comment 0

Nytt i sminkväskan | Make Up For Ever Limited Edition Trio Palette

Make Up For Ever Limited Edition Trio Palette

Paletter älskar vi väl alla, för vem vill inte begränsa antalet produkter i sminkväskan? Make Up For Ever släpper nu paletter som du själv kan anpassa efter behov. 

Trios, duos eller singlar. Det är dina val när det gäller att komponera paletter från Make Up For Ever. Du har 34 högpigmenterade highlighters, sculpting powders och blushes att välja mellan, så kombinationerna är oändliga. Tar en av skuggorna slut finns sedan refills i singelskuggor.

Make Up For Ever Jessie J Trio Palette

Sångerskan Jessie J har valt ut sina tre favoriter som resulterat i denna limited edition Artist Face Color shadespalett med en varm highlighter i H-106, ett neutralt sculpting powder (contour) i S-114 och en härligt rosa blush i B-210. Och det passar mig perfekt! Används flitigt varje dag och är utmärkt att ha med sig även på resande fot. Älskar även att det finns en stor spegel i locket, i en snygg förpackning.

Jessie J Limited Edition Trio Palette
Make Up For Ever Limited Edition Trio Palette Swatches

Detta är en höstnyhet som släpps hos Sephora. Har dock tyvärr inget lanseringsdatum eller prisuppgift.

Vad tror du om detta system?

Ps. Inlägget innehåller pressutskick, men åsikterna är fortfarande till 100% mina egna och har inte gått att påverkas eller köpas av en tredje part. Läs mer under PR & Policy.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *