comment 0

Puder i pandaformat | Tonymoly

Tonymoly Pandas Dream Clear Pact

Kanske har ni märkt att jag har något för söta förpackningar? Kanske är jag inte ensam om det, i och med K-beauty-trenden. Därför står Tonymoly högt på min lista.

Och när jag besökte Koreatown i New York i våras så var det ett kompaktpuder i pandaformat från Tonymoly som fick följa med mig hem. Bara mönstret i pudret gör ju att man knappt vill använda det, och det faktum att jag nu har en panda i min sminkväska. Jag gillart!

Pandas Dream Clear Pact
Tonymoly Clear Pact

Tonymoly Panda´s Dream Clear Compact mattar ner och hjälper till att kontrollera glansigheten. Perfekt för att sätta foundationen på morgonen och bättra på och matta ner under dagen. Riktigt smidig dosa också. Kommer i två nyanser; 01 Vanilla (som blir alldeles för ljus för mig) och 02 Beige som jag valde.

Tonymoly Pandas Dream

Kommer tyvärr inte ihåg exakt vad jag gav för den, men runt en hundring har jag för mig. Så billigt var det också! Ett riktigt kap vill jag påstå.

Vad tycker du om Tonymoly´s Panda´s Dream?

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *