comment 0

En banansmoothie i håret | The Body Shop Banana

The Body Shop Banana Shampoo and Conditioner

Vad sägs om en banansmoothie i håret? Passa på att vårda ditt hår ordentligt, speciellt så här efter sommaren eller om du har färgbehandlat hår, med The Body Shop Banana.

Är du ett fan av allt som har med bananer att göra? Då kommer du säkert bli lite gladare över att The Body Shop nu uppdaterat sin gamla klassiker Banana där shampoo, balsam och hårmask nu innehåller Community Trade-producerad bananpuré från Ecuador, samt fått en gulare färg! Flaskorna har dessutom fått en mycket snyggare och fräschare look.

The Body Shop Banana Truly Nourishing
The Body Shop Banana Truly Nourishing Shampoo

Doften har så klart en doft av banan, och en rätt tydlig sådan också. Jag har inte riktigt bestämt mig för om jag tycker om den eller inte, kanske är man bara ovan då jag oftast föredrar fräscha, fruktiga dofter.

The Body Shop Banana

Banana passar normalt till torrt hår där Banana Truly Nourishing Shampoo (100 kr, 250 ml) ska rengöra milt och vårdande. Banana Truly Nourishing Conditioner (100 kr, 250 ml) vårdar även det och ska ge glans och mjukhet. För extra vård och mer glans finns även Banana Truly Nourishing Hair Mask (140 kr, 240 ml) som är fri från silikoner och mineraloljor. Masken tynger heller inte ner, men skapar inte heller struktur.

The Body Shop Banana Hair Mask
The Body Shop Banana Truly Nourishing Hair Mask

Som sagt så har jag inte riktigt bestämt mig för vad jag tycker om doften, men jag tycker att de ser riktigt snygga ut och låter lovande för mig som vill ha vårdande hårprodukter. Ingredienslistan ser bra ut där banan står väldigt tidigt i listan, redan som nummer två och tre, vilket jag ger en stor tumme upp för! Innehåller en produkt banan så ska det ju faktiskt vara mycket banan i också.

Banansmoothie

Fördelen med att använda ätbar rekvisita vid fotografering till bloggen är att man, när man är klar, kan slänga ihop en snabb, god och fräsch banansmoothie. Och jag tänkte, varför inte dela med mig med detta superenkla recept om någon av er blir sugen på en likadan?

Du behöver:
– 1 banan
– Ca 1/2 dl mjölk
– Isbitar

Banana smoothie

Gör så här:
Skala bananen och dela den i bitar. Lägg bananen tillsammans med några isbitar (ca 3-4 st tog jag) och cirka 1/2 dl mjölk (eller mer beroende på önskad konsistens) i en mixer och blanda till en smidig smoothie. Resultatet: En fräsch smoothie med en lätt smak av banan!

Vad tycker ni om hårvårdsprodukter med banandoft?

Ps. Inlägget innehåller pressutskick, men åsikterna är fortfarande till 100% mina egna och har inte gått att påverkas eller köpas av en tredje part. Läs mer under PR & Policy.

 

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *