comments 2

IsaDora Cover Up Foundation & Concealer

För drygt en månad sedan släppte IsaDora sin nyhet för en perfekt bas – Cover Up med foundation och concealer i ett! 

Till vardags brukar jag själv oftast använda endast concealer som en bas. Mest för att jag gillar en natulig look och för att jag kanske är lite trött och lat på morgonen. När det är lite festligare plockar jag fram en foundation. Har IsaDora nu tagit fram lösningen – två produkter i ett?

cover-up-foundation-concealer

IsaDora Cover Up Foundation & Concealer ska täcka ojämnheter och fina linjer som en kombinerad foundation och concealer. Ska passa alla hudtyper och även göra huden fastare tack vare mimosa barkextrakt och darutside. Den ska även vara fuktighetsgivande med glycerin och squalane samt göra så att huden ser piggare ut med arktisk rosrot- och jästextrakt.

isadora-foundation-concealer

Jag tycker att den täcker lagom, utan att se kakig ut. Resultatet ser fortfarande väldigt naturligt ut och den sitter bra under dagen utan att lägga sig i veck eller liknande. Den är även väldigt lätt och känns knappt på huden. Jag tycker att detta är en bra foundation, även om jag fortfarande använder concealer för sig. Kanske av ren vana, jag vet inte riktigt.

isadora-cover-up-foundation-concealer-swatches

Kommer i fem olika nyanser; 60 Light Cover, 62 Nude Cover, 64 Classic Cover, 66 Almond Cover och 68 Honey Cover. Jag har testat de två första, Light Cover och Nude Cover, där den ljusaste blir alldeles för ljus på mig. Nude Cover är däremot perfekt för mig just nu! Finns ute i butik nu för 179 kr.

Vad tror du om Cover Up?

Ps. Detta är ett pressutskick, men åsikterna är fortfarande till 100% mina egna och har inte gått att påverkas eller köpas av en tredje part. Läs mer under PR & Policy

2 Comments

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *