Nytt i sminkväskan | Pür Cosmetics & Anastasia Beverly Hills

Jag har två nya godingar i sminkväskan! Jag hälsar Pür Cosmetics 4-in-1 Pressed Mineral Foundation och Anastasia Beverly Hills Blush Trio välkommen till samlingen!

När hösten kommer tas varmare kläder fram, hudvården blir fetare och nyanser på både makeup och naglar blir mörkare. Jag blir dessutom sugen på förändring, och har därför uppdaterat innehållet lite i min sminkväska!

Pür Cosmetics 4-in-1 Pressed Mineral Foundation har jag sett fram emot att testa ett bra tag nu! För vem älskar inte när flera produkter kombinerats till en? I denna lilla dosa ryms både foundation, puder, concealer och SPF15. Täckande makeup med hudvårdande egenskaper.

Innehåller massvis med godsaker som retinol (vitamin A) för anti-aging, vitamin E som reparerar, sheasmör och hualyronsura som gör huden mjuk och återfuktad, magnolia som dämpar irritationer samt vitamin C, med mera. Än så länge är jag imponerad och glad över att spara lite tid på morgonen! Kommer i 11 nyanser och kostar 395 kr. 

En ny blush har även hittat in i sminkväskan, Anastasia Beverly Hills Blush Trio. Och kolla bara på den otroligt snygga, lyxiga förpackningen! Kommer i fem olika nyanser, men jag har Berry Adore. En blush i tre nyanser som är väldigt bra pigmenterade! Lite räcker väldigt lång väg, men de är lätta att arbeta med.

Perfekt för året runt-blush där det finns både mörkare toner för hösten och ljusare för vår och sommar. Kan även användas för draping, för den som vill köra på den trenden. Men annars kan de även användas som ögonskuggor, så än en gång en fler i en-produkt! Kostar 375 kr.

Uppdaterar du din sminkväska ofta, eller håller du dig till dina favoriter?

 

Ps. Inlägget innehåller pressutskick, men åsikterna är fortfarande till 100% mina egna och har inte gått att påverkas eller köpas av en tredje part. Läs mer under PR & Policy.

One Comment

  1. […] Anastasia är mest kända för sina brynprodukter, men låt oss inte glömma deras övriga makeup! I dagens lucka, i samarbete med Anastasia Beverly Hills, har en av er chansen att vinna deras senaste makeuptillskott. En Blush Trio (värde ca 375 kr). Perfekta toner för att kunna användas året runt, för en drapingeffekt med blush eller varför inte som ögonskugga! Läs mer om Blush Trio här. […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.