66 Comments

 1. Bella

  Min avsluta favorit mascara är One by One, Maybeiline New York. Den är min favorit för att det är gummiborste som jag föredrar. Mascaran blir svart och dem separerar min fransar oxh ger ännu mer längd och volym. Bästa mascaran finns inte

 2. Jonna

  Jag har faktiskt ingen favoritmascara, det har helt enkelt inte funnits någon som gjort mig helt nöjd med mina fransar. Men för tillfället kombinerar jag två stycken – det är helt enkelt det bästa resultatet jag kunnat uppnå hittills. Jag använder The colossal go extreme volum, samt The rocket volum express – båda från Maybeline.

 3. Martina Andersson

  Jag kombinerar två mascaror i dagsläget! 🙂 Maybelline Colossal Cat Eyes och Maybelline Falsies Volum’Express! Perfekt längd och volym tillsammans! 🙂

 4. Rebecka Einarsson

  Min mascara favorit är maybelline colossal volum express mascara cat eye. Den har så snygg förpackning med sina leopard fläckar eller tiger som maybelline föredrar. Syftet är att ögonen skall få en intensiv blick som ett kattdjur. Jag tycker att detta stämmer eftersom med denna fantastiska lilla börja borste kan man forma och förlänga ögonfransarna på ett sexigt sätt utan att använda förmycket mascara. Denna funkar även super bra med en iliner när man skapar vingar. I Love it!!

 5. Amanda

  Min favoritmascara är IsaDoras Grand Volume Lash Styler. Den är väldigt bra på att ge volym och längd samtidigt som den separerar ögonfransarna. Trots att applikatorn är stor och klumpig är den väldigt lätt att applicera och få ett snyggt reultat. Plus att förpackningen är supernygg och ser lyxig ut.

 6. Linda

  Estée lauders ”Sumptuous Extreme Lash Multiplying Volume Mascara” är HELT fantastisk. Fick den på prov när jag köpte min före detta favorit (lancome hypnose), och den slår verkligen alla maskaror jag testat. 🙂

 7. Astrid

  Min favoritmascara är Lancome Hypnose eftersom den håller hela dagen utan att ändra form. Den separerar fransarna på ett jättebra sätt, inga klumpar, och man når fransarna som är längst in också utan att det ska kladda en massa. Jag tycker den är superbra!

 8. Moa

  Min absoluta favoritamascara är lancome hypnose star, men kvalité kostar pengar och denna är över min sminkbudget för mascaror. Så skulle tycka att loreal volume million lashes funkar minst lika bra! 🙂

 9. Johanna E

  Maskara är den sminkprodukt jag använder mest,
  tycker att MaxFaxtors är bäst.

  Modellen Clump Defy gör vad den heter,
  värd varenda krona per milliliter.

  Ger mig svarta och långa fransar,
  klarar allt från jobb till när jag dansar.

  Följer på instagram 🙂

 10. Emma Persson

  Min är isadoras build up mascara i vattenfast. Har väldigt korta fransar så om jag inte har en som är vattenfast håller oftast mina fransar inte hela dagen utan ”åker ner”. Men med denna mascara håller dom hela dagen. Dock hade jag hellre haft lösögonfransar hela tiden men vet inte vilka som passar mej. Dessa såg väldigt snygga ut

 11. Hanna

  Min favoritmascara för tillfället är Volume Million Lashes Feline från Loreal Paris. Den separerar fransarna bra och får de att verka längre. Jag skulle bli jätteglad om jag vann två par lösfransar till jul och nyårs festligheter. 😀

 12. Min favoritmascara är MAYBELLINE VOLUME EXPRESS LASH SENSATIONAL eftersom att den ger extremt bra volym och separation av fransarna och det älskar jag som inte har långa fransar. 🙂

 13. Johanna

  Min favoritmascara är ALLA dagar i veckan babydoll från YSL. Kan verkligen inte gå från någon annan nu när jag har testat den! Men såklart tackar jag aldrig nej till ett par långa och fina lösögonfransar som man sedan stryker ett lager med YSL’s mascara 🙂

  Följer dom på Instagram! 🙂

 14. Filippa

  Min absoluta favoritmascara just nu är mitt senaste fynd ”Volume express lash sensational” från maybelline. Den klumpar inte och separerar fransarna jättebra! Den ger dessutom otroligt mycket volym och längd, vilket är precis vad man vill ha! Jag älskar den och kan verkligen rekommendera den till alla er! 🙂 Med denna får ni ögonfransarna ni alltid drömt om! 🙂

 15. Linnea

  Min favoritmascara är min ”oldie but goodie”, colossal volum’express mascara från maybeline. Jag har testat så många men går altid tillbaka till denna!

 16. Sofia Eriksson

  Min favorit är Clarins wonder perfect mascara. Den är fantastisk för den ger långa och separerade fransar. Den klumpar sig aldrig!

 17. Carolina Bengtsson

  Just nu är det IsaDora’s Grand Volume Lash Styler, då den ger både längd och volym samt att den inte ger klumpar.

 18. Maria Karlsson

  Favoriten är MAx factors 2000 calorie Dramatic Look. Ser klart och tydligt att fransarna se mycket längre ut och dessutom tätare. Har använt denna i flera år och har aldrig varit besviken! 🙂

 19. Min favoritmascara är Hypnose från Lancome! Jag testar rätt ofta nya som kommer ut men återgår alltid till Hypnose då jag får både snygg volym, separation och ordentlig svärta på fransarna!

 20. Helena

  Åh, vilken tävling!
  Min favorit för tillfället är ”the rocket volume express”, den separerar och förlänger fransarna jättefint och gör verkligen att varenda frans syns. Jag brukar annars ha problemet att mina ögonfransar klumpar ihop sig så det ser ut som jag har tre stycket supertjocka fransar, men denna löser det jättefint!

 21. Min absoluta favorit är L’oreal voluminous x4 mascara waterproof för att det är en vattenfast mascara som verkligen sitter. Dessutom är den enkel att applicera och jag tycker att den framhäver mina fransar på ett bra sätt! Den är faktiskt den enda mascaran jag köpt mer än två gånger och det säger väldigt mycket tycker jag!

 22. Isabelle Hedström

  Följer på instagram (hedstrombella) Gillar på facebook ( Isabelle Hedström)

  Min absoluta favoritmascara är Maybellines volume express lash sensation black.
  Mina fransar får sån otrolig volym av denna mascara, även väldigt stark svart färg!

 23. Emelie

  Min favorit mascara kommer från Lamcome och heter Hypnose Drama! Jättebra verkligen! Klumpar inte, trillar heller inte ner under ögat efter en halv dag! Så den rekomunderar jag!

 24. Anetth Stegervall

  MIn favorit är Manga eyes! Den gör så att ögonfransarna ser längre och tjockare ut och så hjälper dem till att öppna upp ögonen så dem ser större ut

 25. Desireé Andersson

  Min favoritmascara har inget namn och ack så sur jag är på det, köpte ett gäng när jag var i Turkiet för 2 år sen, men kan inte utläsa vad dem heter 🙁 Men de separerar bra, förlänger och ger en intensiv blick och en svärta som är utan desslike. Följer som Deedess på instagram och på Facebook som Desirée Andersson

 26. Helena Lindberg

  Oriflame volume build mascara. Den separerar mina fransar samtidigt som den ger volym och fyllighet.

 27. Madeleine Jonasson

  Min bästa mascara är Maybelline the colossal volum express waterproof. Jag älskar det för att det inte tynger ner mina fransar.

 28. Rebecka

  Min favoritmascara just nu är Lacome Hypnose Doll eyes, den ger fantastiska ögonfransar. Använde den när jag gifte mig till brudsminkingen 🙂

 29. Daphne Alice

  Min absoluta favoritmasxara är UNE green pride volume mascara, den är snäll mot både min hud, miljön och plånboken + att den förlänger och ger superbra volym!

  Gillar på facebook och har delat tävlingen där som Daphne Alice 🙂

 30. Sofia

  Älskar L’oreal Paris Volume Million Lashes: So Couture! Den är superbra :] Har gillat din facebook sida och följer dig på Instagram 😀

 31. Anna Olofsson

  Min absoluta favoritmascara är The Rocket Volum Express ifrån Maybelline! Har haft olika mascaror ifrån Maybelline i flera år, men den här ger mig oslagbar längd och volym. (:

 32. Nilla

  Min favoritmascara är Maxfactors 2000 calorie dramatic volume, med en curved brush. Den ger massor med härlig längd och volym till fransarna, klumpar inte och den böjda borsten förenklar appliceringen väldigt mycket! En favorit sedan tio år tillbaka!

 33. Amanda

  False Lash Effect Mascara! Ser ut som man har lösögonfransar när man använder den! De blir så långa och fylliga!

 34. The Rocket Volum Express ifrån Maybelline är riktig grym, så det är helt klart min favorit. Den ger den rätta längden, fina separerade fransar och maxad volym. Vore dock super att få testa med lösögonfransar hur resultatet skulle bli.

  Gillar din FB (Sanna Kaakinen), följer dig via Instagram (Mammasvardag) och har delat tävlingen offentligt.

  Kram Sanna

 35. Min favoritmascara är en mascara från Orofluido. Den luktar fantastiskt, är vårdande för fransarna, förpackningen i guld känns lyxig, formulan ger perfekt separerade och mjuka, långa fransar. Samt att den har en liten spegel på tuben och det sitter en inbyggd lampa i borsten vilket gör att man kan sminka sig var som helst och när som helst på dygnet.
  Har aldrig testat en liknande mascara förut!

 36. Tove Alexandersson

  Min favorit maskara är vattenfasta Lash Plump Mascara från Yves Rocher, enda maskara hittills som håller mina fransar böjda och inte smetar ut sig eller smular.

 37. Vera

  Jag måste verkligen rekommendera er alla att They’re Real mascara från Benefit. Borsten är helt perfekt och fransarna blir flera mil långa! Ser så så vackert ut. Finns på Sephora! Kram 🙂

 38. LOREAL PARIS LASH ARCHITECT 4D MASCARA!
  Varför – jo det har aldrig nånsin varit så lätt att få mascaran jämn och bra, inga klumpar eller nåt. Man slipper att stå där med knappnålen för att spreta ut ögonfransarna efter applicering 🙂

 39. Amanda

  Min favorit är Loreals false lashes telescopic! Funkar jättebra på mig och ger mig långa fina, separerade fransar 🙂

 40. Linnéa Nilsson

  Min favorit mascara är Lumene blueberry wild mascara rich black. Den gör mina fransar långa och fylliga och precis perfekta enligt mig. 🙂

 41. Anni L

  En som jag nyligen har testat är Tarte Lights, Camera, Lashes 4-in-1 Mascara som ger längre och fylligare fransar. Den klumpar inte och är väldigt enkelt att applicera. Förpackningen är också riktigt fint.

 42. freja

  Använder inte mascara så ofta, men har en från max factor tror jag, den enda vattenfasta jag hittat som funkar för mig.

 43. Tilda Bengtsson

  Min favoritmascara är den från The Body Shop för att den sitter kanon men är superenkel att tvätta bort!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.