55 Comments

 1. Malin Svensk Björck

  Elnett satin hårspray använder jag. Den håller bra men tycker nog att håret blir lite torrt av den.
  Ha en fin Dan före dopparedan!
  Mvh
  Malin

 2. katarina b

  hej
  ingen kan slå loreal elnett satin spray.Ger bra stadga samtidigt som mitt hår får en lyster.Den är en klassiker:-)

 3. liselotte

  Älskar hårspray, har några olika favoriter, men en som jag ofta har är en gammal favorit, Schwarzkopfs Novelle

 4. Sandra

  Jag använder inte någon hårspray då inget funkar bra på mitt tunna hår. Istället använder jag ett volym-torrschampo från lyko. Skulle dock gärna vilja testa denna sprayen! 🙂
  Tack för en fantastisk blogg och god jul på dig!

 5. Åse

  Förlåt, det blev fel nyss, det skulle ju stå Matrix Style Link Style Fixer, Finishing Hairspray, sorry. Saker har så långa namn nuförtiden, har ni tänkt på det? 🙂 GOD JUL! Åse

 6. Tess

  Jag använder LCC Pixie Dust. Dels luktar den grymt gott och dels håller den bra. Men jag vill hemskt gärna testa något nytt

  God Jul!

 7. Carro

  Har inget 🙁 Använder balsamspray ibland. Skulle gärna testa detta då det verkar naturligt och inte skadligt för håret!

 8. Julia Norström

  Redkens hårspray är min största trotjänare för tillfället! Men det vore superkul att få testa detta också!

 9. Sara M

  Använder ingen hårspray eftersom de billigare varianterna jag testat har luktat för starkt och har känts skadligt för mitt hår men testar gärna denna om jag skulle ha turen på min sida.

 10. Maria C

  Jag tycker om Elnettes hårspray, det ger bra stadga och hållbarhet!

  Gillar på facebook och har delat tävlingen på min sida och följer på instagram i namnet @myladymirjam!

 11. De få gånger jag använt spray har det varit från Redken, men efter lång tid hemma med barn ska jag nu jobba igen och då måste jag ha styrsel på håret.

 12. Jag är gärna med och tävlar, och använder just nu OSIS+ som faktiskt är rätt bra. Men hade varit underbart att testa denna som låter riktigt grym, och verkligen ger de jag är ute efter stadga och hår som håller hela dagen utan att tynga ner det.

  Gillar din sida på FB (Sanna Kaakinen), där jag även har delat tävlingen offentligt. Följer även din sida via Instagram (mammasvardag).

  Kram Sanna

 13. Sofie Altuntas

  Just nu använder jag Proffs hårspray. Jag tycker inte att den ger den stadga som mitt hår behöver. Skulle vara spännande att prova något alldeles speciellt som denna produkt. Håller tummarna.

  Gillar på FB – Sofie Altuntas

  Följer på IG – sofie_altuntas

  God Jul

 14. I något år har jag använt hårmousse från taft för att hålla håret på plats, för att jag inte hittat något bra spray som jag gillar. Tycker spray är väldigt svårt, då det antingen hjälper FÖR mycket eller så märker man inte ens att man har något i håret. Vore roligt att testa något nytt!

 15. Jag använder Maria Nila torrschampo som allt i ett-styling. Har inte hittat någon hårsprayfavorit men blev ju himla sugen på det här. Har inte hört talas om märket innan. Följer på fb och insta.

 16. Mary

  Jag har inget just nu, skulle vilja prova på den produkten, det kan troligen bli min favorit. Följer på Facebook, hoppas att jag får prova den.

 17. Kerstin

  Jag använder aldrig hårspray då jag alltid låtit mitt långa hår ligga blankt men nu till nyår ska jag göra änglalockigt och då vore det underbart med en vinst som denna.

 18. Jessica

  Använder klassikern elnett men hade varit kul att testa en ny, särskilt som jag precis klickat hem curl secret 🙂

 19. desirée

  Just nu är det märket ”sebastian” som används o är den bästa jag hittills provat, kan denna kanske övervinna denna ?

 20. Sophie

  Min favorit just nu är Osis. Den håller håret på plats, tynger inte ner, ger glans, doftar underbart o ger bra stadga. Toppen spray! ☺

 21. Vera

  Kan inte svara på den frågan eftersom att jag aldrig har ägt en hårspray som har hållit vad den har lovat. 🙁 Finns så många frisyrer som jag vill pröva men inget spray håller! Köper dom billiga men har inte möjligheten att skämma bort mig själv just nu.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.