comments 2

Budgetvänliga Lumene Nordic Chic

*Inlägget innehåller affiliatelänkar

Jag skrev tidigare om Lumene Nordic Luxe, nu är det dags att prata om det lite mer budgetvänliga alternativet – Nordic Chic*.

Lumene Nordic Chic

Med sin rebranding har Lumene tagit fram helt ny makeup, och valde då att ta fram en lite lyxigare serie, Nordic Luxe*, och en mer budgetvänlig, Nordic Chic. Klassisk basmakeup som du lätt känner igen på deras vita förpackningar.

Lumene Nordic Chic Lips

Det jag blir mest exalterad av i den här serien är läppstiften! Även om förpackningen inte känns lika lyxig som de silvriga så gillar jag nästan de här bättre, tack vare den snygga skrivstilen. Nordic Chic Moisturizing Lipstick* (119 kr) kommer i 16 olika nyanser med superfina namn som Spring Beauty, Frosty Night och Autumn Nights. Till detta kommer även Nordic Chic Soft Touch Lipliner* (99 kr) i åtta färger, även om jag är rätt dålig på just läppennor. Läppglansen Nordic Chic Lip Gloss Oil Fusion* (119 kr) är som läppoljor och jag har testat dessa tidigare, helt förälskad!

Lumene Nordic Chic Lips Swatches

Går vi vidare till ögonen har Nordic Chic både en uppsjö av ögonskuggor och andra produkter att välja mellan. Nordic Chic Pure Color Eyeshadow* (129 kr) finns i 16 färger och både matta och skimriga. Superfina och lätta att jobba med, även om jag numera föredrar paletter*.

Lumene Nordic Chic Eyeshadows
Lumene Nordic Chic Eyeshadows Swatches

Eyelinern Nordic Chic Precision Eyeliner* (149 kr) är precis vad den lovar, precis. I like it!

Lumene Nordic Chic Eye Liner

Jag har däremot inte fallit för deras ögonbrynsprodukter. Tycker att ögonbrynspennan Nordic Chic Extreme Precision Eyebrow Pencil* (99 kr) är lite för hård för min smak, och även om jag tycker att minipaletten Nordic Chic Extra Stay Eyebrow Palette* (149 kr) är bra så kommer den endast i en nyans och den medföljande applikatorn är lite för liten så en extern måste användas.

Lumene Eyebrows

Sist men inte minst har jag testat deras blushers, som jag tycker kommer i lite annorlunda men superfina nyanser! Nordic Chic Natural Glow Blush* (139 kr) kommer i fyra nyanser och sitter superfint på kinderna. Är lite extra kär i den lite mer lila nyansen Pretty Petals (till vänster).

Lumene Nordic Chic Blush

Vad tycker ni om Nordic Chic?

Ps. Detta är ett pressutskick, men åsikterna är fortfarande till 100% mina egna och har inte gått att påverkas eller köpas av en tredje part. Inlägget innehåller även affiliatelänkar. Läs mer under PR & Policy

2 Comments

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *