comment 0

Dagens outfit | Roses by the Windmill

IMG_20170723_163851

Då var det måndag igen. En ny vecka, med en ny och fräsch start. 

Jag kanske inte spenderar den vid en väderkvarn på Öland, men jag gjorde det tidigare i sommar. Öland har, med risk för att låta cheesy, en väldigt speciell plats i mitt hjärta och det är lite av mitt happy place. Jag blir lite lyckligare och gladare när jag kommer hit.

Väderkvarnarna är en av alla bra saker med Öland, även om jag av någon anledning tycker att de kan kännas lite kusliga på nära håll. Speciellt i mörkret. Men mitt på dagen, genom solstrålarna, är de så där lite extra fina. Speciellt när jag matchar en svart kjol och en topp med rosor från New Yorker till.

Om jag får bestämma alltså!

Hur spenderar du din måndag?

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *