138 Comments

 1. Maria J

  Jag använder serum både morgon och kväll och börjar använda en fetare kräm när det börjar bli kallare!

 2. Pernilla Danielsson

  Jag brukar vara noga att tillföra mycket fukt, en fetare kräm än vad jag använder på sommaren + att jag också lägger fuktmasker och använder mild rengöring för att inte torka ut huden 🙂

 3. Eva Å.

  Vilken jätte julklapp. Ja hyn är inte lätt att sköta. Använder hudprodukter som är ämnade för vinter och smörjer in långt före jag går ut. Både dag och nattkräm. Dricker mycket hela dagen krävs p.g.a. den torra inneluften.

 4. Malin Svensk Björck

  Jag använder fetare krämer och på kvällen vid behov, blandar jag arganolja och kokosolja och smörjer kinder och panna med. Där är jag mest utsatt för att bli torr och irriterad. Är extra känslig eftersom jag har rosacea.
  Gillar på Facebook, Malin Svensk Björck
  Följer på instagram, malinsvenskbjorck
  Ha en fin dag!
  Mvh
  Malin

 5. Sandra

  Jag brukar använda ett återfuktande serum under sminket på dagarna. På kvällen peelar jag ansiktet med honung och socker. Funkar super!

 6. Åse

  När det blir kallare blir huden torrare, så det gäller att både återfukta på alla sätt man kan komma på, och att ha en lite stadigare créme för ansiktet som håller kvar fukten. Alltid viktigt med rengöring såklart men på morgonen är det bara vatten eller mycket mild toner som gäller (mer grundlig rengöring gör jag på kvällen innan), så att mer av hudens naturliga fett får stanna kvar.

  Kroppen får mycket mer insmörjning med fetare crémer nu också, speciellt händer, underarmar, fötter och ben. Är det riktigt iskallt och jag ska vara ute länge har jag rent vaselin på de mest utsatta ställena, t ex kinder, men det håller även värmen bra t ex på underbenen 🙂

 7. Sophie Nilsson

  Jag återfuktar min hud med kräm, en extra gång under dagen eller vid behov, har alltid med mig en minitub i min väska. 🙂

 8. Tingeling

  Återfukta, drick massor av vatten och är det rickigt kallt ute så skyddar jag ansiktet med en stickad garn halsduk.

 9. Anett Ujhelji

  Tycker verkligen bra om denna produkten! Har använt detta innan speciellt mjukgörande produkter. Så för att få en bra hy under vintern så gäller det att återfukta det med en mjukgörande eller använda någon bra mask.

 10. Hilda

  Jag brukar använda serum, speciellt på vintern. Då använder jag estee lauders ´night repair serum, vilket jag tycker funkar kanon!

 11. Tess

  Mycket fukt. Lotion på kroppen, återfuktande mask och ansiktskräm i ansiktet och sen försvarets hudsalva på läpparna. Men nu hoppas jag fylla på mitt förråd med dessa krämer. Dom ligger högt på önskelistan

 12. Frida Elmgren

  Nu under vintertider så är det mycket återfuktning som gäller.
  Jag har en känslig hy så jag använder barnolja som är det enda som har fungerat bäst hittills.
  Både jag och tonårsdottern har nästan samma känsliga hy men hon har snäppet värre då
  hon även har perioral dermatit så hon får använda kortisonsalva när denna slår ut så jag
  lånar lite av henne ibland men undviker det gärna så gott det går.

  Jag gillar även Beyond Beauty på Facebook i namnet Frida Elmgren 🙂

 13. Malin

  Äsch, huden ska pinas. Jag är ute i regn o rusk, blåst och snöstorm och allt jag gör är samma sak som hela året. Jag tvättar av mig på kvällen och smörjer in mig med en ansiktskräm både morgon och kväll. Hör hört mycket om denna serie och provar gärna för att se om det blir någon skillnad på en 44-åring.

 14. Emma

  jag använder serum morgon och kväll och en återfuktande ansiktskräm. sen måste man komma på att återfukta inifrån också! så försöker dricka mycket vatten!

 15. Amanda F

  Jag försöker återfukta huden så mycket som möjligt med kräm för både dag och natt. Dricka mycket vatten är viktigt också 🙂

 16. Ajres

  Jag använder serum morgon och kväll, och kvalitetskräm utan vatten på vintern. Viktigt med att hydrera inifrån och skydda ansigtet ifall det är frostgrader.

 17. Josefin Arvidsson

  Jag tvättar ansiktet med en skrubb morgon och kväll och efter det har jag på ett ansiktsvatten som mjukar upp huden och till sist smörjer jag in ansiktet med en mjukgörande kräm.

 18. Zelda Eriksson

  Genom att få i sig mycket vätska och smörja sig med en ansiktskräm för torr hud. Hade verkligen vart världens bästa födelsedag idag om jag vann detta då jag är i behov av nya hudvårdsprodukter! 🙂

 19. Sofia

  För att skydda ansiktet från torr hy nu i vinterkylan dricker jag väldigt mycket vatten. På så sätt återfuktas huden inifrån. Dessutom använder jag en ansiktsolja till ansiktet från Lumene under min vanlig dag- och nattcreme.

 20. Filippa

  Min hy blir otroligt torr på vintern… Men tyvärr så har jag inte några sådana produkter ännu, så därför har jag inte heller någon rutin på hur jag brukar sköta hyn. Det är dock något som jag absolut ska införskaffa någon gång eftersom att min hud är i så stort behov av både rengöring och återfuktning! 🙂

 21. Helena Lindberg

  Jag brukar använda mig av en fetare ansiktskräm än vanligt och jag försöker att inte tvätta ansiktet oftare än vad det behövs.

  God jul 🙂

 22. Anna Olofsson

  Jag får väldigt torr hud på vintern och försöker täcka den med kläder så mycket som möjligt. I ansiktet använder jag en fetare kräm än vanligt. I år har jag tyvärr varit lite dålig på det eftersom min kräm nästan tagit slut, så det vore perfekt att få fylla på med detta lyxpaket! (:

 23. Carolina Bengtsson

  följer på instagram!
  Jag brukar smörja in ansiktet med ansiktsolja innan jag går och lägger mig, men skulle hemskt gärna vilja prova dessa lyxprodukter

 24. Moa

  Detta är mitt mest aktuella livsproblem just nu i princip haha. Bor uppe i Kiruna och kämpar mot -30 grader vintern lång, hyn tar verkligen stryk av det. Kan inte använda ”vanliga” rengöringskrämer då min hy är så himla torr just, börjar svida i hela ansiktet direkt. Måste därav beställa speciella (och dyra..) produkter alternativt hämta ut receptbelagda salvor. Att vinna och testa dessa produkter som är framtagna för just mitt problem hade verkligen varit underbart!:)

 25. Moa

  Detta är mitt mest aktuella livsproblem just nu i princip haha. Bor uppe i Kiruna och kämpar mot -30 grader vintern lång, hyn tar verkligen stryk av det. Kan inte använda ”vanliga” rengöringskrämer då min hy är så himla torr just, börjar svida i hela ansiktet direkt. Måste därav beställa speciella (och dyra..) produkter alternativt hämta ut receptbelagda salvor. Att vinna och testa dessa produkter som är framtagna för just mitt problem hade verkligen varit hur bra som helst

 26. Michelle Rönntoft

  Jag tvättar inte hyn lika våldsamt på morgonen, exempelvis så skippar jag toner och tar bara en mild rengörare. På så sätt strippar jag inte hyn på all fukt och naturliga skydd.

 27. Ann-Kristin B

  Kort och gott; Smörjer in ofta och väl med bra produkter och dricker rikligt med vatten

  Gillar på båda ställena.

 28. Jag håller mig inomhus så mycket det bara går 😉 I övrigt så smörjer jag bara ansiktet med det som finns i badrumsskåpet för tillfället. Jag har ingen koll på vad för produkter som är bäst till vintern, dagcremen från Nivea som jag har nu är åtminstone bättre än ingenting. Följer på ig och gillar på fb!

 29. Elin

  Jag använder fuktserum eller oljor under dag/nattkräm när jag känner mig extra torr eller när det är riktigt kallt ute. Och kör fuktmask lite då och då som en extra treat 🙂

 30. Isabelle Hedström

  Gillar på facebook ( Isabelle Hedström) Följer på instagram (hedstrombella)

  Jag skyddar min hy genom att varje morgon och kväll smörja in mig med en ansiktsolja. Huden bli inte torr men inte fet heller. Det är perfekt!

 31. Anna

  Jag återfuktar så mycket jag kan, har extremt torr/känslig vinterhy och en namnsdagspresent så här på Anna-dagen skulle va jätteroligt.

 32. Alexandra eriksson

  Vilket dröm kit! Jag använder mig av L300 dag och nattkräm för torr hy. Och är självklart noga med att ta bort sminket. Så enkelt är det 🙂

 33. emma rudbeck

  Gillar o följer på fb
  Jag är noga med att inte använda vanlig tvål eller andra produkter som torkar ut huden sedan är jag noggrann med att alltid smörja in mig med återfuktande creme minst 2ggr om dagen
  Hoppas på tur

 34. Theresia

  Jag ser till att smörja in huden med en bra kräm både morgon och kväll. Dricker även mycket vatten det gör under för hyn!

 35. Amanda

  Jag skyddar min hud bäst genom att vara noga med att smörja in den med en djupt återfuktande kräm morgon och kväll.

 36. Frida

  Byter upp mig till en fetare hudkräm på dagen, fokuserar på att jobba upp fukten i huden med fuktserum (i stället för att jobba med andra skavanker om huden känns torr) samt sover med fuktmasker flera gånger i veckan.

 37. Lydia Roos

  Det jag gör för att skydda min hy såhär i vintertider, är att använda en riktigt bra fet ansiktskräm på dagen. På kvällen använder jag en återfuktande nattkräm.

 38. Jag skyddar huden genom att vara extra noga med att smörja in mig efter dusch och så har jag även satt upp en liten låda på elementet som man fyller med vatten så att det förångas och blir fuktigare i luften. Huden reagerar ju ofta konstigt på den torra vinterluften men på det här sättet så är det åtminstone lite fuktigare i luften hemma!

 39. Bäst är att använda en dag- och nattkräm som innehåller både fukt och fett, t.ex.med avokado – eller mandelolja. Man ska smörja in sig en stund innan man går ut så att hudkrämen hinner tränga in ordentligt. Man ska också ha mössa, halsduk och vantar, fälla upp huva vid behov. Inte gå med uppknäppt jacka och urringat linne som en del yngre gör.

 40. Jag är gärna med och tävlar, och skulle väldigt gärna vilja vinna den här vinsten. Hade varit perfekt med lite nya produkter. När det är kallt ute och vintern är här så försöker jag vara extra noga med att återfukta huden och att använda mig utav dag och nattkräm.

  Gillar din sida på FB (Sanna Kaakinen), följer din Instagram (Mammasvardag) och har delat offentligt på FB.

  Kram Sanna

 41. Maria Rydén Faltin

  Är dålig på att använda produkter . Men skyddar en stor del ansiktet med en tubhalsduk. Tillsätter också lite extra bra fett ( olivolja mm) i kosten när huden börjar bli torr. Smörjer inifrån …

 42. Camilla

  På vintern använder jag mig av en duscholja från Yves Rocher och kompletterar sen med en fuktgivande kräm efteråt. Har alltid en ansiktsspray i väskan också utifall att, från Avène! Funkar super!

 43. Elin E

  För att skydda min hy från vinterkylan brukar jag försöka tänka på att ha en varierad kost så att jag får i mig alla vitaminer och dessutom brukar jag dricka extra mycket vatten. Bortsett från detta smörjer jag in min kropp varje kväll med en bodylotion från L300 som är till för torr hy. Varje kväll rengör jag mitt ansikte med en parfymfri cleansing milk från apoteket och både på morgonen och kvällen använder jag parfymfri ansiktskräm, ögonkräm och ibland en olja som innehåller E-vitamin. Anledningen till att jag oftast inte rengör mitt ansikte på morgonen är för att jag inte ville tvätta bort ansiktets naturliga fett som skyddar mot kyla. Jag brukar också se till att klä på mig ordentligt, gärna med ”lager på lager”, för att skydda huden så mycket som möjligt. Ansiktet är dock svårt att skydda det hade varit så kul att vinna denna tävlingen eftersom att L300 är ett av mina favoritmärken när det kommer till hudvård.

 44. Jag försöker först och främst att inte utsätta ansiktet för kalla vindar och piskande snö genom att täcka ansiktet så gott det går med halsduk. Mitt bästa tips är att inte smörja in ansiktet alldeles innan man går utanför dörren, det skadar huden ytterligare.
  Men exfoliering för att få bort det torra, återfukta med tjockare krämer. Idominsalva är skönt att ha på huden där man är lite extra torr.

 45. Anna Lundqvist

  Jag gör en fuktbevarande mask ett par gånger i veckan. Sedan är ju bra dag- och nattkräm a och o.

 46. Vilken grym vinst, jag har testat en produkt från L300 innan och blev fast, men som student räcker inte ekonomin till andra saker än hyra, mat, kurslitteratur, böcker etc. Så inga skönhetsprodukter har jag råd med, håller tummarna. Gillar din FB-sida och följer dig på IG (@fitnessbyisabelles)

  Jag återfuktar huden med Nivea In-shower, så grymt bra! Använder den varenda gång i duschen, slipper smörja in mig (förutom då och då i ansiktet som tar mest stryk av den kalla vinden) efteråt. Aldrig haft en sån återfuktad hud innan, jag har även psoriasis så måste ständigt smörja in mig med extremt feta krämer – med in-shower krämen slipper jag göra det 4 gånger per dag, utan bara 1 gång 🙂

  Kram
  Isabelle

 47. Sofia Eriksson

  Mitt bästa tips är att använda dagcremen ”L300 Intensive Moisture Face Cream” som man faktiskt kan vinna i denna lucka. Den dagcremen är grym för mitt ansikte och likaså L300as rengöring. 😀

 48. Linnea

  Jag använder en lite fetare kräm, speciellt på natten så att huden får tillräckligt med fukt. Sen brukar jag lägga en återfuktande mask 1-2 ggr/vecka under vintermånaderna och se till att dricka mycket vatten så att huden blir återfuktad inifrån och ut.

 49. Emelie

  För att skydda min hy är jag noga med att ha en bra fuktkräm som verkligen vårdar! Sedan är jag också noga med att tex ta en halsduk o ha den upp över näsan/över kinderna när det är riktigt bitande kallt ute.. Fått för mig att det hjälper mot isande vindar 🙂

  Nu är det bara att luta sig tillbaka i soffan o hoppas att turen är med mig idag 🙂

  God jul 🙂

 50. Johanna

  På vintern kommer riktig kyla,
  du ditt ansikte måste skyla.
  Vädret gör ansiktet torrt,
  det måste peelas bort.
  Är därför extra noga med att skrubba,
  utan att helt huden rubba.
  Huden känns även extra bekväm,
  med en härligt fet kräm.
  L300 skulle då funka toppen,
  måste genast kolla upp dem i shopen!

  Följer på Instagram 🙂

 51. Vera

  Exfoliera huden ca 2 gånger i veckan för att bli av med all gammal och torr hud. Applicera sedan en mask som fuktar huden och gör den mjuk som tusan. 🙂

 52. Inez

  Just nu går de inte så bra med att skydda huden från att bli torr, eftersom min hy är väldigt torr just nu, så letar forfarande efter en bra ansiktskräm. Har tidigare bara testat en ansiktstvätt ifrån L300, men den tyckte jag om, så skulle vara roligt att testa mer från dom. 🙂

 53. Christina Frisberg

  Ja det är verkligen sant att huden blir torr och fnasig som pergament på vintern , om det blir riktigt kallt så duschar jag på kvällen inte på morgonen precis innan jag ska ut i kylan för när man är nyduschad/tvättat med vatten så finns det lite vatten kvar i huden som fryser ute i kylan , och jag har märkt att jag behöver en fetare hudlotion i ansiktet på vintern så jag tar faktiskt hellre lite natt kräm i stället för dag kräm då ju nattkrämen är lite fetare 🙂 Ja detta är mitt lilla trix och det har hjälpt på mig 🙂 prova vet ja!! 🙂 <3

 54. Camilla Sandmark

  Jag använder en mycket fetare ansiktskräm på vintern. Den både tar hand om huden och skyddar mot kyla. Gillar och har delat på facebook.

 55. Jag skyddar min hy genom att hålla huden mjuk och smidig. Detta gör jag med en daglig hudvårdsrutin där jag tvättar och smörjer. En gång i veckan använder jag kokosolja för att riktigt boosta huden!

  Gillar/följer på FB/instagram

 56. Jessica

  Använder en riktigt fet kräm på natten och dricker massor av vatten på dagen. Bästa sättet att fukta huden är inifrån!

 57. Ida

  Förutom att smörja ordentligt brukar jag använda en face mist 🙂 Perfekt att ha med i väskan!

  Facebook: Ida Hermansen
  Instagram: Idatuesday

 58. Astrid

  Jag kör på daglig rengöring, ansiktsmasker minst en gång i veckan och återfuktning av huden. Det är A och O för en mjuk och fin hy.

 59. Jenna

  Jag har inte riktigt hittat min hudvårdsserie ännu. Men försöker hitta en serie som passar mig, Har tidigare provat L300 face creme och trivdes väldigt bra i den och funderar nu på att köpa den igen. Men jag brukar i vanliga fall börja dagen med att tvätta ansiktet med en lite fetare variant, Sedan använder jag serum (som nu tagit slut :/) och en någorlunda fett ansiktskräm. Brukar använda olika sortersmasker som återfuktar huden lite då och då när jag känner att det behövs.

 60. Jag är med! Jag tvättar ansiktet noga och smörjer in med en mjukgörande och återfuktande kräm 🙂 Använder också ansiktsmask 1-2 gånger i veckan.

  Gillar på Facebook sedan tidigare (Therese Babustyle Berglund)

 61. Stina

  Jag använder en extra fet ansiktskräm, både morgon och kväll! Och använder en fuktigivande ansiktsmask en gång i veckan!

 62. Madeleine Jonasson

  Jag använder apotekets återfuktande kräm och är noga med att skydda så stora delar av ansiktet som möjligt med halsduk och mössa.

 63. Kerstin Miura

  Jag skyddar mig emot kylan genom att alltid ha rengjort och insmort ansikte med bra produkter och sätter alltid på mig jackluvan så skyddar jag ansiktet emot blåst och kyla.

 64. Desirée

  Jag ser till att återfukta återfukta och återigen återfukta! För min hy behöver verkligen det, jag är därför väldigt noga med att tvätta bort sminket med bra produkter och sen ha en bra djupverkande natkräm och använder ansiktsmask 2-3 gånger i veckan. Gillar på Facebook också 🙂

 65. Claudia Kerttu

  Alltid använda anpassad ansiktsrengöring och smörja ansiktet kontinuerligt! Och hur äckligt det än verkar inte duscha överdrivet.

 66. Decibel S

  Av olika anledningar så strular min hy lite nu, särskilt under vinterhalvåret. Jag har fått ordning och reda på den genom den 99%-iga aloeVeran från apoteket. Den kostar strax under hundralappen och den gör fullkomligt underverk. Jag tror att den gör sig kanon på vem som helst, och då kanske innan man ska sova eller dylikt då den inte är så tacksam att använda innan smink. =) Men den återfuktar, lugnar och kyler en irriterad eller torr hy. AloeVera kan ju i princip lösa alla hudproblem dessutom.

  Vinner jag detta lyxpaket så skulle kanske mina problem vara ett minne blott, – drömmer mig bort –
  Mvh / Decibel S
  Ps. Följer på FB och gillar på Insta, =)

 67. Är extra noga med att ta bort min foundation varje kväll, Använder cc cream för att inte bli lika torr när jag sminkar mig och använder dagkräm men jag har riktigt torr hy så skulle gärna vilja testa något nytt som kanske hjälper bättre. 🙂
  /Emma Persson

 68. Lina Bodén

  Jag kör med en återfuktande ansiktsmask två gånger i veckan & låter den sitta över natten. Då är det nästan omöjligt att bli en torris som jag annars blir! Och vad roligt det vore att testa L300, min kompis körde dem förra året och var otroligt nöjd. Kram! /Lina

 69. Julia

  Jag har tyvärr inte skyddat huden bra för vinterkylan ännu… Efter ett besök hos hudspecialistläkare igår blev jag rekommenderad att använda L300-produkter så jag antar att det bästa skyddet finns här i dagens vinst!

 70. Tina Carlström

  Vattenfria krämer är ett måste för mig. Jag gillar t.ex. Mandelolja i ansiktet. När vi är ute en heldag tvättar jag inte ansiktet på morgonen, just för att behålla hudens naturliga fetter som skyddar mot kylan.

 71. jessica Eliasson

  Smörja in sig ordentligt. Men inte med någon billig vattnig kräm precis innan man går ut i kylan. I god til innan med en bra kräm som går in i huden.

 72. Sandra S

  För att skydda huden bäst så smörjer jag ansiktet bara på kvällen när det är kallt ute. Eftersom hudkrämen innehåller fukt och kan frysa

 73. katarina binder

  gör en ansiktsmask bestående av avokado samt flyttande honung ca 1 gång per vecka.Efteråt smörjer jag alltid in mitt ansikte med skin perfection ansikts kräm som ger mkt fukt:-)

 74. Med mycket ansiktskräm, skrubb och ansiktsmasker då och då. Min hy är väldigt känslig, torr och rodnande redan innan vinter och kyla så när det blir kallt är allt som hjälper huden att må bättre något för mig!

 75. Cecilia

  Jag skyddar min hud på vintern, genom att rengöra ordentligt på kvällen och smörja in ansiktet med en speciell ansiktsolja. När jag vaknar på morgonen så tvättar jag inte ansiktet med vatten, utan använder ansiktsvatten istället!

 76. Milla

  -jag skyddar huden genom att använda milda produkter för mig hudtyp och ger den massor av fukt, för det behöver alla. Dock har min hud varit totalt hopplös den senaste tiden, så att vinna detta skulle göra en enorm skillnad för min hud och mitt självförtroende. Det skulle få mig att stressa ner och få det hopp jag behöver just nu,

 77. Camilla_H

  Tillgodo se huden med massor av fukt så blir den glad,
  därför vill jag vinna detta idag,
  då skulle huden få allt den vill ha,
  näring och fukt, dag efter dag

 78. Anna L

  Sömn, vatten,frisk luft, byta handduk och örngott ofta, tvätta sminkborstar och bra produkter som ger huden vad den behöver

  Anna Larsson på FB zemam på Insta

 79. Johanna VL

  JAg är noga med att återfukta. Serum, dagkräm, nattkräm. Rengöring. Ansiktsmask. Och så går jag inte ut när jag precis är ”nytvättad” i ansiktet om det är jättekallt, vill inte förfrysa kinderna.

 80. Åsa

  Självklart dagkräm och serum på natten men hemligheten är att inte utsätta ansiktet för stark kyla. Därför har jag en dunjacka med värsta eskimå-huvan som blir nästan som en skyddande ”strut” eller ett rör framför ansiktet. Den skyddar mot både kyla och blåst. Jag bor i norra norrland och har inga problem med torr hy vintertid.

 81. Nilla

  Jag ser till att återfukta huden så mycket som bara går, med serum, oljor, krämer och ansiktsmasker. Också undviker jag att gå ut och lägger mig under en filt i sängen istället 😉

 82. Lena E

  Låter kanske konstigt, men är det riktigt bitande kallt när jag ska ut på morgonen så tvättar jag inte ansiktet bara för att det förstör det naturliga skyddet. Däremot ser jag till att ha tvätta mig ordentlig kvällen innan och smörjer in mig med fet kräm flera gånger tills huden är ordentligt mättad.

 83. Sandra Rosti

  Det viktigaste är väl att dricka mycket vatten och återfukta huden med bra ansiktskrämer anpassade för din hy. Och gå aldrig ut i kylan när du precis har smort in ansiktet, det ger bara motsatt effekt!

 84. Minfågelärblå

  Inne i myset och värmen hemma så återfuktar jag järnet, gärna fuktmasker till ansiktet och bodybutter till kroppen, sen ser jag till att skydda ev exponerad hud så gott det går när jag går ut, vantar, sjalar och sånt, annars blir jag torr på stört! Och inga krämer på precis innan utgång heller!

 85. Sara

  Ser först och främst till att dricka mycket vatten och försöka äta mycket frukt och grönt. Använder en fet kräm att smörja in ansiktet med på kvällen som återfuktar samt vanlig dagkräm på dagen.

 86. Karolin Eriksson

  Jag använder en dagcreme och på toppen en foundation som återfuktar och skyddar huden hela dagen!

 87. Julianna Fredriksson

  Hej!
  Om det är riktigt kallt ute är det bra om man hoppas
  över rengöringen på morgonen. Vattnet tar bort hudens
  egna nyttiga skydd som är nödvändig. Gör rent
  hyn på kvällen mer grundligt i stället.

  Gillar Beyond Beauty på Facebook och
  delar tävlingen på Facebook
  https://www.facebook.com/JFredr

  Följer på Instagram med namn
  julianna71

 88. Genom att inte gå ut 😉 nä, men jag använder en ansiktsolja istället för min dagkräm som innehåller vatten. Den ”försvinner” magiskt och ansiktet blir inte fett, men återfuktad och skyddas 😉
  Fb Cecilia Eriksson
  Insta: nastanperfekt

 89. freja

  Smörjer in ansiktet ordentligt med återfuktande kräm samt ser till att skydda ansiktet när jag är ute med tex halsduk

 90. Lydia Sleyman

  Jag brukar använda dagkräm med extra fukt i och ibland sveper jag ansiktet med lite olivolja med en bomullstuss efter rengöring på kvällen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.