comment 0

Lite smått och gott

Då var det onsdag och halva veckan avklarad. Det var länge sedan jag gjorde en vecko-recap, så tänkte att det var dags för det nu!

PhotoGrid_1497430766592

AWs är aldrig fel, speciellt inte om de hålls på en terrass i sommar-Stockholm. Metro Mode firade sitt senaste nummer och bjöd in till AW på Berns Terrassen. Väldigt trevligt, även om regnstormen slog till mitt i allt!

Sambon kom hem efter en lite för lång (enligt mig) jobbresa och det firade vi i solen med ett besök på Smaka på Stockholm och hamburgare från Bun Meat Bun – mums!

Sedan var det dags för dagen D, min födelsedag! Och jag är lite sådär barnsligt förtjust i min födelsedag, på nationaldagen, bara för att solen skiner och jag får umgås med de jag tycker mest om. I år blev det superfrukost lagad av världens bästa sambo följt av en hel dag i Rålis med vänner. Kvällen avslutades sedan med ett glas på Mälarpaviljongen och en brakmiddag på Trattorian. Superbra födelsedag!

Sist men inte minst så anmälde jag och en tjejkompis oss till Helsinki Half Marathon i juni nästa år, som jag berättade igår. Läskigt, men riktigt spännande!

Hur såg din senaste vecka ut?

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *