dar gamla kam, den är BAD BAD BAD!
  Tänk om det finns nåt bättre jag funderar om och om,
  om vi vinner det så har du en väldigt lycklig dotter och MOM!

 16. Anneli

  Slita och dra med hårborsten för att få bort tovor blir ett minne blott, om jag smarta produkter från Tangle Teezer hade fått!

 17. Pernilla Danielsson

  Dessa borstar är det bästa de har uppfunnit i borstväg för håret, gillar att de finns i olika utföranden och för olika tillfällen, så att de kan anpassas efter behov. Jag är så” taggad” på dessa 🙂
  Jag följer sedan länge på facebook 🙂 kram

 18. Johanna björk

  Mitt skatbo på huvudet är,
  Det som på min hälsa tär.
  För mig som håröm tjej ,
  Blir hårborstning en väldigt stor grej.
  Finns det en räddning så säg,
  Önskar så att ni kunde hjälpa mig.

 19. Vendela

  Jag följer på instagram och gillar på facebook!

  Jag behöve dessa produkter då mitt hår är en trasslig mardröm! Haha

 20. Ellen Jonsson

  Jag skulle gärna vilja dessa då jag hört otroligt mycket bra om borstarna och verkligen vill testa dom. Efter en cykeltur till skolan ser håret ut som ett fågelbo ungefär, det vore perfekt att borstar som är enkla att stoppa ner i väskan!

 21. Förstår jag rätt nu att detta är typ en mirakelborstar för hår som blir tobigt och rufsigt lätt??
  Oaw säger jag bara då.. Jag har en dotter på 7 år som har hår ner till rumpan, hon älskar sitt hår men varje dag är håret en kamp.
  Varje dag får hon massvis med tovor i håret och det blir ruffsigt. Tänk om dessa borstar skulle hjälpa oss att få ordning på hennes hår.
  Om vi missar att fläta hennes hår på kvällen så är håret katastrof på morgonen. Så Denna vinst skulle göra oss otroligt glada att få testa. Vi skulle verkligen kunna se vad de går för.

  Gillar Beyond Beauty på Facebook (alexandra dahlberg )
  Delade tävlingen på Facebook https://www.facebook.com/axdal87
  Följer BeyondBeauty på Instagram @axdal.se

 22. Isabelle

  Min lillasyster önskar sig egentligen en äkta tangle teezer i julklapp men ville inte att jag skulle lägga så mycket pengar på en borste åt henne, då min ekonomi är lite begränsad. Det hade varit perfekt att kunna vinna detta och ge en åt henne iallafall!

  Följer på instagram ( hedstrombella )
  Gillar på facebook ( Isabelle Hedström )

 23. Elin L

  Hej!

  Med de här borstarna får jag på håret styr
  nu är det så jobbigt när det runt huvudet yr
  jag vill att håret ska ligga fint på plats
  så jag skulle bli överlycklig över denna sats

  God Jul!

 24. Elina Söderberg

  Jag har alltid haft tjockt och långt hår, men det medför naturligtvis att det blir sjukt trassligt. Speciellt under dessa årstider! Hade behövt ett kit som detta för att lösa mina problem!

 25. monica

  Älskar tangle teezer! För mig som är håröm har den fungerat perfekt! Min börjar dock få några år på nacken och är rätt så sliten. Är även nyfiken på borsten som ska användas tillsammans med fön. Mitt tjocka hår tar evigheter att torka så om borsten hjälper till så att det går snabbare skulle det vara så skönt! Gillar på Facebook och följer även på instagram (monica_n83)

 26. Camilla Wiklund

  Jag har typiskt skandinaviskt hår, fint men tovar sig lätt och jag är så himla hårsöm! Jag har dock aldrig fattat att det finns speciella hårborstar som gör det lättare, trodde man tvungen att slita och dra. Blir riktigt nyfiken på dessa!

 27. Elin

  Har hår ner till höften som mer än gärna tovar sig, speciellt mycket när det är riktigt blåsigt.
  Har haft tillfällen då borsten nästan helt suttit i håret och hört hårstråna som gått av…
  Om det finns någon borste lämplig för mitt hår så vill jag gärna prova! 🙂

 28. Jag har hår ner till troskanten och min dotter likaså, min andra dotter har alltid tovor fulla håret, sen har jag 2 döttrar till så vi är i stort behov av dom här borstarna =)

 29. Violino

  Den enda hårborsten jag äger har hängt med i såå många år! Skulle vara helt fantastiskt att få vinna dessa fina borstar! Och så glad mitt hår skulle bli! Hoppas hoppas på vinst!

 30. Paola

  @mikkimuz
  Paola Allegrini på FB

  Att hitta en julklapp som passar lika bra till mamma & dotter är ju perfekt! Och ännu bättre att jag kommer att få ha mina grejer i fred, eftersom hon inte fönar sitt hår 😉 Vore superkul att få lägga detta under granen till oss!

 31. AnnaKaize

  Mitt hår får Gollum att se ut som en hårmodell och det är dessutom självtovande. Man kan riktigt se det knyta ihop sig själv som värsta scoutknopen i realtid. I need this.
  Gillar redan på FB som Anna-Karin Näström eftersom jag heter det. Skulle egentligen ha varit utan bindestreck men prästen hade väl smuttat för mycket på Nattvardsvinet och skrev fel, så jag är fast med detta fåniga dubbelnamn. Ett fånigt namn OCH hopplöst hår- bara det är väl en anledning att vinna, tycker du inte 😉

 32. Titti skarp

  hej jag har sett den bland mina you tubers jag följer och dom tycker mycket om dessa så jag vill och hoppas få testa
  mvh Titti

 33. Malin Svensk Björck

  Min lillasyster har jättefint långt hår men hon tar inte hand ordet ordentligt.
  Som ensamstående mamma går alla pengar till sonen.
  Jag skulle vilja ge henne detta så hon kan ta hand om sitt hår och få det så fint som jag vet att det kan bli.
  Det är hon värd så som hon kämpar eftersom hon också är obotligt sjuk.
  Följer på instagram, hostdagjamningen
  Gillat och delat på Facebook, Malin Svensk Björck

 34. Sofia Eriksson

  Efter ett frisörbesök igår ska jag ta hand om mitt nya fräscha hår och med hjälp på traven behöver jag dessa borstar som är en storfavorit!

 35. Att en frisyr kan göra hela ens dag till himmel eller helvete är välkänt för oss alla, därför kändes de här produkterna så jäkla balla.
  Både till mig som inte orkar lägga så mycket tid på mitt hår som sig bör – och för min dotter som när hon ska borsta håret med sin nuvarande borste nästan d*r.
  Vore med andra ord fantastique att få ett set av de här, isf ska jag alltid hålla Beyond Beauty kär. 😉

  Tjing,
  Gabriella

  Som följer både på instagram och facebook. (ny följare)

 36. Ella Svanberg

  Jag skulle verkligen vilja vinna då jag har testat en borste från detta märke och blev superkär. Den har hängt med i snart tre år, vilket innebär att den verkligen skulle behöva bytas ut… spännande också med paddelborsten! Jag har megastort frizzigt hår och har hört att denna fönborste ska fungera bra med min hårtyp. Hoppas!!!

 37. Ida Erlandsson

  Min dotter är väldigt hårömm och det är alltid svårt att få henne att borsta håret. Jag hoppas att dessa hårborstar skulle underlätta för oss!

 38. Hanna

  Jag gör mitt bästa för att ta hand om håret, men schampo & balsam kommer ofta före borstar.. nu behöver jag inte prioritera längre, utan jag kan ge mitt hår allt!

 39. Walter Schadewitz

  Min bästa vän tillika sambo,
  ser i huvudet ut som Rambo.
  På frisyren ingen ordning och reda,
  har gått och tänkt på detta till leda.
  Hon borde fixa, kamma, spraya, tvätta,
  Tangle Teezer i julklapp är det enda rätta!

 40. Julia

  Jag tänkte ge ett hårkit i julklapp till kusinen som har långt (men också alltid trassligt) hår och det hade varit såå coolt att kunna ge henne ett kit med fyra olika borstar!

 41. Linn

  Åh jag har letat efter en skonsammare borste med ett handtag! Skulle vilja vinna för att ge min mamma en borste för att hon alltid tar sönder mina så hon kan ha en egen ?

 42. Lisette Johansson

  Jag har väldigt tunt & ”fint” hår som det heter, så jag behöver vara extra försiktig med mitt hår, då det lätt går av. Så dom här borstarna hade vart kul att prova och se om jag kan borsta mitt hår utan att det går av.

 43. Så dålig på att borsta håret bra (och det blir därför superslitet). Har länge haft ögonen på tangle teezers och skulle vara toppen att få pröva en sådan och på det sättet få lite inspiration till att borsta håret snällare.

 44. jag vill vinna för dessa borstar kanske kan göra underverk för mitt hår ? jag är sämst på att styla håret men kanske får hjälp på vägen med dessa ? behovs verkligen efter en graviditet och precis blivit singel efter 7.5 år

 45. Min dotter på 12 år har inte någon lång önskelista men detta är en av sakerna som står högst upp. Själv har jag aldrig testat men hon låter väldigt övertygande om att de är riktigt bra. Så skulle även vara kul att själv få testa.
  Dottern skulle bli otroligt glad om detta låg under granen i år 🙂

 46. Evelina

  Inte allt lätt,
  att på vinterhåret få rätt.
  Torrt och risigt, svårt att kamma,
  men med dessa blir det nog lite jävlaranamma.

  Följer BeyondBeauty på Instagram, nightblur.

 47. Emelie Wandel

  Jag behöver verkligen fylla på min hårborstegarderob här hemma. Just nu skor jag pojkvännens och det blir jämt konflikter över att hand borste är full med långa hårstrån!

 48. Rosis

  Mitt hår behöver ny glans, snygghet och spänst få.
  Vore toppen med en ”superborste” som kan hjälpa det då!
  Jag vill därför denna klapp till mig själv ha.
  Både jag och mitt hår skulle då ropa ett glatt hurra;-)!

 49. Tess

  Varje morgon är kampen svår
  att reda ut varje tova i mitt nattrufsiga hår
  en borste som denna skulle få mig att hinna
  alla andra morgonbestyr, därför vill jag vinna:)

 50. Sara Källström

  Dessa borstar vore härligt att ha! Är en familj på 3 tjejer med långa hår så borsta måste vi göra flera gånge rom dan’! Jag tror att Tangle Teezer borstarna kan få oss alla 3 att få slätt och fint hår, dessutom kan mina döttrar ha med sig en i skolväskan eller jag i handväskan vart jag än går! Praktiska och bra och sliter inte på håret som andra borstar kan göra!

  Delar på Facebook, följer på instagram och gillar fb sidan! 🙂
  Inst: obosara82
  FB. Sara Källström

 51. Jenny dybner

  jag försöker spara ut till långt hår, och skötseln spelar då en stor roll. borsten jag har nu är en vanlig standard borste, alltså sliter den väldigt mycket på mitt stackars hår. en tangle teezer hade räddat mitt hår från tovor och onödiga, slitna toppar .

  följer på instagram ( benzelin) och facebook

 52. Sara Wallenius

  3 tjejer med lång kalufs! Hade varit en Enorm lycka att vinna!!
  Tangle teezer är underbar! .båda döttrarna hade en…så kom lössangrepp deluxe o morsan slängde dem efter runda 2…:(
  Gillar o delar på fb!

 53. Sandra Johansson

  Som trött tvåbarnsmamma som ändå försöket se anständig ut om dagarna vore det super med dessa borstar till mitt styriga och slitna hår . Det är inte alltid man hinner duscha på mornarna ens men med hjälp av dessa kan nog även jag få till en okej frilla ?

 54. Anna L

  Torrt, frissigt och frasig
  gör frisyren knasig
  mest bara tufs
  i min kalufs
  slipper jag och topparna vara kluvna mer
  Tangle Teezer mig hjälper
  Då slipper håret vara slitet
  om jag vinner detta fina kitet

 55. Maria

  Jag har så mycket problem med mitt långa hår, det tovar sig hela tiden. Jag har provat mina kompisars tangle teezer och de är ju så bra, det underlättar verkligen! Det hade varit kul att vinna detta kit, och den vita/röda borsten hade nog fått bli en julklapp till min mamma som också har samma problem som mig!

 56. Vill verkligen testa en borste som funkar för mitt hår! Jättebra att man vinner fyra stycken också för då hade jag kunnat ge bort några till mina bästa vänner också <3

  Gillar på facebook 🙂

 57. Torrt och risigt och trassligt såklart,
  känns som att allt slit med borsten snart gör huvudet bart.
  Med dessa produkter kan jag min borste slänga,
  så hoppas på att jag denna vinst får kränga!

  Följer och delar på FB (michaela söderholtz) samt följer på IG (thesmalltowngal)

 58. MariaM

  Vi är fyra långhåriga i familjen och barnen är otroligt hårömma. Har hört bra recensioner om tangler teeser och skulle gärna prova dessa på mina söner. Även mitt slitna hår hade gärna haft en dejt med detta fina julpaket!

  Gillar på fb, Maria Mattson.

 59. Linnea

  Jag försöker ta hand om mitt hår så gott jag kan, men på senaste tiden har det blivit mer slitet, de här borstarna skulle kunna vara lösningen på mitt problem!
  Gillar/följer på facebook och instagram

 60. Eva R

  Jag har långt hår, ner till midjan, och har problem med håret sen jag fick fel på sköldkörteln. Jag har tappat massor av hår, det är tunt och slits fort.
  En riktig borste skulle vara drömmen för mitt hår (och mig förstås)!! 🙂

 61. Sofie Altuntas

  Jag har axellångt hr och tycker det är svårt att få till en snygg frisyr. Dessa borstar skulle verkligen vara till stor hjälp
  dagligen när jag gör mig ordning för jobb och studier och även till fest. Håller tummarna

  FB – Sofie Altuntas
  IG – sofie_altuntas

  Hoppas

 62. Maria Vastesson

  Skulle gärna vinna så jag slipper skicka minstingen till dagis med tovor stora som bollar bak i nacken..

 63. Emilia

  Varje morgon när jag ska borsta håret så fäller det hur mycket som helst & dessutom känns det inte skoningssamt alls för mitt hår så som jag sliter. Jag har testat en sån här borste av min kompis & den var hur bra som helst! Tyvärr så är man student så man har inte lyxen att köpa sånt, men har alltid sedan dess velat ha en sådan borste!

 64. Sandra Berly

  Mitt hår är något jag alltid tagit hand om lite extra, med klippningar och dyra hårprodukter. Håret för mig ska alltid vara on fleek och ger en extra touch på outfiten. Det spelar liksom inge roll om jag inte är sminkad, men håret ska alltid vara fixat. Där av har jag noggrant alltid tagit hand om det dagligen. Älskar att hålla på med hår och drömmer om att bli frisör en dag. Därför hade jag mer än gärna velat vinna denna lucka, så att jag kan få skämma bott mig och mitt hår lite extra i jul!

 65. Anna

  Jag behöver en hårborste som är riktigt bra, och dessa borstar vill även döttrarna gärna ha.

  gillar på Facebook!

 66. liselotte

  Detta skulle passa mig perfekt, har alltid haft kort hår, nu har jag sparat ut håret och det trasslar sig, så det vore ju perfekt med bra hårborstar, plus att dotterns långa hår är extremt trassligt, så hade varit roligt att testa dessa borstar även på hennes hår.

 67. Carina

  Min dotter har haft jättelångt och tjockt hår hela livet, och har givetvis bråkat med tovorna lika länge! Hon har önskat sig en ny hårborste i julklapp, mer anpassad för hårtorkning av fuktigt hår, och här verkar vi ju en möjlig! Jag skulle så gärna vilja vinna denna fina gåva till henne 🙂

 68. Emma Eriksson

  Trots att vi är en familj på fem går det aldrig att hitta en borste i vårt hem
  och med tre hårömma små tjejer vore tangleteezers supergrejer
  Att reda ut deras långa kalufser varje morgon och kväll
  kräver både teknik och borste som är speciell
  Det brukar sluta med tårar, tjut och spektakel
  så att vinna denna lucka vore ett julmirakel
  En borste till badrum och toalett och hallens bänk
  så ligger jag alltid före i mitt trasselutredningstänk
  Det vore trolleri i vardagslogistiken
  och så slipper jag värsta morgondramatiken

  Jag följer dig på FB som Emma Emser Eriksson och på instagram som emser1973

 69. Carlsson

  Vet inte hur, vet inte när. Bara att min tangle teezer försvann bara sådär. Och nu vill jag ha ny, men den är lite dyr. Så vinna jag viiill!

 70. Gulli Lundström

  Jag vill ge min dotter detta. Hon har långt hår och borstar varje dag, ofta. Borsten hon har behöver bytas ut ? Skulle passa perfekt

 71. Anna-Märta Stålnäve

  Jag var för ett par dagar sedan hos läkare på vårdcentralen för att få hostmedicin då jag har en långdragen förkylning som vägrar ge med sig och gick dit utan att sminka mig eller fixa håret (vem fan gör det liksom?) varpå läkaren säger när jag kommer in till honom (ung och RIKTIGT snygg kille) att ” Oj, du ser ut som ett penntroll i håret”. Vafan liksom? Då insåg jag att det nog är dags att börja lägga lite tid på hårborstningen så en vinst skulle bespara mig fler fina ”komplimanger” på vårdcentralen iaf 😉

  Följer på ig och fb!

 72. Hedvig

  Jag har tjockt, långt, lockingt hår, något som ibland kan var i princip omöjligt att hantera, fram tills att jag fick en tangeltezer i julklapp för 4 år sedan. Den har verkligen varit min räddare i nöden, flera gånger i veckan. Tyvärr att allt slitage jag besparat mitt hår på slitit på borsten och piggarna har börjat böja sig. Skulle verkligen behöva en ny av dessa bortstar som jag älskar, och skulle vara spännande att testa de olika varianterna som finns, slår vad om att de är minst lika bra!

 73. Belinda Fihn

  Gillar och följer 🙂

  Där ute tippar tomten på tå,
  Alla undrar när hon till oss knackar på.
  Är det något i säcken han gömmer?
  Att hårprodukter stod högst på önskelistan hoppas jag inte han glömmer!
  Mammalivet innebär sällan glamour,
  -fokus ligger ju i att vara en bra mor.
  Men detta kit kan användas både vardag och fest,
  att borsta håret skulle inte längre vara pest.
  Så håller därför tummar och tår,
  Att jag denna fina luckan får!

 74. Madeleine Jonasson

  Jag har velat testa dessa så länge. Hade varit underbart att kunna borsta håret utan att halva håret sitter i borsten. Och mitt trollhår behöver all hjälp det kan få. Följer/delar på FB: Madeleine Jonasson och följer på instagram: madelad83

 75. Saga J

  Jag skulle gärna vilja vinna dessa borstar eftersom att mitt hår blir så himla tovigt nu på vintern när jag använder halsdukar. Har sedan tidigare använt Tangle teezer men på något mystiskt sett lyckades jag tappa bort den så det hade vart jättebra att kunna vinna flera stycken med olika användningsområden. Det hade vart perfekt att ha en liten mindre borste som jag kan ta med mig när jag inte är hemma och en hårfönsborste eftersom att jag fönar håret i stort sett varje gång jag duschat. Jag följer Beyond beauty på instagram

 76. Christina Frisberg

  🙂 <3 Vill helt enkelt överraska dottern som har så långt och vackert hår med dessa borstar, själv har jag riktigt kort hår men vem vet kanske det är bra till mitt hår med 🙂 <3

 77. Marike Wikström

  Jag skulle behöva komplettera med en borste i handväskan eftersom jag ofta kommer på jobbet och har glömt borsta håret 🙂

 78. Madelene.A

  Jag har fått otroligt tjockt och lockigt hår sen det växte ut igen efter svår sjukdom och cellgifter, så ibland är det svårt att reda ut. Så därför hoppas jag vinna. Har hört mycket bra om dessa borstar. Gillar på fb med namn Madelene Abrahamsson och delar även tävlingen där. Följer på Instagram med namn madde_cancersurvivor.

 79. Ulrika Andersson

  Midjelångt hår som mer än gärna önska sig lite omvårdnad i vinter, lagom frissigt och oborstat gör nog det här till min nya favorit. Så enkelt och så snyggt.

 80. Pernilla Bjarnevi

  Fyra av fem i denna familj är tjejer och min äldsta är otroligt håröm och hon har testat många olika borstar men inte dessa så det vore roligt om dessa funkade på henne.
  2åringen är i kan ajälv åldern och sessa borstar kanske är lättare att lära borsta håret med.

 81. Andrea

  Mitt hår har fått mer än det tål.
  Har alltid sett ut som ett troll, borsten hjälper noll. Jag orkar inte ta striden att borsta hela tiden, hinner ju bli avliden.
  Om jag dessa borstar får blir inte tovan lika svår och ingen kan göra narr av mitt fina barr! ??

 82. Karolina Elvin

  jag hinner aldrig med mig själv. Har långt hår och Håret sätts upp i en klutt då det aldrig kammas ( dåliga borstar o tovigt hår) Jag är en stressad mamma med ett tufft jobb som fastighetsmäklare, i mitt jobb så skulle jag gärna vilja få känna mig fin och skulle älska lite lyx i vardagen. ❤️

 83. Eva Å.

  Har hört att Tangle Teezer är så bra men har inte lyckats få tag i någon. Inte ens min frisör har dem.
  Vill gärna prova och se om det går att förbättra stråna på knoppen.

 84. Johanna VL

  Alla andra borstar sliter så hemskt på mitt hår. Har en tangle teezer som jag använder för att att reda ut barret. Men annars har jag ingen bra borste i övrigt. Så jag håller tummarna. Och följer/gillar på facebook.

 85. Ida

  Mitt långa tjocka hår behöver ständig omvårdnad så det här kitet skulle göra underverk för lockarna.
  Följer på fb och Insta.

 86. julia

  jag har väldigt torrt hår å knappt hinner borsta det och måste alltid släppa med mig borsten i väskan på jobbet, hinner heller aldrig blåsa de utan springer med blött hår haha. Hade gärna velat ha detta att ta med on the go 🙂

 87. Tuva Hjorthall

  Inget som Tangle Teezer slår, om man nu har har tovigt hår.
  Den borstar ut varje tova, lovar det funkar, prova!
  Funkar så himla bra, precis vad jag vill ha!

 88. Gerdan R

  En blick på mitt hår i spegeln gör mig trött
  det är stripigt, tovigt och sprött
  Tangle Teezer ger mig en ärlig chans
  att göra mitt hår slätt och tovfritt med glans

 89. Mikaela Lindström

  Tre borstar, precis vad jag behöver; en i gymväskan, en i omklädningsskåpet i skolan och en hemma i lådan med saker för gäster som sover över. :`)

 90. Charlotte

  På grund av nya mediciner som jag fick för inte så länge sen har jag börjat tappa hår, och jag hade redan inte särskilt tjockt hår tyvärr. Så jag försöker göra allt jag kan för att ta hand om mitt hår. Och dessa borstar är ju så snälla för hår 🙂 Så jag hoppas på dagens vinst!

 91. Sara

  Är mycket på språng så skulle vara fint att ha en hårbortse för varje ställe. Typ, hemma, jobbet, väskan o så 🙂

 92. Olika borstar för olika behov har jag inte provat på men gör förstås gärna. Mina hårborstar har dessutom en förmåga att få fötter så har jag flera ska jag väl alltid kunna hitta en.

 93. Caroline L

  Jag fyller år på juldagen och önskar mig denna vinst i present. Skulle även dela med mig till min mamma.

 94. Cajsa

  Jag fick en vitaminbrist förra våren och massor av mitt hår trillade av, det är förhoppningsvis på bättringsväg just nu men tanken på mitt hår är fortfarande ångestbringande. Jag hade tjockt lockigt hår som alla älskade, alla utom jag haha :/ Nu är det mest stripigt och tunt, vore helt underbart att få lite lyxiga styling redskap som kan hjälp till på traven under ”rahab” tiden haha 🙂 Kram

 95. Martina Andersson

  Jag skulle vilja vinna detta kit för att det innehåller allt jag behöver för mitt tjocka hår som jag alltid slarvar med att ta hand om! Att ha en borste för min skol/jobbväska samtidigt som man har flera olika för att fixa håret hemma, det vore ju en dröm!

  Följer på facebook som Martina Andersson och på instagram som MartinaElizabethh

 96. Daphne Alice

  Jag vill vinna för att jag har långt omöjligt hår som jag bara älskar att trassla till sig för mig! Mitt hår skulle verkligen behöva riktiga bra borstar, och speciellt den jag kan ha i väskan låter som en dröm eftersom håret ser ut som ett skatbo när jag tar av mig mössa och halsduk nu på vintern.

  Gillar din sida på facebook och har även delat tävlingen där 🙂

 97. Ronja

  Jag skulle vilja vinna detta till min mamma, hon har länge velat ha en tangle teezer, men är väldigt dålig på att köpa saker till sig själv. Så därför hoppas jag vinna detta till henne, hon är bäst och är värd det till 100%

 98. freja

  Jag skulle vilja vinna dettqa då jag är så otroligt håröm, jag drar mig verkligen för att kamma håret så när jag väl gör det så är det ett helvete och står och grinar samtidigt som jag försöker få ur toverna.
  Hade varit fantastiskt att få vinna detta kit

 99. Pia Lönnkvist

  Lockigt hår kan vara jättegulligt,
  men mitt är på tok för krulligt.
  Tangle Teezer fixar bångstyriga lockar,
  så att jag kan få en frisyr som rockar!

  Följer, delat, följer…. =)

 100. Sandra

  Jag detta kit för håret vill vinna
  Kanske jag har tur och mina tovor kan försvinna
  Vill man va fin får man lida pin
  Men inte med dessa, här blir varje borsttag lätta

 101. Julianna Fredriksson

  Min dotter har tjockt självlockigt som hon kämpar med
  varje morgon för att ta bort alla tovor. Det är en
  ständig kamp varje dag. Denna vinst vore toppen
  att vinna då.

  Följer Beyond Beauty på Instagram
  med namn julianna71

  Gillar och delar på Facebook

  Mvh Julianna

 102. Jag har gillat, delat och följer på instagram! 😀 @foodiebyam
  Jag vill vinna för att jag vill få ordning på mitt hår, jag vill få till en riktigt bra hårrutin som får mitt hår att se fräscht och piggt ut! 😀

 103. Anna Johansson

  Jag vet en tjej som det ofta trasslar för, om jag vinner och smyger ner dem i klappsäcken, jag henne en riktigt god gärning gör.

  God jul!

 104. Hannah

  Jag försöker åter igen spara ut mitt hår men det slutar med att jag sätter upp det i en knut så fort det blir axellångt. Med den här superuppsättningen av borstar tänker jag att jag inte borde kunna misslyckas. Så jag hoppas turen är med mig o mitt hår i den här luckan.
  Följer på insta (haen84) och FB.

 105. Carina

  Vi har en tangel teezer att samsas om i min familj. Det är ständigt gräl om någon skall få ta med den till badhuset eller träningen. Denna vinst skulle bidra till en mer fröjdefull jul hemma hos oss!

 106. Mitt hår är just nu ända ner till rumpan + att det är tjockt så du kan ju tänka dig hur roligt det är att borsta igenom det om man har slarvat med borstningen… Så dessa borstar skulle verkligen kunna underlätta livet för mig och mitt hår!

 107. Jag vill vinna detta för att jag har slitet hår som lätt blir tovigt, och detta skulle därför passa toppen för håret! 🙂
  Håller tummarna!

 108. För mig som pendlar mycket, jobbar oregelbundna tider med delade turer mm så vore detta det ultimata kitet för att alltid ha snyggt hår. Lyckan att kunna ha en borste hemma, en på jobbet och en i väskan för att alltid kunna dra igenom håret och känna mig fräsch.

 109. Charlotte Eriksson

  Mitt slitna och trötta hår skulle behöva en extra bra borste, en tangle teezer helt enkelt. Dock har inte min plånbok samma uppfattning som jag, vore underbart att vinna.
  Gillar på Facebook: Charlotte Eriksson
  Följer på Instagram: candystar89

 110. Den här vinsten vore perfekt till min dotter i julklapp. Hon bokstavligt talat HATAR att borsta håret, och är det något tjafs/bråk vi har här hemma så är det just om att borsta håret. Hon är otroligt håröm men envisas med att ha långt hår (vilket jag egentligen vill att hon ska ha också), men det där förbannade håret ställer till en hel del problem i vardagen. Kanske skulle dessa lösas med hjälp av tangle teezer. Har åtminstone hört otroligt gott om dessa och tror det skulle vara perfekt för oss.

  Gillar din sida på FB (Sanna Kaakinen), där jag även delat tävlingen offentligt. Följer dig på Instagram (Mammasvardag).

  Kram Sanna

 111. Malin

  Jag vill vinna för att mitt hår alltid varit väldigt tovigt och svårt att borsta ut, inte alls tunt och fint skandinaviskt hår som man kan tro. Jag vet att tangle teezer hjälper, men min har börjat bli sliten efter flera års användande. Så jag skulle bli jätteglad om jag kunde få vinna ett gäng nya! Min mamma gillar också deras borstar, så en skulle absolut gå till henne om jag vann! Jag gillar på facebook.

 112. Lina Johansson

  Skulle jätte gärna vilja vinna dessa borstar då jag bara har billiga borstar som inte är så jätte bra. Dessa skulle vara mycket bättre som är mer skonsamma för håret!!
  mail: linaj98@gmail.com

 113. Eva Olsson

  Mitt hår vill att jag ska vinna för jag är alldeles för lat och slarvig att ta hand om det. Behöver lägga mer tid och energi på håret.
  Med dom fina och bra borstarna kommer jag att bli mer motiverad att ta hand om mitt hår och se resultat av det

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.