comment 1

Revlon | It´s your time to be fabulous

Under fem år har Revlon jobbat på sin Be Fabulous-kollektion, och nu är den äntligen här! En kollektion med tre olika serier beroende på hår och behov.

Revlon be fabulous

”Be Fabulous förenar expertis, innovation och passion i en serie hårvårdsprodukter som ger dig det bästa för ditt hår.” Så beskriver Revlon det själva. Och ambassadör för kollektionen är ingen mindre än Halle Berry. Hemligheten ligger i Revlons C.R.E.A.M-system. Eller ett hudvårdsprogram som de kallar det. C står för Color Protection som tack vare Quaternium 22 bildar en hinna runt hårstråna som skyddar färgen. R står för Repair tack vare Hydrolyzed Keratin som återuppbygger och reducerar skador som skapas av borstning och hårtork. E står för Enhancement där vitamin B5 och Panthenol ökar glans och lyster.

Revlon be fabulous Daily Care Fine Hair Lightweight Shampoo

A står för Anti-Age där många av produkterna innehåller vitamin E som ger håret mer volym och ungdomlighet. Sist men inte minst står M för Moisturizing där Betaine och Panthenol bevarar fuktnivån.

Revlon be fabulous Daily Care Fine Hair Lightweight Conditioner

Kollektionen är sedan uppdelad i tre serier beroende på hårtyp. Hair Recovery är för torrt och skadat hår och kommer med shampoo, balsam och ett reparerande serum. Daily Care för normalt till tjockt hår kommer i fyra produkter; shampoo, balsam, anti age serum och hårmask. Daily Care för fint och tunt hår kommer även den serien i shampoo, balsam och hårmask, men även i en volymspray.

Revlon be fabulous Hair Recovery Ends Repair Serum

Jag har testat shampoo och balsam ur Daily Care Fine Hair och tycker väldigt bra om shampoot! Det löddrar bra och doftar väldigt gott. Däremot har jag lite svårt för balsamet som inte känns som något balsam jag använt tidigare. Håret absorberar balsamet på nolltid och det känns som att det försvinner. Kanske är det bra, kanske betyder det att det gör någon nytta. Men känns väldigt ovant och konstigt. Har även testat serumet från Hair Recovery som känns väldigt härligt och där jag fokuserar på hårtopparna.

be fabulous

Jag har tyvärr inga prisuppgifter för de här produkterna.

Vilken serie passar dig bäst?

Ps. Detta är pressprover, men åsikterna är fortfarande till 100% mina egna och har inte gått att påverkas eller köpas av en tredje part. Läs mer under PR & Policy.

1 Comment so far

  1. Pingback: Revlon Professional Be Fabulous - Jannike Reinholdsson - another beauty blog

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *