comment 0

Med en kopp te | Rörstrand Mon Amie

Rörstrand Mon Amie

Då var det onsdag då! Jag försöker att inte räkna dagarna som är kvar av sommaren, men ibland kan man inte låta bli. Och då kommer ångesten över att sommaren närmar sig sitt slut som ett brev på posten… 

Därför försöker jag istället att njuta av varje dag, till fullo. Det är dessutom en ganska ”skönhetslös” sommar också måste jag nog erkänna. Jag testar inte så mycket nytt utan kör på det som är smidigt och går snabbt. Lösfransarna har i princip lagts på hyllan till festligare tillfällen och just nu är det läppglans på läpparna som ibland får bli det där extra piffet. Men visst är de väl härligt!

Så, jag njuter vidare med lite färska blommor och en kopp te (trots att det är sommarvärme) i min fina Mon Amie-mugg från Rörstrand!

Vad har ni för er?

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *