114 Comments

 1. Jag är gärna med och tävlar, och brukar använda volymschampo när jag vill ha extra volym i håret. Brukar även föna håret upp och ner då det hjälper mycket.

  Gillar din sida på FB (Sanna Kaakinen), följer dig via Instagram (Mammasvardag) och har delat tävlingen offentligt på FB.

  Kram Sanna

 2. Isabelle

  För att få volym i mitt hår handukstorkar eller fönar jag håret upp och ner och använder sen torrschampo.

 3. Malin Svensk Björck

  Jag behöver inte göra nåt med mitt hår för att få volym. Det är så tjockt att frisören får klippa ur massor för att det inte ska bli en stor oformlig massa uppe på huvudet. Har kort hår.
  Var inte ofta jag behövde fixa med volym när jag hade långt heller men torrschampo och sen volympuder funkade bra 🙂
  Gillar på Facebook, Malin Svensk Björck
  Följer på instagram, malinsvenskbjorck
  Ha en härlig dag!
  Mvh
  Malin

 4. Pauline

  jag brukar fixa
  Volym underifrån för det ger håret en illusion av fyllighet. Jag brukar forma först frisyren så att man ser var man ska lägga ”lyftet”, sedan kammar jag det övre håret slätt och fixerar med en hållbar spray. Jag Väljer mellan det mer bestående sättet med hårverktyg som lyfter från roten eller det mest tillfälliga (en hårspray som boostar vid hårrötterna 🙂

 5. Anett Ujhelji

  Jag använder mig av moroccanoil volym schampoo och balsam som ger en fin volym i håret. Använder mig också att torrschampo som ger volym

 6. Tess

  Fönar håret upp och ner och sen använder jag torrschampo.
  Älskar LCC så jag skulle hemskt gärna vilja vinna

 7. Johanna Jensen

  Ja va gör man inte för o försöka få volym.., men de som funkar är ju att tupera tupera tupera…..

 8. Stina

  För att få volym i mitt tunna platta hår behövs volymshampoo och massa volymprodukter. Inte ett lätt jobb med andra ord.

 9. Zandra Olsson

  Ett snabbtips är att om man inte hinner/orka föna volym efter dusch så lägger jag mig med håret blött i en knut. Dagen efter så behöver man knappt plocka fram fönen tar bara en minut att torka det sista och volymen är total. Lite torrschampo i rötterna och i grunden en bra ”urklippning” så ä volymen fullständig.

 10. Emma

  Jag har turen att ha volym naturligt, (eller kanske beror det på mitt schampo?? haha) Men de dagarna då håret faller platt använder jag mig av torrschampo eller så lockar jag håret för det ger alltid lite extra mycket volym! Förut använde jag mig av volymmaster, men just nu tycker jag att den ger lite föööör mycket haha.

 11. Jag har så himla lite volym :p men försöker med när jag fönar håret och ibland har jag torrshampo i för att det sa bli lite mattare. annars ibland använder jag dust-it 🙂
  /EMma Persson

 12. Sanna Malm

  Mitt hår är det plattaste och tråkigaste håret man kan tänka sig så det gäller verkligen för mig att jobba för mer volym. I duschen använder jag mig av volymschampo och efteråt blåser jag håret upp och ner. Ibland använder jag en våffeltång till underhåret och avslutar med ett volymspray!

 13. Josefin Arvidsson

  För att få mer volym brukar jag använda volymschampo samt föna håret uppochned, ibland använder jag även lite mousse.

 14. Filippa

  Är jättegärna med och tävlar!
  Tyvärr så har jag inte hittat något knep som funkar på mitt hår ännu. Jag vet inte riktigt vad det är för fel, det bara lägger sig helt platt hela tiden… Men kanske skulle detta vara precis det jag behöver? 😀

 15. Emma W

  gillar på fb emma widman
  följer på instagram- emmawidman82

  För att få någorlunda volym i mitt superplatta hår försöker jag hålla det i så bra kondition som möjligt och försöka klippa det med jämna mellanrum.

 16. Carina

  Vilken bra fråga! Jag gör nog allt som alla andra har skrivit om beroende på dag, alla tips var bra, men mest effektivt för mig är att sova med håret i en rufsig knut mitt uppe på huvudet. Gärna med spiralsnodd eller flera snoddar så att man inte får den där kanten på håret. För att få volym när jag fönar så torkar jag små sektioner i taget och låter håret kallna innan jag låter det falla ner. Torrshampoo är toppen när man inte hinner tvätta =)

 17. Annika

  Mitt hår är i stort sett omöjligt att få volym i. Jag får blåsa det upp och ner och spraya och använda torrschampo men det blir plattfall ändå efter en stund ;-D

 18. Moa

  Jag har väldigt tjockt och mycket hår. Det är inte riktigt det lättaste att få volym i, men brukar använda en root lifter samt ett bra volymschampo

 19. Jag använder volymschampo, fönar sedan håret upp och ner och har i lite volympuder. Att byta bena brukar också fungera. Sen får jag lite extra hjälp på traven av att jag bor i Tornedalen, världens i särklass blåsigaste plats.

 20. Frida Elmgren

  Jag har tunt hår och det blir väldigt lätt fett så ett torrschampo är ett måste mellan tvättarna men jag har inte hittat något där jag känner WOW detta är riktigt bra.
  Om jag vill ha riktig volym så passar jag oftast på efter jag har duschat genom att slänga fram huvudet och spraya med volymspray.

 21. Carolina F

  jag brukar föna håret upp och ner och sen locka det och ha i någon form av torrschampo eller volympuder.
  Jag gillar dig på FB och följer på instagram

 22. Elin

  Jag använder antingen torrschampo eller volympuder för att få volym i rötterna! Helst Proffs volympuder, så drygt och prisvärt och fungerar super i mitt hår 🙂

 23. Jag tänker att jag vill ha en riktigt sleek frisyr! (enda dagarna mitt hår visar upp tendenser till volym är de dagar jag försöker pressa ner det…)

 24. Helena Lindberg

  Jag använder mig av torrschampo. Jag brukar även tupera mitt underhår lite försiktigt. Det fungerar helt okej faktiskt 🙂

 25. julia

  för att få volym använder jag en mini värme tång som ger vågor intill hårbotten, men precis innan jag vågar det så trycker jag i hårspray på det stället jag ska värma. men detta sliter enormt på håret och jag skulle vilja prova dry schampoo istället.

 26. Sophie

  Bästa volymen som fungerar för mej är att tvätta håret på kvällen och sedan lägga sej med blött hår! Dagen efter använder jag då volympulver och tupering med lite hårspray! PERFEKT!

 27. natali

  för att få mer volym brukar jag tupera håret med en kam och använda hårspray, men detta verkar som ett mycket bättre och skonsammare allternativ. Hoppas jag får chansen att testa det 🙂

 28. Stina

  Jag använder Dust-it och hårspray för att få volym. Ibland kombinerat med torrschampo. Jag gillar och följer!

 29. Sofia

  Hej, jag brukar föna håret upp och ner. Dessutom använder jag även torrschampo då jag upplever att det båda fräschar upp och håret och ger det liv och volym.

 30. Milla

  För att få volym i ditt hår,
  behöver du inte fälla en tår,
  ta en fön och blås det torrt,
  även om det är kort,
  då bli det tjockt och bra,
  men hellre vill jag detta ha

 31. Jag är med! En komisk fråga faktiskt, eftersom jag hittills har misslyckats fått volym i mitt hår trots alla produkter jag testat… berättade det för min frisör och hon berättade att jag kan ha sånt hår som är svårt att styla.. men jag tänker inte ge upp. Jag SKA ha volym i mitt hår. Älskar volym! Så jakten fortsätter!

  Gillar på Facebook under namnet Therese Babustyle Berglund

 32. Nathalié

  Jag sover med blött hår! Enda sättet för mig att få lite volym i mitt platta hår.

  Gillar delar på fb: nathalié eriksdotter.

 33. Daphne Alice

  Torrshampo är faktiskt det bästa jag provat för att få volym i håret, skulle vara superkul att få testa den här, låter underbart på beskrivningen!

 34. Tanya Larsen

  JAG SKÖLJER HÅRET MED ÄPPELCIDER VINÄGER OCH ANVÄNDER TORRSCHAMPO FÖR ATT FÅ EXTRA VOLYM OCH ATT DET SKA SE FRÄSCHT UT

 35. Moa Ingstedt

  Jag torkar håret upp och ned samt använder mig av torrshampo när jag behöver extra mycket volym i mitt långa tjocka hår. Att spraya lite torrshampo lite utanför hårrötterna i olika lager och sedan dra ut det försiktigt med fingrarna fungerar bäst för mig.

 36. Linn

  Jag brukar tupera det undre lagret av håret så det inte syns 🙂
  Sedan brukar jag avsluta med en stark hårspray!

 37. Vendela

  Skulle behöva något så man kan få skina lite, använder mig av basik produkter! I dagens läge använder jag mig av ett torrschampoo för att håret ska se fräshare ut, men skulle va extra kul att ha något med lite mera kvalité

 38. Michelle Rönntoft

  Jag försöker föna håret upp och ner, och så vänder jag benan år ”fel” håll medan jag sover!

 39. Sofia Eriksson

  Mitt hår är totalt volymlöst så jag har inga knep. Istället tar jag del av alla andra kommentarers knep! 😀

 40. Jonna

  När jag har ett torrschampo i närheten brukar jag använda det för att få volym, annars får håret helt enkelt ligga platt 🙂

 41. Desirée

  Mitt bästa tips som också är naturligt för håret och som jag brukar använda mig av när jag vill skjuta upp tvättningen några dagar samt få volym i mitt annars så trista hår är att krossa havregryn och massera in i hårbotten då det absorberar fett och ger en fantastisk volym! Samma sak funkar om man är mörkhårig men bör då använda sig av kakao 😀 gillar på Facebook som Desirée Andersson

 42. Katarina t

  Det bästa tycker jag är saltvattenspray! Just nu kör jag med Björn axen. Allt annat gör mitt hår flötigt

 43. Anna-Lie

  Jag har turen att ha ett rätt tjockt hår, så behöver inte göra så mycket för extra volym. Dock de gånger jag känner för att fluffa till det lite extra, så använder jag LCC torrshampoo. Detta skulle vara en utmärkt vinst, då jag råkade köpa fel torrshampoo förra gången, och det inte alls passar mitt hår lika bra. Snälla snälla tomten, gör ett litet mumintroll glatt, så lovar jag att tvätta din hatt! 🙂

 44. MickeyyLi

  Lutar huvudet framåt och sköljer med kallt vatten när jag har tvättat klart håret, låter sedan håret torka upp virad i en handduk.

 45. Vera

  När jag sover med håret uppsatt får jag världens volym! Även torrschampoo gör susen om man har lite bråttom. 🙂

 46. Sandra

  Jag brukar använda torrschampo eller Osis Dust it, men skulle jättegärna vilja testa LCC:s torrschampo då jag hört mycket gott om det! Tack på förhand! 🙂

 47. Tilda Bengtsson

  För att få volym brukar jag ta torrschampoo, ett volympuder och tupera. Då håller det länge och blir kanoonsnyggt!

 48. katarina binder

  hej
  sprayar lägger på Loreal Volume Expand Balsam Mousse över håret och fönar håret därefter upp och ned.När det är nästan torrt så vänder jag tillbaka håret och arbetar med fingrarna längs hårrötterna för att på så sätt bygga upp en volym där.Jag stryker fingrarna från hårroten och uppåt och sedan längs håret. Snacka om volym:-)

 49. emma rudbeck

  Gillar o delar på fb
  Jag tappade mitt hår för ca 3 år sedan pga cellgifter men nu är det under utväxt igen och det känns jättenytt o frächt med helt nytt hår vid min ålder lockigt o fint är det så det räcker att tvätta o låta självtorka väldigt praktiskt

 50. För att få volym brukar jag föna håret upp och ned. 😀
  Har testat lite torrschampon men har inte ännu hittat något som faller mig i smaken. Känner mig oftast flottigare och tyngre i håret efteråt. Så den här kanske kan vara något för mig!

 51. Anna Malin R

  Det varierar. Ibland fönar jag håret upp och ned. Ibland har jag en hög knut för volym och andra gånger använder jag torrschampo!

  Gillar och delar såklart på fb så att fler hittar hit!

 52. Elisabeth

  Jag tuperar håret och använder hårpuder som gör håret tjockare. 🙂
  Delar på Fb och gillar också på Instagram (nonninini331)

 53. Miriam Axelsson

  En hederlig,tät kam och tupering ger snygg volym och lite spray på det så håller frillan hela dagen.

 54. Ann-Sofie

  Jag använder just torrschampo för att få volym. Mitt är nästan slut, använder just nu Lee Staffords som jag tycker är bra. Är även noga med att inte använda ’för tunga’ produkter som tynger ner håret och gör det platt.

  Följer på insta och fb.

 55. Astrid

  För att få volym brukar jag tupera lite försiktig under håret, ibland även våffla (dock så att det inte syns att det är våfflat)

 56. Klara Holmgren

  För att få volym brukar jag antingen tupera när jag ska göra uppsättningar, håret blir inte lika slappt och slickat då, annars brukar jag använda saltvattensprej, det ger även en skön struktur i håret.

 57. Emelie

  För att få volym använder jag volym produkter men jag brukar alltid borsta mitt hår upp o ner o spraya lite i det, så brukar volymen hålla sig 🙂

  God jul 🙂

 58. Jag ser till att föna håret upp och ner och inte ha i några tunga produkter i längderna, det tycker jag funkar! Om man däremot vill ha mycket volym så kan Osis Dust It vara ett alternativ, det funkar verkligen!

 59. Patricia Karlsson

  Sova med flätor och tupera , men kan tänka mig att detta torrshampot är lite skonsammare för håret än min metod samt blir bättre ^^

 60. Amanda

  Jag använder torrschampo, men har inte hittat någon som ger mig så mycket volym jag vill ha…. Hoppas på denna nu!

 61. ing-marie

  Recept för att få volym i håret: Duscha på kvällen innan läggdags. Lägg dig med blött hår 🙂
  Jodå volym blir det MEN det ser inte särskilt roligt ut 🙂

 62. Anna L

  Alldeles för lite ; )

  kammar i duschen och kramar det sen med hårolja och en bra produkt.

  Torrschampo övriga dagar
  och extra produkter och styling med powder vid fest

 63. Maria Karlsson

  Mitt hår är omöjligt vad gäller volym, men har några småknep som får det att vara längre. Om man krusar håret precis vid rötterna, saltvattensprey och sen en hårsprey som inte är allt för stel och tynger ner håret! Bästa knepet för oss med mycket hår men tunna hårstrån 🙂

 64. Sandra

  För lite mer volym brukar jag antingen använda just ett torrshampo med volymeffekt, eller så fluffar jag upp håret med en kam medan det fortfarande är lite blött efter dusch.

 65. Hanna

  Jag har lockigt hår så jag brukar oftast inte vilja ha mer volym (ibland vill jag ha mindre) men har jag t.ex plattat det brukar jag använda saltspray för att få lite textur och sedan brukar jag tupera/rufsa och så hårspray på det 🙂

 66. Helena

  Jag är jättegärna med!
  Jag brukar sova med håret i en boll, så blir det perfekt volym när jag vaknar! (Det håller i ungefär 2 timmar men man får glädjas för det lilla)

 67. Nilla

  Jag lyckas inte få volym på mitt hår hur jag än gör. Jag har använt olika ”volymgivande” produkter och det har aldrig hjälpt, jag har testat att tupera håret men det lägger sig efter max en halvtimme. Detta torrschampo har jag dock inte testat, så kanske det skulle funka för mitt totalt volymlösa hår!

 68. Carolina

  Jag brukar sova med en tofs på huvudet annars är det nästintill omöjligt för mig att få någon volym av produkterna jag har hemma så denna skulle bli min volymräddare!!

 69. Johanna Widén

  Gillar på facebook (Johanna Widén) och delat länken: https://www.facebook.com/klothanna/posts/10153689491587557?pnref=story
  Följer även på instagram ( klothannis ) 🙂

  Jag vill gärna kunna fixa min kalufs,
  Slippa ha ett tovigt och tråkigt rufs,
  Jag känner mig mest som ett troll,
  Med hår som står åt alla kanter och håll,
  Volym är det sista som jag har i mitt hår,
  Därför hoppas jag att jag detta torrschampo får,
  Jag har aldrig testat någon Löwengrip produkt,
  Men med den kanske jag mitt hår kan få bukt,
  Då hade mitt hår sett fräscht ut och doftat gott,
  Ett tråkigt hår utan volym blir ett minne blott!
  Hoppas verkligen jag varit snäll nog iår,
  Så jag denna underbara julklapp får!

 70. Julia

  Den perfekta volymen får jag genom att spraya Trés Emmes rootlift i hårbotten och sedan föna håret HELT torrt så det inte finns några blöta toppar som tynger!

 71. Jag har väldigt långt hår så jag torkar det alltid med huvudet uppochner. Supervolym blir det då.

  ♥♥♥♥ ♥ Julkram från Tess ♥ ♥♥♥♥

 72. Annika

  Doften låter verkligen underbar! För att få volym i mitt hår brukar jag sätta upp håret i några rullar, det räcker med överhåret, och sedan spraya med någon bra hårspray. Låta det sitta en stund och efter det ta ut dem och voila. : )

 73. Julianna Fredriksson

  Hej!
  Är gärna med.

  Eftersom jag har tunt får jag oftast tupera
  för att det ska få lite volym, men det sliter
  ganska mycket på håret. Därför skulle det
  vara en ära att få vinna denna vinst som är
  mer skonsam för håret.

  Gilla Beyond Beauty på Facebook och delar tävlingen på Facebook Följer på Instagram
  med namn julianna71
  https://www.facebook.com/JFredr

  Mvh Julianna Fredriksson

 74. Miahb

  Det är just torrschampo jag använder för att få volym, men om det är slut har det hänt att bakpulvret åkt fram ur skafferiet! ?

 75. Jag använder just torrschampo 😉 en riktig lifesaver och stapelvara här hemma 😉 så denna vinst vite verkligen välkommen

  Fb Cecilia Eriksson
  Insta nastanperfekt

 76. Eva Å.

  Jag är med.
  Efter tvätt handdukstorkar jag håret tar i lite hårskum masserar in det så får håret torka. Blir precis så fluffigt av självfall som jag önskar nu för tiden .

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.