93 Comments

 1. Sara

  Jag klarar mig faktiskt inte riktigt utan torrschampo, men de jag har testat har gjort min hårbotten så himla torr. Så jag letar efter ett torrschampo som fräschar upp håret utan att torka ut min hud helt, kanske har detta märket hemligheten till det?:)

 2. Sandra

  Mitt hår skulle inte klara sig utan hallonvinäger och torrolja, det borde alla testa! Håret blir riktigt snyggt och fräscht efter (:

 3. Astrid

  Mitt hår skulle inte klara sig länge till om det inte vore för håroljan. Jag bor uppe i Kiruna och här är temperaturen ständigt riktigt kall och luften väldigt torr på vintern. All tid jag soenderar utomhus för att bedriva min längdskidssatsning sliter mycket på mitt hår men hårolja räddar upp det något så när 🙂

 4. Mia Haapaharju

  Torrschampo utan tvekan! Så användbart, använder det dagligen både för att fräscha upp håret mellan tvättar men även när det är nytvättat för att få lite mer struktur och stadga i håret. Har nog testat de flesta märken men inte detta, så det skulle vara kul att testa något nytt och kanske hitta en ny favorit.
  Hälsningar Mia

 5. Josefin Arvidsson

  Mitt hår skulle aldrig klara sig utan hårinpackning. Det skulle bli så torrt och frissigt så det är inte sant!

 6. Stina Berntsson

  Jag håller det basic. Jag skulle INTE klara mig utan min borste! Jag har tjockt och långt hår och jag har även väldigt många hårstrån. Det är lätt att förstå att utan borsten ser jag snabbt ut som ronja rövardotter. Har också samma hårfärg som henne så här hemma borstas det flitigt för att jag inte ska se ut som att jag är tagen ut en astrid lindgren film!
  Jag gillar på insta och följer också på facebook 🙂

 7. emma

  Min färgbomb som tar bort gula toner från håret! Skulle inte kunna leva utan den! Håret blir dessutom superlent när jag använder den 🙂

 8. Tess

  Så kul med tipsen i varje kommentar.
  Jag är väldigt säker på mitt eget svar.
  Om jag inte har gele i så kan det nog hända
  att folk skulle skratta åt mitt hår som stod på ända:)

 9. sandra

  Helt klart balsam! jag är ute många timmar om dagen och mitt hår blir fruktansvärt torrt av det, det hjälper ju inte att jag har väldigt tjockt hår dessutom. Utan balsam blir mitt hår som Ronja rövardotters!

 10. Hilda

  Jag skulle inte klara mig utan torrschampoo. Just nu är min favorit från Lernberger & Stafsing men det är alltid kul att prova nu.

 11. Malin N

  Balsam är helt klart det jag inte skulle klara mig utan! Särskilt inte nu när jag sparat ut till lite längre hår.

 12. Inez

  Åh vad roligt! Min frisör säljer det här märket och dom har så grymt fina förpackningar, så jag har velat haft dom länge därför, haha! Dock alldeles för dyra för mig att köpa själv..

  Mitt hår är väldigt, väldigt torrt så jag skulle absolut inte klara mig utan hårinpackning och håroljor.
  Även torrschampo är så skönt att ha hemma, ifall du vaknar en morgon med fet hårbotten och inte har tid att tvätta håret innan du åker. 🙂

 13. Esma Olander

  Jag skulle absolut inte klara mig utan Orofluidos hårolja. Det är det bästa när man har slitet hår och vill få det mjukt och glansigt, så den produkten kan jag verkligen rekommendera. Går dessutom utmärkt att ha i innan man fönar håret så det torkar extra fort och dessutom går det lika bra att använda oljan till exempelvis torra händer, så denna mirakelprodukt har en massa olika funktioner!

 14. Elin

  En riktigt återfuktande inpackning en gång i veckan håller mina längder och toppar fina och lätta att reda ut, så det är mitt måste! ❤

 15. katarina

  brukar minst 2 till 3 gånger i månaden lägga rå ägg i håret och massera in.Ger både mycket fukt och näring:-) Annars så behöver jag ett bra återfuktande schampo givetvis, som ett komplement:.-)

 16. Amanda

  Jag klarar mig inte utan min arganolja som jag började använda för två månader sen. Jag var jättetorr i håret innan men nu är mitt hår jätte lent! Alla borde börja använda det!

 17. emma rudbeck

  Gillar o delar på fb
  Mitt hår skulle inte klara sig utan inpackning det känns som håret får nytt liv efter en bra inpackning. Hoppas på tur

 18. Nilla

  Mitt hår skulle inte klara sig utan arganolja! 100% naturlig olja som gör håret återfuktat och otroligt mjukt och gosigt!

 19. jessica Eliasson

  Klarar mig inte utan torrschampo. Världens bästa uppfinning. Jag har mjälleksem i hårbotten och ska helst bara tvätta håret 1 ggr/veckan. Torrschampot är räddningen.

 20. Malin Öhlund

  Skulle aldrig klara mig utan Macadamia Oil! Den är såå bra! 😀 Följer på instagram i namnet mmalinohlund och gillar på fb i namnet Malin Öhlund.

 21. Inpackning, jag använder det vid varje tvätt för att håret inte ska bli en enda stor rishög. Följer på ig och gillar på fb 🙂

 22. Johanna S.O

  Hårolja, mitt hår mår så mycket bättre sen jag började använda hårolja. Två av mina favoriter är Davines & Maria Nila

 23. Mitt hår skulle inte klara sig utan torrschampo! Dessvärre har jag inte riktigt hittat någon som funkar än. Frisören sa att jag har ett sånt hår där inget fastnar, typ som lockar, spray och annat. Men ja ger inte upp. Jag SKA ha ett torrschampo som funkar! Mitt hår blir fett bara två dagar efter jag duschat, trots att jag bara tvättar håret 1-2 gånger i veckan och gjort det i flera års tid nu.. ändå så blir det fett efter bara någon dag. Riktigt irriterande..

  Gillar på Facebook sedan tidigare under namnet Therese Babustyle Berglund.

 24. Julianna Fredriksson

  Hej!
  Är gärna med.
  Jag skulle inte klara mig utan torrschampo som absolut är en nödvändighet i badrumsskåpet då det är ett snabbt sätt att fräscha upp håret. När man inte har tid eller är på språng är detta bra att ha.

  Gillar Beyond Beauty på Facebook och Delar tävlingen på Facebook
  Följer på Instagram med namn julianna71
  https://www.facebook.com/JFredr

  Mvh Julianna Fredriksson

 25. Moa

  Mitt här hade aldrig klarat sig utan min kära inpackning. Har såå tjockt hår och tunna hårstrån vilket medför en himla massa tovor och oredor.. Sedan hade jag inte klarat mig utan min hårolja från wella eller mitt spraybalsam från klippoteket heller. Listan kan göras lång med mitt hopplösa hår hehe

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.