43 Comments

 1. Sophie Olsson

  Att sola säkert är någonting jag verkligen måste tänka på, då jag har den typiskt ljusa skandinaviska hyn, men än har jag inte hittat någon favorit, dessa skulle jag vilja få möjligheten till att test för att se om jag lyckas hitta rätt! 🙂

 2. Jag ska snart, ÄÄÄÄNTLIGEN, få åka till varmare breddgrader. Så underbart att få lite sol i ansiktet och färg på kroppen. Ja, färg på kroppen är ju ytligt men jag gillar inte min benvita hudfärg. Med lite färg ser man friskare och piggare ut. Jag vill förbereda min hud, skydda den under tiden och också ta hand om min bränna efteråt så det här kittet skulle passa mig perfekt!

  Gillar på FB som jessica sundberg1.

 3. Sandra

  Jag lider av psoriasis så jag är väldigt känslig för solen utan bra produkter som skyddar. Detta hade varit perfekt för min känsliga hud! BUS-produkterna skulle också komma till användning då jag har väldigt svårt att få färg, tyvärr :/

 4. Cherrie Augustsson

  Jag älskar att sola och är dålig på att skydda mig! År 2016 vill jag ska bli ett solsäkert år för mig ?

 5. Kristina Karlsson

  Härlig tävling! Jag gillar på Facebook och Instagram (lulefamiljen)

  Förr var det samma visa varje år,
  sönderbränd och illröd så det förslår.
  Det tjatades om solskydd av make och vänner,
  fått lära mig den hårda vägen – jag erkänner.
  Röd hud, solsveda och frossa om natten,
  svalka med yoghurt och badda med vatten.

  Sen blev jag mamma och då var det givet,
  att skydda barnen och mig själv mot det skadliga i livet.
  Så numera är jag ett gott föredöme och storkonsument,
  av solskyddsprodukter till hundra procent.
  Det välmående resultatet är slående – förstås,
  sommarlovslycka vore därför – solskydd till oss!

 6. Sofi Fifi Karlsson

  Jag har alltid haft svårt att få fin bränna. Antingen blir jag knallröd eller så förblir jag vit som en torskbuk hela sommarhalvåret. Detta har dock börjats ändra efter att min hud fått sig en smärre chock efter att jag bodde i Brasilien ett slag. I år erkar jag för första gången reagera rätt normalt på solens strålar, men jag vill också se till att göra allt rätt. Jag vill ha bra skydd, bra återfukting och våra min hud så som man skall! Jag hoppas vinna detta kit så jag kan bli säker men solkysst snygg för en gångs skull denna sommar 😀
  Gillar redan på Facebook såklart!

 7. Ulrika

  Jag skulle gärna vilja vinna detta kit. Jag är noga med att skydda min dotter mot solen, men mig själv glömmer jag lätt bort. Vet inte riktigt hur man ska göra för att skydda sig så bra som möjligt. Jag brukar alltid flaga lagom tills jag får en fin bränna.

 8. Jessica K

  Har alltid haft känslig hy som varje sommar tenderar till att bli mer röd än brun… Är dessutom gravid just nu och känner verkligen att jag måste se till att inte bli bränd i sommar. Skulle vara så härligt att få vinna detta fantastiska kit (dessutom nu när hushållsbudgeten känns lite stram med en ny familjemdlem på gång och att unna sig själv inte direkt är högst upp på prioriteringslistan).

 9. Susanna

  Hej! Jag har gener från en rödhårig mamma och kräver konstant solskydd! Ett kit som detta vore ovärderligt då jag till varje pris försöker hålla mig fri från sol men ändå vill bli lite solkysst!

 10. Kristina Norrman

  Blev verkligen jätte glad när jag såg denna tävlingen! Då jag har väldigt känslig hy, jag bränner mig väldigt snabbt och lätt och det röda svider och håller sig kvar länge, och sedan flagnar jag och blir lika vit som innan. Då skulle dessa produkter passa perfekt, som kan både förbereda huden, skydda den och hjälpa den vid bränna. Och dessutom av Yves Rocher som jag så älskar, allt doftar underbart, är naturligt och funkar jätte bra för mig kropp 😀
  Gillar och följer!
  kristina.i.m.norrman@gmail.com

 11. Julia

  Oj vilken lycka att få vinna allt detta!
  Jag är rödlätt med ljus hy och fräknar och blir som en kräfta bara jag tittar på solen så jag skulle verkligen må bra av dessa produkter, hög SPF är ett måste och eftersom jag inte blir brun så tackar jag högre makter för brun utan solkrämer. I sommar vill jag gärna sola säkert med Yves Rocher härliga sortiment!

 12. Ida Petersson

  Kära Emma, Ida heter jag.
  Nu har det ju varit fint väder ett tag.
  Tro det eller ej, men jag har pressat i solen.
  Men ändå kan man tro att jag kommer från Nordpolen…

  Ligger jag en timme så händer ingenting.
  Jag kanske borde boka en solsemester med Ving?
  Ligger jag däremot hela dagen
  Så blir jag röd som en kräfta på hela magen…

  Jag ser denna tävlingen som min stora chans.
  Dessa solprodukter hade nog hjälpt min bränna att komma i balans.
  Det hade varit så himla roligt om jag vann!
  Nu håller jag tummarna så hårt jag bara kan!
  ________________________________________________
  idaaah_93@hotmail.com
  Jag följer på Fejjan & Instragram!
  Instagram: foreveryoung.23

 13. Kicki Bostedt

  Åh jag som redan älskar Yves Rochers produkter , det skulle ju vara hur härligt som helst att vinna detta kitet !!!

  Sommaren är räddad , hoppas bara solen är med mig också 😉

  Följer ju såklart både på FB och IG

  bkicki@hotmail.com

 14. Ann-Charlotte

  Efter att ha jobbat 60-70 timmar i veckan maj – september sen 1996 har jag inte haft stora chanser att njuta av sommarsol förrän i år när jag äntligen har hela sommaren till mitt förfogande. Problemet är bara att med en naturligt mycket blek hy krävs det kunskap om och tillgång till effektiva och hudvänliga solprodukter, något jag inte ens har undersökt tidigare. Denna vinst skulle definitivt vara ett välkommet tillskott till min första sommar ”i frihet” ?

 15. Amanda Bach

  Jag ska tågluffa runt i Europa i 30 dagar. Jag kommer att vara mycket i Italien och Spanien. Så jag kommer behöva skydda min hud. Jag vill inte bränna mig ju. Dessa produkter skulle passa perfekt till min resa 🙂

 16. Barbro Gustafsson

  Jag har använt Yves Rocher i många år vinter som vår o sommar tycker det är ett underbart märke

 17. Since I was born in summer, all my life I somehow feel I am connected to that season. I love, love sunbathing and lying on the beach. Sun & sea for me is something I most enjoy. So every year I can not wait spring to come to go out. But also, unfortunately, since I have very, very, light and dry skin, every year after a few days being outside I get sunburnt and look like a crab. It looks awful, lasts long and damages my skin. I use your nourishing and moisturizing daily care creams and they do great job. But I havent tried your products for sunbathing and I believe they would fix my problems and let me enjoy in sunny days.

 18. Jennifer

  Jag skulle väldigt gärna vilja vinna sol-kitet! Jag har väldigt lätt för att bränna mig och svårt för att bli brun. Därför håller jag mig mest i skuggan. Hade verkligen varit roligt om jag kunde vinna detta kit och slippa bränna mig och maximera möjligheten att få en fin solbrun färg i sommar! Mvh Jennifer

 19. Emma tygård

  Jag skulle vilja vinna då min bleka hud behöver lite färg(kanske bara ”fake”pga vädret) eller så kommer solen och då behöver jag skydda mig väl med dessa fina produkter ?☀️☀️☀️☀️

 20. linneaaurora

  Jag ska vinna för att jag älskar om att ta hand om min hud med bra produkter. Jag vill att min hud ska stråla i sommar! Känns min hud fräsch är jag redo för en grym sommar i solen. Ljuvlig tävling! <3

 21. Ann-Sofie

  Med många år av vistelse i sol har jag märkt att huden tagit skada. Uppväxt på landet med djur, höslåtter och annat som hör bondelivet till. Solskyd var inte a och o i början av 80 -talet. Uppdaterar alltid mina solskyddsprodukter på våren men i år har annat kommit emellan. Dessa verkar vara intressanta att testa. Kan bli nya favoriter!

 22. Gunilla.M.B

  Med hyperkänslig hy/hud – duger bara det bästa . Hög skyddsfaktor – sitta under ett träd o.s.v. Jag är dessutom pollenallergiker så barndomen var inte rolig – när gräs och buskar irriterade näsan och ögonen ! Brände mig illa för många år sen – och lever med skräcken att få hudcancer en dag ! Hoppas på denna vinst – att ”solandet” och livet i övrigt blir ”lite lättare ” !!

 23. Paulina

  Jag har sedan jag slutade med mina p-piller för några månader av anledning att leva mer naturligt och slippa PMS och andra biverkningar, fått lite mer acnebelägen hud än innan. När finnen väl försvinner så poppar det upp en ny. Genom att sola måttligt kan det bli bättre och mina mörka ringar under ögonen kommer att bli mindre synliga med lite färg i ansiktet. Jag handlar alla mina produkter från Yves Rocher och hade tänkt gå och handla någon av deras solprodukter nästa vecka. Jag vill vinna dessa produkter från Yves Rocher för att jag är en trogen kund!

 24. Elisabeth S

  Hej.

  Jag skulle väldigt gärna vilja prova dessa produkter. Har handlat Yves rochers produkter i flera år, dock har jag ej provat dessa ännu. Glömmer ofta bort att ta hand om min hud men är väldigt noga med att smörja resten av familjen. Håller tummarna och hoppas på tur.

 25. Helena Karlsson

  Åååååh!!!… Vilket härligt kit! ???
  Det är precis vad jag behöver för att förbereda huden för sommar och semester! Efter en på flera och olika sätt tuff vinter och vår längtar jag efter semester mer än någonsin.

  Jag följer både på IG och FB! ???

 26. Eva

  Solen blir allt starkare för varje år och man måste anpassa sig därefter. Med Yves Rochers hjälp solar du säkert. Gillat och delat.

 27. Jesper

  Vore nice att se fräsch ut även i huden, efter en dag i solen och samtidigt ha lyxen att skämma bort min sambo med bra produkter, trots jag är student.

 28. katarina b

  hej
  skulle jättegärna vilja vinna kitet eftersom jag är en blekfis och skulle behöva få lite färg på huden,men på ett säkert sätt.Få lite färg på tillvaron helt enkelt och boosta upp mitt låga självförtroende kommen ur stress.

 29. katarina b

  är ej säker om detta kom fram pga datastrul……provar igen:-)

  hej
  skulle jättegärna vilja vinna kitet eftersom jag är en blekfis och skulle behöva få lite färg på huden,men på ett säkert sätt.Få lite färg på tillvaron helt enkelt och boosta upp mitt låga självförtroende kommen ur stress.

 30. Åh, detta härliga kit hade varit perfekt i sommar och på festivalerna jag ska på! 🙂 Har lätt för att bränna mej och skulle behöva bra och vårdande solprodukter och de hade varit så kul och få prova dessa! 🙂

  Gillar på Facebook som Malin Gustafsson och följer på Instagram som frozenvanilla_

  Hoppas på tur.

 31. Gabriella Lindh

  Är ett stort fan av yves rocher och särskilt eran apricot face scrub och er brun utan sol spray, det är de bästa jag kan hitta. Har stora problem med huden som acne och torr hud jämt, och nu har jag utvecklat rejäl sol eksem så jag kan inte ens sola längre utan att bli täckt med stora eksem över hela kroppen så nu är bus det enda som gäller för mig.. så mycket produkter som jag behöver varje dag för att försöka hålla bukt på allt och är så svårt att hitta rätt. Då jag vet att era produkter fungerar så bra för mig så vore det största jackpott att få det som gåva! Vore extremt välkommet i tunga tider. Håller tummarna allt jag kan. Tack

  /Gabriella

 32. Emmy

  Jag älskar att vara ute mycket med mina två små döttrar på ett och två år. Hela familjen består av riktiga små blekfisar och jag är alltid mycket noga med att skydda mina barns känsliga hy men tyvärr slarvigare med att skydda min egen. Skulle vara jättekul att få testa lite nya produkter så jag kan vara ute i sommar utan att bränna mig! 🙂

 33. Rebecca K

  Vilken drömvinst det här vore för mig! Ska äntligen efter en lång och minst sagt tuff vår och vinter få åka på en riktig solsemester i västra Frankrike i sommar, och med min känsliga och ljusa hud behöver jag då verkligen skydda mig mot solens starka strålar. Eftersom jag lätt bränner mig och inte har kunnat vistas så mycket ute denna vår skulle jag nog dessutom behöva börja med solskydd redan här hemma nu när solen verkar ha hittat hit på riktigt. Hoppas på att turen är min och att jag får testa dessa härliga produkter. Gillar så klart på Facebook (Rebecca Demandemoi). 🙂 Glad sommar!

 34. Ida

  Jag är gravid och är extra rädd om min hud nu eftersom den blir extra känslig under graviditet. Jag gillar på instagram 🙂

 35. Maria

  Jag ligger aldrig och solar, men har vädret varit soligt några dagar så ser jag det på min stackars glödande näsa! Ju finare väder, desto mer småsmärtande ansikte. Nu skyddar jag mig ofta med kläder (solkräm på ansiktet när solen blir stark), varför solbrännan fäster på enstaka utvalda kroppsdelar. Följaktligen kan vinstprodukter göra sitt för de olika bitarna, jag kommer att uppskatta de varierande effekterna!

 36. Sara Ericsson.

  Jag är en soldyrkare som älskar att känna solens strålar på min kropp och få den där härligt gyllenbruna färgen! Därför passar det utmärkt med massa produkter som skyddat huden och de luktar säkert supergott och somrigt! Så jag vill vinna för att få den härligaste och hälsosammaste brännan i sommar:)

 37. Min hud har alltid varit väldigt känslig mot solen och jag bränner mig väldigt lätt om jag inte smörjer in mig ordentligt. Och även om jag smörjer in mig ordentligt är det inte så bra för mig att ligga och sola eftersom jag då ändå kommer bränna mig efter ett tag, vilket resulterar i en inte så solbrun hud. Dessa produkter låter verkligen jättebra och spännande! Det innehåller ju verkligen alla steg för en fin sommarhy. Dessutom är det bra för mig att det även finns produkter som påskyndar brännan för mig som inte blir brun så lätt. Hade blivit superglad för denna härliga vinst!

  Gillar såklart dig på Facebook och följer på instagram!

 38. Julianna Fredriksson

  Solskydd från Yves Rocher skulle passa min bleka hy.
  För när solens starka strålar den visar sig vill jag mig skydda.
  Har hört att dessa ska vara bra. Så vinna skulle göra mig strålande
  glad.

  Gillar Beyond Beauty på Fb
  Följer på Instagram med namn
  julianna71

 39. Paola

  Gillar i mitt namn Paola Allegrini!

  I Italiens sköna land ska jag i sommar slappa på solig strand.
  Undrar bara hur det för min nordiska hy går.
  Tror dessvärre hettan blir för svår.
  Ett vårdande kit från Yves Rocher, ”för både före och efter” vore räddaren i nöden,
  från den härliga – men lite skrämmande – sydeuropeiska sommarglöden!

 40. Elisabeth

  Jag ska resa till medelhavet i sommar och det är en miljö som inte
  min bleka , känsliga hud är van med.
  SPF 30 låter som gjort för min hud och efter det svalkande aftersun..
  Jag använder gärna brun utan sol, detta kit har ju ALLT man kan önska sig !
  Hoppas, håller tummarna och gillar på facebook 🙂

 41. MsSixten

  Å det här ser ut som det perfekta solkitet =). Håller tummarna för att jag vinner det =).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.