comment 0

Lovely liquids från Lumene Invisible Illumination

*Inlägget innehåller affiliatelänkar

Den tredje och sista delen i min lilla makeupserie från Lumene fokuserar på deras flytande makeup i serien Invisible Illumination. Och jag har sparat det bästa till sist!

Nordic Luxe och Nordic Chic i all ära, men det är Invisible Illumination som fått mig totalt på förälskad! Lovely liquids, helt enkelt!

Lumene Liquid Makeup

Invisible Illumination Instant Glow Beauty Serum* är tyvärr den produkt jag använt minst, men som jag tror jag gillar bäst. Av någon anledning. Ett serum som du antingen applicerar som den är, eller under din makeup, för att skapa ett härligt glow. Lätt i konsistensen, lätt att arbeta med och blir jättefin på. Innehåller både nordiskt källvatten och lystergivande hjortron, fri från parabener. Kostar 329 kr för 30 ml. 

Vi går sedan vidare till bronzer med Invisible Illumination Instant Glow Watercolor Bronzer* som markerar och ger en solkysst look. Även denna innehåller nordiskt källvatten och lystergivande hjortron och ger, på mig, en väldigt snygg färg utan att bli för stark. Fri från parabener. Lätt att blanda ut med en BeautyBlender. Kostar 299 kr för 15 ml.

Lumene Liquid Makeup Drops

Precis på samma sätt kommer det även en blusher, Invisible Illumination Instant Glow Watercolor Blush*. En flytande blusher som ger en härlig, frisk färg i ansiktet. Den rosa nyansen passar mig perfekt och är precis som bronzern smidig att blanda ut med en BeautyBlender. Än en gång berikad med nordiskt källvatten och lystergivande hjortron, fri från parabener. Kostar 299 kr för 15 ml.

Sist men inte minst har vi två highlighters, en i en vit/silver ton och en i en mer rosa nyans. Invisible Illumination Nordic Light Instant Illuminizer* kommer i Shimmering Dusk och Rosy Dawn där jag främst använt den vita Shimmering Dusk. Ger ett supersnyggt glow, och även denna applicerar jag med en BeautyBlender på utvalda områden. Innehåller inte bara nordiskt källvatten och lystergivande hjortron utan även ljusreflekterande pärlemorpigment. Fri från parabener. Kostar 299 kr/st för 15 ml.

Lumene Liquid Makeup Swatches

Som sagt så applicerar jag alla produkter med en BeautyBlender vilket har fungerat väldigt bra. Visst tar det kanske lite längre tid än med pressad pudermakeup, men det är samtidigt rätt roligt. Dessutom är flaskorna hur snygga som helst!

Vad tycker ni om flytande makeup?

Ps. Detta är ett pressutskick men åsikterna är till 100% mina egna och har inte gått att påverkas eller köpas av en tredje part. Inlägget innehåller även affiliatelänkar. Läs mer under PR & Policy.

 

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *