2 Comments

  1. Lizette

    Hejsan. Nu vet jag att det här inlägget skrevs för två år sedan men efter en snabb googling var din blogg den första jag hittade. Jag har precis köpt eucerin cc cream och tycker den är otroligt svårinarbetad. Den separerar sig, smular sig och lägger sig inte jämnt. Har du tips på vad jag kan göra? Svara gärna min mail 🙂

    • mm

      Hej Lizette! Oj, vad märkligt… Vet faktiskt inte riktigt vad det beror på om jag ska vara ärlig. Men allt är ju personligt, så den kanske helt enkelt inte fungerar tillsammans med din hy? Jag har aldrig upplevt den svårinarbetad eller att den smular sig och inte lägger sig jämnt.. Har du en bra grund under? Ordentligt rengjord och omhändertagen hy? Kanske testa en scrub för att få bort död hud? En bra primer? Jag brainstormar bara lite, ledsen att jag inte kan ge dig mer klara besked.. Men lycka till, jag hoppas att du får bukt med det! Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.