comment 0

Bra produkter för det heligaste | LCC Intimate Care

LCC Intimate Care

Hittills har jag hunnit testa deodoranten, torrshampoot och ansiktsrengöringen från LCC, eller Löwengrip Care & Color som de heter, och jag tycker om de alla! Nu lanserar de även sin helt nya intimserie Intimate Care

Kanske är det inte alltid produkterna som vi tänker på i första taget. Oftast är kanske ett bra shampoo, en väldoftande shower gel eller en rivande scrub viktigare. Men kanske glömmer vi det allra heligaste, i alla fall gör jag lätt det. LCCs nya intimserie Intimate Care kommer nu i två produkter; rengöringsoljan Cleansing Oil och rakoljan Shaving Gel Oil som dessutom är snygga på badrumshyllan!

LCC Cleansing Oil

Intimate Care Cleansing Oil är alltså en skonsam rengöringsolja som ska lindra irritation och mjukgöra. Innehåller ett minimalt antal ingredienser som ska bevara underlivets känsliga balans, bland annat antioxidantrika Meadowfoam Seed Oil. Kostar 199 kr för 150 ml.

LCC Shaving Gel Oil

Intimate Care Shaving Gel Oil underlättar rakningen genom att skydda hårsäckarna från rakhyveln med hjälp av bland annat Meadowfoam Seed Oil och Allantoin. Passar även utmärkt för rakning av ben och armhålor. Kostar 169 kr för 150 ml. 

Båda produkterna är doftfria och har tagits fram i nära samarbete med barnmorskor och gynekologer. Produkterna är dessutom väldigt snygga och stilrena vilket gör de trevliga att ha framme i badrummet. Finns att köpa på apoteken.

LCC Cleansing Oil and Shaving Gel Oil

Vad tror du om LCC Intimate Care?

Ps. Detta är ett pressutskick, men åsikterna är till 100% mina egna och har inte gått att påverkas eller köpas av en tredje part. Läs mer under PR & Policy.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *