91 Comments

 1. Anna-Märta Stålnäve

  Min absoluta favoritprodukt måste ju bli min mest välanvända sådan från TBS och det är min shimmerwaves i färgen Peach. Den använder jag dagligen som highlighter både till kindben och ögonbrynsben och till min förskräckelse såg jag häromdagen att botten börjar synas i den! Och jag är verkligen dålig på att göra slut på makeup-produkter så det talar ju för dess goda kvalitet.

  Följer både på IG och FB!

 2. Karen

  Jag älskar Body shop Body butter eftersom de doftar så bra o så himla återfuktande . Vilken vardagslyx 😉

  Jag har gillat din Facebook sida o följt din instagram; )

 3. Karro

  Älskar äppledoft<3
  Min favoritdoft från the body shop måste vara deras rumslukter på sprutflaska! PomegranteVarianten! Har gjort slut på 3st senaste året, är nog lite obsessed!! Får ofta komplimanger om hur gott jag luktar och vad det är, snacka om snopna miner när jag berättar att det äe rumsdoft….

 4. Wild Argan Oil Bubbling Oil då det är en produkt jag och min älskling har kommit överens om är den bästa! Vi älskar att bada långa bubbelbad och tända ljus och mysa ihop. Att smörja in varandra med väldoftande body butter är en aktivitet jag rekommenderar till alla par.

  God Jul!

 5. Tova

  Cocoa butter stick – Perfekt när jag var gravid och magen blev stor, nästan inga märken då jag smorde mig med den varje dag

 6. Maya

  Min favoritprodukt ifrån the body shop är alla deras tea tree produkter! Jag har testat alla möjliga saker för min ganska dåliga hy och det enda som hjälper är just de produkterna! Önskar att jag hade vetat det tidigare de är helt fantastiska 🙂

 7. Anna G

  Min favorit är Mango Bodybutter, blir alltid nostalgisk när jag känner doften av den då jag använde den när jag gick i gymnasiet 🙂

 8. Malin Svensk Björck

  Vitamin C skinboost är min favorit. Älskar naturliga produkter som inte försämrar min rosacea och sen är det jättebra också och huden blir jättesjuk av det. Perfekt för mig som brukar få torr hy.
  Sen hoppas jag den hjälper till att hålla rynkorna borta lite 🙂
  Jag har gillat på Facebook, Malin Svensk Björck
  Följer på instagram, malinsvenskbjorck
  Ha en fin dag!
  mvh
  Malin Svensk Björck
  gizmobus@hotmail.com

 9. Sofi Fifi Karlsson

  Min favoritprodukt från Body Shop är Warming Mineral Mask som verkligen rengör och lämnar min hy strålande vacker!
  Gillar på Facebook!

 10. Anett

  Alla coconut serier! Älskar verkligen kokos och de luktar så gott! Men använder mig mest av coconut shower gel.

 11. Sophie Olsson

  The Body Shops Hemp Hand protector är produkten jag alltid måste ha hemma, speciellt under vintertiden. Den är grym att ha på händerna under natten och gör mirakel!

 12. Min absoluta favorit produkt ät faktiskt just strawberry body shower gel. Den är fräsch och helt underbar. Älskar dessutom jordgubbar. 🙂

 13. Min favoritdoft? måste jag bara välja en? Jag har nämligen 2, men dem jag verkligen tycker är bäst är hallon och citron. Hallonen luktar precis som hallon soda och det är min favorit läsk, att springa runt och lukta världens godaste läsk är nästan jobbigt. Varje gång jag använder mig utav hallonen vill jag bara smaka, smaka och äta typ haha! ser så gott ut, samma med citronen. Jag har något för citron doft, tycker det luktar fräsht och rent typ. Älskar den också!

 14. Åh, jag är sjääälvfallet med.

  Min favoritprodukt från TBS är deras body butter, utan tvekan. Jag och min kille ser alltid till att vi har minst tre stycken hemma. Det kanske låter klyschigt, men för mig är de lika med kärlek. När min kille tar fram den så vet jag att han vill ge mig lite fotmassage eller smörja in mina axlar eller liknande. Då känner jag mig så himla älskad, när han på eget initiativ vill skämma bort mig på det viset 🙂

  Jag har gillat på Facebook, och följt på IG!

 15. Gunilla

  Att välja en klar favorit är för mig väldigt lätt
  Allt med Satsuma känns ju helt rätt!
  Men nu kanske en till, ny doft kan förgylla
  min lilla badrumshylla?!

 16. Linnea

  Jag älskar deras Body butter i doften pink grapefruit, den doftar så otroligt gott och huden blir härligt återfuktad och mjuk!

 17. Stina Berntsson

  Detta kanske låter påhittat men det är det inte. Mina favoritprodukter är de som innehåller jordgubb, precis som de du lottar ut i luckan. Att få vinna ett helt kit vore som om självaste julafton kom redan den första december!

  följer på Fb och insta.

 18. Linda B

  Jag älskar deras shower gel. Har haft ett gäng olika dofter och verkligen gillat alla. De luktar gott och det känns lite extra lyxigt när jag duschar!

 19. Katrin B

  Handkrämer, oavsett doft, från The Body Shop är helt grym och slår alla andra handkrämer jag någonsin prövat!

 20. Theresia Vidén

  Jag älskar Almond Hand & Nail creme, gör under för mina torra vinterhänder! Gillar och följer på Facebook och instagram!

 21. Linnéa

  Min favorit är Mango body butter. Den åker alltid med på solresor då den är så go att ha efter en dag på stranden!

 22. Min favoritprodukt är ur deras nya serie Frosted plum, deras frosted plum body butter! Doften är sååå god och får mig att längta till jul! Jättefin förpackning också, är svag för söta förpackningar, sen att doften är supergod är ju bara plusplusplus! 😀

  Följer dig på instagram som amfry 🙂

 23. Hanna Palm

  Min favoritprodukt är utan tvekan Strawberry hand cream! Luktar gudomligt och är så smidig att ha med i väskan. Gör händerna lena samtidigt som de luktar gott. Dröm!
  Så jag skulle bli totalt överlycklig om jag vann detta paket eftersom jordgubbe är min favoritdoft! Håller alla tummar och tår!
  Jag har gillat på facebook ( Hanna Palm) och följer på instagram (hannapalms)!
  Kram

 24. Liselotte

  Honey mania Body Butter – som att smörja in sig i honung, men utan att riskera att dra till sig bin eller björnar!

 25. Linn Selenhag

  Min favoritbodylotion från the bodyshop är kokosnötsluktet.
  Hade varit jättekul att vinna, för jag gör aldrig det !

 26. Emelie Björk

  Mina favoritprodukter från The Body Shop är alla deras Body butters, för att de luktar så ljuvligt gott allihop!

  Följer på instagram (heter pissemjau) och gillat på facebook 🙂

 27. vad kul med en tävling 🙂

  Min favorit är nog deras body butter, att välja bara EN är svårt! Men deras body butters är mina favoriter, finns så många olika dofter så man tröttnar aldrig 🙂 plus att de ger väldigt bra med fukt

 28. Malin Nilsäter

  Min favvo är Fuji Green Tea Body Butter, gillar doften som är fräsch och man känner sig så lyxig då man smörjer in kroppen med detta body butter.

 29. Johanna

  Åh vem vill inte jordgubb dofta,
  gärna mycket och gärna ofta.

  Hos Bodyshop har jag många favoriter,
  går årligen åt många milliliter.

  Men deras body butter klarar jag mig inte utan,
  vill man mig något är det bästa mutan.

  Brukar byta doft varje gång,
  på ett år hinner jag testa ett fång.

  Den feta krämen gör under för vinterhy,
  bara att smörja in och den blir som ny.

 30. Filippa

  Mina favoriter är deras olika bodybutter då jag är väldigt torr och de ger mig fukt.
  Jag tycker särskilt mycket om den med doften av kokosnöt men har aldrig testat denna serie i jordgubb, därför skulle det vara otroligt kul att testa nya produkter och se vad jag tycker! 🙂

 31. Emelie

  Min stora favorit i Body Shops sortiment är deras Bodybutter, kan inte säga bästa doften, för alla luktar väldigt gott!! Men bland de främsta är nog Cocos 🙂

 32. Kajsa Landkvist

  Min/mina favoritprodukter är helt klart deras juldofter de får in vid varje jul. De blir fullträff varje gång. De luktar så gott så man får ofta med sig massa olika slags produkter hem i juletid.

 33. Pamela

  Body Shops body butter i doften ”Moringa”. Får alltid massa komplimanger om hur gott jag doftar när jag smort in mig med den 🙂

 34. Anna

  Body Butter med doften Mango doftar underbart, det önskar jag mig nu till jul!
  Strawberry är en annan väldoftande favorit, så att vinna här hade varit riktigt kul!

 35. Elise Sjöbeck

  Jag älskar handkrämen i just doften jordgubb, den verkligen återfuktar och mjukar upp händerna samtidigt som den doftar så otroligt gott! Tror den handkrämen är svårslagen, helt klart den bästa jag har testat. En stor favorit hos mig! Eftersom jordgubb är min favoritdoft från The Body Shop vore det verkligen så himla kul om jag kunde vinna detta kit!

 36. Daniella

  Min favorit produkt är coconut scrub eftersom att den luktar så himmelskt gott och för att den verkligen får bort alla död hud och gör att man känner sig fräsch! Till skillnad från de flesta kropps skrubbarna har The body shops skrubbar mycket sandkorn vilket gör att det blir ett bra resultat 🙂

 37. Filippa

  Min favoritprodukt är deras bodybutters, speciellt mango! Dom luktar sjukt gott och är väldigt återfuktande, vilket man behöver nu på vintern då huden (i alla fall min) blir torr! 🙂

 38. Maria Karlsson

  Nu råkar det vara så att vinsten redan är i min favoritdoft, jordgubbar! Strunta i alla andra (också härliga dofter) som mango, glaserade äpplen och honung. Lik väl julens härliga dofter som nybakade lussebullar… Jag luktar gärna jordgubbar året runt och detta hade gjort det möjligt! 🙂

  Favoritprodukten är handkrämen i jordgubbsdoft, perfekt att ha med i väskan och smörja in sig med när man är lite torr, hudkrämsberoende eller bara sugen på doften 🙂

 39. Charlie Gustafsson

  Min favorit är ”Coconut Beautifying Oil” då den är perfekt för min torra hud. Egentligen är alla produkter med kokos mina favoriter. Får alltid komplimanger att jag luktar så gott. Kokosdoft är inte bara för tjejer 🙂

 40. Jonna

  Jag har faktiskt aldrig provat en produkt ifrån the body shop, så det vore spännande att kunna få hem detta och se om det är lika bra som alla säger 🙂

 41. Strawberry Body Polish är min favorit just nu! Lagom rivig peeling som doftar så ljuvligt av jordgubb! Jag ska fylla på förrådet på medlemsdagarna nu i veckan 🙂

 42. Hedda

  Min favorit produkt från the body shop är deras Wild Argan Oil Showe gel. Så mysig och luktar helt fantastisk, skulle tro att de här luktar lika gott, älskar jordgubbar!

 43. monica

  Älskar Indian Night Jasmine Fragrance Mist! Luktar ljuvligt! Och inte för stark doft så passar till de flesta tillfällen.

 44. Jag älskar deras body butter, en självklar favorit då de återfuktar redan efter en användning, vilket lukt spelar ingen men älskar pink grapefruit, mango och strawberry extra mycket! Gillat på fb och följer på instagram!

 45. Märtha Lindmark

  Min favoritprodukt nummer 1 från the body shop är alla dushgel, dom luktar så fantastiskt. Speciellt blåbär. Så underbart att doften också sitter kvar på kroppen när man klivit ut från duschen.

 46. Amanda

  Min favoritprodukt är utan tvekan HEMP HAND PROTECTOR! Använder den varje dag, och mina händer har aldrig varit lenare!

 47. Nilla

  Min favoritprodukt från Body Shop, som alltid är med mig i handväskan är body butter i doften Pink Grapefruit. Så himla skön för händerna och en söt och fräsch doft!

 48. Mia hb

  Min absoluta favorit bland alla fina Body Shop-produkter är bananschampot, perfekt utredande för mitt fina hår och en underbar doft!!!

 49. Min favorit The Body Shop produkt är helt klart Wild Argan Oil Bubbling Bath. Den skapar fina bubblor i badet samt luktar argan olja. Älskar den! 🙂

 50. Hej! Är gärna med 🙂

  Jag har en jättefin och bra lila ögonskugga ifrån Body Shop som jag bara älskar. Tyvärr har locket gått sönder så jag vet inte vad den heter men den är super iaf, haha 🙂

  Hoppas på tur (gillar på fejjan). Kram Matilda

 51. freja

  min absoluta favoritprodukt är helt klart absinth hand kräm, varför ?
  Jo för att den räddar mig nu när vintern kommer, mina händer och armar blir helt förstörda av kylan, men icke när denna används!
  Är verkligen ett måste! 🙂

 52. Vera

  Hela deras sortiment är helt fantastiskt bra! The body shop sviker mig aldrig. 🙂
  Jag måste bara tipsa dig om ”Aloe Protective restoring mask”! Lovar dig att hela ansiktet blir silkeslen och får världens lyster. Använder den ca en gång i veckan när jag känner att ansiktet behöver en liten behandling. Eftersom att den inte ska sköljas av så rekommenderar jag att man ska ha den när man ska gå och lägga sig istället för ett par timmar under dagen så att huden verkligen kan suga upp all näring, haha.

  Följer även på Instagram under namnet vsbloppis14. Kram!

 53. Min favoritprodukt är alla deras Body butters!! Doftar gott och gör min hud så mjuk (har nämligen psoriasis som gör min hud sååå torr o det är inte mycket som gör den mjuk).

  Följer dig på instagram (@fitnessbyisabelles) och Facebook 🙂

 54. Martina Andersson

  Min absoluta favorit är deras fotscrub ”peppermint soothing scrub” – mina fötter blir som nya!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.